sanabe wrote:pa kako to djelite prevare, na ove i one, eto malo je nije puno, eto nije joj stavio cijeli - samo glavic, eto ne voli je, "samo" je jebavoapsolutno ne razumjem
Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Loulou
#501 Re: Oprostiti prevaru
- Loulou
#502 Re: Oprostiti prevaru
sanabe wrote:Loulou wrote:sanabe wrote:pa kako to djelite prevare, na ove i one, eto malo je nije puno, eto nije joj stavio cijeli - samo glavic, eto ne voli je, "samo" je jebavoapsolutno ne razumjem
![]()
![]()
pa ne kontam ba![]()
- JThomas
#503 Re: Oprostiti prevaru
ona k'o u onom vicu kad mujo uhvati fatu na djelu, i kaže: znaš šta fato, ja sad odoh u selo u kafanu. e ako tamo čujem ono što sam ovdje vidio, čuvaj se!
- samir825
#504 Re: Oprostiti prevaru
Mnogo je gora prevara zene, nego muskarca, jer zena vara srcem ( bar smo mi ucili iz psihologije da zena nece biti sa svakim, osim ako joj se ne svidja ili ima neki motiv, novac i sl.), a muskarac cunom
jbg majka priroda, muskarac ima porive i mora to zadovoljiti, ako ne da cura sta ce...
Ja sam jednom oprostio prevaru i nikad vise, zato sto ako je spremna jednom to da uradi, uradit ce i drugi put, kad god se malo naljuti pocet ce da flertuje s drugima i da pokusa prevariti, tako da definitivno prevaru ne treba oprastati, a pozitivna stvar je sto veliki broj muskraca nece da ima nista sa osobom koja ima decka. Tako da i u tom segmentu pokazujemo kako smo fini

Ja sam jednom oprostio prevaru i nikad vise, zato sto ako je spremna jednom to da uradi, uradit ce i drugi put, kad god se malo naljuti pocet ce da flertuje s drugima i da pokusa prevariti, tako da definitivno prevaru ne treba oprastati, a pozitivna stvar je sto veliki broj muskraca nece da ima nista sa osobom koja ima decka. Tako da i u tom segmentu pokazujemo kako smo fini
- MedenoSrce
#505 Re: Oprostiti prevaru
Sta ce¸jadnicak ne moze da se savlada. Svugdje mu je bolje, jel?samir825 wrote:Mnogo je gora prevara zene, nego muskarca, jer zena vara srcem ( bar smo mi ucili iz psihologije da zena nece biti sa svakim, osim ako joj se ne svidja ili ima neki motiv, novac i sl.), a muskarac cunomjbg majka priroda, muskarac ima porive i mora to zadovoljiti, ako ne da cura sta ce...
- madnessa
#506 Re: Oprostiti prevaru
ovo samo govori koliko su ljudi povrsni.samir825 wrote:Mnogo je gora prevara zene, nego muskarca, jer zena vara srcem ( bar smo mi ucili iz psihologije da zena nece biti sa svakim, osim ako joj se ne svidja ili ima neki motiv, novac i sl.), a muskarac cunomjbg majka priroda, muskarac ima porive i mora to zadovoljiti, ako ne da cura sta ce...
Ja sam jednom oprostio prevaru i nikad vise, zato sto ako je spremna jednom to da uradi, uradit ce i drugi put, kad god se malo naljuti pocet ce da flertuje s drugima i da pokusa prevariti, tako da definitivno prevaru ne treba oprastati, a pozitivna stvar je sto veliki broj muskraca nece da ima nista sa osobom koja ima decka. Tako da i u tom segmentu pokazujemo kako smo fini![]()
![]()
muskarcu je lakse umociti negdje drugo (sto ukljucuje i to da upeca neku drugu, sarmira je i odvede u krevet) nego da sjede sa svojom dragom i fino kaze sta mu nedostaje i da ponudi rjesenje problema koji gase vatru u vezi. i lakse je to proglasiti nekim iskljucivanjem mozga nego obicnom slaboscu. ako nisi imao potrebu da razmisljas cunom godinu dana, pa najednom imas, onda tu nesto nije uredu sa ovom teorijom.
i zena i muskarac koji se nadje na korak do prevare treba da se zapita gdje skripi i da to rijese. ljudi nisu spremni da sami sa sobom popricaju, da priznaju svoj dio krivice, da rade na rjesavanju problema, pa je lakse jos vise zakomplikovati zivot nego uciniti ga ugodnijim.
- madner
#507 Re: Oprostiti prevaru
Pricati ili umociti.
Ne vidim opste kako to moze biti dilema.
- Ghost_Rider_XXX
#508 Re: Oprostiti prevaru
samir825 wrote:Mnogo je gora prevara zene, nego muskarca, jer zena vara srcem ( bar smo mi ucili iz psihologije da zena nece biti sa svakim, osim ako joj se ne svidja ili ima neki motiv, novac i sl.), a muskarac cunomjbg majka priroda, muskarac ima porive i mora to zadovoljiti, ako ne da cura sta ce...
