Lice sa cudnovatim nikom tako mi se svidja kako zboris...cudnovati kljunas wrote:cista zasjeda, sve je bilo izrezirano od strane glavesina, od evakuacije saveza pa do marisanja raje. kao sto neko vec napisa, specijalci su bili rasporedjeni na sve strane, po okolnim ulicama i haustorima, cekali su i najmanji povod da reaguju, a birali nisu koga ce udarit.
svima nam je jasno sta je cilj, a to je da se u korjenu sasjeku bilo kakve akcije i protesti od strane navijaca, jednostavno malo mahanja pendrecima i misle da je s tim sve rijeseno i zavrseno. e pa grdno su se prevarili, ovo je samo pocetak, naredna stanica je kosevo i 1.juni.
SAVEZ NAPOLJE, NACIJO BUDI SE !
Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stulic
#501 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
-
dlfo
#502 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ej da ti odmah kazem ovako otvoreno: " NE SERI!" Da si bio/bila danas znala bi sta pricas?vjesticanametli wrote:ovo je povod da se skupite opet i da sravnite sa zemljom i zgradu i jebena zavarena vrataa policija je uvijek radila po naredenju onog ko je placa
trebaju ovoj zemlji nemiri.......nece bit bolje dok se glave ne budu kotrljale
"Trebaju ovoj zemlji nemiri...nece biti bolje dok se glave ne budu kotrljale", znas li ti sta pricas, molim te lijepo??? Kakvi 'nemiri'?! Kao da nam nije bio dovoljan rat, pa ovoj zemlji trebaju 'nemiri'. Nego ti lijepo NE SERI i ne huskaj raju.
Sto se tice teme: Maloprije sam dosao, tuga, nije mi samo jasno zasto je bilo potreban onaj broj drotova. Mnogo je raje krenulo na Dzumu, a da nisu ni znali sta se desava. A ti pendreci dzukele i to batinjanje djece nek im ide na dusu.
- Saraybosna
#503 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
ma @vjesticanametli je jedna jako energična cyber djevojčica 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#504 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Jaka je i energicna, al cyber nije...al sta ti znas...Saraybosna wrote:ma @vjesticanametli je jedna jako energična cyber djevojčica
- cudnovati kljunas
#505 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
@ J.B. Tito, nek si ti poletio da snimis i da postavis ovdje, evo zelio bih ti se zahvaliti u ime murije sto im pomazes da prepoznaju ucesnike protesta, pa da znaju za ubuduce koga da mlate a ne sviju redom.

-
roba_s_greskom
#506 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ne seri ti bitango jedna,eto ti znas sta toj jebenoj zemlji treba,nek si ti kreno na dzumu mulac jedan,kad vas vidim petkom na dzumi a subotom locete ko svinje sluge Sda majmune jedan,ti eto ko kulturan tebi je dobro majmune.dlfo wrote:Ej da ti odmah kazem ovako otvoreno: " NE SERI!" Da si bio/bila danas znala bi sta pricas?vjesticanametli wrote:ovo je povod da se skupite opet i da sravnite sa zemljom i zgradu i jebena zavarena vrataa policija je uvijek radila po naredenju onog ko je placa
"Trebaju ovoj zemlji nemiri...nece biti bolje dok se glave ne budu kotrljale", znas li ti sta pricas, molim te lijepo??? Kakvi 'nemiri'?! Kao da nam nije bio dovoljan rat, pa ovoj zemlji trebaju 'nemiri'. Nego ti lijepo NE SERI i ne huskaj raju.
Sto se tice teme: Maloprije sam dosao, tuga, nije mi samo jasno zasto je bilo potreban onaj broj drotova. Mnogo je raje krenulo na Dzumu, a da nisu ni znali sta se desava. A ti pendreci dzukele i to batinjanje djece nek im ide na dusu.
Sto se tice protesta ja sam za to da se osnuje neki fond da mi malo uletimo tu ono ,mi dijasporci ovo ono uzelo se da ubacimo koju markicu da to dole krene pravim putem a ja mislim da je taj prokleti savez DOBAR pocetak...
