Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rimljanin wrote:Znam, stvar ukusa... al meni je ono katastrofa!!!! Time ja zavrsavam posjetu ovoj temi.
Nemoj se vise ni vracat!!!
dobro si mu rekao...
Meni se pjesma jako dopala
bosanska verzija ali ni engleska nije losa...
Nisam sigurna bas za plasman, nas nazalost Europa obilazi u velikom krugu, ali jedno je sigurno: Laka je kralj!
Bravo Laka , da se vidi i čuje da ima i suuuuuper goraždana!
Neka sam ti nama žic , zdrav , pametan kao što i jesi i još otkačeniji!
I ja velim isto, uz sugestiju da na sceni bude jos afirmativnijih poruka ovom ludom svijetu, mozda onom horozu zakaciti oblacic kao iz stripova sa porukom.......u lakinom stilu nesto. Dobro prasi druze Laka, ne daj se omesti u naumu
Sretno Laki, super je, samo bi trebali on i Lela izmisliti neke korake ono nesto u njihovom stilu, pokreti rukama, nogama, tijelom, puno bi bolje bilo nego, da samo onako trce tamo ovamo po sceni, sve u svemu super su, ali nek jos porade na tim nekim detaljima, da u Bg budu neprikosnoveni.
Svi koji postavljaju komentare na esctoday.com i ostalim eurovizijskim sajtovima su zaljubljenici u Eurosong, koji su navikli i koji ocekuju da se na ESC-u pojave pop pjesme, medjutim oni su jaaako mali dio publike koji ce glasati. Poenta je zaintrigirati djecu, bakice i ostale da glasaju, a Laka to moze.
A sto se scenskog nastupa tice, i sam Laka je rekao da su od jucer krenule pripreme za scenski nastup u Beogradu, koji ce raditi Ales Kurt, tako da se nastup od 3.3. nece ponoviti, jer na sceni moze biti samo 6 ljudi, a za ovu pjesmu trebaju jaki back vokali.
kicky wrote:vidim ima nezadovoljnih, pa komentari tipa: kakva država takva pjesma!
eh da nam je država ko ova pjesma! kakva švica!
uostalom, laki i našim koji su predložili laku - naklon do poda jer su skontali da je eursonga zak..., i na takve zak...e treba slati ovake zajebante ko što je laka! mi smo vrh jer smo prva balkanska zemlja koja je to skontala (barem smo po tome prvi)
laka samo naprijed...što se mene tiče možeš i 2 boda osvojiti...koga hebe!