N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2
- daduli_sa
Ok, samo hajd onda da znamo koja je velicina torte koju mi u sustini trazimo?!cnermina wrote:da, s obzirom da cemo to sve raditi u tri ture, bolje je imati vise manjih torti. prakticnije je, a i mozemo onda od raznih slasticarnih traziti po jednu manju tortu. to mislim da nikome nije problem... sta mislite?
-
konyan
Najveca koju su spremni donirati, obzirom na broj djece.daduli_sa wrote:Ok, samo hajd onda da znamo koja je velicina torte koju mi u sustini trazimo?!cnermina wrote:da, s obzirom da cemo to sve raditi u tri ture, bolje je imati vise manjih torti. prakticnije je, a i mozemo onda od raznih slasticarnih traziti po jednu manju tortu. to mislim da nikome nije problem... sta mislite?
-
cnermina
mi njima objasnimo situaciju i trazimo tortu, a oni koliku kod daju super je... nijedna nije premala ni prevelika...
vise bi se mozda trebali koncentrisati da dobijemo kakve slatkise kolacice ili nesto... torta bas i nije prakticna... ali torta je ipak torta
ali eto, sta god dobijemo jos, dobro je doslo... milka, vispak ovo ono...
vise bi se mozda trebali koncentrisati da dobijemo kakve slatkise kolacice ili nesto... torta bas i nije prakticna... ali torta je ipak torta
-
jasminasab
Ja sam rekla ovako: "Mi cemo imati puno djece, zasad je priblizna cifra neka od 500, a bicemo zahvalni koliku god tortu nam poklonite." i to je to.
-
konyan
Sutra u 11. Igraonica La Luna. Jos jedanput, La Luna je uz stepenice pa desno, preko puta Konzuma na Breki (mislim da je ulica Hasana Susica). Mislim da se vidi sa stepenica. Prizemlje, ima resetke preko prozora.Dena wrote:Ja malo upadam, ali samo da potvrdim, znaci sastanak sutra u 11 na Breci? I da ponesem igracke?
Ako neko nije siguran ili treba dodatno pojasnjenje, neka pita.
- Dori
Ppkonyan wrote:Sutra u 11. Igraonica La Luna. Jos jedanput, La Luna je uz stepenice pa desno, preko puta Konzuma na Breki (mislim da je ulica Hasana Susica). Mislim da se vidi sa stepenica. Prizemlje, ima resetke preko prozora.Dena wrote:Ja malo upadam, ali samo da potvrdim, znaci sastanak sutra u 11 na Breci? I da ponesem igracke?
Ako neko nije siguran ili treba dodatno pojasnjenje, neka pita.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
KLAS?cnermina wrote:mi njima objasnimo situaciju i trazimo tortu, a oni koliku kod daju super je... nijedna nije premala ni prevelika...
vise bi se mozda trebali koncentrisati da dobijemo kakve slatkise kolacice ili nesto... torta bas i nije prakticna... ali torta je ipak torta![]()
-
cnermina
da, Klas isto...
MA cim budemo definitivno skontali kako cemo, onda mozemo traziti donacije. napisati jedan fin dopis gdje cemo im objasniti sve, i da ce to sve biti medijski popraceno- jer vec imamo potvrdu od svih vecih tv i radio stanica da ce pratiti taj dogadjaj, tako da to njima dodje odlicna reklama.
samo ne bih nista da trazimo dok se definitivno ne dogovrimo za mjesto i nacin... i broj djece... za sada baratamo sa brojkom od 600 djece... mislim da je i to bitan podatak... zato treba da vidimo koliko ce se jos mozda djece naci na spisku, da zatvorimo spisak i planiramo sam dogadjaj.
onda cemo zaredati sa dopisima svim vecim kompanijama pa da vidimo kako ko hoce da se ukljuci.
jedna je stvar ono sto ide u paketice, a drugo ono sto ce biti na samoj dodjeli.
MA cim budemo definitivno skontali kako cemo, onda mozemo traziti donacije. napisati jedan fin dopis gdje cemo im objasniti sve, i da ce to sve biti medijski popraceno- jer vec imamo potvrdu od svih vecih tv i radio stanica da ce pratiti taj dogadjaj, tako da to njima dodje odlicna reklama.
samo ne bih nista da trazimo dok se definitivno ne dogovrimo za mjesto i nacin... i broj djece... za sada baratamo sa brojkom od 600 djece... mislim da je i to bitan podatak... zato treba da vidimo koliko ce se jos mozda djece naci na spisku, da zatvorimo spisak i planiramo sam dogadjaj.
onda cemo zaredati sa dopisima svim vecim kompanijama pa da vidimo kako ko hoce da se ukljuci.
jedna je stvar ono sto ide u paketice, a drugo ono sto ce biti na samoj dodjeli.
-
jasminasab
Javio mi se predstavnik Asocijacije studenata Filozofskog fakulteta. Oni su takodjer spremni da organizuju prikupljanje na svom faxu. Potrebni su im plakati (@Pearl: koliko im mozemo dati? on je spomenuo 15 ili koliko mozemo) i memorandum (@cnermina, imas mail, javi kad posaljete).
Ja mogu s njim ostati u kontaktu, pa cemo naknadno dogovoriti kako cemo prikupljeno transportovati na odrediste, ako bude potrebno.
