Čudna neka dominacija, svi u odbranu i fataj Messija, ako treba i po petorica odjednomAve, Nijaz! wrote:Dominantna smo ekipa i prolaz ne dolazi u pitanje.
Spanci standardno samo simuliraju, a onaj sudija nasjeda li nasjeda jos opstruisu igru, tako sto nakon svakog svog faula malo pronosaju loptu, al' valjda je to taj moderni fudbal.
Come on Arsenal!
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#501 Re: Arsenal F.C.
- Cyrax
#502 Re: Arsenal F.C.
Messsiiiiiiiii,Messsssssiiiiiiiii,MessssiiiiiiiiiAve, Nijaz! wrote:Keep the faith!
-
Danss
#503 Re: Arsenal F.C.
'sa ovakvom igrom Arsenal nece dati gol do petka' Marijan

- Ave, Nijaz!
#504 Re: Arsenal F.C.
Splet nespretnih okolnosti nas je kostao ove utakmice, medutim, sada se mozemo okrenuti ozbiljnom takmicenju i iscekujemo najvecu utakmicu sezone protiv T......
Royal Arsenal!
Royal Arsenal!
- Obuca9
#505 Re: Arsenal F.C.
Prije bih reko splet odbrambenih igrača i to kad ih je Messi spleoAve, Nijaz! wrote:Splet nespretnih okolnosti nas je kostao ove utakmice, medutim, sada se mozemo okrenuti ozbiljnom takmicenju i iscekujemo najvecu utakmicu sezone protiv T......
Royal Arsenal!
-
Danss
#506 Re: Arsenal F.C.
Splet okolnosti je da je Barcelona zasluzeno pobijedila i to je to.
- Krigla_Sa
#507 Re: Arsenal F.C.
Cestitke Arsenalu, samo 4-1 protiv najboljeg tima na svijetu 
Mada mora se priznati da nije ni Barca zapela sa vise od 50% svojih mogucnosti, ali dobro, kako god topnici su fina ekipica i moglo bi biti nesto od njih za koju godinu.
Mada mora se priznati da nije ni Barca zapela sa vise od 50% svojih mogucnosti, ali dobro, kako god topnici su fina ekipica i moglo bi biti nesto od njih za koju godinu.
-
LSD
#508 Re: Arsenal F.C.
Šta reci...Barca je imala nevjerovatnu srecu veceras.
Što kaže moj kolega Ciki...Arsenal dominirao,Barca se grcevito branila...Messi koji inace ne zna dati gola na velikim utakmicama,veceras slucajno zabi 4 komada (sve mu se lopte sretno odbijale i to bi svako zna dati golove u ovako nebitnim utakmicama).
Jedan veliki splet nesretnih okolnosti je dijelio Arsenal od prolaza dalje i 4 gola naravno.
Sve u svemu,odlicna partija i dominacija topnika nad slabašnim kataloncima...rutinski odrađeno, sad se okrecu bitnijem takmicenju
Što kaže moj kolega Ciki...Arsenal dominirao,Barca se grcevito branila...Messi koji inace ne zna dati gola na velikim utakmicama,veceras slucajno zabi 4 komada (sve mu se lopte sretno odbijale i to bi svako zna dati golove u ovako nebitnim utakmicama).
Jedan veliki splet nesretnih okolnosti je dijelio Arsenal od prolaza dalje i 4 gola naravno.
Sve u svemu,odlicna partija i dominacija topnika nad slabašnim kataloncima...rutinski odrađeno, sad se okrecu bitnijem takmicenju
Last edited by LSD on 06/04/2010 22:44, edited 1 time in total.
- Ave, Nijaz!
#509 Re: Arsenal F.C.
Haj, jos malo svrsavaj po Messiu i tako nam pokazi dasi fudbalska neznalica, mada smo to vec znali.hz__semir wrote:
Prije bih reko splet odbrambenih igrača i to kad ih je Messi spleo![]()
Tezak ritam u najjacoj ligi na svijetu je rezultirao velikim brojem povreda i sta se tu moze, Silvestre je poklonio utakmicu, vidi se da nije pravi Topnik.
Keep the faith!
- Obuca9
#510 Re: Arsenal F.C.
Ave, Nijaz! wrote:Arsenal ce slaviti u gostima 0-2.![]()
U svijetu u kojem si ti znalac i izričeš ovakve misli, meni je čast biti neznalica. Hvala čiki.Ave, Nijaz! wrote:Messi je taraba igrac u velikim utakmicama, i ne moze Arsenalu dati gola ni pomocu filmskih trikova, kao sto nije dao ni Chelskom.
- Ave, Nijaz!
#511 Re: Arsenal F.C.
Nema na cemu, imas temu o malim klubovima i tamo svrsavaj po kvaziigracima, dovidenja i prijatno.
Royal Arsenal!
Royal Arsenal!
- bingov buraz
#512 Re: Arsenal F.C.
Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.
Sve u svemu sa ovakvim sarenim sastavom i nije moglo vise.
Sve u svemu sa ovakvim sarenim sastavom i nije moglo vise.
- ultima_palabra
#513 Re: Arsenal F.C.
Pa recimo Arsenal u najjačem sastavu i Barca u ovom oslabljenom, da bi bila ravnopravna tekmabingov buraz wrote:Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.
- Globus
#514 Re: Arsenal F.C.
hz__semir wrote:Ave, Nijaz! wrote:Arsenal ce slaviti u gostima 0-2.
U svijetu u kojem si ti znalac i izričeš ovakve misli, meni je čast biti neznalica. Hvala čiki.Ave, Nijaz! wrote:Messi je taraba igrac u velikim utakmicama, i ne moze Arsenalu dati gola ni pomocu filmskih trikova, kao sto nije dao ni Chelskom.
