a dushmanka je kontakt osoba, dakleMoonlight & Magnolia wrote:mislim kad bi joj zub čupali, nako naživo, dušmanka ne bi dala Amirov broj![]()
![]()
![]()
dushice, ti meni skipera za vikend, ja tebi brata zauvijek
Moderator: anex
a dushmanka je kontakt osoba, dakleMoonlight & Magnolia wrote:mislim kad bi joj zub čupali, nako naživo, dušmanka ne bi dala Amirov broj![]()
![]()
![]()
ooo Zoya...evo me...al na slikama me nigdjeZoya wrote:Oooo Bavka, pa gdje si ti
bogami vratniče odšetao je oranž do mora...kad se vrati, možda se šta i zDogovorivratnik wrote:ja sam iskreno zainteresovan za onaj 100% prirodni narandjasti prsluk, i strasno bih volio da vidim da li je to sve kao na slikama. Da li postoji mogucnost iznajmljivanja istog?
Lazes?bavka wrote:ooo Zoya...evo me...al na slikama me nigdjeZoya wrote:Oooo Bavka, pa gdje si ti![]()
ti?
Konacno znam zasto mrzim more..Moonlight & Magnolia wrote:bogami vratniče odšetao je oranž do mora...kad se vrati, možda se šta i zDogovorivratnik wrote:ja sam iskreno zainteresovan za onaj 100% prirodni narandjasti prsluk, i strasno bih volio da vidim da li je to sve kao na slikama. Da li postoji mogucnost iznajmljivanja istog?![]()
![]()
![]()
ne znamZoya wrote:Lazes?bavka wrote:ooo Zoya...evo me...al na slikama me nigdjeZoya wrote:Oooo Bavka, pa gdje si ti![]()
ti?Eto ja vise necu nagadjati, nego fino brate napisite na slikama ko je ko
on se nije upoznav'o, on je samo pipko. ne zna ti reći kako se koja zove, al će ti svaku u detalje opisat'bavka wrote:Zoya wrote:ne znambavka wrote: Lazes?Eto ja vise necu nagadjati, nego fino brate napisite na slikama ko je ko
on se nije upoznav'o, on je samo pipko. ne zna ti reći kako se koja zove, al će ti svaku u detalje opisat'Moonlight & Magnolia wrote:Zoya wrote:bavka wrote: Lazes?Eto ja vise necu nagadjati, nego fino brate napisite na slikama ko je ko
nek kažu. skače ti cijenabavka wrote: ccc...jos ce reci da sam vaki,naki
nek kažu. skače ti cijenaMoonlight & Magnolia wrote:bavka wrote: ccc...jos ce reci da sam vaki,naki
kako,kako?Zoya wrote:nek kažu. skače ti cijenaMoonlight & Magnolia wrote:bavka wrote: ccc...jos ce reci da sam vaki,naki[/qu
I vako i nako si dobar!
jes' i ti veslala u nasem titanicu? ili?Zoya wrote:Ne bih sad pred narodom
jasta sam,kako nisam....Zoya wrote:Zar me nisi " Osjetio" ?
Amirov broj je zabranjen za javnost.Moonlight & Magnolia wrote:mislim kad bi joj zub čupali, nako naživo, dušmanka ne bi dala Amirov broj![]()
![]()
![]()
Mogla bi se i slatkica sama oglasiti i dici dva prsta. Ne bi joj pala krunica sa zuba.karanana wrote:slatkica, slatkica nema statech10 wrote:
Kad tako sve znas ko je onda ona crnooka slatkica sa slike u sredini na strani 15 ovih postova?
sprdajte se vi koliko hocete...al Meri je upravu,treba ovo organizovatdushmanka_sa wrote:Ooooo... Pumpadžija...![]()
Pozz Meri_ Oporavio se od raftinga?
Biciklistička etapa se podrazumijeva. Čim čim prije tim tim bolje.Dogovorimo se sa Bavkom u svakom slučaju, a nešto imam osjećaj da će ovaj put ipak da bude veeeeeeeeeeliki bruj osoba ženskog spola. Što li?
baš sve?bavka wrote:sprdajte se vi koliko hocete...al Meri je upravu,treba ovo organizovatdushmanka_sa wrote:Ooooo... Pumpadžija...![]()
Pozz Meri_ Oporavio se od raftinga?
Biciklistička etapa se podrazumijeva. Čim čim prije tim tim bolje.Dogovorimo se sa Bavkom u svakom slučaju, a nešto imam osjećaj da će ovaj put ipak da bude veeeeeeeeeeliki bruj osoba ženskog spola. Što li?
![]()
nije problem,sve sto treba,tu sam