Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Epitop

#501 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Epitop »

LSD wrote:
Ali_G wrote:Buhahahaha, koji ste vi pacenici, pa nema gorih. Sigurno ste uzivali sto ste ove sezone bar 24 sata bili ispred nas, jbg znam ja da nije lahko 5godina biti ispod i u medjuvremenu gledati kako komsija slavi titulu, pa euforija oko pretkola Lige prvaka a da tebi glavna preokupacija bude mijenjanje trenera i uprave.
I tacno je, Muco je platio pare, Kaplan je navlacio za nas, kupicemo gdje god budemo mogli. Jest', sta je?
Prvi pošten pitar koji prizna ovu lakrdiju u Posušju :thumbup:
Niste platili Husnija je dao 20 torti iz Horsa svoje slastičrne i kupio utakmicu ko u Travniku, provjeren info. :lol:
Prošle Subote ili Nedelje nisam siguran tačno koji dan vidio sam Borisa Gavrana trenera Posušja sjedi u Husnijinoj slastičarni a sad da li je znači da je pao dogovor ne znam.
Fordas

#502 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Fordas »

LSD wrote:
Ali_G wrote:Buhahahaha, koji ste vi pacenici, pa nema gorih. Sigurno ste uzivali sto ste ove sezone bar 24 sata bili ispred nas, jbg znam ja da nije lahko 5godina biti ispod i u medjuvremenu gledati kako komsija slavi titulu, pa euforija oko pretkola Lige prvaka a da tebi glavna preokupacija bude mijenjanje trenera i uprave.
I tacno je, Muco je platio pare, Kaplan je navlacio za nas, kupicemo gdje god budemo mogli. Jest', sta je?
LSD - jesi li bio u Posusju???

Nisi! Tisina, kapak! :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
odvijac

#503 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by odvijac »

u pravu ste vi kitice,nismo bili 5 godina ispred vas,ali zato do tada smo vas karali gdje god smo stigli,znate i vi reci istinu.polako doci ce vrijeme,pa ce naslov u avazu opet biti,mnogo ce vode miljackom proteci da pobjedimo zelju.imam jedno pitanje za zvrkove,da li znate koliko godina sarajevo zelju nije bilo pobjedilo na grbavici,hajde bordo statisticari?!
kofi anan

#504 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by kofi anan »

Za jedan obican dan puno svijeta :-) :-)

Users browsing this forum: emigracija, Epitop, Fordas, Jaguar84, jasko_ba, JohnnyS, kofi anan, LSD, odvijac, since1921 and 11 guests
LSD

#505 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

Fordas wrote:
LSD wrote:

Šta je tebi problem priznati...samo jedan pitar je to ovdje javno priznao....reci kupili smo sudiju u gostima (ustvari nije ni kupljen vec je lik pitar koji je svojima sudio :lol:...pa to samo kod nas ima ),namješteno i gotova prica...ko da se šta može promjeniti...3 boda su otišla vama i gotovo...problem je priznati neke stvari....ali niste vi manijaci koji su priznali da smo kupili sudiju (isto protiv Posušja) i koji je šiljio sve moguce za nas i to na našem terenu,što je još vece bruka od ove vaše...ali mi smo bar priznali javno...tu je ta razlika izmedju vas i nas...ali sad ce se ukazati odnekle el-Saik da vas odbrani...ne brini.
Last edited by LSD on 16/11/2008 19:18, edited 2 times in total.
emigracija

#506 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by emigracija »

ima dvije godine kako vas nismo dobili na grbavici, a imam ja jedno pitanje: koliko ima kako nk zeljeznicar uopste nije slavio na derbiju, mislim na ligu naravno??????
Fordas

#507 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Fordas »

