Teško, Danska i Njemačka će teško prodati svoju kožu t.j. 4 bodaMeho Kodro wrote:http://klix.com/VIDEO-Croatia-vs-Sweden
Kome se gleda rasturanje Svedjana sinoc, ubilo ih u 2pol
Slazem se sa postom cyprusa, Makedonija i Koreja OLEEEEEEEEEEEEEE, Makedonci ako pobjede Norvesku sutra bi mogli kandidirati i za polufinale
SP Rukomet 2009
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Lincoln-Burrows
#501 Re: SP Rukomet 2009
- Vincent Raine
#502 Re: SP Rukomet 2009
I s prstom manje za mnoge smo prejaki
Pa kaze:
Samo je jedno
u mom zivotu vrijedno
da pustim suzu s oka
jer tebe volim ja................
Pa kaze:
Samo je jedno
u mom zivotu vrijedno
da pustim suzu s oka
jer tebe volim ja................
-
dirigent
#503 Re: SP Rukomet 2009
Francuze sam gledao samo jednu utakmicu, ali realno od ostalih reprezentacija definitivno je najjača HRVATSKA!
Vidim ovdje se ide puno u nacionalističkom tonu, ali realno Srbija nema neke šanse da dođe do medalja, mada je u sportu sve moguće i ja zelim Srbiji puno sreće, a i Makedoncima (mada i to teško jer kad se blokira LAZAR
)
Vidim ovdje se ide puno u nacionalističkom tonu, ali realno Srbija nema neke šanse da dođe do medalja, mada je u sportu sve moguće i ja zelim Srbiji puno sreće, a i Makedoncima (mada i to teško jer kad se blokira LAZAR
- ivaakaiva
#504 Re: SP Rukomet 2009
O pa di nadjes te favorite xDcyprus wrote:Južna Koreja i Makedonija oleeeee!!!![]()
![]()
![]()
Ostali me ne interesuju
Makedocnima se prenose 2 boda
A korei nista
Opdaju oni brzo
- ivaakaiva
#505 Re: SP Rukomet 2009
Ako ti mislis da njemci prenose 4 boda zasluzeno..Onda nemoj pametovat na ovom forumu..Jer je prepreocito kako su ta 2 boda prenjeli..I sjebali ruse..koji su bolji od njemaca...ali sudci su rusima dozvolili remi...Zwanziger wrote:Ostete i Nijemce samo sto to necete da vidite. Mozda i bude poneka diskutabilna odluka, ali uglavnom vrate im to. Druga je stvar sto ne podnosis Nijemce pa ti se cini da je svaka odluka u njihovu korist.ivaakaiva wrote:Ama...jedan napad previde...al ugl navijaju za njemce...
pa de ti malo bolje gleaj te utakmice
I tako da...Njemci oduvijek imaju nekog tko ce im poklonit bodove....a ti sebi ubuduce vodi evidenciju tokom utakmice...
Koliko njemcima sudac pokloni lopti a koliko ukrade..Tako da te 2 sto si ti vidio da su njemci nezasluzeno izgubili..Nisu nista u usporedbi s tim sto im je poklonjeno...
- ivaakaiva
#506 Re: SP Rukomet 2009
Kao sto sam i ocekivala..Za dalje imaju najvise sanse Hrvati, Francuzi, Danci i Njemci..
Ali ajde...Kad toliko bodrite te makedonce..nisu ni oni tu otpisani:)
Ipak..Hrvati su zlatni
Kad sam dosla na ovaj forum...u toj anketi za prvaka svijeta Francuska je daleko vodila...
A nakon par briljantnih utakmica Hrvatske...Sve se tamo promijenilo..Ocito je vecina ljudi shvatila tko je najbolji

...neka pati koga smeta...
...HRVATSKA je prvak svijeta...
...Nek HRVATSKA zvona zvone...
...MI IMAMO ŠAMPIONE...
...HRVASTKA...
Ali ajde...Kad toliko bodrite te makedonce..nisu ni oni tu otpisani:)
Ipak..Hrvati su zlatni
Kad sam dosla na ovaj forum...u toj anketi za prvaka svijeta Francuska je daleko vodila...
A nakon par briljantnih utakmica Hrvatske...Sve se tamo promijenilo..Ocito je vecina ljudi shvatila tko je najbolji
...neka pati koga smeta...
...HRVATSKA je prvak svijeta...
...Nek HRVATSKA zvona zvone...
...MI IMAMO ŠAMPIONE...
...HRVASTKA...
