Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
-
splavar šime
#502 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
AAAAA tu ti dobijaš inspiraciju za tvoje mudre rječi za tvoja ekonomska rješenja i spašavnja iz ove ekonomske krize(Ma o čemu ja to pričam,kakva kriza kada to u BiH uopće ne postoji,jer svi jedemo zlatnim kašikama).samo ti nastavi gledati ovakve stranice ja odoh spavati jer sutra ako Bog da valjda ću dobiti onu obećanu januarsku platu pa barem minimalac uhar je, barem djetetu da kupim kakvu kvalitetniju salamu što nije prošao rok trajanja.Valjda se nećeš ljutiti što se ovako dopisivasmo, ma hajdesve to ali eno čitam danas ukrali preko 2 000 pasoša, e haj mi reci jeli to normalno u ovakvoj normalnoj i stabilno ekonomskoj državi kakva je BiH gdje nema kriminala gdje nema profitera gdje je privatizacija tekla na poštenom principu, gdje navijači jedne druge raširenih ruku dočekaju na stadionima a kamoli da neko pomisli da pali autobuse i zastave, gdje se stanovi dobijaju za 900 KM i to sve po zakonu itd i td...,Neelix wrote:http://www.kike.ba/
Lako noć i lijepo spavaj.
- BarbaDue
#503 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
E sada je stvarno dosta!!!
Svaki novi offtopic ce povuci za sobom sankcije.
Opomena važi za sve!!!
Svaki novi offtopic ce povuci za sobom sankcije.
Opomena važi za sve!!!
-
splavar šime
#504 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
HAVANA wrote:http://www.prorocicaazira.com/
Evo odoh spavat , ali si mi tako po kontu ovo uradio da ću ako Bog da ko beba zaspati sa osmjehom na licu.
Care hvala ti na komentarima i zdravom humoru ali onom pravom Čaršijskome, što samo prava raja zna i razumije a ovi intelektualci šatro eksperti sa foruma neka mudruju kome hoće.
- karanana
#505 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
jos jedan propust avaza zbog kojeg sam apsolutno razocaran i definitivno ga vise necu kupovati:
jucer je mile dodik pozvao vojnike srpske nacionalnosti da ne idu na vojnu vjezbu u gruziju. ovaj poziv krsi jedno 10 postulata ove zemlje i fakticki poziva na drzavni udar, jer on kao niko i nista sto se vojske tice poziva na neposlusnost. u normalnoj zemlji on bi odmah bio uhapsen. ovo me podsjeca kad su pred rat karadzic i karisik pozivali srbe pripadnike mup-a RBiH da ga napuste i prikljuce se srpskom mup-u.
a avaz, mjesto da ovo objavi preko cijele naslovne stranice ala Dodik poziva na drzavni udar.....svega 2-3 recenice na 4-5 strani o svom jaranu i ovom njegovom ispadu, jebo ih on.
jucer je mile dodik pozvao vojnike srpske nacionalnosti da ne idu na vojnu vjezbu u gruziju. ovaj poziv krsi jedno 10 postulata ove zemlje i fakticki poziva na drzavni udar, jer on kao niko i nista sto se vojske tice poziva na neposlusnost. u normalnoj zemlji on bi odmah bio uhapsen. ovo me podsjeca kad su pred rat karadzic i karisik pozivali srbe pripadnike mup-a RBiH da ga napuste i prikljuce se srpskom mup-u.
a avaz, mjesto da ovo objavi preko cijele naslovne stranice ala Dodik poziva na drzavni udar.....svega 2-3 recenice na 4-5 strani o svom jaranu i ovom njegovom ispadu, jebo ih on.
-
nigdje.nikog
#506 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Avaz, petak, 8 maj 2009, stranica 35 - Poslednja tezga Brankovica i Hece
"...ove radikalne pretenzije svjesno idu naruku i manjinskim dionicarima cije rasklopljene usmine tek nece stedjeti drzavu...

"...ove radikalne pretenzije svjesno idu naruku i manjinskim dionicarima cije rasklopljene usmine tek nece stedjeti drzavu...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#508 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
karanana wrote:jos jedan propust avaza zbog kojeg sam apsolutno razocaran i definitivno ga vise necu kupovati:
pa šta očekivati od sanđe?
da voli državu?
samo $ on voli
- Better Man
#509 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Sikiracija je stran pojam u mom životu.KatarinaKosaca wrote:Ako će financijski propasti, ti ćeš bit sretan, i zašto se onda sekiraš i predviđaš?