Ako imamo plakate, treba dobrovoljac da im to odnese u ponedjeljak u 11h.
Ja mogu s njim ostati u kontaktu, pa cemo naknadno dogovoriti kako cemo prikupljeno transportovati na odrediste, ako bude potrebno.
-
Pearl
ja cu im dati koliko god trazejasminasab wrote:Javio mi se predstavnik Asocijacije studenata Filozofskog fakulteta. Oni su takodjer spremni da organizuju prikupljanje na svom faxu. Potrebni su im plakati (@Pearl: koliko im mozemo dati? on je spomenuo 15 ili koliko mozemo) i memorandum (@cnermina, imas mail, javi kad posaljete).
nermina, ti vidi za dopis, potpisi, ispecataj, ponesi sutra, pa cemo im sve odnijeti odjednom..
-
konyan
Mogu ja sutra predati plakate, ako mi ih das veceras recimo ili se ujutro dogovorimo, ako ih ne budes imala veceras.Pearl wrote:ja cu im dati koliko god trazejasminasab wrote:Javio mi se predstavnik Asocijacije studenata Filozofskog fakulteta. Oni su takodjer spremni da organizuju prikupljanje na svom faxu. Potrebni su im plakati (@Pearl: koliko im mozemo dati? on je spomenuo 15 ili koliko mozemo) i memorandum (@cnermina, imas mail, javi kad posaljete).
Ako imamo plakate, treba dobrovoljac da im to odnese u ponedjeljak u 11h.imam 15.. donisim u LaLunu plakate sutra, ako nekome treba da mogu odmah dati, a ako mi se neko ponudi kao vozac sutra (posto justika_sa mora da radi), mozemo im odnijeti te plakate negdje...
nermina, ti vidi za dopis, potpisi, ispecataj, ponesi sutra, pa cemo im sve odnijeti odjednom..
-
Pearl
imat cu ih veceras, mogu ti ponijeti, jedino ako nermina bude kuci, pa da skoknemo do nje po potpisan dopis...konyan wrote:Mogu ja sutra predati plakate, ako mi ih das veceras recimo ili se ujutro dogovorimo, ako ih ne budes imala veceras.Pearl wrote:ja cu im dati koliko god trazejasminasab wrote:Javio mi se predstavnik Asocijacije studenata Filozofskog fakulteta. Oni su takodjer spremni da organizuju prikupljanje na svom faxu. Potrebni su im plakati (@Pearl: koliko im mozemo dati? on je spomenuo 15 ili koliko mozemo) i memorandum (@cnermina, imas mail, javi kad posaljete).
Ako imamo plakate, treba dobrovoljac da im to odnese u ponedjeljak u 11h.imam 15.. donisim u LaLunu plakate sutra, ako nekome treba da mogu odmah dati, a ako mi se neko ponudi kao vozac sutra (posto justika_sa mora da radi), mozemo im odnijeti te plakate negdje...
nermina?
p.s. sad tek skontah da cete dopis mozda slati.., ako je tako: konyan doniosim ti ¸15 plakata...
nek mi samo neko potvrdi za ovaj dopis
-
jasminasab
Evo, provjerila sam, oni su sutra na faxu oko 12. Moze li im neko tad odnijeti sve to skupa?
Posto je Bajram u cetvrtak, oni to kane organizovati ponedjeljak, utorak i srijedu.
Posto je Bajram u cetvrtak, oni to kane organizovati ponedjeljak, utorak i srijedu.
Last edited by jasminasab on 14/12/2007 15:12, edited 1 time in total.
-
Pearl
mozda cemo im moci odnijeti, cek da vidimo sta je za taj dopisjasminasab wrote:Evo saljem mail da pitam moze li neko sutra to pokupiti (i plakate i dopis)...
-
jasminasab
Ih jesi brza, ja mislila da editujem poruku da ih ne bude sto.
Znaci, ponedjeljak otpada, jer hoce da tad vec skupljaju. Treba dobrovoljac da sutra to sve pokupi i odnese na Filozofski fax (soba 10) u 12h.
Znaci, ponedjeljak otpada, jer hoce da tad vec skupljaju. Treba dobrovoljac da sutra to sve pokupi i odnese na Filozofski fax (soba 10) u 12h.
-
Pearl
vidi sa konyanom.. ako on ne moze sutra tad da odnese, javni mi, pa cu ja to preuzeti da uradimjasminasab wrote:Ih jesi brza, ja mislila da editujem poruku da ih ne bude sto.
-
jasminasab
Mozes li u 11.30 da budes na Filozofskom faxu?obuca wrote:moze li prije 12 sati sutra da se to preuzme i odnese na fax. ako moze ja se javljam da to odradim
-
jasminasab
Imas PP.obuca wrote:mogu. javi gdje da uzmem robu i isporucujem na fax brzinskijasminasab wrote:Mozes li u 11.30 da budes na Filozofskom faxu?obuca wrote:moze li prije 12 sati sutra da se to preuzme i odnese na fax. ako moze ja se javljam da to odradim
- thousands of voices
Ima li beba na spisku.
Imam par /skoro/ novih kompletica za bebe i nesto plisanaca. I trebao mi dobrovoljac da to sa Pofalica prebaci u igraonicu.