Ako nisi kupio mobitel, a na nekoj si tarifi, možeš bez problema kupiti mobitel.The Realist wrote:Može biti da ti je istekao rok da kupiš mobitel. I ja sam imao rok (istina, onda sam taj prodao i kupio bolji, ali isplatilo setrue wrote:dragi forumasi imam sljedeci problem
ljetos sam potpisao ugovor dok je bila neka akcija sve je bilo ok kao sto su mi rekli,jedne prilike sam otisao da kupim telefon i zena koja prodaje mi je rekla da ne mogu jer iako je moj ugovor na 2 godine iako placam sve kao i svi eto ti ugovori nisi kao svi i ne mogu kupovati telefone.Poslije toga sam prestao placati pretplatu.Danas mi je doslo upozorenje da ce me tuziti sta da radim??).
Ja sam na primjer od 2001. u Eronetu na pretplati. 2006. sam kupio mobitel na godinu dana i kad mi je istekao taj ugovor, nisam htio kupovati novi mobitel, nego sam tek prošle godine u četvrtom mjesecu uzeo novi mobitel. Kako sam zadovoljan sa ovim sad mobitelom, u četvrtom mjesecu ove godine kad mi istekne ugovor, neću odmah kupiti novi mobitel, nego kad mi bude trebao. To će možda biti za 3 mjeseca, a možda i za godinu dana. U tom periodu bez ikakvih penala ja mogu i prekinuti ugovor sa Eronetom, a kad bih ga sada prekinuo morao bih platiti penale za ovaj ostatak do kraja ugovora