LSD wrote: Šta je tebi problem priznati...samo jedan pitar je to ovdje javno priznao....reci kupili smo sudiju u gostima (ustvari nije ni kupljen vec je lik pitar koji je svojima sudio :lol:...pa to samo kod nas ima ),namješteno i gotova prica...ko da se šta može promjeniti...3 boda su otišla vama i gotovo...problem je priznati neke stvari....ali niste vi manijaci koji su priznali da smo kupili sudiju (isto protiv Posušja) i koji je šiljio sve moguce za nas i to na našem terenu,što je još vece bruka od ove vaše...ali mi smo bar priznali javno...tu je ta razlika izmedju vas i nas...ali sad ce se ukazati odnekle el-Saik da vas odbrani...ne brini.
A sta je tvoj problem, molim te lijepo?? Cim se tekma zavrsila ti si osuo kako je namjesteno! Mislim, smjesno je to. Da si bio dole pa hajde, bio, gledao, zakljucio. Ali jok, toliko ubjedjenje a utakmicu nisi cak ni slusao??!! Ima li to smisla?? Posto spadas medju 'normalnije' likove ovdje necu ti reci da si bolestan ali nisi daleko od toga. Bez uvrede, odoh slavit' :D
odvijac

#508 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by odvijac »

vidi se da si plitak u mozak,da te prosvijetlim bordo zvrku!kad uspjete 21 godinu da nemate poraza na grbavici od gradskog rivala,mozemo polemisati.znam sad ce zvrkovi da pricaju,lazes nije istina,a dobri poznavaoci svog kluba to znaju,zato tisina,tradiciju i historiju pobjednici pisu :dance:
The 51st State

#509 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by The 51st State »

odvijac wrote:vidi se da si plitak u mozak,da te prosvijetlim bordo zvrku!kad uspjete 21 godinu da nemate poraza na grbavici od gradskog rivala,mozemo polemisati.znam sad ce zvrkovi da pricaju,lazes nije istina,a dobri poznavaoci svog kluba to znaju,zato tisina,tradiciju i historiju pobjednici pisu :dance:
krampe...
shadow

#510 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by shadow »

odvijac wrote:vidi se da si plitak u mozak,da te prosvijetlim bordo zvrku!kad uspjete 21 godinu da nemate poraza na grbavici od gradskog rivala,mozemo polemisati.znam sad ce zvrkovi da pricaju,lazes nije istina,a dobri poznavaoci svog kluba to znaju,zato tisina,tradiciju i historiju pobjednici pisu :dance:
joj kako sam ja igr'o klikera kad sam imao 6 godina, najjaci sam u mahali bio nane mi.
Sve sto vise zivite u proslosti gora ce vam biti buducnost. Vidjecemo koliko ce memorija izdrzati.
LSD

#511 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

Fordas wrote:
LSD wrote: Šta je tebi problem priznati...samo jedan pitar je to ovdje javno priznao....reci kupili smo sudiju u gostima (ustvari nije ni kupljen vec je lik pitar koji je svojima sudio :lol:...pa to samo kod nas ima ),namješteno i gotova prica...ko da se šta može promjeniti...3 boda su otišla vama i gotovo...problem je priznati neke stvari....ali niste vi manijaci koji su priznali da smo kupili sudiju (isto protiv Posušja) i koji je šiljio sve moguce za nas i to na našem terenu,što je još vece bruka od ove vaše...ali mi smo bar priznali javno...tu je ta razlika izmedju vas i nas...ali sad ce se ukazati odnekle el-Saik da vas odbrani...ne brini.
A sta je tvoj problem, molim te lijepo?? Cim se tekma zavrsila ti si osuo kako je namjesteno! Mislim, smjesno je to. Da si bio dole pa hajde, bio, gledao, zakljucio. Ali jok, toliko ubjedjenje a utakmicu nisi cak ni slusao??!! Ima li to smisla?? Posto spadas medju 'normalnije' likove ovdje necu ti reci da si bolestan ali nisi daleko od toga. Bez uvrede, odoh slavit' :D
Hahah :lol: :lol: :lol: ode lik slaviti 3 bobe protiv sile iz Posušja :lol: ....nemoj zaboraviti castiti sudiju Kaplana
:mrgreen:
Lakat Jebić

#512 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Lakat Jebić »

i sta cemo mi sad od tih silnih godina neporazenosti na grbavici, kad nismo pobijedili sarajevo u ligi 4-5 godina, nismo pobijedili u gostima ima i 3 sezone itd itd
tacno, pobjednici pisu historiju i tradiciju ali gubitni zive od njih. da se razumijemo nije ni sarajevo nesto puno bolje, jer se ovdje sve svede na neke historijske price ko je prije osnovan, ko je vise bodova osvojio u bivsoj ligi itd
odvijac

