Chelsea FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shuma.ispod.pazuha

#501 Re: Chelsea FC

Post by shuma.ispod.pazuha »

BHF_Manijak wrote:Lika je sevap negdje naprijed prekomandovati, ko Amar Nyemu :mrgreen: jer leti ko muha bez glave jucer kriv apsolutno za drugi gol Napolia. Zadnji vezni se ubio za Luiza. :mrgreen:
mene Luiz podsjeća na onog čupavog golmana :D nekad davno igrao kad sam bio mali :oops: znao lik s gola doĆ do pola terena sam s loptom :mrgreen: :lol: ubi me ako mu ime znam al znaĆe neko :roll: treba li reĆ da je tako golove primao :D :-)
Lucazode

#502 Re: Chelsea FC

Post by Lucazode »

belafonte

#503 Re: Chelsea FC

Post by belafonte »

Chelsea "samo" treba posložit stvari u odbrani i pobjede će doći same od sebe, ne smiju biti rastrzani, nego, što kaže Zola 100% sigurni u ono što rade na terenu...pobjede donose samopouzdanje i sigurnost...
Otežavajuća okolnost je definitivno povreda Terry-ija, ali utakmice sada dolaze svaka tri dana, tako da ima dosta prilika da se stvari poslože kako treba do uzvrata u LP...

Bayern isto treba pobjediti sa dva razlike, pa ne vidim da se neka halabuka specijalna digla ccc

Mediji to fino napumpaju, posebno engleski, tako da treba izdržat, davno je AVB rekao da filozofiju koju on pokušava donijeti u Chelsea ne treba olako prodati, valjda je i Roman toga svjestan...

Gledao sam Porto u ove dvije tekme protiv Citija, definitivno kao simpatizer Čelsija želim da igraju kao Porto, ne znam ni sam kako je City pobjedio u onoj prvoj tekmi(ustvari nisam ni gledo drugo poluvrijeme), ali igra kretanja bez lopte, brzih dodavanja, snažnog presinga duboko na protivnikovoj polovini...ne možeš to odmah aplicirati u ekipi koja ima Lamparda, Drogbu, Maloudu... zato i igraju Ramires, Meireles a i Torres je zbog svog work-rate zahvalniji od Drogbe ali jebe ga samopouzdanje...
Lucazode

#504 Re: Chelsea FC

Post by Lucazode »

belafonte wrote:Chelsea "samo" treba posložit stvari u odbrani i pobjede će doći same od sebe, ne smiju biti rastrzani, nego, što kaže Zola 100% sigurni u ono što rade na terenu...pobjede donose samopouzdanje i sigurnost...
Otežavajuća okolnost je definitivno povreda Terry-ija, ali utakmice sada dolaze svaka tri dana, tako da ima dosta prilika da se stvari poslože kako treba do uzvrata u LP...

Bayern isto treba pobjediti sa dva razlike, pa ne vidim da se neka halabuka specijalna digla ccc

Mediji to fino napumpaju, posebno engleski, tako da treba izdržat, davno je AVB rekao da filozofiju koju on pokušava donijeti u Chelsea ne treba olako prodati, valjda je i Roman toga svjestan...

Gledao sam Porto u ove dvije tekme protiv Citija, definitivno kao simpatizer Čelsija želim da igraju kao Porto, ne znam ni sam kako je City pobjedio u onoj prvoj tekmi(ustvari nisam ni gledo drugo poluvrijeme), ali igra kretanja bez lopte, brzih dodavanja, snažnog presinga duboko na protivnikovoj polovini...ne možeš to odmah aplicirati u ekipi koja ima Lamparda, Drogbu, Maloudu... zato i igraju Ramires, Meireles a i Torres je zbog svog work-rate zahvalniji od Drogbe ali jebe ga samopouzdanje...
Ima ih što vide "big picture" :thumbup:

-Kriza je nema dalje i kao što kažeš ima dosta vremena da se stvari poslože, ako sad Boas kiksa :run:

Namjerno Lampard diže hampu oko Boasevog statusa nebi li ovaj otišao da dobije veću minutažu! Vazda je bio jebena jajara, i stavljao sebe ispred kluba. Što se mene tiče dobar igrač nekad bio, a nikad legenda.
žuti

#505 Re: Chelsea FC

Post by žuti »

shuma.ispod.pazuha wrote:mene Luiz podsjeća na onog čupavog golmana :D nekad davno igrao kad sam bio mali :oops: znao lik s gola doĆ do pola terena sam s loptom :mrgreen: :lol: ubi me ako mu ime znam al znaĆe neko :roll: treba li reĆ da je tako golove primao :D :-)
rene higuita :D

