Hajmo sad peticija "hocemo komebu za sluzbenog skauta reprezentacije BiH"...naravno i grupa na fejsu
BH fudbalski/nogometni talenti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
klixober
#501 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ja sam o Vuckicu na forumu pisao jos dok je imao 16 godina i tek se govorilo da bi mogao preci u Newcastle.Fakat bi savez trebao mene zaposliti za skauta,svakako im to niko ne radi.Garantujem da bismo bili medu 10 najboljih ru-21 reprezentacija u Evropi sa igracima koje pronalazim
Hajmo sad peticija "hocemo komebu za sluzbenog skauta reprezentacije BiH"...naravno i grupa na fejsu
- Petit_Beurre
#502 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Komeba naš je najbolji, najbolji, njega svaka cura volikomeba wrote:Ja sam o Vuckicu na forumu pisao jos dok je imao 16 godina i tek se govorilo da bi mogao preci u Newcastle.Fakat bi savez trebao mene zaposliti za skauta,svakako im to niko ne radi.Garantujem da bismo bili medu 10 najboljih ru-21 reprezentacija u Evropi sa igracima koje pronalazim![]()
-
Majjah
#503 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ma ja sam davno predlozio da se obratimo savezu i ponudimo volonterski da radimo na tom polju!komeba wrote:Ja sam o Vuckicu na forumu pisao jos dok je imao 16 godina i tek se govorilo da bi mogao preci u Newcastle.Fakat bi savez trebao mene zaposliti za skauta,svakako im to niko ne radi.Garantujem da bismo bili medu 10 najboljih ru-21 reprezentacija u Evropi sa igracima koje pronalazim![]()
- carlsberg
#504 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
sad bez zajebancije trebalo bi napraviti neku agenciju za pronalazak bh talenata širom svijeta, ali da to nema veze sa fsbih jer sa lopovima ništa ne možeš, a to se može finansirati od nekih jakih patriotskih kompanija koje bi sigurno učestvovale u tome i na kraju krajeva ja garantujem da bi barem 20-30000 ljudi iz bih i dijaspore odvojili za svaki mjesec marku kako bi ta agencija mogla raditi, a možte to sabrati i vidjeli bi koje su to pare, ja sam ubjeđen da bi to moglo funkcionisati, samo je potrebno 5-6 momaka koji bi se samo tome posvetili koji bi obilazili te momke i koji bi naravno tu dobijali platu, ja prvi bi svaki mjesec halalio petaka, a siguran sam da nas još ovakvih ima punoMajjah wrote:Ma ja sam davno predlozio da se obratimo savezu i ponudimo volonterski da radimo na tom polju!komeba wrote:Ja sam o Vuckicu na forumu pisao jos dok je imao 16 godina i tek se govorilo da bi mogao preci u Newcastle.Fakat bi savez trebao mene zaposliti za skauta,svakako im to niko ne radi.Garantujem da bismo bili medu 10 najboljih ru-21 reprezentacija u Evropi sa igracima koje pronalazim![]()
Hajmo sad peticija "hocemo komebu za sluzbenog skauta reprezentacije BiH"...naravno i grupa na fejsuHem bi njihov posao djaba obavljali, hem bi konacno nekog zaposlili ko zna barem jedan strani jezik!
- Petit_Beurre
#505 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Halalio bi više od petaka. Ne treba mi ni plata. Znam njemački, znam engleski, imam odlične govorne sposobnosti, lijep sam
To bi bila jedna stvarno odlična ideja.
Puna podrška
To bi bila jedna stvarno odlična ideja.
- carlsberg
#506 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
e paša takvi ko ti i trebaju, ali ne da daju lovu nego da rade u toj agenciji, znaš jezike i voliš fudbal, a to su osnovni i jedini usloviPetit_Beurre wrote:Halalio bi više od petaka. Ne treba mi ni plata. Znam njemački, znam engleski, imam odlične govorne sposobnosti, lijep sam![]()
To bi bila jedna stvarno odlična ideja.![]()
Puna podrška
-
klixober
#507 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nisam bas siguran da bi ljudi dobrovoljno finansirali takvu agenciju.Mislim da nema nista bez podrske vlasti,a opet sumnjam da bi vlast podrzala tako nesto...carlsberg wrote:sad bez zajebancije trebalo bi napraviti neku agenciju za pronalazak bh talenata širom svijeta, ali da to nema veze sa fsbih jer sa lopovima ništa ne možeš, a to se može finansirati od nekih jakih patriotskih kompanija koje bi sigurno učestvovale u tome i na kraju krajeva ja garantujem da bi barem 20-30000 ljudi iz bih i dijaspore odvojili za svaki mjesec marku kako bi ta agencija mogla raditi, a možte to sabrati i vidjeli bi koje su to pare, ja sam ubjeđen da bi to moglo funkcionisati, samo je potrebno 5-6 momaka koji bi se samo tome posvetili koji bi obilazili te momke i koji bi naravno tu dobijali platu, ja prvi bi svaki mjesec halalio petaka, a siguran sam da nas još ovakvih ima punoMajjah wrote:Ma ja sam davno predlozio da se obratimo savezu i ponudimo volonterski da radimo na tom polju!komeba wrote:Ja sam o Vuckicu na forumu pisao jos dok je imao 16 godina i tek se govorilo da bi mogao preci u Newcastle.Fakat bi savez trebao mene zaposliti za skauta,svakako im to niko ne radi.Garantujem da bismo bili medu 10 najboljih ru-21 reprezentacija u Evropi sa igracima koje pronalazim![]()
Hajmo sad peticija "hocemo komebu za sluzbenog skauta reprezentacije BiH"...naravno i grupa na fejsuHem bi njihov posao djaba obavljali, hem bi konacno nekog zaposlili ko zna barem jedan strani jezik!