#513 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by odvijac »

ne da se vidi ko je tata u gradu,svi mi pomalo patimo od proslosti,a tradicija se postuje u fudbaskim klubovima,demantuj me ako nisam u pravu.a ova liga nije vrijedna pomena,bar ne zadnjih godina!
KPNCTNJAH

#514 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by KPNCTNJAH »

[/quote]Hahah :lol: :lol: :lol: ode lik slaviti 3 bobe protiv sile iz Posušja :lol: ....nemoj zaboraviti castiti sudiju Kaplana
:mrgreen:[/quote]

Pa vi ste slavili kad ste osvojili bod protiv nas, zamisli sta bi tek bilo da pobijedite nekog na strani ... btw. ovo je najlosija ekipa Sarajeva u zadnjih desetak godina i opet ste proslavili taj bod kao da su tri :D
Lakat Jebić

#515 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Lakat Jebić »

tradicija se postuje al od nje se ne zivi.. da sad ne nabrajam timove tipa Notingham Foresta Sheffilda itd liga nam je u kurcu, al u njoj nam je igrat dok ne bude nekog napretka
odvijac

#516 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by odvijac »

oh sta ovo i pitari sad pricaju da imaju losu ekipu,sta je bilo do neki dan,extra smo oca mi i ovo,ono,pih..
elSaik

#517 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

LSD wrote:
Fordas wrote:
LSD wrote:Prvi pošten pitar koji prizna ovu lakrdiju u Posušju :thumbup:

Šta je tebi problem priznati...samo jedan pitar je to ovdje javno priznao....reci kupili smo sudiju u gostima (ustvari nije ni kupljen vec je lik pitar koji je svojima sudio :lol:...pa to samo kod nas ima ),namješteno i gotova prica...ko da se šta može promjeniti...3 boda su otišla vama i gotovo...problem je priznati neke stvari....ali niste vi manijaci koji su priznali da smo kupili sudiju (isto protiv Posušja) i koji je šiljio sve moguce za nas i to na našem terenu,što je još vece bruka od ove vaše...ali mi smo bar priznali javno...tu je ta razlika izmedju vas i nas...ali sad ce se ukazati odnekle el-Saik da vas odbrani...ne brini.
Jbg, ne mogu ja protiv samog sebe, zar ne? Studiram pravo tako da naravno da ću ih braniti jer su mi potrebni dokazi za suprotno. Kako se ono kaže, svako je nevin dok se ne dokaže suprotno... :wink: Dosta o meni, da se vratimo temi... gledao sam i Sarajevo i Posušje. Objektivno gledajući, Sarajevo je bolje. Ako je u ovoj ligi potrebno, da bi bolji pobijedio, da taj isti kupuje sudiju, neka ga kupuje. Dosta mi je ba, odem gledati Želju u gostima, poderemo domaćin i dobijemo po ušima zbog sudija. Kao što sam već rekao, ja sam za to da se kupuju normalne okolnosti, ako je potrebno, a očigledno da kod nas jeste.

Ali mi je zanimljiva činjenica da prema, npr., tvome mišljenju, ne postoje zasluženo osvojeni bodovi. :mrgreen: Kada domaćin pobijedi - kupio sudiju, kada gost pobijedi - kupio sudiju, kada bude neriješeno - dogovoreno. :mrgreen:

edit: I kad si se već uhvatio neke iskrenosti, realnosti, ovo ono... žalili se jesmo na suđenje, ali više zbog toga što smo bili bijesni na slabe igrače, upravu koja ne radi svoj posao, Simu koji donosi čudne odluke... vidio bih ja to zviždanje da nam je trebalo za titulu ili opstanak... :wink:

@ KPNCTNJAH - ovo je najlošiji Željo u historiji, pa vas sudija spasi... :wink:
dzipalo_junuz

#518 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by dzipalo_junuz »

[/quote]LSD
Šta je tebi problem priznati...samo jedan pitar je to ovdje javno priznao....reci kupili smo sudiju u gostima (ustvari nije ni kupljen vec je lik pitar koji je svojima sudio :lol:...pa to samo kod nas ima ),namješteno i gotova prica...ko da se šta može promjeniti...3 boda su otišla vama i gotovo...problem je priznati neke stvari....ali niste vi manijaci koji su priznali da smo kupili sudiju (isto protiv Posušja) i koji je šiljio sve moguce za nas i to na našem terenu,što je još vece bruka od ove vaše...ali mi smo bar priznali javno...tu je ta razlika izmedju vas i nas...ali sad ce se ukazati odnekle el-Saik da vas odbrani...ne brini.[/quote]