- bingov buraz
#515 Re: Arsenal F.C.
Mislim da bi Arsenal dobio ali ne bi bilo dominacije ni sa jedne strane.Hebi ga i veceras je onaj vanzemaljac iznio najveci dio posla i mislim da su i jaci bez onog nosonjeultima_palabra wrote:Pa recimo Arsenal u najjačem sastavu i Barca u ovom oslabljenom, da bi bila ravnopravna tekmabingov buraz wrote:Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.
- alijagoro
#516 Re: Arsenal F.C.
I ti ga malo pretjera.ultima_palabra wrote:Pa recimo Arsenal u najjačem sastavu i Barca u ovom oslabljenom, da bi bila ravnopravna tekmabingov buraz wrote:Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.
-
rahmanjin
#517 Re: Arsenal F.C.
Ljudi moji sto je onaj Bendtner los, ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra u prvih 11 Arsenala, pa skoro se svaka lopta odbila od njega kao da je drvo.
- Ave, Nijaz!
#518 Re: Arsenal F.C.
Sigurno si ti bolji, zato se sad spremas da ides na SP u JAR i ovo tipkas sa svoje jahte koju si kupio u 23. godini posto imas visemilionski ugovor u najboljem klubu na svijetu svih vremena.rahmanjin wrote:Ljudi moji sto je onaj Bendtner los, ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra u prvih 11 Arsenala, pa skoro se svaka lopta odbila od njega kao da je drvo.
-
vanjki
#519 Re: Arsenal F.C.
svake godine sranja ekipa..neka i za iducu godinu odmah kupi pet mladi igraca...koja politika u pm..on misli da ce sa pet mladih igraca osvojiti ligu sampiona..koji kreten onaj wenger
- ultima_palabra
#520 Re: Arsenal F.C.
Što, vidjelo se da fali Gallas i Song da osiguraju odbranu, a naprijed par tehničara Cesc, Arshavin, RVP umjesto Bendtnera koji ne zna primiti loptu, Walcotta koji nema driblinga, Eboue također nije igrač za ovog nivoa...alijagoro wrote:I ti ga malo pretjera.ultima_palabra wrote:Pa recimo Arsenal u najjačem sastavu i Barca u ovom oslabljenom, da bi bila ravnopravna tekmabingov buraz wrote:Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.
Anyway, nadam se da Gunnersi mogu dobiti zadnjh 5 tekmi u PL, pa ako to bude dovoljno za titulu, super
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#521 Re: Arsenal F.C.
Koji su objektivni kriteriji za ovo?Ave, Nijaz! wrote:Sigurno si ti bolji, zato se sad spremas da ides na SP u JAR i ovo tipkas sa svoje jahte koju si kupio u 23. godini posto imas visemilionski ugovor u najboljem klubu na svijetu svih vremena.rahmanjin wrote:Ljudi moji sto je onaj Bendtner los, ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra u prvih 11 Arsenala, pa skoro se svaka lopta odbila od njega kao da je drvo.
- Ave, Nijaz!
#522 Re: Arsenal F.C.
Ja sam objekt i kad ja kao objekt kazem da je tako, onda je to objektivna cinjenica.Admir_1984 wrote:
Koji su objektivni kriteriji za ovo?
Sad ti sigurno mislis da si i ti objekt, pa mozes reci da nije tako, medutim, ja sam sebe prvi nazvao objektom, tako da ti mozes biti sekundarni objekt i tvoja tvrdnja ce biti sekundarnoobjektivna.
Royal Arsenal!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#523 Re: Arsenal F.C.
hajd priznaj da navijaš za Totenham... vidi se na tebi bolan. nemoj zavaravati ljudeAve, Nijaz! wrote:Haj, jos malo svrsavaj po Messiu i tako nam pokazi dasi fudbalska neznalica, mada smo to vec znali.hz__semir wrote:
Prije bih reko splet odbrambenih igrača i to kad ih je Messi spleo![]()
Tezak ritam u najjacoj ligi na svijetu je rezultirao velikim brojem povreda i sta se tu moze, Silvestre je poklonio utakmicu, vidi se da nije pravi Topnik.
Keep the faith!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#524 Re: Arsenal F.C.
Objektivna cinjenica po tvom misljenjuAve, Nijaz! wrote:Ja sam objekt i kad ja kao objekt kazem da je tako, onda je to objektivna cinjenica.Admir_1984 wrote:
Koji su objektivni kriteriji za ovo?
Sad ti sigurno mislis da si i ti objekt, pa mozes reci da nije tako, medutim, ja sam sebe prvi nazvao objektom, tako da ti mozes biti sekundarni objekt i tvoja tvrdnja ce biti sekundarnoobjektivna.
Royal Arsenal!
A cinjenica po kojoj cijeli svijet vrednuje klubove je?
Nisi valjda ti prvi uveo te postulate prije 100 i kusur godina, a da oni vrijede i dan danas
-
rahmanjin
#525 Re: Arsenal F.C.
Halo, sturcnjak ja ne govorim o sebi nego o igri Bendtnera. Ako ti mislis da je on bio dobar veceras onda idi kod oftamologa.Ave, Nijaz! wrote:Sigurno si ti bolji, zato se sad spremas da ides na SP u JAR i ovo tipkas sa svoje jahte koju si kupio u 23. godini posto imas visemilionski ugovor u najboljem klubu na svijetu svih vremena.rahmanjin wrote:Ljudi moji sto je onaj Bendtner los, ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra u prvih 11 Arsenala, pa skoro se svaka lopta odbila od njega kao da je drvo.