English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
M-16

#501 Re: English Premier League

Post by M-16 »

Better Man wrote:Imaš na RTS 2 direktan prijenos, a BHT 1 će u u osam dati snimku utakmice.
otkud ti RTS 2 ?
Better Man

#502 Re: English Premier League

Post by Better Man »

M-16 wrote:
Better Man wrote:Imaš na RTS 2 direktan prijenos, a BHT 1 će u u osam dati snimku utakmice.
otkud ti RTS 2 ?
Imam ga odavno, najmanje godinu dana. Nisam iz SA i moj kabl operater nam ga je uveo kao što rekoh prije najmanje godinu dana.
Šibicar

#503 Re: English Premier League

Post by Šibicar »

belafonte wrote:Sacekat cu da vidim imaju li obraza da se jave ovi navijaci Liverpoola...
Šta je Arsenalovac?Jel to Liverpool nije bio bolji?Da možda Chelsea nije zaslužio bod ili pobjedu?U kojoj je minuti Arsenal zabio gol protiv Evertona?Kako ste samo licemjerni to je za nepovjerovati :shock: ....U ne baš dobroj igri Liverpool zasluženo naguzio Chelsea,koji nije ozbiljno ni zaprijetio golu Liverpoola...
bato99

#504 Re: English Premier League

Post by bato99 »

zaslužena pobjeda Liverpoola..nije se Chelsea sastavio sa loptom..svih 90 minuta liverpool napadao a chelsea se branio-------LIVERPOOL---- :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ja.neron

#505 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

jeste ali malo sutra Lampard dobio crveni karton, a njega Xabi alonso udario :D
bato99

#506 Re: English Premier League

Post by bato99 »

ja.neron wrote:jeste ali malo sutra Lampard dobio crveni karton, a njega Xabi alonso udario :D
jes aha klizeći uletio Lampard i digo nogu pola metra...svaki bi mu sudija dao crveni zbog opasne igre...šta je trebo prvo mu slomit nogu pa da dobije crveni :-) :-)
----------LIVERPOOL--- :thumbup:
dimu

#507 Re: English Premier League

Post by dimu »

ma Lampard je jedan konj, frajer vazda nesto nervozan, svaku tekmu koju sam gledao dobije ili zuti ili dva zuta... evo sad crveni... i on i pola Chelsea samo divljaju...

jeste vidjeli Bosingwu kako gurnu onog nogom u ledja... ma fuj zgadio mi se Chelsea, inace ih volim pravo al u zadnje vrijeme samo neku nervozu prosipaju ne znaju igrat ako ne pobjedjuju...
belafonte

#508 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Ocekivano se javise, samo ne znam ciji obraz posudise... :oops: :oops:
jes aha klizeći uletio Lampard i digo nogu pola metra...svaki bi mu sudija dao crveni zbog opasne igre...šta je trebo prvo mu slomit nogu pa da dobije crveni :-) :-)
----------LIVERPOOL---
Tebi pored obraza fali jos jedan par ociju :-)
Sto je najgore, FA ce ponistiti crveni karton tj. pojest govno oni i onaj sudija kriminalac, ali vi se necete oglasit i reci ne, to nije bio start ni za zuti, vec kontra faul, vec cete i dalje branit stav kao ovaj vrli navijac gore :-)

@Sibicar Chelsea je moj klub, a Arsenal je simpaticna ekipa, svidjaju mi se jer igraju za raju a trofeje i igrace ostavljaju drugima hahahahha

Djaba vam sve, opet cete hladit muda Chelsea-u i Man-u :lol:
bato99

#509 Re: English Premier League

Post by bato99 »

belafonte wrote:Ocekivano se javise, samo ne znam ciji obraz posudise... :oops: :oops:
----------LIVERPOOL---
Tebi pored obraza fali jos jedan par ociju :-)
Sto je najgore, FA ce ponistiti crveni karton tj. pojest govno oni i onaj sudija kriminalac, ali vi se necete oglasit i reci ne, to nije bio start ni za zuti, vec kontra faul, vec cete i dalje branit stav kao ovaj vrli navijac gore :-)

@Sibicar Chelsea je moj klub, a Arsenal je simpaticna ekipa, svidjaju mi se jer igraju za raju a trofeje i igrace ostavljaju drugima hahahahha