Mada sasvim je izvodivo...za 20 000 KM mjesecno,recimo angazovano 5 ljudi samo da pronalaze nase talente,kontaktiraju ih ,posjecuju,nagovaraju(potplacuju ako treba
Pravi sam za taj posao,znam kako pronaci igrace,govorim engleski i njemacki...
Utopija
- carlsberg
#508 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nisam bas siguran da bi ljudi dobrovoljno finansirali takvu agenciju.Mislim da nema nista bez podrske vlasti,a opet sumnjam da bi vlast podrzala tako nesto...komeba wrote:sad bez zajebancije trebalo bi napraviti neku agenciju za pronalazak bh talenata širom svijeta, ali da to nema veze sa fsbih jer sa lopovima ništa ne možeš, a to se može finansirati od nekih jakih patriotskih kompanija koje bi sigurno učestvovale u tome i na kraju krajeva ja garantujem da bi barem 20-30000 ljudi iz bih i dijaspore odvojili za svaki mjesec marku kako bi ta agencija mogla raditi, a možte to sabrati i vidjeli bi koje su to pare, ja sam ubjeđen da bi to moglo funkcionisati, samo je potrebno 5-6 momaka koji bi se samo tome posvetili koji bi obilazili te momke i koji bi naravno tu dobijali platu, ja prvi bi svaki mjesec halalio petaka, a siguran sam da nas još ovakvih ima punocarlsberg wrote:Ma ja sam davno predlozio da se obratimo savezu i ponudimo volonterski da radimo na tom polju!Majjah wrote: Hajmo sad peticija "hocemo komebu za sluzbenog skauta reprezentacije BiH"...naravno i grupa na fejsuHem bi njihov posao djaba obavljali, hem bi konacno nekog zaposlili ko zna barem jedan strani jezik!
Mada sasvim je izvodivo...za 20 000 KM mjesecno,recimo angazovano 5 ljudi samo da pronalaze nase talente,kontaktiraju ih ,posjecuju,nagovaraju(potplacuju ako treba
Pravi sam za taj posao,znam kako pronaci igrace,govorim engleski i njemacki...
Utopija
šta je ovo svi znaju jezike, treba prvo npr. napraviti neku anketu ili napraviti na fejsu grupu "da li bi mjesečno izdvojilu jednu marku za napredak bh sporta", ima ba toliko ljudi kojima bih znači sve, pa vidio si sarajevo i druge gradove poslije belgije koliko ljudima znači bih
-
Majjah
#509 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ma dovoljno je za pocetak i skromnije krenuti!carlsberg wrote:sad bez zajebancije trebalo bi napraviti neku agenciju za pronalazak bh talenata širom svijeta, ali da to nema veze sa fsbih jer sa lopovima ništa ne možeš, a to se može finansirati od nekih jakih patriotskih kompanija koje bi sigurno učestvovale u tome i na kraju krajeva ja garantujem da bi barem 20-30000 ljudi iz bih i dijaspore odvojili za svaki mjesec marku kako bi ta agencija mogla raditi, a možte to sabrati i vidjeli bi koje su to pare, ja sam ubjeđen da bi to moglo funkcionisati, samo je potrebno 5-6 momaka koji bi se samo tome posvetili koji bi obilazili te momke i koji bi naravno tu dobijali platu, ja prvi bi svaki mjesec halalio petaka, a siguran sam da nas još ovakvih ima punoMajjah wrote:Ma ja sam davno predlozio da se obratimo savezu i ponudimo volonterski da radimo na tom polju!komeba wrote:Ja sam o Vuckicu na forumu pisao jos dok je imao 16 godina i tek se govorilo da bi mogao preci u Newcastle.Fakat bi savez trebao mene zaposliti za skauta,svakako im to niko ne radi.Garantujem da bismo bili medu 10 najboljih ru-21 reprezentacija u Evropi sa igracima koje pronalazim![]()
-
Eborg
#510 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Pa hoce li Sarajevo-x makar malo ovo pogurati? 