Ja sam jednom oprostio prevaru i nikad vise, zato sto ako je spremna jednom to da uradi, uradit ce i drugi put, kad god se malo naljuti pocet ce da flertuje s drugima i da pokusa prevariti, tako da definitivno prevaru ne treba oprastati, a pozitivna stvar je sto veliki broj muskraca nece da ima nista sa osobom koja ima decka. Tako da i u tom segmentu pokazujemo kako smo fini![]()
![]()
Daj mi molim te ime autora koji je izvalio takvu glupost koju ti podjeli s nama.
- madnessa
#509 Re: Oprostiti prevaru
problem je sto da bi umocio kod druge mora prethodno puno vise pricati...madner wrote:Pricati ili umociti.
- madner
#511 Re: Oprostiti prevaru
To je supljirati, to nije problem. Pricati je oko onih emocija i zajebancijamadnessa wrote:problem je sto da bi umocio kod druge mora prethodno puno vise pricati...madner wrote:Pricati ili umociti.
- Ghost_Rider_XXX
#512 Re: Oprostiti prevaru
Pa mili profesore prestanite piti prije postavljanja hipoteza, jer ovo ništa ne valja.madner wrote:prof. dr. madner
- madner
#513 Re: Oprostiti prevaru
In vino veritas jahacu magle 
- samir825
#514 Re: Oprostiti prevaru
e buraz Bgm ne sjecam se koji je pisacGhost_Rider_XXX wrote:samir825 wrote:Mnogo je gora prevara zene, nego muskarca, jer zena vara srcem ( bar smo mi ucili iz psihologije da zena nece biti sa svakim, osim ako joj se ne svidja ili ima neki motiv, novac i sl.), a muskarac cunomjbg majka priroda, muskarac ima porive i mora to zadovoljiti, ako ne da cura sta ce...
![]()
Daj mi molim te ime autora koji je izvalio takvu glupost koju ti podjeli s nama.
ali helenejs, ja sad ispadoh sovinista ovdje
- madnessa
#515 Re: Oprostiti prevaru
a ja to i rekoh u svom inicijalnom izlaganju... lakse gurati problem pod tepih i ostaviti ga da jos vise raste nego ga u startu rijesiti i onda rasterecen opciti sa prvobitnom zenskom...madner wrote:To je supljirati, to nije problem. Pricati je oko onih emocija i zajebancijamadnessa wrote:problem je sto da bi umocio kod druge mora prethodno puno vise pricati...madner wrote:Pricati ili umociti.
btw slazem se da je seks uzrok svih problema... da se ljudi vise seksaju rahatluku niĐe kraja ne bi bilo...
- madner
#516 Re: Oprostiti prevaru
Nisam rekao da je seks uzrok problema.
Samo rjesenje.
Samo rjesenje.
- Ghost_Rider_XXX
#517 Re: Oprostiti prevaru
Na žalost, znam o čemu govoriš, ali to je psihologija za srednju školu. Predrasude, Madner, predrasude. Istina je prilično drugačija. posebno na današnji vakat.samir825 wrote:e buraz Bgm ne sjecam se koji je pisacsamo se sjecam da smo mi to nesto zapisivali u svesku, odlike zena i msukaraca fizicke i psihicke
pa nesto kako se curice igraju lutkicama, muski auticima i tako mi se od malena odreduje kakvi ce biti, kako muski ne smiju plakati i to. I spominjali to da zene kada biraju partnera za sex, biraju onog koji im se svidja, jer im je vece zadovoljstvo, lakse im, nemam pojma, a muskarac haman moze sa svakom
ali helenejs, ja sad ispadoh sovinista ovdje
- madner
#518 Re: Oprostiti prevaru
99.93% svih uspjesnih veza pociva na tim temeljima. Istina nije politicki korektna. Ali to je nesto drugo. 
- Ghost_Rider_XXX
#519 Re: Oprostiti prevaru
Gdje nadje ovo .93% živ bio?madner wrote:99.93% svih uspjesnih veza pociva na tim temeljima. Istina nije politicki korektna. Ali to je nesto drugo.
- juli84
#520 Re: Oprostiti prevaru
Povezano je to, ljubav da bi opstala moraš biti dooobar političarGhost_Rider_XXX wrote:Gdje nadje ovo .93% živ bio?madner wrote:99.93% svih uspjesnih veza pociva na tim temeljima. Istina nije politicki korektna. Ali to je nesto drugo.I ne mješaj politiku i ljubav.
- madnessa
#522 Re: Oprostiti prevaru
lapus... nepraktikovanje seksa je uzrok svih problema... ajde skontao si sta sam htjela reci... tastatura brza od pameti...madner wrote:Nisam rekao da je seks uzrok problema.
Samo rjesenje.
- madnessa
#523 Re: Oprostiti prevaru
ma da se politicari vise seksaju nama bi zivot bio bolji... sad za tu aktivnost i ne treba ljubav, ali eto...Ghost_Rider_XXX wrote:Gdje nadje ovo .93% živ bio?madner wrote:99.93% svih uspjesnih veza pociva na tim temeljima. Istina nije politicki korektna. Ali to je nesto drugo.I ne mješaj politiku i ljubav.
- citroen
#524 Re: Oprostiti prevaru
Ko bi oprostio prevaru za mene je jedan najobicniji K.L.O.T.Z 
-
dadonena
#525 Re: Oprostiti prevaru
Ko te jednom prevari , opet ce sigurnoo ...