N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#501 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Imamo po gradu 100 extra grafita , podršku kakva se samo može sanjati , stadion samo takav al' džaba kada u upravi sjede zločinci a dovode igrače koji nisu ni za kantonalne lige :x BOJKOT :x
Eborg

#502 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Chim dodje neka ozbiljnija ekipa eto nas nazad "da se ne sramotimo sa praznim stadionom protiv njih".Nidje veze. :roll:
Oi

#503 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

ROBIJAŠI BOJKOTUJU SUSRETE ČELIKA

Veoma loš početak sezone u zeničkom premijerligašu Čeliku izazvao je bijes navijača ove ekipe, Robijaša, koji su se javnosti obratili saopštenjem koje u cijelosti prenosimo.
"I dok nas Uprava uvjerava da je u klubu sve idealno, da idemo u Evropu ove godine, blamaža se nastavlja. Ovaj put naš klub je poražen od prosječne ekipe Borca. Agonija koja traje više od decenije doživjela je svoj vrhunac. Svjesni situacije u kojoj se nalazi naš klub (za koju krivimo isključivo Upravu), već unaprijed smo odlučili da bojkotujemo ovaj susret kao i ostale domaće utakmice. Manji broj Robijaša, onih neinformisanih, se pojavio na južnoj tribini. Ostatak robijaškog pokreta, teška srca se ne pojavljuje na jugu. Osluškujemo rezultat iz svojih kuća, parkova, okoline stadiona... Razočarani, ali ne i iznenađeni, gutamo i ovaj gorki zalogaj koji nam je servirala naša Uprava".

"Gospodo, doveli ste naš klub na nivo Orašja, Posušja. Zauzvrat, mi vam obećavamo da ćete im zavidjeti na posjećenosti utakmica!", zaključuje se u saopštenju navijača Čelika.
Globus

#504 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

Zenicani vjerovatno znaju o kome i o cemu je rijec .. cuo sam za ovo odmah sinoc .. i smijao sam se ... a kad sam ovo procita ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Upravni odbor Nogometnog kluba Čelik oglasio se danas saopštenjem za javnost povodom sinoćnjeg napada dviju osoba na nogometaše i trenere ovog kluba, dok su se nalazili na večeri u klupskom restoranu.
„U minula dva mjeseca Upravni odbor, stručni štab i nogometaši Čelika izloženi su raznim pritiscima, koji su kulminirali 19.8. u 20.00 sati upadom dviju osoba u klupski restoran i otvorenim prijetnjama upućenim igračima i trenerima.
Pouzdano se zna da iza ovog stoje pojedini dobrostojeći „prijatelji Čelika i to iz Zenice“, koji to rade samo radi promicanja vlastitih interesa i koji su, navedimo i to, pred utakmicu sa Željezničarom glavnog sudiju pozivali da svojim odlukama utječe na rezultat i pomogne sarajevskoj ekipi da pobijedi“, stoji u saopštenju objavljenom na službenoj web stranici NK Čelik.

Također se navodi da su u proteklom periodu isti ti „prijatelji Čelika i to iz Zenice“ članovima Upravnog odbora upućivali prijeteće SMS poruke, koje su za cilj imale da se dodatno destabilizira stanje u klubu i da, kako se kaže, grupa ljudi koja je učinila sve da se osiguraju sredstva potrebna za funkcioniranje kluba jednostavno otjerala.

„Upravni odbor pokrenuće, prije svega, aktivnosti utvrđivanja krivične odgovornosti za postojeće silom iznuđeno stanje. U tom smislu će MUP-u i Tužilaštvu ZDK-a biti podnesene krivične prijave protiv nekoliko „prijatelja Čelika i to iz Zenice“ za koje se pouzdano zna da ugrožavaju bezbjednost članova Upravog odbora, stručnog štaba i nogometaša Čelika“, stoji u saopštenju.