-
klixober
#511 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ja sam ih obavijestio.Ili nisi vidjeli,ili nece.Eborg wrote:Pa hoce li Sarajevo-x makar malo ovo pogurati?
-
klixober
#512 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
u-21 reprezentacije BiH-Luksemburg,za sada nas deru Luksemburzani...sta reci-Branimir Tulic 
-
klixober
#513 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
I dok nas razvaljuje Luksemburg,mladi Bosanci i Hercegovci koji igraju za Arsenal,Parmu,Newcastle,Sturm,Grasshoppers,Malmo...ne dobijaju poziv od Branimira Tulica.
Last edited by klixober on 04/09/2009 18:30, edited 1 time in total.
- karanana
#514 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
ovo je sramota. nismo ni poceli kvalifikacije a vec smo ispali. luxemburg ako nije bolji od nas ovoj tekmi onda nisu nista ni gori jer mi apsolutno nista nismo pokazali. jos jedan razlog da sto manje pratim sve reprezentacije kad ih vode maloumnici u odijelima i trenerkama tipa tulica. fuj, eno mu nek ide trenirati reprezentaciju republike srpske, sta se ove reprezentacije uhvatio.
ni moj dzafa nista ne pokazuje.
ni moj dzafa nista ne pokazuje.
-
Eborg
#515 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Sramota.Frajer je amater.
No mora se imati neshto u vidu.Nije samo on kriv za ovo,momci su se sastali prije 2 dana a prije toga su imali samo jednu tekmu zajedno.
No mora se imati neshto u vidu.Nije samo on kriv za ovo,momci su se sastali prije 2 dana a prije toga su imali samo jednu tekmu zajedno.
-
klixober
#516 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Dobili smo crveni 
- karanana
#517 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
ja kad bi se sa rajom iz naselja skupio i treniro 2 dana igro bi bolje a ne da trazimo izgovor za sve ove profesionalce da su "samo" trenirali i bili zajedno 2 dana.
ali sto je najgore je, nije sto cemo odigrati s luxemburgom nerijeseno ili mozda izgubiti, nego sto niko nece odgovarati za takav rezultat. gledo sam mnogo losih utakmica premijer lige alo ovo je daleko najgore sto sam vidio. svaki tim premijer lige bi uzeo luxemburg.
evo 0-1, svaka cast, ovo ce biti druga pobjeda luxemburga ikad u 120ak utakmica i prva nakon belgije 1986.
ali sto je najgore je, nije sto cemo odigrati s luxemburgom nerijeseno ili mozda izgubiti, nego sto niko nece odgovarati za takav rezultat. gledo sam mnogo losih utakmica premijer lige alo ovo je daleko najgore sto sam vidio. svaki tim premijer lige bi uzeo luxemburg.
evo 0-1, svaka cast, ovo ce biti druga pobjeda luxemburga ikad u 120ak utakmica i prva nakon belgije 1986.
Last edited by karanana on 04/09/2009 18:32, edited 1 time in total.
-
klixober
#518 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
1-0 za Luksemburg.Mislim da je krajnje vrijeme da se smijeni Branimir Tulic 
- cyprus
#519 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Oj, tek vidjeh, šta je ovo
dno
- karanana
#520 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
kvota 15 prolazi.
jel ovaj guza, dino mehmeda hamzic brani u sarajevu?
- Baltazar_khan
#521 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Bruka i sramota 
-
Eborg
#522 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Grije klupu u Sarajevu.karanana wrote:kvota 15 prolazi.
- PriNc_ba
#523 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
ovo sve treba posamarati u ovoj mladoj repki.
kako su ofirni sviju mi isto ko da im se ne igra :S
dobijaju crvene i udaraju bas s namjerom da im sudija da crveni karton :S
tuli ce da bude pa paaa a remont ekipe je neminovan :S
ovo je kriza zesca. pa imali smo jednu ajmo reci opasnu priliku i to je to :S bas jadno
kako su ofirni sviju mi isto ko da im se ne igra :S
dobijaju crvene i udaraju bas s namjerom da im sudija da crveni karton :S
tuli ce da bude pa paaa a remont ekipe je neminovan :S
ovo je kriza zesca. pa imali smo jednu ajmo reci opasnu priliku i to je to :S bas jadno
-
diler
#524 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ma nek su vas kupili ćirom... evo sta nas sutra ceka u a timu
Bosnia-Herzegovina 0 - 1 Luxembourg

Bosnia-Herzegovina 0 - 1 Luxembourg
- cyprus
#525 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Šta reći?
Dosad nisam napadao Branimira Tulića, ali ovaj rezultat MORA završit njegovom ostavkom. Veća blamaža se nije mogla desit
Ili nam Luksemburžani ne leže
Ili nam Luksemburžani ne leže