Samo naprijed,gledamo vas mi nije problem kad zapne tu smo
- Saraybosna
#507 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Znam onoliko koliko vidim ovdje, svaki treći post njen s dozom netrpeljivosti i željom za agresijom i autoagresijommIRCerka wrote:Jaka je i energicna, al cyber nije...al sta ti znas...Saraybosna wrote:ma @vjesticanametli je jedna jako energična cyber djevojčica
-
roba_s_greskom
#508 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
i za administarciju: nemojte me vise kickati nema smisla ,samo sam malo vise srcan i kazem ono sto mi na jeziku ,ok?
- Saraybosna
#509 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Jel te stid?roba_s_greskom wrote:Ne seri ti bitango jedna,eto ti znas sta toj jebenoj zemlji treba,nek si ti kreno na dzumu mulac jedan,kad vas vidim petkom na dzumi a subotom locete ko svinje sluge Sda majmune jedan,ti eto ko kulturan tebi je dobro majmune.dlfo wrote:Ej da ti odmah kazem ovako otvoreno: " NE SERI!" Da si bio/bila danas znala bi sta pricas?vjesticanametli wrote:ovo je povod da se skupite opet i da sravnite sa zemljom i zgradu i jebena zavarena vrataa policija je uvijek radila po naredenju onog ko je placa
Sto se tice protesta ja sam za to da se osnuje neki fond da mi malo uletimo tu ono ,mi dijasporci ovo ono uzelo se da ubacimo koju markicu da to dole krene pravim putem a ja mislim da je taj prokleti savez DOBAR pocetak...
Samo naprijed,gledamo vas mi nije problem kad zapne tu smo![]()
![]()
-
Alfa_Ze
#510 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ovo danasnje neselektivno PREMLACIVANJE demonstranata u centru Sarajeva,nosi jasnu POLICIJSKU poruku svim buducim demonstrantima :
''NEMA VISE DEMONSTRIRANJA, CUTI I TRPI''
Zalosno!!
''NEMA VISE DEMONSTRIRANJA, CUTI I TRPI''
Zalosno!!
-
roba_s_greskom
#511 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ej da ti odmah kazem ovako otvoreno: " NE SERI!" Da si bio/bila danas znala bi sta pricas?
Sto se tice teme: Maloprije sam dosao, tuga, nije mi samo jasno zasto je bilo potreban onaj broj drotova. Mnogo je raje krenulo na Dzumu, a da nisu ni znali sta se desava. A ti pendreci dzukele i to batinjanje djece nek im ide na dusu.[/quote]
Ne seri ti bitango jedna,eto ti znas sta toj jebenoj zemlji treba,nek si ti kreno na dzumu mulac jedan,kad vas vidim petkom na dzumi a subotom locete ko svinje sluge Sda majmune jedan,ti eto ko kulturan tebi je dobro majmune.
[/quote]
Jel te stid?[/quote]
Hajde ti se se pokazao da si serator nemoras dalje cuj jel te stid a cega sviju ti?
Sto se tice teme: Maloprije sam dosao, tuga, nije mi samo jasno zasto je bilo potreban onaj broj drotova. Mnogo je raje krenulo na Dzumu, a da nisu ni znali sta se desava. A ti pendreci dzukele i to batinjanje djece nek im ide na dusu.[/quote]
Ne seri ti bitango jedna,eto ti znas sta toj jebenoj zemlji treba,nek si ti kreno na dzumu mulac jedan,kad vas vidim petkom na dzumi a subotom locete ko svinje sluge Sda majmune jedan,ti eto ko kulturan tebi je dobro majmune.
Jel te stid?[/quote]
Hajde ti se se pokazao da si serator nemoras dalje cuj jel te stid a cega sviju ti?
-
dlfo
#512 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Sta ja znam sta toj 'jebenoj zemlji' treba. PA znam sigurno da rat ne treba. Znam jer mi je otac dao zivot za ovaj grad. Je li ti to dovoljno sine?roba_s_greskom wrote:Ne seri ti bitango jedna,eto ti znas sta toj jebenoj zemlji treba,nek si ti kreno na dzumu mulac jedan,kad vas vidim petkom na dzumi a subotom locete ko svinje sluge Sda majmune jedan,ti eto ko kulturan tebi je dobro majmune.dlfo wrote:Ej da ti odmah kazem ovako otvoreno: " NE SERI!" Da si bio/bila danas znala bi sta pricas?vjesticanametli wrote:ovo je povod da se skupite opet i da sravnite sa zemljom i zgradu i jebena zavarena vrataa policija je uvijek radila po naredenju onog ko je placa
![]()
Ne, nisam ja krenuo na dzumu, i nisam jedan od tih koji idu na dzumu pa 'subotom' locu (za tvoju informaciju), samo sam rekao da je bilo tih ljudi koji su krenuli na Dzumu. Zato gledaj odakle god da gledas Sarajevo, ja sam bio tu kad je bilo najteze i naravno NIKAD ne bih otisao iz njega.