- nokia6170
#507 Re: SP Rukomet 2009
Hrvatska nece biti prvak, iako sada izgledaju superiorno.
p.s. bilo bi fino da Hrvatska jednom fino kaze Bosni i Hercegovini veliko HVALA, jer bez nasih drzavljana rodjenih u nasoj drzavi Hrvatska ne bi nikad nista veliko napravila u rukometu
p.s. bilo bi fino da Hrvatska jednom fino kaze Bosni i Hercegovini veliko HVALA, jer bez nasih drzavljana rodjenih u nasoj drzavi Hrvatska ne bi nikad nista veliko napravila u rukometu
- ivaakaiva
#508 Re: SP Rukomet 2009
Jaaaoooo...Ne pretjeruj !!!!nokia6170 wrote:Hrvatska nece biti prvak, iako sada izgledaju superiorno.
Ali ajde...PUNO VAM HVALA:)
Ali i bez vasih mi bi bili najbolji....
Jedino Alilovic znaci nesto..Ali dae osto u bosni...
Imali bi Lozerta..Tako da...ionako da su ostali u Bosni..
Bez uvrede..Ali nebi se nimalo proslavili..Kada Bosna nikad nie bila na prvenstvu...
Tako da su decki pametno odabrali
- Josip
#509 Re: SP Rukomet 2009
možda bi BiH trebala zahvaliti Hrvatskoj što su od njenih igrača stvorili svjetske klase!?nokia6170 wrote:Hrvatska nece biti prvak, iako sada izgledaju superiorno.
- ivaakaiva
#510 Re: SP Rukomet 2009
Ma nemoj takoJosip wrote:možda bi BiH trebala zahvaliti Hrvatskoj što su od njenih igrača stvorili svjetske klase!?nokia6170 wrote:Hrvatska nece biti prvak, iako sada izgledaju superiorno.
p.s. bilo bi fino da Hrvatska jednom fino kaze Bosni i Hercegovini veliko HVALA, jer bez nasih drzavljana rodjenih u nasoj drzavi Hrvatska ne bi nikad nista veliko napravila u rukometu![]()
![]()
![]()
Znas kako su oni svi tu ugrozeni i ljubomorni sto Hrvatima ide...
Sami ste si krivi sto niste stvorili nikakve uvjete da igraci ostanu u Bosni...
Sami ih tjerate u Hrvatsku..Trebali bi izgradit nove dvorane...
Ali manje vazno...Trebala bi Vlada BIH (ako vi to imate) ili netko vec uloziti
u taj Bosanski sport..U nogometu napredujete..Ali to je jedini sport
Prema meni di niste najgora zemlja bise Juge
Sretno vam!!!!
- nokia6170
#511 Re: SP Rukomet 2009
pa ivo bona nije rukomet poceo sa Alilovicemivaakaiva wrote:Jaaaoooo...Ne pretjeruj !!!!nokia6170 wrote:Hrvatska nece biti prvak, iako sada izgledaju superiorno.
Ali ajde...PUNO VAM HVALA:)
Ali i bez vasih mi bi bili najbolji....
Jedino Alilovic znaci nesto..Ali dae osto u bosni...
Imali bi Lozerta..Tako da...ionako da su ostali u Bosni..
Bez uvrede..Ali nebi se nimalo proslavili..Kada Bosna nikad nie bila na prvenstvu...
Tako da su decki pametno odabrali
Uglavnom drago mi je zbog vas, ali Hrvatska nece biti prvak...eto nema to veze sa nacionalizmom i slicnim stvarima...jednostavno nece
p.s. josipe ne zanm sto bi se bosna zahvaljivala hrvatskoj jer bosna od tih svojih drzavljana nije imala nikakve nafake
-
Maja_XXX
#512 Re: SP Rukomet 2009
Ajd da sad ne zalazimo u politiku ali to je stvarno istina...Pa samo promislite koliko sportasa,pjevaca,glumaca iz BiH je otislo za Hrvatsku i Srbiju???Ja mislim da je to jedinstven primjer u svijetu. Slican slucaj je i sa Crnom Gorom, koji je isto tako rasadnik talenata- i sportskih i muzickih ali svi žive i rade u Srbiji.
Da se vratimo na temu...Finale Francuska-Hrvatska, Francuska osvaja zlato.

Da se vratimo na temu...Finale Francuska-Hrvatska, Francuska osvaja zlato.
- nokia6170
#513 Re: SP Rukomet 2009
ljudi odmah pogresno razumiju stvari..cim neko kategoricno kaze da hrvatska nece biti prvak, hrvati odmah opale da taj neko ima nesto protiv hrvatske, da je ljubomoran i bla bla bla...pa valjda svak ima pravo na svoje misljenje...da mi rodjeni sin igra u hrvatkoj repki, ja i dalje imam pravo da kazem da hrvatska nece biti prvak.Maja_XXX wrote:Ajd da sad ne zalazimo u politiku ali to je stvarno istina...Pa samo promislite koliko sportasa,pjevaca,glumaca iz BiH je otislo za Hrvatsku i Srbiju???Ja mislim da je to jedinstven primjer u svijetu. Slican slucaj je i sa Crnom Gorom, koji je isto tako rasadnik talenata- i sportskih i muzickih ali svi žive i rade u Srbiji.
