Kad se uzme u obzir nik, postavlja se pitanje da li je to negativno.pita_zeljanica wrote:@
jos plus mljackaju dok jedu pitu..
djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pita_zeljanica
@ madner
eto..vidis koliko si ti nekulturan...tipican bosanac..
eto..vidis koliko si ti nekulturan...tipican bosanac..
- madner
-
mamica papucarka
BoGu mi moje sve prijateljice su se lozile na te romanticareIZVANZEMALJAC wrote:Ja u Bosni nisam primjetio da djevojke hoče nekog romantičara. Takvi se na kraju svode na papučare i slično. Vidijo sam da te fine dame takve odjebu na 101 način. Sad znam da su jim naj bolji oni što naj bolje lažu.
znam da je bilo"Jaao, sto ima fine krive nogice"
ili
"Kako je sladak sa onom dugom kosicom i suska dok prica"
ili
"Sladak je, svira bubnjeve"
ili
"Pise pjesme, crta stripove"
-
pita_zeljanica
djevojke..ja bi preporucila da trazite buduce doktore atomske fizike.. 
-
lelab
#508 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
hahahaha kakve veze broj komentara ima sa tim? imas li ikakav drugi komentar hahahamima wrote:
A zasto uopste dolazite u Sarajevo??????? Imas 7 komentara i seres po Sarajevu.............Peosetajte cipele van Sarajeva.
Usput, navedi koji ti je od frajera u Sarajevu dobar, zivo me zanima? Mogu se prebrojat na prste jedne ruke! I nemam pojma sta vam je! Koju god curu da znam u ovome gradu sve se zale na nase frajere, sta ih sad svi branite????
-
lelab
#509 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
ooooooooo sta ima nacionalistoJEDRILICA wrote: Ma ti ne trebas do Beograda. Ti bi mozes i do Pala da bi se tvoj ukus zadovoljio!![]()
-
pita_zeljanica
cinjenica je da djevojke u sarajevu puno bolje izgledaju u odnosu na muskarce.
djevojke su dotjerane, njegovane..manje kukaju od muskaraca..barem je to moj utisak..
to ne znaci da nema lijepih momaka, ali ipak je vise atraktivnijih djevojaka..
djevojke su dotjerane, njegovane..manje kukaju od muskaraca..barem je to moj utisak..
-
dnaxy
sta necu sve procitat na ovom forumu.
obiso sam dobar dio europe, i gdje god da sam bio,imao sam prolaz kod djevojki.samo jel dodjem kuci svojoj,onda mi fali napucano auto,fali mi debeo portemonnaie,nisam babin sin,ne slusam dzigare itd. da ne palamudim previse.. nije do nas,do vas je
obiso sam dobar dio europe, i gdje god da sam bio,imao sam prolaz kod djevojki.samo jel dodjem kuci svojoj,onda mi fali napucano auto,fali mi debeo portemonnaie,nisam babin sin,ne slusam dzigare itd. da ne palamudim previse.. nije do nas,do vas je
-
pita_zeljanica
@ madner
sad sam skontala..znaci vi ste takvi zbog vlastite zastite.. samo da ne bi bili prebijeni..
sad sam skontala..znaci vi ste takvi zbog vlastite zastite.. samo da ne bi bili prebijeni..
-
obuca
aha ne slusas dzigaru. eeeeeeeeeeeeee pa ti si onda seljakdnaxy wrote:sta necu sve procitat na ovom forumu.
Portemonnaie - novcanik
-
pita_zeljanica
znamo mi kod kakvih si ti evropljanki imao prolaz..
sigurno one malo "korpulentnije"..
sigurno one malo "korpulentnije"..
-
dnaxy
ne ja sam ljakseobuca wrote:aha ne slusas dzigaru. eeeeeeeeeeeeee pa ti si onda seljakdnaxy wrote:sta necu sve procitat na ovom forumu.
obiso sam dobar dio europe, i gdje god da sam bio,imao sam prolaz kod djevojki.samo jel dodjem kuci svojoj,onda mi fali napucano auto,fali mi debeo portemonnaie,nisam babin sin,ne slusam dzigare itd. da ne palamudim previse.. nije do nas,do vas je![]()
Portemonnaie - novcanik
hvala na prevodu
-
obuca
dnaxy wrote:ne ja sam ljakseobuca wrote:aha ne slusas dzigaru. eeeeeeeeeeeeee pa ti si onda seljakdnaxy wrote:sta necu sve procitat na ovom forumu.
obiso sam dobar dio europe, i gdje god da sam bio,imao sam prolaz kod djevojki.samo jel dodjem kuci svojoj,onda mi fali napucano auto,fali mi debeo portemonnaie,nisam babin sin,ne slusam dzigare itd. da ne palamudim previse.. nije do nas,do vas je![]()
Portemonnaie - novcanik![]()
![]()
hvala na prevodu![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
To znaci da se mi ubijamo od posla,dok one obilaze sminkeraje,frizeraje,depileraje,a mi robujpita_zeljanica wrote:cinjenica je da djevojke u sarajevu puno bolje izgledaju u odnosu na muskarce.
..."I teeeebeee saaaammm sit kaaaafaanoooo"
-
pita_zeljanica
da je meni tako nekog naci..o znaci da se mi ubijamo od posla,dok one obilaze sminkeraje,frizeraje,depileraje,a mi robuj ..."I teeeebeee saaaammm sit kaaaafaanoooo"
valja mi od jutra do mraka raditi..
-
dnaxy
ma razumiju to one, ne briniobuca wrote:dnaxy wrote:ne ja sam ljakseobuca wrote: aha ne slusas dzigaru. eeeeeeeeeeeeee pa ti si onda seljak![]()
Portemonnaie - novcanik![]()
![]()
hvala na prevodu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma prevod je zeza ba mozda ove nase hamnume nece razumjeti. frstest du
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
eeeee drugacije je to u đžermenipita_zeljanica wrote:da je meni tako nekog naci..o znaci da se mi ubijamo od posla,dok one obilaze sminkeraje,frizeraje,depileraje,a mi robuj ..."I teeeebeee saaaammm sit kaaaafaanoooo"
valja mi od jutra do mraka raditi..nemam vremena ni da kosu ofarbam..
- madner
Ne ne, mi smo takvi zato što nam odgovara.pita_zeljanica wrote:@ madner
Samo bijemo druge da se ne bi morali peglat. Zašto poboljšat ponudu ako možeš pokvarit konkurenciju.
-
obuca
i onda džermanka ode crncu a džerman kuka nix vögeln mein gotpici wrote:eeeee drugacije je to u đžermenipita_zeljanica wrote:da je meni tako nekog naci..o znaci da se mi ubijamo od posla,dok one obilaze sminkeraje,frizeraje,depileraje,a mi robuj ..."I teeeebeee saaaammm sit kaaaafaanoooo"
tamo švaba arbajtn,arbajtn,a ovdje kod nas sve hanuma do hanume
a mi izgledamo ko rudari
muškići
- madner
Neke ptice nikad ne polete...obuca wrote:i onda džermanka ode crncu a džerman kuka nix vögeln mein gotpici wrote:eeeee drugacije je to u đžermenipita_zeljanica wrote: da je meni tako nekog naci..
tamo švaba arbajtn,arbajtn,a ovdje kod nas sve hanuma do hanume
a mi izgledamo ko rudari
muškići
Udebljaju se prije nego što se udaju