-
Chairman
#513 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ne,nije.A najvise zbog toga da 90% te djece nema pojma ni sta se desava,ni zasto se protestvuje te kakve se tacno malverzacije vrse u i oko saveza.Oni su tu jer je kul kasnije pricati da su bili na protestima.-LIBERO- wrote:Al' sit i sjedio u jezu i pio kaficu, a nije njihova borba?????Chairman wrote:Svasta...tajsam wrote:Sad sa protesta. Sta reci sve je bilo izrezirano od strane policije. Na svakom cosku policajci, cak i obliznji haustori su bili puni "kornjaca". Sam pocetak protesta zezancija ismijavanje muniba, krmka i ostalih. Pali se par baklji, lete na zgradu, kao i kamenje flase, nista ozbiljno. A onda detonacija i stampedo. Raja bjezi a drotovi udaraju koga stignu, cak i one koji su se samo pokusali provuci kroz masu da stignu na Dzumu. Prilazi momak da mu slikamo ledja, kaze dobio pendrek, kad je zavratio majcu imalo se sta vidjeti modrica preko ledja, momak drhti al se ipak smije. Nakon par minuta se vracam pred savez ima se sta vidjeti od tena stakla crvene farbe pa do novinara od kojih je par zakaceno pokazuju modrice. Na kraju kada sam pomislio d a je zavrseno ispod Ekonomskom faxa masa raje posmatraju kako policija privodi navijace sarajeva iz kafica gdje se obicno sakupljaju. Sve djeca od nekih 16 godina. Policija prilazi raji koja pokusava da snimi mob i tjeraju ih da sve obrisu. Helem strpase djecu u 3 marice i odvukose. Sta reci na kraju, dobar je savez kakva nam je policija!
Ovo je sve otislo u helać.
Ali jedna stvar stoji, a to je da ko je mislio ici protestvovati,morao je biti spreman na ovako nesto.Ja nisam bio na protestima jer nisam vidio smisao svega sa onako malo ljudi.Kriminalce je moguce skinuti samo uz 10000 ljudi na ulicama.
Oko 1 sam sjedio u Jezu i dvojica policajaca su upala,i bukvalno izvukla momka ....u jednom trenutku momak se okrenuo prema policajcu a ovaj mu je pred svima zaljepio samar i gurnuo ga napolje.Ispred je sa glavom prema zidu bilo postrojeno oko 50 ljudi.Oko njih je bilo 5 policajaca.
Mislim da se djeca od 15-18 godina i nisu trebala pojavljivati na demonstracijama jer ovo nije njihova borba.Ovo je borba srednje generacije!
Interesantno razmisljanje ,klasicni primjer naseg mentalnog skopa...
ja bih dosao da VAS je bilo 10.000,sta ce tu djeca...to nije njihova borba.
Bravo majstore,upravo si demonstrirao bosanski mentalitet.
Sto se mene tice,imam pravo birati da li cu protestvovati.Zbog Kodre i NASEG fudbala se ne vrijedi batinjati sa policajcima u drzavi bez ikakvog reda i zakona.
Kada se protestvovalo protiv Semihe i Taje,bio sam na protestima iz razloga jer je momak ni kriv ni duzan ubijen te je generalno sigurnost svih gradjana na niskom nivou.Takodjer,smatram da su ovo dvoje ljudi uradili jedno veliko nista za moj i grad jos 400 hiljada ljudi,ali to nije tema.
Budi mi pozdravljen majstore!
- Saraybosna
#514 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Šta tebe ba gabri ko ide na džumu, šta napadaš frajera? Jel trebo neko poginut danas? Vjerovatno po tebi jesteroba_s_greskom wrote: Hajde ti se se pokazao da si serator nemoras dalje cuj jel te stid a cega sviju ti?