Da se vratimo na temu...Finale Francuska-Hrvatska, Francuska osvaja zlato.![]()
eto, nema ljutnje, mada ja znam da ste vi sad malo i previse subjektivni i pod emocijama dosadasnjih pobjeda pa tako reagujete
- ivaakaiva
#514 Re: SP Rukomet 2009
Maja_XXX wrote:Ajd da sad ne zalazimo u politiku ali to je stvarno istina...Pa samo promislite koliko sportasa,pjevaca,glumaca iz BiH je otislo za Hrvatsku i Srbiju???Ja mislim da je to jedinstven primjer u svijetu. Slican slucaj je i sa Crnom Gorom, koji je isto tako rasadnik talenata- i sportskih i muzickih ali svi žive i rade u Srbiji.
A pitajte se onda zasto je tako da svi idu kod nas il u srbiju..
Prvo si sredite drzavu malo...ulozite nesto vec u bilo sta...
ne u sport nego u uspjehe svoje zemlje opcenito
na bilokojem podrucju..a ako cemo tako...
onda ste si vi najvise krivi zbog svega toga...
nebi vam mi trebali zahvaljivati..Ali ja vec jesam
Nego bi trebali vi kriviti sami sebe sto vam je zemlja slaba
na mnogo podrucja i sto mlade nade traze sebe u drugim zemljama...
Ali uostalom..Koga briga...HRVATI imaju zlato..
A bosanci onda primajte zasluge sebi ako ocete
-
Para
#515 Re: SP Rukomet 2009
glavni kandidati za medalju su Srbija, Danska i Francuska najvise dajem sanse olimpijskim prvacima. Hrvatska ce izgoriti polufinale im je plafon!
- Vincent Raine
#516 Re: SP Rukomet 2009
Iva, ajde odmori malo...
Nema potrebe za takvim gardom
- ivaakaiva
#517 Re: SP Rukomet 2009
Ja mislim dae samo taj para...ljubomoran samim time sto mjesa fasite i pol. teme u ovo sve...nokia6170 wrote:ljudi odmah pogresno razumiju stvari..cim neko kategoricno kaze da hrvatska nece biti prvak, hrvati odmah opale da taj neko ima nesto protiv hrvatske, da je ljubomoran i bla bla bla...pa valjda svak ima pravo na svoje misljenje...da mi rodjeni sin igra u hrvatkoj repki, ja i dalje imam pravo da kazem da hrvatska nece biti prvak.Maja_XXX wrote:Ajd da sad ne zalazimo u politiku ali to je stvarno istina...Pa samo promislite koliko sportasa,pjevaca,glumaca iz BiH je otislo za Hrvatsku i Srbiju???Ja mislim da je to jedinstven primjer u svijetu. Slican slucaj je i sa Crnom Gorom, koji je isto tako rasadnik talenata- i sportskih i muzickih ali svi žive i rade u Srbiji.
eto, nema ljutnje, mada ja znam da ste vi sad malo i previse subjektivni i pod emocijama dosadasnjih pobjeda pa tako reagujete
Ali...tko god misli da Hrvati nece biti prvi..neka misli...Ja znam 100% dae zlato nase..
sto napisem u gotovo svakom postu...A onda cemo mi 1.veljace pricati o tome jeli nase zlato zasluzeno ili ne...
Rekoh tko god misli da Hrvati nece imat zlato..Neka misli...Svejedno mie..Ali onaj tko to kaze...I onda doda srbe...za zlato..Ima nekih problema s ratom...Jer zele ovu temu pretvoriti u nes sasvim deseto..a i sami znaju da su srbi otpisani...Iako ne podcjenjujem srbe.. znam da nemaju apsolutno nikakve sanse!!!
- ivaakaiva
#518 Re: SP Rukomet 2009
Nema potrebe za puno toga sto se pisalo vamo...Vincent Raine wrote:Iva, ajde odmori malo...
Kakve veze ima sto su neki igraci podrijetlom iz bosne..
Oni imaju Hrv drzavljanstvo..I ne svidja mi se to sto se pise tu
...Nekuzim zasto bi mi trebali Bosni zahvaljivati na tome...
Sami igraci sebe smatraju hrvatima i igraju za domovinu sa srcem...