- BarbaDue
#510 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Banned user for reason “krsenje pravila foruma unatoc upozorenju moderatora”
» splavar šime
7 dana
» splavar šime
7 dana
-
strujnik
#511 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Sto se Avaz pravda kod naroda
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/moza ... a-u-brckom
- Neelix
#512 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
ma straaaaaaaaaaasna brena cetnikusa klala muslimansku djecu, ma dje ce ovo bit istina, ma daaaaaaaaaaj pa ona je cetnikusa, cuj uzimala dokumenta, sta vaaaaaaam jestrujnik wrote:Sto se Avaz pravda kod naroda
-
strujnik
#513 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
I Cola i Balas i brojni drugi pjevaci su bili s one strane, pa nisu dolazili u Bosnu za vrijeme rata i kurcili se u cetnickoj uniformi ispred foto aparata. Na onim slikama ne cini mi se nimalo zabrinuta (za svoje roditelje). Nisam osoba koja ljude djeli po naciji, vjeri, boji koze (kao dokaz moze posluziti i moji postovi koji se odnose na promociju (bosnjackog) nacionalizma u Avazu), ali bojkot ove pjevacice bi bio znak solidarnosti sa svim onim koji su stradali od vojnika koji su nosili istu uniformu.Neelix wrote:ma straaaaaaaaaaasna brena cetnikusa klala muslimansku djecu, ma dje ce ovo bit istina, ma daaaaaaaaaaj pa ona je cetnikusa, cuj uzimala dokumenta, sta vaaaaaaam jestrujnik wrote:Sto se Avaz pravda kod naroda
Znam da je odgovor vecine, boli me racku, nije me ona gadjala snajperom, grnatama i slicno, ali tako oni govore koji nisu na svojoj kozi osjetili ni 100-ti dio onog sto su prozivjeli Srebrenicani, Bosnjaci u Hercegovini, Prijedoru, Brckom ...
-
strujnik
#514 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Nisam ja rekao da treba zabraniti, samo nisam za promociju dogadjaja koji donose velike novce licemjerima kao sto su Brena, Brega, Kusta ... koliko se vlasnik Avaza busa u prsa da stiti bosnjacke interese, a ne daj Boze da je medijski pokrovitelj ovog dogadjaja neka druga dnevna novina iz Federacijekakavdanakneiskustvu wrote:
goran bregović je šutio kad je njegov grad,sarajevo,3 i po godine bombardovan i držan u opsadi,za to vrijeme je on parama miloševićevog ministarstva kulture snimao muziku za kusturicin film underground,kada je bombardovan beograd od strane nato pakta,požurio je održati koncert protiv tog bombardovanja.prošle godine je u intervjuu australskim novinama za karadžića rekao da je samo jedan jadni čovjek,ne ratni zločinac,ne monstrum,nego jedan jadni čovjek.
taj i takav bregović u sarajevu uvijek napuni bilo koju dvoranu i niko nikad nije spomenuo da bi trebalo i njemu zabraniti održavanje koncerta.
-
zonbirile
#515 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Đe zapelo.Nema mali Mehmedić 150 miliona za put i rušenje ,pa da bljesne Uvrnuto.Dobro je ,Đaferović dao 22 miliona,Kanton trebao utrediti okoliš,a Fahro,knjiži na sebe.Nego ima kineski model,ne znam šta se čeka.Istjeraj stoku iz stanova,kuća,pogona,sruši i poravnaj i onda mali Mehmedić može za 1-2 miliona urediti okoliš.Turiti treba i koji kip,samo ne uzimaj Keča,skup je.A ljudi,stanari.Ko hin jebe,i u Kini je tako.
- rado_vidjen
#516 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
slucajno mi dodje avaz pod ruke (cekajuc u frizeraju
) kad ono na str. 37, ide otprilike ovako:
"Na doceku bh. delegacije sa Pjesme Eurosonga, remizirali smo utiske...."
D. Zeba

"Na doceku bh. delegacije sa Pjesme Eurosonga, remizirali smo utiske...."
D. Zeba
-
bos
#517 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Sve nesto slucajno, eto prolazim ulicom kad na sred ceste nekoliko listova iz Avaza i tako procitam...nesto slicno je i sa Bakirovom emisijom sto opet ima vise smisla od frizeraja i sl. Al hajde, sta god da vas cini sretnim znamo da Fahro je zadovoljan u svakom slucaju. 
-
zonbirile
#518 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
pa neke gradove zadesi zemljotres,a nas Havaz.
-
kamen
#519 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
vise covjek ne zna sta je gore: jal' to prvo, jal' to drugo...zonbirile wrote:pa neke gradove zadesi zemljotres,a nas Havaz.
