Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Moderator: anex
-
vendetta87
#501 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Sinoć su se isprovaljivali isto kad su pričali o Liverpool-Benfica.Kad je Liverpool dao 2. ili 3. gol govori Vugda, sad će nam kolega Hadžić reći i strijelca.I ovaj mrtav hladan kaže Kajt(milsleći na Kuyt-a).Malo poslije se opet osvrće na rezultat tamo i kaže nakon pogotka Krojfa
Liverpool vodi...
- makkaj
#502 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
i kad reče nešto tipa ''Džeko Džeko ljubila te majka, zabi go da se veseli i naša majka''
... topla preporuka-puno ga je lakše slušat ako ga ne shvataš ozbiljno i isčekuješ njegovu novu izvalu 
-
emirchata
#503 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
sto se tice tekme lpool - benfica imao je jos jednu izvalu levatsku
..kaze : " ovdje nema promjena,ali u LONDONU je 3:0 ! " ...hahah kralj!
- Joey Tribbiani
#504 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
sinoc ja lezim, gledam tv. Uspavala me igra na sredini terena, izvodi fulham aut, kad vugda zagalami GOOOOOOOOOOOOOL, GOOOL, EVO GA, TO JE TO... Jebo te, kontam sta ti je covjece Boziji, kakav go, aut se izvodi. Kad kaze "ninho torres je zabio za 1:0 u liverpool-u". Bezveze me trznu.
Najjači je na početku prenosa. "Dobro veče. Poštovani ljubitelji nogometa, a Boga mi i ljubiteljice
, večeras pred nama utakmica..."
Najjači je na početku prenosa. "Dobro veče. Poštovani ljubitelji nogometa, a Boga mi i ljubiteljice
- Trasimaco
#505 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
makkaj wrote:Džeko Džeko ljubila te majka, zabi go da se veseli i naša majka''![]()
![]()
...
Priznajem, ovo me je sad nasmijalo. Ali kad njega slusam, nikad mi nista nije smijesno.
-
Kumerle
#506 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Najbolji komentator! Vugdine provale me nasmiju a provale komentatora sa javnih servisa me iritiraju!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#507 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Nash Gene je rekao to je cista dvica....hz__semir wrote:Upravo tako. Danas je lupio kako Graffite pogađa u Bundesligi odlično, ali ga u Evropi ne ide, a ustvari je obrnuto. U toj istoj Bundesligi je jedva dao 9 golova isto kao recimo Miske, dok je baš u Evropi, sa 6 golova prvi strijelac Wolfsburga ove sezone.
Ali bar je primjetno da je prestao spominjati kladionicu, hvala Bogu. Prenaporan je bio s onom pricom "Eh sad ko je igro broj kornera, pogodio je", "Ko je igrao iz 1u 2 pogodio je"...
-
ulpinian
#508 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Werder - Valencia, rezultat 4:4
Vugdalic: Jooooj majko mila, rezultat je 4:4, ovakve rezultate igra moj Mirso...
Hadzic: Ko je Mirso ?
Vugdalic: Ma moj jadan jaran, čovjek igra na kladionici samo +/- 7 golova da ce biti
Hadzic: A ha

Vugdalic: Jooooj majko mila, rezultat je 4:4, ovakve rezultate igra moj Mirso...
Vugdalic: Ma moj jadan jaran, čovjek igra na kladionici samo +/- 7 golova da ce biti
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#509 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
ulpinian wrote:Werder - Valencia, rezultat 4:4
Ma Vugdalic je seljacina i to ona teska.Ali u ovom citatu su me vise nasmijali komentari Hadzica
Vise covjek navikao da ovaj lupa gluposti,extra su mi ovi komentari,narocito ovo AHA na kraju.
To sve govori samo po sebi. A onako zasebno gledajuci Hadzic uopste nije los komentarot,cak sta vise,ali pod hitno da se odvoji od onog debila
-
Eborg
#510 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Saša je "comic relief" i mene uvijek ugodno opusti uz tekmu. Pa vidim hvala Bogu i sam koji igrač ima loptu, ne treba mi Ahmetović sa svojim: "Lopta do Altintopa, okreće se i predaje je Van Buytenu!" Treba ga tako i shvatati a ne kao ozbiljnog komentatora.
Mijajlović ubacuje enciklopedijske činjenice i zanimljivosti dok Saša buba gluposti - na kraju je rezultat isti tj. zadovoljan gledalac.
Mijajlović ubacuje enciklopedijske činjenice i zanimljivosti dok Saša buba gluposti - na kraju je rezultat isti tj. zadovoljan gledalac.
- nellington
#511 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Ili kao Šuko: u šesnaestercu oboren Müller... kamera prikaže igrača: ne, ipak je to Schweinsteiger (a ono OlićEborg wrote:Saša je "comic relief" i mene uvijek ugodno opusti uz tekmu. Pa vidim hvala Bogu i sam koji igrač ima loptu, ne treba mi Ahmetović sa svojim: "Lopta do Altintopa, okreće se i predaje je Van Buytenu!" Treba ga tako i shvatati a ne kao ozbiljnog komentatora.
- al_akhisari
#512 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
...bez namjere da ga ukivam u zvijezde ili previse hvalim, sasa mi je puno prihvatljiviji od vecine nasih komentatora...posebno zbog ( doduse ne velikog broja dobrih), gluposti koje izvali mrtav - hladan... 
...sto se mene tice, sasa moze proci i neka ga...
...sto se mene tice, sasa moze proci i neka ga...
