mene Luiz podsjeća na onog čupavog golmanaBHF_Manijak wrote:Lika je sevap negdje naprijed prekomandovati, ko Amar Nyemujer leti ko muha bez glave jucer kriv apsolutno za drugi gol Napolia. Zadnji vezni se ubio za Luiza.
Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shuma.ispod.pazuha
#501 Re: Chelsea FC
- Lucazode
- belafonte
#503 Re: Chelsea FC
Chelsea "samo" treba posložit stvari u odbrani i pobjede će doći same od sebe, ne smiju biti rastrzani, nego, što kaže Zola 100% sigurni u ono što rade na terenu...pobjede donose samopouzdanje i sigurnost...
Otežavajuća okolnost je definitivno povreda Terry-ija, ali utakmice sada dolaze svaka tri dana, tako da ima dosta prilika da se stvari poslože kako treba do uzvrata u LP...
Bayern isto treba pobjediti sa dva razlike, pa ne vidim da se neka halabuka specijalna digla ccc
Mediji to fino napumpaju, posebno engleski, tako da treba izdržat, davno je AVB rekao da filozofiju koju on pokušava donijeti u Chelsea ne treba olako prodati, valjda je i Roman toga svjestan...
Gledao sam Porto u ove dvije tekme protiv Citija, definitivno kao simpatizer Čelsija želim da igraju kao Porto, ne znam ni sam kako je City pobjedio u onoj prvoj tekmi(ustvari nisam ni gledo drugo poluvrijeme), ali igra kretanja bez lopte, brzih dodavanja, snažnog presinga duboko na protivnikovoj polovini...ne možeš to odmah aplicirati u ekipi koja ima Lamparda, Drogbu, Maloudu... zato i igraju Ramires, Meireles a i Torres je zbog svog work-rate zahvalniji od Drogbe ali jebe ga samopouzdanje...
Otežavajuća okolnost je definitivno povreda Terry-ija, ali utakmice sada dolaze svaka tri dana, tako da ima dosta prilika da se stvari poslože kako treba do uzvrata u LP...
Bayern isto treba pobjediti sa dva razlike, pa ne vidim da se neka halabuka specijalna digla ccc
Mediji to fino napumpaju, posebno engleski, tako da treba izdržat, davno je AVB rekao da filozofiju koju on pokušava donijeti u Chelsea ne treba olako prodati, valjda je i Roman toga svjestan...
Gledao sam Porto u ove dvije tekme protiv Citija, definitivno kao simpatizer Čelsija želim da igraju kao Porto, ne znam ni sam kako je City pobjedio u onoj prvoj tekmi(ustvari nisam ni gledo drugo poluvrijeme), ali igra kretanja bez lopte, brzih dodavanja, snažnog presinga duboko na protivnikovoj polovini...ne možeš to odmah aplicirati u ekipi koja ima Lamparda, Drogbu, Maloudu... zato i igraju Ramires, Meireles a i Torres je zbog svog work-rate zahvalniji od Drogbe ali jebe ga samopouzdanje...
- Lucazode
#504 Re: Chelsea FC
Ima ih što vide "big picture"belafonte wrote:Chelsea "samo" treba posložit stvari u odbrani i pobjede će doći same od sebe, ne smiju biti rastrzani, nego, što kaže Zola 100% sigurni u ono što rade na terenu...pobjede donose samopouzdanje i sigurnost...
-Kriza je nema dalje i kao što kažeš ima dosta vremena da se stvari poslože, ako sad Boas kiksa
Namjerno Lampard diže hampu oko Boasevog statusa nebi li ovaj otišao da dobije veću minutažu! Vazda je bio jebena jajara, i stavljao sebe ispred kluba. Što se mene tiče dobar igrač nekad bio, a nikad legenda.
-
žuti
#505 Re: Chelsea FC
rene higuitashuma.ispod.pazuha wrote:mene Luiz podsjeća na onog čupavog golmananekad davno igrao kad sam bio mali
znao lik s gola doĆ do pola terena sam s loptom
![]()
ubi me ako mu ime znam al znaĆe neko
treba li reĆ da je tako golove primao
![]()