Iz zeničkog kluba najavili su da će se u pauzi održati Skupština NK Čelik.
Oi

#505 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

jbg! kladionica je zaheban porok :D
Epitop

#506 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

To je Zaim sam naštimao da bi mogao okriviti nekoga da se radi protiv kluba i da nema uslova za rezultate
The idijot

#507 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

"Seki and Jashar uzvracaju udarac" 1. dio :D :lol: :run:
Gandalf

#508 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Hahaha jašar u akciji - e na šta Čelik spade kada mu takva seljačina "spašava" obraz :lol:
nellington

#509 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by nellington »

The idijot wrote:"Seki and Jashar uzvracaju udarac" 1. dio :D :lol: :run:
Šeki's on the road again :D

BTW, treba napraviti grupu na Facebooku: „prijatelji Čelika i to iz Zenice“. :-D :-D :-D
Globus

#510 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

:D stvarno nisam niakd cuo za te iprijatelje celika i to iz zenice ? sta je to :D
phillie

#511 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

Ma samo UPRAVA NAPOLJE!!!!

Huso, nove ljude dovedi u klub, ovo dole je sve goli kokosar i jajara, pocev od Ibrakovica, Huseinagica, Mujezinovica, Preldzica, pa do Begagica,

RASTJERAJ HUSO OVU BAGRU DOLE, DOVEDI HIBU, SABU, BOLU, BEKIMA, DOVEDI LJUDE KOJI SU ZIVJELI I ZIVE OD NOGOMETA, DOVEDI LJUDE KOJI SE RAZUMIJU U OVAJ SPORT, A OTJERAJ OD SEBE I OD NAS OVE SARLATANE I KOKOSARE, KOJI NEMAJU TRI CISTE U GLAVI STO SE TICE VODJENJA KLUBA !!!!

UPRAVA, MRSH, JEDNOSTAVNO, MRSH!!!!

PS. izvinjavam se na upotrebi velikih slova, al morao sam...jbg, i stanje nam je za velikih slova
Gandalf

#512 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Ja bih još dodao " Huso kada ih sve otjeraš, pođi i sam za njima, ti si ih i doveo, ne vraćajte se više nikada i ne prilazite ni jedan stadionu ni na kilometar :!:
Globus

#513 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

Pa et isli su danas u Zavidovice u karanten .. :D
The idijot

#514 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

Globus wrote:Pa et isli su danas u Zavidovice u karanten .. :D
ma kada su jadnici isprepadani :D vise u Zenici i ne treniraju :lol:
Globus

#515 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

:D mah koja je to frka poslije rucka bila .. kako ce kuci ... niko ne smije pjeske :D hahahahahaha a mogu mislit kako im je u karantenu bilo .. zavidovici .. petak :D
_tulumba_

#516 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by _tulumba_ »

Update :D
Image
Ajatolah_

#517 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

_tulumba_ wrote:Update :D
Image
Meni opet isti Spiderman :D
Globus

#518 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

gdje je ovo tacno .. pokusavam se sjetit gdje ima ovaj "go" :D al ne sjecam se :D
The idijot

#519 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

i jos jedan u nizu = poraz :x :D

UPRAVA OSTANI !!! :dance: :run:
Gandalf

#520 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Globus wrote:gdje je ovo tacno .. pokusavam se sjetit gdje ima ovaj "go" :D al ne sjecam se :D
Zgrada ispod MUP-a u Crkvicama - ovaj lik sa grafita je nekada mislim 2001 bio na onoj velikoj zastavi na Jugu a sada je dobio i svoj portret tik do murije.
Globus

#521 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

a ya ya znam sad ... dobar je grafit .. a mjesto je odlicno .. mozda ima najbolje mjesto od svih ... s obzirom da je sa druge strane ona zgrada reklama konzuma .. a oni placaju za to :D
_tulumba_

#522 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by _tulumba_ »

Globus wrote:gdje je ovo tacno .. pokusavam se sjetit gdje ima ovaj "go" :D al ne sjecam se :D
Par zgrada od moje :D
Globus

#523 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

_tulumba_ wrote:
Par zgrada od moje :D
najpreciznije objasnjenje priznajem :D
Globus

#524 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

celik sampion ! :D
Globus

#525 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

Kopic ha ? :D
Post Reply