- Ridjobrki
#520 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Neka me neko ispravi ako griješim ali zar Liga prvaka nema samo tri pretkola?Ako, pak, prođe u četvrto pretkolo, dobit će dodatnih čak 2,1 milion eura. Ukoliko bi Mostarci izgubili u toj fazi takmičenja, dobili bi 2,56 miliona eura i dodatni milion za plasman u Evropsku ligu, a ako bi postigli nemoguće i plasirali se u Ligu prvaka, UEFA bi im izbrisala sve dotadašnje nagrade i uručila im fiksnih 7,1 milion eura.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/z ... ilion-eura
- Neelix
#521 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
vazda u zivotu
bolje imat 4 pretkola nego antifashiste zvat neofashistima, kao sto to cini ona novina koja je "najbolja u drzavi" po tvrdnjama "onih drugih" 
- rumenige_brajtner
#522 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
ma ni ovaj gore ih ne zove najboljim zato sto su objektivno najbolji, vec zato sto se nalaze na istoj ideoloskoj osikakavdanakneiskustvu wrote:Neelix wrote:vazda u zivotubolje imat 4 pretkola nego antifashiste zvat neofashistima, kao sto to cini ona novina koja je "najbolja u drzavi" po tvrdnjama "onih drugih"
ok,ja ne tvrdim to ni za jednu novinu,da je najbolja u državi.
samo što meni ne ide u glavu kako neko može smatrati najboljom novinom onu novinu u kojoj se ljudi nazivaju,iz čista mira,smrdljivkom,vazelinkom,curicom,proziva ih se na osnovu njihovog izgleda a ne argumentima,proziva ih se ne argumentima nego na osnovu toga što im je neko od familije bio u zatvoru,čedu jovanovića proglašavaju četnikom a miškovića prijateljem bih.
za mene to ne može biti najbolja novina,kakva god da je konkurencija.
- Neelix
#523 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
bas obrnuto, druze rumenige
reisa ne mogu smislit, ne vjerujem u boga
titom kad se zakunem, ne slazem, a opet tvrdim da je avaz najbolja novina u drzavi.
zasto?
zato sto je fahro sebi postavio cilj - zaraditi novac.
i to cini vrlo uspjesno. otprilike 20 puta uspjesnije nego najblizi konkurenti.
avaz nije drzavna novina, tako da nema obavezu niti da obrazuje, niti da pise po drzavnoj direktivi. a bogami ni ne zavisi od drzavnika, tako da nikoga ne stedi. avazu ne placas pretplatu, ne moras ga nikad kupovati, a opet je najuticajniji medij u drzavi.
najlakse je rec "narod ne valja" kad se ljudi ne slazu s tobom. fahro zna sta ljudi traze, i to im i daje. dobro njemu, dobro i njima.
kako ono kazu, kad ti (koliko ono bi?) ljudi kaze da si pjan, lezi na pod pa se valjaj
u ovom slucaju....100.000 citalaca ti govori nesto slicno
zasto?
zato sto je fahro sebi postavio cilj - zaraditi novac.
i to cini vrlo uspjesno. otprilike 20 puta uspjesnije nego najblizi konkurenti.
avaz nije drzavna novina, tako da nema obavezu niti da obrazuje, niti da pise po drzavnoj direktivi. a bogami ni ne zavisi od drzavnika, tako da nikoga ne stedi. avazu ne placas pretplatu, ne moras ga nikad kupovati, a opet je najuticajniji medij u drzavi.
najlakse je rec "narod ne valja" kad se ljudi ne slazu s tobom. fahro zna sta ljudi traze, i to im i daje. dobro njemu, dobro i njima.
kako ono kazu, kad ti (koliko ono bi?) ljudi kaze da si pjan, lezi na pod pa se valjaj
u ovom slucaju....100.000 citalaca ti govori nesto slicno
-
zonbirile
#524 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
hajde dobro,neće dugo,bude i zemljotres pa prođe.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#525 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!
Ja mislim da ovdje uopće nije riječ o Avazu niti njegovom kvalitetu. Kao što netko napisa... nađoh na ulici, pa slučajno pročitah Avaz
. Radi se o netrpeljivosti prema Radončiću i nastoji se negirati sve njegovo, pa čak i evidentan tržišni uspjeh. A na tržištu nema laži nema foliranja. I sad do ujutro mogu pisati o Radončiću, ali to promijeniti neće. Interesantno je da se izdaje puno novina i niti jedna se ne mora kupiti, ali se samo Avazu redovno isćuđavaju ovdje redovna ekipa, gotovo svakodnevno. Oslobođenje je loša novina, ne informira, prazna, pa nitko ne spominje Oslobođenje. Mujo Selimović je više para uzeo od Razvojne Banke, pa se i to ne spominje. Mujo je otpustio ljude po privatizaciji, Fahro ih samo zaposlio, pa se i to ne spominje.
Tako da je više nego jasno iz koje i čije kuhinje nam spremaju ovi koji se svakodnevno kao u svojoj "intelektualnoj"
superiornosti čude Avazu. Više nego jasno sa šuškavim s. 
Tako da je više nego jasno iz koje i čije kuhinje nam spremaju ovi koji se svakodnevno kao u svojoj "intelektualnoj"