-
emigracija
#515 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Hm, kako bih volio da si mi negdje u blizini pa da ti ja malo objasnim neke stvari ovo ono....bjedniceroba_s_greskom wrote:Ne seri ti bitango jedna,eto ti znas sta toj jebenoj zemlji treba,nek si ti kreno na dzumu mulac jedan,kad vas vidim petkom na dzumi a subotom locete ko svinje sluge Sda majmune jedan,ti eto ko kulturan tebi je dobro majmune.dlfo wrote:Ej da ti odmah kazem ovako otvoreno: " NE SERI!" Da si bio/bila danas znala bi sta pricas?vjesticanametli wrote:ovo je povod da se skupite opet i da sravnite sa zemljom i zgradu i jebena zavarena vrataa policija je uvijek radila po naredenju onog ko je placa
![]()
- stulic
#516 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Apeliram na sve pripadnike svih navijackih skupina da istraju u ovome, da zbog zajednickog cilja zaborave na medjusobne netrepeljivosti i mrznje, da se svi ujedinimo jer zajedno smo jaci i samo tako mozemo nesto postici. Razjedinjeni smo nula i nikad nista necemo promjeniti, ovo nam je jedinstvena sansa ne samo da napravimo pozitivne promjene nego i da pokazemo da se nedamo daraciti.
Meni je najzalije sto se protest nije okrenuo prvo unazad pa dobro izmlatio sve one papke stu su sjedili okolo i ispijali kafe posmatrajuci. Mislim da je u tome korijen cjelokupnog problema. Nije nas problem samo savez i kriminal u njemu, problem je nase pogano drusto i nas razjedinjeni narod. Zato nam i jeste cijela drzava onakva kakva jeste.
I ovi moralisti i realisti poput mirceke su mi se popeli vise ne vrh one stvari svojim moralnim belebetanjem. Dragi ljudi djeca ce vam odrasti u takvom bolesnom drustvu a vama ce to biti svejedno. Ako ste toliko duboko zapali u agoniju onda se nemojte javljati i svoje depresije siriti po forumu, u protivnom ako na tome insistirate bice svima jasno da radite za njih i protiv naroda, protiv promjena.
Ja jesam pacifista u dusi, ali bih volio da mi neko objasni nacin na koji bi se moglo doci do promjena mirnim i civilizovanim putem? Izvolite molim vas!
Beogradska Oktobarska Revolucija je prevedena na sve jezike svijeta i prikazuje se u skolama politologije kao primjer rusenja diktature, i vi cete meni nesto huligani ovo, nije trebalo praviti nerede ono...
Daj ba...
Meni je najzalije sto se protest nije okrenuo prvo unazad pa dobro izmlatio sve one papke stu su sjedili okolo i ispijali kafe posmatrajuci. Mislim da je u tome korijen cjelokupnog problema. Nije nas problem samo savez i kriminal u njemu, problem je nase pogano drusto i nas razjedinjeni narod. Zato nam i jeste cijela drzava onakva kakva jeste.
I ovi moralisti i realisti poput mirceke su mi se popeli vise ne vrh one stvari svojim moralnim belebetanjem. Dragi ljudi djeca ce vam odrasti u takvom bolesnom drustvu a vama ce to biti svejedno. Ako ste toliko duboko zapali u agoniju onda se nemojte javljati i svoje depresije siriti po forumu, u protivnom ako na tome insistirate bice svima jasno da radite za njih i protiv naroda, protiv promjena.
Ja jesam pacifista u dusi, ali bih volio da mi neko objasni nacin na koji bi se moglo doci do promjena mirnim i civilizovanim putem? Izvolite molim vas!
Beogradska Oktobarska Revolucija je prevedena na sve jezike svijeta i prikazuje se u skolama politologije kao primjer rusenja diktature, i vi cete meni nesto huligani ovo, nije trebalo praviti nerede ono...
Daj ba...
- van Basten
#517 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
počelo je...
-
roba_s_greskom
#518 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Sta ja znam sta toj 'jebenoj zemlji' treba. PA znam sigurno da rat ne treba. Znam jer mi je otac dao zivot za ovaj grad. Je li ti to dovoljno sine? Ne, nisam ja krenuo na dzumu, i nisam jedan od tih koji idu na dzumu pa 'subotom' locu (za tvoju informaciju), samo sam rekao da je bilo tih ljudi koji su krenuli na Dzumu. Zato gledaj odakle god da gledas Sarajevo, ja sam bio tu kad je bilo najteze sine.[/quote]
Bio sam i ja tu zemljace nije to nikakvo mjerilio patriotizma znas ,samo me nervira to sto se radi dole ,pogresnim putem se krenulo zemljace a osim toga petak 12 sati zar se ne radi tada drugar? A da u Bosni je 60 % nezaposlenih ,i ja pitam ...