- Neelix
#513 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
nellington wrote:
Ili kao Šuko: u šesnaestercu oboren Müller... kamera prikaže igrača: ne, ipak je to Schweinsteiger (a ono Olić)
-
vs84sa
#514 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
u svakom slucaju zanimljivije ga je slusat nego onog na BHT1 mislim da se sukalo zove koji 90 minuta al bukvalno svih 90 cita samo statistiku
- LeonardoAC
#515 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
kaže jednom u čitanju statistike..vs84sa wrote:u svakom slucaju zanimljivije ga je slusat nego onog na BHT1 mislim da se sukalo zove koji 90 minuta al bukvalno svih 90 cita samo statistiku
"Evo Kuyt-a, proglašen je drugim najružnijim igračem premier lige, zamislite kako samo izgleda onaj najruzniji"
- awekenings
#516 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
[quote="Evo Kuyt-a, proglašen je drugim najružnijim igračem premier lige, zamislite kako samo izgleda onaj najruzniji"
[/quote]
.. Sjecam se ovoga ....

-
febo_acm
#517 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Vugda je prejak lik 
- Language
#518 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
vendetta87 wrote:A upratiste li kad sinoć nakon što je Hadžić rekao da Dejagah ima 2 tetovaže,jedna Teheran, a druga Berlin, Vugdalić reče(i osta živ) "a gdje je tu Goražde".![]()
![]()
-
extraordinary
#519 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Ne znam, dobro su pojedinci primijetili da se njega ne treba gledati kao ozbiljnog komentatora. Meni je osvježenje i drago mi je što imamo jednog onakvog komentatora. U kvalitet onoga što radi neću ulaziti, jer je očigledno da ga niko ne tjera da ima neki kodeks ponašanja i način komentarisanja utakmice. Meni je svakako bolji komentator od onih na Sport Klubu, od cijele ekipe sa javnog RTV servisa, od onog Hayatovog Priganice i sličnih levata koji ofsajd vide i iz penala i od otvarača za oči Muhameda Bikića. Zamislite da je Šuko komentarisao utakmicu između Arisa i City-a prošle sedmice. Pola bi ljudi izvršilo suicid od dosade.
-
brucos7
#520 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Vugdalic je karikatura od sportskog komentatora, prosto me stid svega onoga sta kaze. Prvo nema pojma o komentarisanju utakmica, a drugo nema pojma o fudbalu. zalosno!
-
extraordinary
#521 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Meni su gori svi ostali od njeg, što dovoljno govori kakva mu je konkurencija. Sinoć se onaj Kemal Ahmetović isprovaljivao za dva života. Prva stvar, nije vidio i nije čuo stativu Cristiana Ronalda do ponovljenog snimka. Hajd što nije vidio, ali tako glasno se čulo da se lopta odbila od stativu da bi i gluhog trznulo, a onda je još rekao da je Pjanić asistirao Gomisu, što je stvarno apsurd i nepoznavanje osnovnih pravila fudbala.brucos7 wrote:Vugdalic je karikatura od sportskog komentatora, prosto me stid svega onoga sta kaze. Prvo nema pojma o komentarisanju utakmica, a drugo nema pojma o fudbalu. zalosno!
- ultima_palabra
#522 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
extraordinary wrote:i od otvarača za oči Muhameda Bikića
- Language
#523 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
extraordinary wrote:Meni su gori svi ostali od njeg, što dovoljno govori kakva mu je konkurencija. Sinoć se onaj Kemal Ahmetović isprovaljivao za dva života. Prva stvar, nije vidio i nije čuo stativu Cristiana Ronalda do ponovljenog snimka. Hajd što nije vidio, ali tako glasno se čulo da se lopta odbila od stativu da bi i gluhog trznulo, a onda je još rekao da je Pjanić asistirao Gomisu, što je stvarno apsurd i nepoznavanje osnovnih pravila fudbala.brucos7 wrote:Vugdalic je karikatura od sportskog komentatora, prosto me stid svega onoga sta kaze. Prvo nema pojma o komentarisanju utakmica, a drugo nema pojma o fudbalu. zalosno!
ahmetovic je iz Visokog i kao svaki pravi visocak sa zavrsenom visom i visockom skolom....dobro se sjecam LIga prvaka igra Milan...Inzagi prilika i on onako u svom fazonu....kolosalna piramida za Milan
-
brucos7
#524 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Slazem se, odron do odrona!extraordinary wrote:Meni su gori svi ostali od njeg, što dovoljno govori kakva mu je konkurencija. Sinoć se onaj Kemal Ahmetović isprovaljivao za dva života. Prva stvar, nije vidio i nije čuo stativu Cristiana Ronalda do ponovljenog snimka. Hajd što nije vidio, ali tako glasno se čulo da se lopta odbila od stativu da bi i gluhog trznulo, a onda je još rekao da je Pjanić asistirao Gomisu, što je stvarno apsurd i nepoznavanje osnovnih pravila fudbala.brucos7 wrote:Vugdalic je karikatura od sportskog komentatora, prosto me stid svega onoga sta kaze. Prvo nema pojma o komentarisanju utakmica, a drugo nema pojma o fudbalu. zalosno!
-
extraordinary
#525 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Jok, šteti njegovom imidžu. Da ga vide raja sa pivom, ne bi mogao prodavati onu knjigu, Moj Hadžiluk, tako neštoultima_palabra wrote:extraordinary wrote:i od otvarača za oči Muhameda BikićaOtvaral' on i pive?