Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Obuca9

#501 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

Ave, Nijaz! wrote:Dominantna smo ekipa i prolaz ne dolazi u pitanje.

Spanci standardno samo simuliraju, a onaj sudija nasjeda li nasjeda jos opstruisu igru, tako sto nakon svakog svog faula malo pronosaju loptu, al' valjda je to taj moderni fudbal.

Come on Arsenal!
Čudna neka dominacija, svi u odbranu i fataj Messija, ako treba i po petorica odjednom :D
Cyrax

#502 Re: Arsenal F.C.

Post by Cyrax »

Ave, Nijaz! wrote:Keep the faith!
Messsiiiiiiiii,Messsssssiiiiiiiii,Messssiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol:
Danss

#503 Re: Arsenal F.C.

Post by Danss »

'sa ovakvom igrom Arsenal nece dati gol do petka' Marijan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ave, Nijaz!

#504 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Splet nespretnih okolnosti nas je kostao ove utakmice, medutim, sada se mozemo okrenuti ozbiljnom takmicenju i iscekujemo najvecu utakmicu sezone protiv T......

Royal Arsenal!
Obuca9

#505 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

Ave, Nijaz! wrote:Splet nespretnih okolnosti nas je kostao ove utakmice, medutim, sada se mozemo okrenuti ozbiljnom takmicenju i iscekujemo najvecu utakmicu sezone protiv T......

Royal Arsenal!
Prije bih reko splet odbrambenih igrača i to kad ih je Messi spleo :D :D
Danss

#506 Re: Arsenal F.C.

Post by Danss »

Splet okolnosti je da je Barcelona zasluzeno pobijedila i to je to.
Krigla_Sa

#507 Re: Arsenal F.C.

Post by Krigla_Sa »

Cestitke Arsenalu, samo 4-1 protiv najboljeg tima na svijetu :thumbup:
Mada mora se priznati da nije ni Barca zapela sa vise od 50% svojih mogucnosti, ali dobro, kako god topnici su fina ekipica i moglo bi biti nesto od njih za koju godinu.
LSD

#508 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Šta reci...Barca je imala nevjerovatnu srecu veceras.
Što kaže moj kolega Ciki...Arsenal dominirao,Barca se grcevito branila...Messi koji inace ne zna dati gola na velikim utakmicama,veceras slucajno zabi 4 komada (sve mu se lopte sretno odbijale i to bi svako zna dati golove u ovako nebitnim utakmicama).
Jedan veliki splet nesretnih okolnosti je dijelio Arsenal od prolaza dalje i 4 gola naravno.
Sve u svemu,odlicna partija i dominacija topnika nad slabašnim kataloncima...rutinski odrađeno, sad se okrecu bitnijem takmicenju 8-)
Last edited by LSD on 06/04/2010 22:44, edited 1 time in total.
Ave, Nijaz!

#509 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

hz__semir wrote:
Haj, jos malo svrsavaj po Messiu i tako nam pokazi dasi fudbalska neznalica, mada smo to vec znali.
Tezak ritam u najjacoj ligi na svijetu je rezultirao velikim brojem povreda i sta se tu moze, Silvestre je poklonio utakmicu, vidi se da nije pravi Topnik.

Keep the faith!
Obuca9

#510 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

Ave, Nijaz! wrote:Arsenal ce slaviti u gostima 0-2. 8-)
Ave, Nijaz! wrote:Messi je taraba igrac u velikim utakmicama, i ne moze Arsenalu dati gola ni pomocu filmskih trikova, kao sto nije dao ni Chelskom.
U svijetu u kojem si ti znalac i izričeš ovakve misli, meni je čast biti neznalica. Hvala čiki.
Ave, Nijaz!

#511 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Nema na cemu, imas temu o malim klubovima i tamo svrsavaj po kvaziigracima, dovidenja i prijatno.

Royal Arsenal!
bingov buraz

#512 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.

Sve u svemu sa ovakvim sarenim sastavom i nije moglo vise.
ultima_palabra

#513 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

bingov buraz wrote:Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.
Pa recimo Arsenal u najjačem sastavu i Barca u ovom oslabljenom, da bi bila ravnopravna tekma ;-)
Globus

#514 Re: Arsenal F.C.

