dochim...
kad je jubish a znash shto e to je sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
to i ti ko i rodica tiotherside wrote:tačnije prezauzetamadner wrote:Kolega nista joj ne vjeruj, samo se pravi da je zauzeta.otherside wrote:misliš kao ti i ja
psttttttt
ne znam o čemu govoriškolega wrote: to i ti ko i rodica ti
Kako kolegakolega wrote:a ja se ponado, ccccotherside wrote:kolega, neki ovdje hoce da ti podvalefishtrija wrote:draga otherside, i dragi kolega, vas dvoje ste se rodili jedno za drugo, pa vi pričajte i palamuhdajte ovdje doklen hoćete![]()
cccc...ja dushmana
@pala sa marsa, izgleda da ponekad ljubav samo zna tako da izgleda
To je vec "ljubavna praxa" (ljubav vec jest) a mi smo jos u teoriji.Iskreno ja nisam dozivio nista slicno,blazeni su oni koji jesu.matea22 wrote:Ma ljudi ljubav je kad te on/ona zove u 5 do 10 da te pita hoces li ga/nju zvati u 10...prosto
jednostavno, ne vjeruj svojim očima, opipajPalaSa Marsa wrote:Kako kolegakolega wrote:a ja se ponado, ccccotherside wrote:kolega, neki ovdje hoce da ti podvalecccc...ja dushmana
@pala sa marsa, izgleda da ponekad ljubav samo zna tako da izgleda
pa nisi ti džaba pala s marsaPalaSa Marsa wrote:Izgleda da ja nisam bas u toku![]()
ako znaš jesil' došla il' pošla, onda nisi zaljubljena, ..., mijenjaj to stanje pod hitnoPalaSa Marsa wrote:Izgleda da ja nisam bas u toku![]()
mišica wrote:pa nisi ti džaba pala s marsaPalaSa Marsa wrote:Izgleda da ja nisam bas u toku![]()
![]()
kolega wrote:ako znaš jesil' došla il' pošla, onda nisi zaljubljena, ..., mijenjaj to stanje pod hitnoPalaSa Marsa wrote:Izgleda da ja nisam bas u toku![]()

nije, to je stracciatellaidia wrote: nego
ovo je Ljubav![]()