Djaba vam sve, opet cete hladit muda Chelsea-u i Man-u :lol:
dva poraza u sezoni nije lako svariti..pogotovo ovaj drugi gdje nista da valja šutnuli loptu... a i valja u leđa gledati....--------LIVERPOOL---------- :thumbup:
belafonte

#510 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Svaka cast, cujemo se u maju, udahnite duboko, valja hladit, ocekuje se vrelo ljeto :dance: :dance:
bato99

#511 Re: English Premier League

Post by bato99 »

sudija je kriv..sudija je kriv...nja nja nja naj nja...smiješni ste :lol: :lol: :lol: razVališe vas REDSI pa im sudija kriv......----------LIVERPOOL--------- :thumbup:
bato99

#512 Re: English Premier League

Post by bato99 »

Image
Charuga
Globalni moderator

#513 Re: English Premier League

Post by Charuga »

Jeli bio crveni ili nije to je odlucio sudija a utakmica je zavrsena 2:0 za Liverpool i samo to ce se pamtiti .. 8-). Jeli mu bila namjera da ga skrsi i zasto je isao sa dvije noge to je sad gotovo ..

"Djaba vam sve, opet cete hladit muda Chelsea-u i Man-u" ... Manchesteru svaka cast i skidam im kapu kao navijac Liverpoola ali porediti jedan MALI klub sa Liverpoolom je bas onako navijacki ... 8-). Daleeeeeeko je Chelsea od Liverpoola .. Dvocifren broj titula Premiershipa i PET titula LP-a .. Malo fali .. :D
belafonte

#514 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Jeli mu bila namjera da ga skrsi i zasto je isao sa dvije noge to je sad gotovo ..
Image

Ili ste gledali tekmu p'jani, il vam fali par ociju...

Nema se smisla raspravljat sa vama, ocigledno nismo gledali istu tekmu :run:
bato99

#515 Re: English Premier League

Post by bato99 »

jao ti slike buhahahahahahaa
ps..i na slici se vidi koliko je nogu digao kloc Lampard
Charuga
Globalni moderator

#516 Re: English Premier League

Post by Charuga »

Sudija je iskljucio igraca Celzija a Liverpool je zasluzeno dobio i to je to .. 8-)
Plavih_11 wrote:"Djaba vam sve, opet cete hladit muda Chelsea-u i Man-u" ... Manchesteru svaka cast i skidam im kapu kao navijac Liverpoola ali porediti jedan MALI klub sa Liverpoolom je bas onako navijacki ... 8-). Daleeeeeeko je Chelsea od Liverpoola .. Dvocifren broj titula Premiershipa i PET titula LP-a .. Malo fali .. :D
belafonte

#517 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Na stranu zajebancija i prepucavanja, ja cu ti realno reci sta vidim na slici onda ti meni reci

Ja vidim da je Lampard na metar od Alonsa vec dotak'o loptu...
vidim i da je start bio sa jednom nogom

Zakljucak jasan k'o dan: crveni se daje za start sa dvije noge i kad igrac zakasni na loptu, sto ovdje nije bio slucaj.
Sto je najsmjesnije, Alonso je udario Lamparda po nozi i izvrno se kao pravo spansko simulatorsko govno...

@plavi Ja ne znam o kakvim titulama Premiershipa ti pricas :-)
Al moras se sloziti sa mnom da je jad i cemer da jedan klub koji se vodi kao velikan engleskog fudbala ne osvoji titulu prvaka 19 godina, i Notingham Forest i Derby County su bili prvaci Engleske i Evrope ali niko njih vise ne spominje, ne zivi se od stare slave i ti to dobro znas, Bobo :D :wink:
LongDong

#518 Re: English Premier League

Post by LongDong »

Po meni, najinteresantnija činjenica u vezi jučerašnje utakmice između Liverpoola i Chelsea je da je pao gol i to čak dva :-D
Charuga
Globalni moderator

#519 Re: English Premier League

Post by Charuga »

belafonte wrote:@plavi Ja ne znam o kakvim titulama Premiershipa ti pricas :-)
Al moras se sloziti sa mnom da je jad i cemer da jedan klub koji se vodi kao velikan engleskog fudbala ne osvoji titulu prvaka 19 godina, i Notingham Forest i Derby County su bili prvaci Engleske i Evrope ali niko njih vise ne spominje, ne zivi se od stare slave i ti to dobro znas, Bobo :D :wink:
Sramota jeste sto se tice titule ali nije jad i cemer .. Ipak su za to vrijeme osvajali i LP-a i kup UEFA i kojekakve kupove .. Ali NIKAKO se ne mogu porediti Chelsea i Liverpool, ni po cemu ..
Charuga
Globalni moderator

