Project: Sarajevo City Center
- cappy_tempo
#501 Re: Project: Sarajevo City Center
imat cemo nove trajvane i mocan vozni park u gradu,cak ce nam i ulice ovi arapi srediti 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#502 Re: Project: Sarajevo City Center
Jesu l' ovo ekrani na fasadi ili sta?? Vidim u ovoj animaciji mjenjaju se slike
Da l' je istina da glavni investiror,taj neki arap(?) ima redovna uzivo ukljucivanja (net,ili kako vec?) sa gradilista,gdje redovno prati kako se razvijaju radovi???
Da l' je istina da glavni investiror,taj neki arap(?) ima redovna uzivo ukljucivanja (net,ili kako vec?) sa gradilista,gdje redovno prati kako se razvijaju radovi???
-
GOLFER
#503 Re: Project: Sarajevo City Center
istina je da tej neki arap mora svaki mjesec da uzima radnu vizu kod nas i da se pegla sa svom tom birokratijom...-LIBERO- wrote:Jesu l' ovo ekrani na fasadi ili sta?? Vidim u ovoj animaciji mjenjaju se slike![]()
-
ins
#504 Re: Project: Sarajevo City Center
Radna dozvola (ne viza) se dobija na period od 12 mjeseci, i birokratija je vise-manje jednaka onoj kao da je trazi bilo gdje u svijetu.
-
Gray
#505 Re: Project: Sarajevo City Center
GOLFER wrote:istina je da tej neki arap mora svaki mjesec da uzima radnu vizu kod nas i da se pegla sa svom tom birokratijom...-LIBERO- wrote:Jesu l' ovo ekrani na fasadi ili sta?? Vidim u ovoj animaciji mjenjaju se slike![]()
I šta će njemu radna dozvola, neće valjda on sam betonirati?
-
GOLFER
#506 Re: Project: Sarajevo City Center
Cuje nece on betoniratiGray wrote:GOLFER wrote:istina je da tej neki arap mora svaki mjesec da uzima radnu vizu kod nas i da se pegla sa svom tom birokratijom...-LIBERO- wrote:Jesu l' ovo ekrani na fasadi ili sta?? Vidim u ovoj animaciji mjenjaju se slike![]()
I šta će njemu radna dozvola, neće valjda on sam betonirati?
-
Ponosan
#507 Re: Project: Sarajevo City Center
da,ali investitorima,koji ulazu u BIH,treba dati i bh drzavljanstvo!:) salu na stranu ,ovi arapi samo u Sarajevo u hotel Bristol i SCC ulazu preko 250 miliona KM..treba im spomenik dici u sred Marin Dvora,i Amerikancima na Altiins wrote:Radna dozvola (ne viza) se dobija na period od 12 mjeseci, i birokratija je vise-manje jednaka onoj kao da je trazi bilo gdje u svijetu.
-
breuer
#508 Re: Project: Sarajevo City Center
lijepi moj...eno ti biste emerika bluma na pofalicima pa je idi ljubit svakog dana, a bez ovih bi mogli....svaka njima castPonosan wrote:da,ali investitorima,koji ulazu u BIH,treba dati i bh drzavljanstvo!:) salu na stranu ,ovi arapi samo u Sarajevo u hotel Bristol i SCC ulazu preko 250 miliona KM..treba im spomenik dici u sred Marin Dvora,i Amerikancima na Altiins wrote:Radna dozvola (ne viza) se dobija na period od 12 mjeseci, i birokratija je vise-manje jednaka onoj kao da je trazi bilo gdje u svijetu.
- DoradO
#509 Re: Project: Sarajevo City Center
...da ovdje priupitam
sta se desilo sa onom stranicom Sarajevo construction, ili meni nije dobro pa sam umislio da se tako zove
je li jos aktuelna 
- Država
#510 Re: Project: Sarajevo City Center
I ja danima pokušavam, ali ništa...DoradO wrote:...da ovdje priupitamsta se desilo sa onom stranicom Sarajevo construction, ili meni nije dobro pa sam umislio da se tako zove
je li jos aktuelna
-
Ponosan
#511 Re: Project: Sarajevo City Center
mislim da se ta stranica ugasila,steta..nekad je odlicno funkcionisala i bila pravo posjecena,ali u zadnje vrijeme se i naziralo njeno gasenje..Država wrote:I ja danima pokušavam, ali ništa...DoradO wrote:...da ovdje priupitamsta se desilo sa onom stranicom Sarajevo construction, ili meni nije dobro pa sam umislio da se tako zove
je li jos aktuelna
- BiH-x
#512 Re: Project: Sarajevo City Center
^^Imaju problema sa serverom
-
cranberries
#515 Re: Project: Sarajevo City Center
pa imate skyscrapercity bosnia and herzegovina, o svemu sto se gradi u bh
-
Ambrozija
-
detroit-mercy
#518 Re: Project: Sarajevo City Center
Dzaba sve, al u Fahra je najvecisarajevsko_pivo wrote:
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#519 Re: Project: Sarajevo City Center
detroit-mercy wrote: Dzaba sve, al u Fahra je najveci.
- jedaneska
#520 Re: Project: Sarajevo City Center
pura je za ljude ko špinat za popajadetroit-mercy wrote: Dzaba sve, al u Fahra je najveci

-
sarajevsko_pivo
#521 Re: Project: Sarajevo City Center
Od 15 minute govore o SCC!
- DoradO
#522 Re: Project: Sarajevo City Center
radiPonosan wrote:mislim da se ta stranica ugasila,steta..nekad je odlicno funkcionisala i bila pravo posjecena,ali u zadnje vrijeme se i naziralo njeno gasenje..Država wrote:I ja danima pokušavam, ali ništa...DoradO wrote:...da ovdje priupitamsta se desilo sa onom stranicom Sarajevo construction, ili meni nije dobro pa sam umislio da se tako zove
je li jos aktuelna
http://www.sa-c.net/
- dingosp0
#523 Re: Project: Sarajevo City Center
da LED paneli ce biti na fasadi shoping centra...a isto na Tornju Hotela ce biti LED paneli....ma bice mrak ba....-LIBERO- wrote:Jesu l' ovo ekrani na fasadi ili sta?? Vidim u ovoj animaciji mjenjaju se slike![]()
- cappy_tempo
#524 Re: Project: Sarajevo City Center
kako ce to navece da sljasti. u tom dijelu ugasi se ulicna rasvjeta i nek ekrani osvjetljavaju mahalu 
- dingosp0
#525 Re: Project: Sarajevo City Center
jos da oni supci iz austrije nisu nas zajebali, imali bi GMC koji je trebo imati cak vecu LED povrsinu....e to bi bilo za 10.... s jedne strane SCC a druge GMC....cappy_tempo wrote:kako ce to navece da sljasti. u tom dijelu ugasi se ulicna rasvjeta i nek ekrani osvjetljavaju mahalu