Ne treba, ni OZNA ni UDBA.opet ja wrote:nama fali OZNA a i UDBA
Treba nam samo malo pameti i 100-tinjak hiljada pametnih dusa pred skupstinom, dok su oni unutra.
Pa kad pogledaju sa prozora, da ih trnci prodju.

Ne treba, ni OZNA ni UDBA.opet ja wrote:nama fali OZNA a i UDBA

Pitanje je i kada bi im došlo 100.000 ljudi da li bi se bojali? Opet bi im došli ljudi koji su za iste glasali na izborima i sve tako u krug. Svi koji su do sada bili na vlasti pokazali su najgore i niko od njih ne zaslužuje povjerenje građana, jedino neka stranka sa mladim i neiskvarenim ljudima a takve stranke u BiH trenutno nema. I da dodju drugi ljudi na vlast koji bi godinama 24 sata radili da nešto promjene na bolje, pitanje je koliko bi mogli učiniti da se ovo ispravi jer se je kriminal uvukao u sve pore društva i život običnog čovjeka koji svjesno ili nesvjesno podržava isti ovaj kriminal počevši od plačanja policajcu 10 KM da ga ne kazni. Običnom čovjeku je več napravljena koleteralna šteta i on u svemu ovome nastoji samo da preživi. Samo se možemo upitati šta li će dalje biti?pape wrote:Ne treba, ni OZNA ni UDBA.opet ja wrote:nama fali OZNA a i UDBA
Treba nam samo malo pameti i 100-tinjak hiljada pametnih dusa pred skupstinom, dok su oni unutra.
Pa kad pogledaju sa prozora, da ih trnci prodju.
E pa ne bih te volio vidjeti medju tih 30-ak hiljada pred skupstinom, ... sklon si da te izmanipuliraju i gurnu u belaje, da demoliras i pravis pizdarije, a oni takve jedva cekaju.TransAM-WS6 wrote:Ima stranka sa mladim ljudima i postenim ljudima samo ne mogu da dodju do izrazaja od lopova.. ali sad necemo o tome, da dodje ne mora 100.000 ljudi, da dodje 30.000 ko bi nas to mogo zaustavit da udjemo prvo u skupstinu pa poslije toga u predsjednistvo da nadjemo odgovorne nase ministre i na kraju ako nisu tu onda im otic kuci pa im demolirat kuce, ko bi to zaustavio, SIPA, Policija, OSA ? samo problem je sto nece ljudi na noge da se dignu, vise vole da ih nego gazi i da kukaju po forumu, pa eto neka...
Da budem jasan, ja nikoga ne branim, ni Kučevića ni sud. Samo kažem da ne nasjedamo na laži novinara, ne u konkretnom slučaju nego uopšte. Imate snimak, možete ga pogledati i oni vam opet prenose nešto drugo.zlatanko wrote:Znaci ipak je siptar.. pa dobro, osamario zenu, nokautirao je..Trebao je jos sutati na podu da bi opravdao termin "pretukao" ?? Daj molim te, budi realan..a ne znam kakav je to sud ako nema policije ispred..ako i nije bilo onda je to jos gore.A smijem se kladiti da su sudije saznale o dogadjanjima ispred suda u roku 4 minute..Ma fuj!
Legacy of Alija!
p.s.kakve veze sad avaz i unicredit banka imaju sa ovim?
meni, naravno...mIRCerka wrote:Alfonse, kome da vjerujem, svojim ocima ili tebi?????????????????
sto ne dokazuje da ga prate neke tamo obavjestajne sluzbe, i da ima dosje... mozda samo neki rodjak zaposlen u telecomu trenira strogocu...Da li si svjestan cinjenice da je telefon naglo prestajao raditi jednom od najgovorljivijih sa protesta kad god bi bila neka uzivo kontakt emisija sa tajom ili majcicom na tv?
upravo tako, zloupotreba polozaja, ali ne dokaz rada tajnih sluzbi i uhodjenjaTebi to djeluje kao paranoja, meni je to cista zloupotreba polozaja i veza.
a gdje je radio? da nije slucajno u nekoj drzavnoj firmi, ili za neke budzetske korisnike? to opet ne dokazuje upletenost tajnih sluzbi, vec osvetu od strane onih koje je prozivao... na stranu to sto sam na njegovoj strani - da mene neko iz moje firme pocne prozivat na tvu, dobio bi otkaz dok trepnes...Da ne pricam o otkazima ....
prvi je maki dobio nogu s posla nakon drugih demonstracija...jos mu fino u lice receno da radi toga dobija nogu...
logicno je da se establisment brani, ali to nije tema... rekla si da se ljudi prate i da se skupljaju podaci... a to vjerovatno nije slucaj, niti bilo sta od ovoga sto si navela nedvosmisleno ukazuje na to...ma jok, mirci je paranoicna...
Ne treba mi ni avaz, ni 60 minuta ni bilo koji medij.. dovoljan mi je snimak da tasimu, njegovoj porodici i svim njemu slicnim pozelim najvece moguce muke..gurman wrote:Da budem jasan, ja nikoga ne branim, ni Kučevića ni sud. Samo kažem da ne nasjedamo na laži novinara, ne u konkretnom slučaju nego uopšte. Imate snimak, možete ga pogledati i oni vam opet prenose nešto drugo.zlatanko wrote:Znaci ipak je siptar.. pa dobro, osamario zenu, nokautirao je..Trebao je jos sutati na podu da bi opravdao termin "pretukao" ?? Daj molim te, budi realan..a ne znam kakav je to sud ako nema policije ispred..ako i nije bilo onda je to jos gore.A smijem se kladiti da su sudije saznale o dogadjanjima ispred suda u roku 4 minute..Ma fuj!
Legacy of Alija!
p.s.kakve veze sad avaz i unicredit banka imaju sa ovim?
Evo citata iz jednog medija: Kao što je poznao Kučević je u dvorištu Suda BiH jučer fizički napao jednu ženu, kao i novinarku Federalne televizije Vildanu Duran. Koliko sam ja vidio Kučević nije napado novinarku.
Avaz i Unicredit banku sam naveo samo kao primjer a sa ovim događajem nemaju niikakve veze.
pape wrote: