Project: Sarajevo City Center

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Svidja li vam se ovaj objekat

Da
335
84%
Ne
66
16%

Total votes: 401

cappy_tempo

#501 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by cappy_tempo »

imat cemo nove trajvane i mocan vozni park u gradu,cak ce nam i ulice ovi arapi srediti :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#502 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by -LIBERO- »

Jesu l' ovo ekrani na fasadi ili sta?? Vidim u ovoj animaciji mjenjaju se slike :D

Da l' je istina da glavni investiror,taj neki arap(?) ima redovna uzivo ukljucivanja (net,ili kako vec?) sa gradilista,gdje redovno prati kako se razvijaju radovi???
GOLFER

#503 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by GOLFER »

-LIBERO- wrote:Jesu l' ovo ekrani na fasadi ili sta?? Vidim u ovoj animaciji mjenjaju se slike :D

Da l' je istina da glavni investiror,taj neki arap(?) ima redovna uzivo ukljucivanja (net,ili kako vec?) sa gradilista,gdje redovno prati kako se razvijaju radovi???
istina je da tej neki arap mora svaki mjesec da uzima radnu vizu kod nas i da se pegla sa svom tom birokratijom...
ins

#504 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by ins »

Radna dozvola (ne viza) se dobija na period od 12 mjeseci, i birokratija je vise-manje jednaka onoj kao da je trazi bilo gdje u svijetu.
Gray

#505 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by Gray »

GOLFER wrote:
-LIBERO- wrote:Jesu l' ovo ekrani na fasadi ili sta?? Vidim u ovoj animaciji mjenjaju se slike :D

istina je da tej neki arap mora svaki mjesec da uzima radnu vizu kod nas i da se pegla sa svom tom birokratijom...

I šta će njemu radna dozvola, neće valjda on sam betonirati? ;)
GOLFER

#506 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by GOLFER »

Gray wrote:
GOLFER wrote:

I šta će njemu radna dozvola, neće valjda on sam betonirati? ;)
Cuje nece on betonirati :-) :-) :-) on ce postavljati oluke... :run:
Ponosan

#507 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by Ponosan »

ins wrote:Radna dozvola (ne viza) se dobija na period od 12 mjeseci, i birokratija je vise-manje jednaka onoj kao da je trazi bilo gdje u svijetu.
da,ali investitorima,koji ulazu u BIH,treba dati i bh drzavljanstvo!:) salu na stranu ,ovi arapi samo u Sarajevo u hotel Bristol i SCC ulazu preko 250 miliona KM..treba im spomenik dici u sred Marin Dvora,i Amerikancima na Alti :)
breuer

#508 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by breuer »

Ponosan wrote:
ins wrote:Radna dozvola (ne viza) se dobija na period od 12 mjeseci, i birokratija je vise-manje jednaka onoj kao da je trazi bilo gdje u svijetu.
da,ali investitorima,koji ulazu u BIH,treba dati i bh drzavljanstvo!:) salu na stranu ,ovi arapi samo u Sarajevo u hotel Bristol i SCC ulazu preko 250 miliona KM..treba im spomenik dici u sred Marin Dvora,i Amerikancima na Alti :)
lijepi moj...eno ti biste emerika bluma na pofalicima pa je idi ljubit svakog dana, a bez ovih bi mogli....svaka njima cast :wink:
DoradO

#509 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by DoradO »

...da ovdje priupitam :) sta se desilo sa onom stranicom Sarajevo construction, ili meni nije dobro pa sam umislio da se tako zove :-) je li jos aktuelna :?
Država

#510 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by Država »

DoradO wrote:...da ovdje priupitam :) sta se desilo sa onom stranicom Sarajevo construction, ili meni nije dobro pa sam umislio da se tako zove :-) je li jos aktuelna :?
I ja danima pokušavam, ali ništa...
Ponosan

#511 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by Ponosan »

Država wrote:
DoradO wrote:...da ovdje priupitam :) sta se desilo sa onom stranicom Sarajevo construction, ili meni nije dobro pa sam umislio da se tako zove :-) je li jos aktuelna :?
mislim da se ta stranica ugasila,steta..nekad je odlicno funkcionisala i bila pravo posjecena,ali u zadnje vrijeme se i naziralo njeno gasenje..
BiH-x

#512 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by BiH-x »

^^Imaju problema sa serverom
sarajevsko_pivo

#513 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by sarajevsko_pivo »

Image
sarajevsko_pivo

#514 Re: Project: Sarajevo City Center

Image
cranberries

#515 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by cranberries »

pa imate skyscrapercity bosnia and herzegovina, o svemu sto se gradi u bh
sarajevsko_pivo

#516 Re: Project: Sarajevo City Center

Image
Ambrozija

#517 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by Ambrozija »

detroit-mercy

#518 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by detroit-mercy »

sarajevsko_pivo wrote:Image
Dzaba sve, al u Fahra je najveci :mrgreen: .
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#519 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by Entropio »

detroit-mercy wrote: Dzaba sve, al u Fahra je najveci :mrgreen: .
:lol: :lol: :lol:
jedaneska

#520 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by jedaneska »

detroit-mercy wrote: Dzaba sve, al u Fahra je najveci :mrgreen:
pura je za ljude ko špinat za popaja :-D

Image
sarajevsko_pivo

#521 Re: Project: Sarajevo City Center

Od 15 minute govore o SCC!
DoradO

#522 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by DoradO »

Ponosan wrote:
Država wrote:
mislim da se ta stranica ugasila,steta..nekad je odlicno funkcionisala i bila pravo posjecena,ali u zadnje vrijeme se i naziralo njeno gasenje..
radi :!: :D :bih:

http://www.sa-c.net/
dingosp0

#523 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by dingosp0 »

da LED paneli ce biti na fasadi shoping centra...a isto na Tornju Hotela ce biti LED paneli....ma bice mrak ba.... :bih:
cappy_tempo

#524 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by cappy_tempo »

kako ce to navece da sljasti. u tom dijelu ugasi se ulicna rasvjeta i nek ekrani osvjetljavaju mahalu :D
dingosp0

#525 Re: Project: Sarajevo City Center

Post by dingosp0 »

cappy_tempo wrote:kako ce to navece da sljasti. u tom dijelu ugasi se ulicna rasvjeta i nek ekrani osvjetljavaju mahalu :D
jos da oni supci iz austrije nisu nas zajebali, imali bi GMC koji je trebo imati cak vecu LED povrsinu....e to bi bilo za 10.... s jedne strane SCC a druge GMC....
Image
Locked