- nokia6170
#519 Re: SP Rukomet 2009
Danska i Francuska moji favoriti, iako prednost dajem Danskoj
- Vincent Raine
#520 Re: SP Rukomet 2009
Slazem se s tobom, ali dopusti da drugi ljudi imaju svoje misljenje.ivaakaiva wrote:Nema potrebe za puno toga sto se pisalo vamo...Vincent Raine wrote:Iva, ajde odmori malo...
Ima ovdje minderasa, ne krijem, ali ima i "fine gradske raje" pa budi obazriva, moli te brat
-
Para
#521 Re: SP Rukomet 2009
haha ja mijesam politicke teme a ti tri stranice ispises kako se BiH treba srediti kako vlada treba uloziti u sportivaakaiva wrote:Ja mislim dae samo taj para...ljubomoran samim time sto mjesa fasite i pol. teme u ovo sve...nokia6170 wrote:ljudi odmah pogresno razumiju stvari..cim neko kategoricno kaze da hrvatska nece biti prvak, hrvati odmah opale da taj neko ima nesto protiv hrvatske, da je ljubomoran i bla bla bla...pa valjda svak ima pravo na svoje misljenje...da mi rodjeni sin igra u hrvatkoj repki, ja i dalje imam pravo da kazem da hrvatska nece biti prvak.Maja_XXX wrote:Ajd da sad ne zalazimo u politiku ali to je stvarno istina...Pa samo promislite koliko sportasa,pjevaca,glumaca iz BiH je otislo za Hrvatsku i Srbiju???Ja mislim da je to jedinstven primjer u svijetu. Slican slucaj je i sa Crnom Gorom, koji je isto tako rasadnik talenata- i sportskih i muzickih ali svi žive i rade u Srbiji.
Ali...tko god misli da Hrvati nece biti prvi..neka misli...Ja znam 100% dae zlato nase..
sto napisem u gotovo svakom postu...A onda cemo mi 1.veljace pricati o tome jeli nase zlato zasluzeno ili ne...
Rekoh tko god misli da Hrvati nece imat zlato..Neka misli...Svejedno mie..Ali onaj tko to kaze...I onda doda srbe...za zlato..Ima nekih problema s ratom...Jer zele ovu temu pretvoriti u nes sasvim deseto..a i sami znaju da su srbi otpisani...Iako ne podcjenjujem srbe.. znam da nemaju apsolutno nikakve sanse!!!
- ivaakaiva
#522 Re: SP Rukomet 2009
Ma ne branim nikome da misli...Neka pise svoje favorite...Samo da ne vrijeda moje...Vincent Raine wrote:Slazem se s tobom, ali dopusti da drugi ljudi imaju svoje misljenje.ivaakaiva wrote:Nema potrebe za puno toga sto se pisalo vamo...Vincent Raine wrote:Iva, ajde odmori malo...
Ima ovdje minderasa, ne krijem, ali ima i "fine gradske raje" pa budi obazriva, moli te brat
Pisalo se dae Ivano umisljen..Dae Lino seronja...Svasta se za nas pisalo..
Tako da..Iam pravo braniti hrvate
- ivaakaiva
#523 Re: SP Rukomet 2009
haha ja mijesam politicke teme a ti tri stranice ispises kako se BiH treba srediti kako vlada treba uloziti u sport
a ja u jedno postu sam rekao ono sto je istina huskacka retorika se siri preko htv-a...
Isuse...Koe tebe spomenio -.-''..PARA..JA ne mjesam politiku u nista nego se na zapoceto nadovezujem...
Branim svoje..Akoe to grijeh onda sorry...Ali..nisam 3 strane napisala...de ovaj...bolje malo citaj tko pocinje i tko me provocira
Isuse...Koe tebe spomenio -.-''..PARA..JA ne mjesam politiku u nista nego se na zapoceto nadovezujem...
Branim svoje..Akoe to grijeh onda sorry...Ali..nisam 3 strane napisala...de ovaj...bolje malo citaj tko pocinje i tko me provocira
- Vincent Raine
#524 Re: SP Rukomet 2009
Sve ok, samo nemoj ostro, za iskljucenjaivaakaiva wrote: Ma ne branim nikome da misli...Neka pise svoje favorite...Samo da ne vrijeda moje...
Tako da..Iam pravo braniti hrvate
Neka pati kome smeta.......
- ivaakaiva
#525 Re: SP Rukomet 2009
Ma kako oni nas vrijedaju ja sam jos finaVincent Raine wrote:Sve ok, samo nemoj ostro, za iskljucenjaivaakaiva wrote: Ma ne branim nikome da misli...Neka pise svoje favorite...Samo da ne vrijeda moje...
Tako da..Iam pravo braniti hrvate![]()
Neka pati kome smeta.......
Ali nema veze..Na kraju kanđija puca
hmmm...ocito da wamo mnogi pate...
Neka ih