Post by Globus »

hz__semir wrote:
Ave, Nijaz! wrote:Arsenal ce slaviti u gostima 0-2. 8-)
Ave, Nijaz! wrote:Messi je taraba igrac u velikim utakmicama, i ne moze Arsenalu dati gola ni pomocu filmskih trikova, kao sto nije dao ni Chelskom.
U svijetu u kojem si ti znalac i izričeš ovakve misli, meni je čast biti neznalica. Hvala čiki.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bingov buraz

#515 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

ultima_palabra wrote:
bingov buraz wrote:Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.
Pa recimo Arsenal u najjačem sastavu i Barca u ovom oslabljenom, da bi bila ravnopravna tekma ;-)
Mislim da bi Arsenal dobio ali ne bi bilo dominacije ni sa jedne strane.Hebi ga i veceras je onaj vanzemaljac iznio najveci dio posla i mislim da su i jaci bez onog nosonje :mrgreen:
alijagoro

#516 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

ultima_palabra wrote:
I ti ga malo pretjera.
rahmanjin

#517 Re: Arsenal F.C.

Post by rahmanjin »

Ljudi moji sto je onaj Bendtner los, ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra u prvih 11 Arsenala, pa skoro se svaka lopta odbila od njega kao da je drvo.
Ave, Nijaz!

#518 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

rahmanjin wrote:Ljudi moji sto je onaj Bendtner los, ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra u prvih 11 Arsenala, pa skoro se svaka lopta odbila od njega kao da je drvo.
Sigurno si ti bolji, zato se sad spremas da ides na SP u JAR i ovo tipkas sa svoje jahte koju si kupio u 23. godini posto imas visemilionski ugovor u najboljem klubu na svijetu svih vremena.
vanjki

#519 Re: Arsenal F.C.

Post by vanjki »

svake godine sranja ekipa..neka i za iducu godinu odmah kupi pet mladi igraca...koja politika u pm..on misli da ce sa pet mladih igraca osvojiti ligu sampiona..koji kreten onaj wenger
ultima_palabra

#520 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

alijagoro wrote:
ultima_palabra wrote:
I ti ga malo pretjera.
Što, vidjelo se da fali Gallas i Song da osiguraju odbranu, a naprijed par tehničara Cesc, Arshavin, RVP umjesto Bendtnera koji ne zna primiti loptu, Walcotta koji nema driblinga, Eboue također nije igrač za ovog nivoa...
Anyway, nadam se da Gunnersi mogu dobiti zadnjh 5 tekmi u PL, pa ako to bude dovoljno za titulu, super 8-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#521 Re: Arsenal F.C.

Post by Admir_1984 »

Ave, Nijaz! wrote:
rahmanjin wrote:Ljudi moji sto je onaj Bendtner los, ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra u prvih 11 Arsenala, pa skoro se svaka lopta odbila od njega kao da je drvo.
Sigurno si ti bolji, zato se sad spremas da ides na SP u JAR i ovo tipkas sa svoje jahte koju si kupio u 23. godini posto imas visemilionski ugovor u najboljem klubu na svijetu svih vremena.
Koji su objektivni kriteriji za ovo?
Ave, Nijaz!

#522 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Admir_1984 wrote:
Ja sam objekt i kad ja kao objekt kazem da je tako, onda je to objektivna cinjenica.

Sad ti sigurno mislis da si i ti objekt, pa mozes reci da nije tako, medutim, ja sam sebe prvi nazvao objektom, tako da ti mozes biti sekundarni objekt i tvoja tvrdnja ce biti sekundarnoobjektivna.

Royal Arsenal!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#523 Re: Arsenal F.C.

Post by Chmoljo »

Ave, Nijaz! wrote:
hz__semir wrote:
Haj, jos malo svrsavaj po Messiu i tako nam pokazi dasi fudbalska neznalica, mada smo to vec znali.
Tezak ritam u najjacoj ligi na svijetu je rezultirao velikim brojem povreda i sta se tu moze, Silvestre je poklonio utakmicu, vidi se da nije pravi Topnik.

Keep the faith!
hajd priznaj da navijaš za Totenham... vidi se na tebi bolan. nemoj zavaravati ljude ;-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#524 Re: Arsenal F.C.

Post by Admir_1984 »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:
Ja sam objekt i kad ja kao objekt kazem da je tako, onda je to objektivna cinjenica.

Sad ti sigurno mislis da si i ti objekt, pa mozes reci da nije tako, medutim, ja sam sebe prvi nazvao objektom, tako da ti mozes biti sekundarni objekt i tvoja tvrdnja ce biti sekundarnoobjektivna.

Royal Arsenal!
Objektivna cinjenica po tvom misljenju

A cinjenica po kojoj cijeli svijet vrednuje klubove je?

Nisi valjda ti prvi uveo te postulate prije 100 i kusur godina, a da oni vrijede i dan danas :? :-)
rahmanjin

#525 Re: Arsenal F.C.

Post by rahmanjin »

Ave, Nijaz! wrote:
Halo, sturcnjak ja ne govorim o sebi nego o igri Bendtnera. Ako ti mislis da je on bio dobar veceras onda idi kod oftamologa.
Post Reply