:lol:

Image

Image

Image
dezurni_ucenik

#506 Re: Chelsea FC

Post by dezurni_ucenik »

Izgleda Abramovic ce zadrzati AVB-a a prodati Lamparda i Colea. :sad:
vaučer

#507 Re: Chelsea FC

Post by vaučer »

Treba prodati Terrya, Lamparda, Bosingwu, Colea i Drogbu da bi napravio pravo, potpuno klistiranje te nesretne ekipe.
S tim procesom je trebao sistemski početi već prošlo ljeto, sad je malo ostao u škripcu jer dolazi Financial Fair Play a treba mjenjati zlatne dinosaure.
Edin H.

#508 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Roman dosao na utakmicu danas, rutinskih 3 - 0 :dance: :mrgreen:
shuma.ispod.pazuha

#509 Re: Chelsea FC

au jbt pa ovaj Boas stvarno nema autoriteta nad gromadama od igrača koji su mu na raspolaganju.

pa zar od WBA da izgubiš u trenutku kad "gori hala" u klubu :?

samo me zanima kolika je to visina odštete u njegovom ugovoru kada Abramovich toliko dugo oklijeva, a gubici se mjere u desetinama miliona eura :-) :run:
Edin H.

#510 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Roman smijenio Andre Villas-Boasa :roll:
cyprus

#511 Re: Chelsea FC

Post by cyprus »

Bolje da je osto do kraja sezone...
hau jes no

#512 Re: Chelsea FC

Post by hau jes no »

eto beniteza :D
shuma.ispod.pazuha

#513 Re: Chelsea FC

hau jes no wrote:eto beniteza :D
znači ništa od LP :D
just principe

#514 Re: Chelsea FC

Post by just principe »

za sve je kriva

Image
arminem

#515 Re: Chelsea FC

Post by arminem »

20:45 FA Cup: Birmingham – Chelsea DIREKTNO http://balkansportlive.cc.cc/p/sport-uzivo1.html
vaučer

#516 Re: Chelsea FC

Post by vaučer »

shuma.ispod.pazuha wrote:
hau jes no wrote:eto beniteza :D
znači ništa od LP :D

Ti si valjda svjestan da je Benitez jedan od uspješnijih trenera u Ligi prvaka zadnjih 10tak gpdina?
Ustvari zaboravi, glupi Benitez, 'ta će on itd..
Edin H.

#517 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Jeko ova gara just principe?
Baudelaire

#518 Re: Chelsea FC

Post by Baudelaire »

Edin H. wrote:Heko ova gara just principe?
Eva Garneiro, Chuckie i nemam_ideje dotičnu imaju na svojim avatarima :D
Edin H.

#519 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Baudelaire wrote:
Edin H. wrote:Heko ova gara just principe?
Eva Garneiro, Chuckie i nemam_ideje dotičnu imaju na svojim avatarima :D
Aha, znaci novi menadzer? :D :shock:

U kom je ona svojstvu vezana za FC Chelsea, pa se onako sportski napucala?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#520 Re: Chelsea FC

Post by Velkoski »

Doktorica :D
Riddle

#521 Re: Chelsea FC

Post by Riddle »

Ona slika koju nose u avataru je obrađena u PS. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#522 Re: Chelsea FC

Post by Velkoski »

Zestoko al' haj :D
Edin H.

#523 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

leet wrote:Doktorica :D
Ja mislio da me saltas :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Eva_Carneiro

Rooney :D i Zigic u napadu veceras za Birmingham.

Roman odzao lekciju igracima u nedelju :dance: (istina ne znam na kom jeziku :D ).
Baudelaire

#524 Re: Chelsea FC

Post by Baudelaire »

Non Professional Interests

A competitive Latin and Flamenco dancer, Eva’s areas of interest are dance and football injuries.
Kako je samo plemenita, zanimaju je fudbalske povrede. Inače, malo sam se razočarao u Evu, nije toliko lijepa koliko kida na onoj slici. Koja je očigledno fotošopirana :D
Edin H.

#525 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Baudelaire wrote:
Non Professional Interests

A competitive Latin and Flamenco dancer, Eva’s areas of interest are dance and football injuries.
Kako je samo plemenita, zanimaju je fudbalske povrede. Inače, malo sam se razočarao u Evu, nije toliko lijepa koliko kida na onoj slici. Koja je očigledno fotošopirana :D
Nisam siguran :-)

Post Reply