-
dezurni_ucenik
#506 Re: Chelsea FC
Izgleda Abramovic ce zadrzati AVB-a a prodati Lamparda i Colea. 
- vaučer
#507 Re: Chelsea FC
Treba prodati Terrya, Lamparda, Bosingwu, Colea i Drogbu da bi napravio pravo, potpuno klistiranje te nesretne ekipe.
S tim procesom je trebao sistemski početi već prošlo ljeto, sad je malo ostao u škripcu jer dolazi Financial Fair Play a treba mjenjati zlatne dinosaure.
S tim procesom je trebao sistemski početi već prošlo ljeto, sad je malo ostao u škripcu jer dolazi Financial Fair Play a treba mjenjati zlatne dinosaure.
- Edin H.
#508 Re: Chelsea FC
Roman dosao na utakmicu danas, rutinskih 3 - 0

- shuma.ispod.pazuha
#509 Re: Chelsea FC
au jbt pa ovaj Boas stvarno nema autoriteta nad gromadama od igrača koji su mu na raspolaganju.
pa zar od WBA da izgubiš u trenutku kad "gori hala" u klubu
samo me zanima kolika je to visina odštete u njegovom ugovoru kada Abramovich toliko dugo oklijeva, a gubici se mjere u desetinama miliona eura

pa zar od WBA da izgubiš u trenutku kad "gori hala" u klubu
samo me zanima kolika je to visina odštete u njegovom ugovoru kada Abramovich toliko dugo oklijeva, a gubici se mjere u desetinama miliona eura
- Edin H.
#510 Re: Chelsea FC
Roman smijenio Andre Villas-Boasa 
- cyprus
#511 Re: Chelsea FC
Bolje da je osto do kraja sezone...
- shuma.ispod.pazuha
#513 Re: Chelsea FC
znači ništa od LPhau jes no wrote:eto beniteza
- just principe
#514 Re: Chelsea FC
za sve je kriva

-
arminem
#515 Re: Chelsea FC
20:45 FA Cup: Birmingham – Chelsea DIREKTNO http://balkansportlive.cc.cc/p/sport-uzivo1.html
- vaučer
#516 Re: Chelsea FC
shuma.ispod.pazuha wrote:znači ništa od LPhau jes no wrote:eto beniteza
Ti si valjda svjestan da je Benitez jedan od uspješnijih trenera u Ligi prvaka zadnjih 10tak gpdina?
Ustvari zaboravi, glupi Benitez, 'ta će on itd..
- Edin H.
#517 Re: Chelsea FC
Jeko ova gara just principe?
-
Baudelaire
#518 Re: Chelsea FC
Eva Garneiro, Chuckie i nemam_ideje dotičnu imaju na svojim avatarimaEdin H. wrote:Heko ova gara just principe?
- Edin H.
#519 Re: Chelsea FC
Aha, znaci novi menadzer?Baudelaire wrote:Eva Garneiro, Chuckie i nemam_ideje dotičnu imaju na svojim avatarimaEdin H. wrote:Heko ova gara just principe?
U kom je ona svojstvu vezana za FC Chelsea, pa se onako sportski napucala?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#520 Re: Chelsea FC
Doktorica 
- Riddle
#521 Re: Chelsea FC
Ona slika koju nose u avataru je obrađena u PS. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#522 Re: Chelsea FC
Zestoko al' haj 
- Edin H.
#523 Re: Chelsea FC
Ja mislio da me saltasleet wrote:Doktorica
http://en.wikipedia.org/wiki/Eva_Carneiro
Rooney
Roman odzao lekciju igracima u nedelju
-
Baudelaire
#524 Re: Chelsea FC
Kako je samo plemenita, zanimaju je fudbalske povrede. Inače, malo sam se razočarao u Evu, nije toliko lijepa koliko kida na onoj slici. Koja je očigledno fotošopiranaNon Professional Interests
A competitive Latin and Flamenco dancer, Eva’s areas of interest are dance and football injuries.
- Edin H.
#525 Re: Chelsea FC
Nisam siguranBaudelaire wrote:Kako je samo plemenita, zanimaju je fudbalske povrede. Inače, malo sam se razočarao u Evu, nije toliko lijepa koliko kida na onoj slici. Koja je očigledno fotošopiranaNon Professional Interests
A competitive Latin and Flamenco dancer, Eva’s areas of interest are dance and football injuries.