Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
AmoK

#501 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Post by AmoK »

hakazvaka wrote:
Faruk wrote:centar lijepo izgleda
garaza je odlicna (to mi je najdrazi dio centra) i super su je ofarbali

jedino mi imamex nema mjesta u onakvom ambijentu
prava seljacka radnja
jes to seljacka radnja, al jebat ga, vecinom raja kod njih uzimaju mobitele ..
prodajul oni ukradeno sta? sta mislite?
Da prodaju ukradene mobitele redovno, zajedno s kutijom, deklaracijom, neotpakovane i da ne povjeruješ s računom.
Garant im radnici negdje otimaju iz ruku ljudima pa nose u radnje. :?
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#502 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Post by anjusha »

Ma nisam nesto odusevljena samim centrom. Nekako mi je malo klaustrofobicno unutra, pogotovo na onim pokretnim stepenicama (koje vec neke btw ne rade) i mracno. Nemam utisak da sam u nekom bas dobrom centru vec da sam na pokretnoj traci, samo udji, pozuri da vidis sta te interesuje i ajd napolje. Imam utisak da nikako nije planiran za broj ljudi koji svakodnevno udje u njega.
Sto se tice ponude- pa dobro, meni licno jesu tamo neke radnje skupe ali ko voli nek izvoli. Premda se moze naci nesto i za ljude malo plićeg dzepa. Ponuda je prilicno raznovrsna: odjeca, igracke, donji ves, accessories, knjizara, nakit, itd. , premda bi mogla biti i raznovrsnija tj sa vise od jedne knjizare, vise od jedne radnje sa stvarima za dom itd.
Sto se tice osoba koji rade u tim radnjama :x - necu o tome. To je vec potpuno jedna nova tema za sebe.

Sve u svemu- nije lose, premda sam ocekivala vise. Ali imamo ovaj novi centar sto se gradi za popravljanje naucenih greski ;)
Bandierra Rossa

#503 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Post by Bandierra Rossa »

nineinchnails wrote:
arzuhal wrote:Imal i onih krema "Ibro Še"?
Ima i "DoleGlabana" :lol:
Koliko sam čuo,te su proizvode svojedobno reklamirale poznate ličnosti:

1.)Pregori Špek,
2.)Bo Dernek,
3.)Lizali Meni.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tamara*

#504 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Post by tamara* »

Bandierra Rossa wrote:
nineinchnails wrote:
arzuhal wrote:Imal i onih krema "Ibro Še"?
Ima i "DoleGlabana" :lol:
Koliko sam čuo,te su proizvode svojedobno reklamirale poznate ličnosti:

1.)Pregori Špek,
2.)Bo Dernek,
3.)Lizali Meni.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ibro Še - Iv Rošer :lol:
A Pregori Špek ne može na relamu u BBI.
norah

#505 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Post by norah »

Taj Imamex je stvarno prava seljacka radnja te me bas cudi kako su dospjeli u BBi. Mada im mjesto i jeste gdje su, u podrumu. A tek sto prodaju baterije za telefon, navodno original, ali kineske :lol:
F.G.R.

#506 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Post by F.G.R. »

Better Man wrote:
F.G.R. wrote:
Kubrick wrote:Sigurno u moskvi i ostalim gradovima evrope glavni trzni centar u strogom centru grada ne posluje prema islamskim propisima, nemam nista protiv islama niti bilo koje religije, ali mislim da sarajevo nije smjelo dozvoliti da se ovako nesto desi sa bbi centrom
Ja ti govorim o vjerskim propisima,oni su univerzalni, kontas?

A kad vec govoris "sta Sarajevo sebi nije smjelo dozvoliti" da ti kazem da Sarajevo nije smjelo sebi dozvoliti da se 50-tak godina ne smijes izjasniti kao musliman, da se neke dzamije sruse za to vrijeme, da se desi Sarajevski proces 1983, dakle, osuda i bacanje u zatvor ljudi samo zato sto su mulimanski intelektualci...to isto nije smjelo da se dopusti..
Kad si već skrenuo sa teme da ti kažem da se nikad više vjerskih objekata nije izgradilo nego za vrijeme Tita i komunista. Imaš džamija koje je država zaštitila kao trajne istorijske spomenike i zabranila bilo kakvo rušenje i rekonstrukciju kojim bi izgubila svoj orginalni izgled. Moj tetak išao redovno u džamiju u Titino vrijeme izjašnjavao se kao musliman i nikad ga niko nije krivo pogledao, niti je ikada imao bilo kakvu neprijatnost, niti mu je bilo koje pravo bilo uskračeno. Dakle iznosiš netačne podatke.
Da ne bi ovdje zachatavali necu se upustiti u raspravu ali moram reci da te poznajem sa drugih tema i znam da volis zaobici istinu...To za dzamije lazes, da ljudi nisu imali neprijatnosti isto lazes...mozda ti je tetak bio UDBA-s i bio ubacen medju "dzamijase"..
toliko od mene, admini, sorry ali morao sam odgovoriti...
bosna123

#507 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Post by bosna123 »

@ Better Man
Bezze ti prica...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#508 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar

Post by mIRCerka »

tema zatvorena dok se ne ocisti od price o dzamijama.
Ko sljedeci otvori BBI Centar temu, trajni ban.
Hvala na NEpaznji.
Locked