#520 Re: English Premier League

Post by Charuga »

LongDong wrote:Po meni, najinteresantnija činjenica u vezi jučerašnje utakmice između Liverpoola i Chelsea je da je pao gol i to čak dva :-D
Ha ha ha .. Potpuno si u pravu, ja sam ocekivao FT 0:0 .. :D
dimu

#521 Re: English Premier League

Post by dimu »

dzaba se vi furate na taj Liverpool kad ce Manchester uzeti titulu... 2 ili 3 mjesto sasvim je nebitno hahaha
shadow

#522 Re: English Premier League

Post by shadow »

belafonte wrote: @Sibicar Chelsea je moj klub, a Arsenal je simpaticna ekipa, svidjaju mi se jer igraju za raju a trofeje i igrace ostavljaju drugima hahahahha
Da nije vama Arsenal ostavio koju titulu mozda? Mene bi bilo sramota navijati ili biti simpatizer kluba koji non stop pumpa milione funti u igrace a ne mogu se s loptom sastaviti. Kad budu radili sa Arsenalovim budzetom i igrali dopadljivo kao Arsenal a ne na silu kako sad oni igraju onda mozemo pricati o tome ko je simpatican a ko trofeje osvaja. Jedina ekipa koja ih sad skuplja je Mutd, treba priznati i cestitati, svaka cast rumenom skotu.
belafonte

#523 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Kao sto rekoh, gajim istu simpatiju prema Arsenalu i Vratniku, a isto tako cestitam ManU-u na tiraniji koju trenutno provodi :wink:
Ne znam sto bi neko radio sa Arsenalovim budzetom kad moze kupit gotovog Arsenalovog igraca, vi ga fino odgojite, on pun iskustva sa 22 godine i ne trazite puno para, vjeruj mi najbolje je poslovat sa vama hahahaha
Jedini klub velike cetvorke koji svaku sezonu igra bez pritiska i lafo stvara igrace, evo i mjesto koje vodi u LP nosi puno pritiska pa su jedva docekali da kazu 'Pa sta ako se ne plasiramo u LP' hahahaha
Vi i Vratnik radite pod istim pritiskom, zato i ljudi govore da lijepo igrate, opusteno, tako da sam vas ja prestao smatrat ozbiljnom ekipom, evo vidim da se patite sa Arshavinom, hocete li mu dati pare a treba vam vise nego nasri, adebayor, gallas, diaby, bendtner, vela zajedno.

Jedini igrac koji tamo zna igrat fudbala je Van Persie, fudbalski gospodin ala Bergkamp, jedan od meni najdrazih igraca, a na ove ostale ne bi ni biciklo naslonio :skoljka:
bato99

#524 Re: English Premier League

Post by bato99 »

belafonte wrote:Kao sto rekoh, gajim istu simpatiju prema Arsenalu i Vratniku, a isto tako cestitam ManU-u na tiraniji koju trenutno provodi :wink:
Ne znam sto bi neko radio sa Arsenalovim budzetom kad moze kupit gotovog Arsenalovog igraca, vi ga fino odgojite, on pun iskustva sa 22 godine i ne trazite puno para, vjeruj mi najbolje je poslovat sa vama hahahaha
Jedini klub velike cetvorke koji svaku sezonu igra bez pritiska i lafo stvara igrace, evo i mjesto koje vodi u LP nosi puno pritiska pa su jedva docekali da kazu 'Pa sta ako se ne plasiramo u LP' hahahaha
Vi i Vratnik radite pod istim pritiskom, zato i ljudi govore da lijepo igrate, opusteno, tako da sam vas ja prestao smatrat ozbiljnom ekipom, evo vidim da se patite sa Arshavinom, hocete li mu dati pare a treba vam vise nego nasri, adebayor, gallas, diaby, bendtner, vela zajedno.

Jedini igrac koji tamo zna igrat fudbala je Van Persie, fudbalski gospodin ala Bergkamp, jedan od meni najdrazih igraca, a na ove ostale ne bi ni biciklo naslonio :skoljka:
kakav arsenal svake godine im ista priča lafo imamo mladu ekipu pa dok se uigra
belafonte

#525 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Jah, ima tu i Fabregas kome kapu skidam...
Post Reply