Ove demonstarcije mogu biti pocetak necega drugar
Bio sam i ja tu zemljace nije to nikakvo mjerilio patriotizma znas ,samo me nervira to sto se radi dole ,pogresnim putem se krenulo zemljace a osim toga petak 12 sati zar se ne radi tada drugar? A da u Bosni je 60 % nezaposlenih ,i ja pitam ...
Ove demonstarcije mogu biti pocetak necega drugar
- Saraybosna
#519 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ma klasični dijasporski kloc sa stranim pasošem i srcem punim ljubavi prema BiHemigracija wrote: Hm, kako bih volio da si mi negdje u blizini pa da ti ja malo objasnim neke stvari ovo ono....bjednice
- Mommy's_little_ Monster
#520 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
upravo...mogao je i imena ljudi da stavi da im bude laksecudnovati kljunas wrote:@ J.B. Tito, nek si ti poletio da snimis i da postavis ovdje, evo zelio bih ti se zahvaliti u ime murije sto im pomazes da prepoznaju ucesnike protesta, pa da znaju za ubuduce koga da mlate a ne sviju redom.![]()
- Saraybosna
#521 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Nije normalan frajercudnovati kljunas wrote:@ J.B. Tito, nek si ti poletio da snimis i da postavis ovdje, evo zelio bih ti se zahvaliti u ime murije sto im pomazes da prepoznaju ucesnike protesta, pa da znaju za ubuduce koga da mlate a ne sviju redom.![]()
-
Abidd
#522 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
MOLBA ZA SVU RAJU KOJA JE BILA A SLIKALA JE I HOCE DA POSTAVI SLIKE NA FORUM...
ZAMAGLI TE LICA DA NEBI POLICIJA KORISTILA TE SLIKE U SVRHU PREPOZNAVANJA OSOBA...
ZAMAGLI TE LICA DA NEBI POLICIJA KORISTILA TE SLIKE U SVRHU PREPOZNAVANJA OSOBA...
-
roba_s_greskom
#523 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Hm, kako bih volio da si mi negdje u blizini pa da ti ja malo objasnim neke stvari ovo ono....bjednice[/quote]
Ma samo reci gje i kada papak nije problem volim ja te zajebane
Ma samo reci gje i kada papak nije problem volim ja te zajebane
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#524 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
A gdje si ti tacno bio danas? I sta si radio?stulic wrote:Apeliram na sve pripadnike svih navijackih skupina da istraju u ovome, da zbog zajednickog cilja zaborave na medjusobne netrepeljivosti i mrznje, da se svi ujedinimo jer zajedno smo jaci i samo tako mozemo nesto postici. Razjedinjeni smo nula i nikad nista necemo promjeniti, ovo nam je jedinstvena sansa ne samo da napravimo pozitivne promjene nego i da pokazemo da se nedamo daraciti.
Daj ba...
Nisam ja depresivna, realna jesam. Sjedni malo i procitaj ko radi za narod i ko 3 godine pokusava nesto promijeniti.
Do tada, filozofiraj
-
LSD
#525 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Slažem se ovim postom 100%-LIBERO- wrote:Policija koja stiti ovakve politicare,ovakav pljackaski korumpirani sistem...
Policija koja stiti ovakav pljackaski savez,ovakvu bagru u njemu.
Policija koja ceka najmanji mig da bi iskazala ovakvu BRUTALNOST,ovakvu zedj za krvlju ljudi na ulicama Sarajeva
Nije moja policija.
Kerovi,"barikada"vam,"barikada"nam....toliko od mene i bilo kavih buducih odnosa prema policiji.
Jer ovakvu brutalnost se moze vidjeti samo i sikljucivo u totalitarnim rezimima,fasistickim,ultra komunistickim....
I notorna je laz da je slomljeno bilo kakvo staklo,izlog ili slicno.
Notorna je laz ova izjava da ima 7 povrijedjenih policajaca.
A o hapsenju,prebijanju,i ovakvoj brutalnosti je suvisno razgovarati.