Pa hajde reci ti kako znas bolan jeli nastimano? Pasa imas li ti ikakve argumentacije? Nisi gledo pregled, nisi bio na utakmici pa kako bolan zakljuci da je nastimana? I lafo govoris treba biti realan i priznati... :roll:
KPNCTNJAH

#519 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by KPNCTNJAH »

Ma sta se njima imate pravdati i raspravljati ... njih najvise boli to sto su oni da bi pobijedili Posusje kuci morali da imaju sudiju na svojoj strani sto su i sami priznali, a mi to isto Posusje hladno uzmemo u gostima 3-1... necu pitati kad ste pobijedili zadnji put u gostima, ali kad ste dali 3 gola na jednoj utakmici koja se ne igra na vasem stadionu ? mozda je to bilo i u blizoj proslosti, ali ja ne pratim bas vas klub kao vi nas pa ne znam kad je to tacno bilo ... znaci nije provokacija nego me zanima ... hvala unaprijed ...
Lakat Jebić

#520 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Lakat Jebić »

prosle godine, kup. modrica 3:3 zeljeznicar 3 gola jahica ako se dobro sjecam
rado_vidjen

#521 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by rado_vidjen »

gledajuci vecearsnji pregled samo sam jos cvrsceg msiljenja da ovu l(j)igu treba ukinut.

nijedan penal nije postojao, pa tako ni onaj na grbavici. onaj iz gradacca je najjaci 8-)

apelujem na ukidanje lige
shadow

#522 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by shadow »

U Posusju nije bilo penala, par jako lijepih golova. Oni su dali super golchinu, Alaim ne brani ni puno losije i manje precizne udarce od ovog tako da nisam iznenadjen. Sarajevo je izgleda igralo napadacki cijelu tekmu. Hiros se zajebavao kod prvog gola, mogao je i trebao ranije pucati, sva sreca dobro se zavrsilo. Obuca se propisno ispromasivao ali popravio je dojam asistencijom za nas drugi gol. Suljagicev gol odlican, ko Husref u najbolja vremena. :-D Metar zutih i dva crvena kartona. Meni ovo ne lici na shtelu sekunde, ako jeste onda treba i jedne i druge poslati direktno u Hollywood, dobro su odglumili. :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#523 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by -LIBERO- »

Nije mi jasno zasto se hvatate bombe ovog LSD-a.
U Posusju smo trebali dati,barem,jos 3 gola..brojim situacije kada su nasi igraci bili na 5-6 metara jedan na jedan sa golmanom.

8 zutih kartona,2 crvena..bez i jednog penala...1 : 3 ,apsolutno cista pobjeda Sarajeva.

Slaviju uzimamo i prilazimo drugom i trecem na 2 tj 3 boda. :thumbup: :dance:
LSD

#524 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:Nije mi jasno zasto se hvatate bombe ovog LSD-a.
U Posusju smo trebali dati,barem,jos 3 gola..brojim situacije kada su nasi igraci bili na 5-6 metara jedan na jedan sa golmanom.

8 zutih kartona,2 crvena..bez i jednog penala...1 : 3 ,apsolutno cista pobjeda Sarajeva.

Slaviju uzimamo i prilazimo drugom i trecem na 2 tj 3 boda. :thumbup: :dance:
Opet ste beton,jelde :lol: :lol: ...Husnija vas preporodio naglo poslije derbija,ha :lol: ...naucili zvrkovi preko noci igrati i davati golove :mrgreen:...kako tako brzo,majka mu stara :mrgreen: ....kako vas Mućo za male pare kupuje,ali teško je to priznati :roll: ...ali dok se vama klikeri upale prodje sezona...ali eto hajd,vi ste beton ponovo :lol: ...opet ste u igri za titulu,predpostavljam :-)
Fordas

#525 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Fordas »

Ne mozes vjerovati koliko ih BOLI to sto nas nakon par godina nisu uspijeli prestici na tabeli barem jedno kolo!! :shock:
Sta da se radi, zao mi vas je, ali sta se tu moze... vise srece 2017 ako Bog da :P
Locked