N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
cnermina

Post by cnermina »

da, s obzirom da cemo to sve raditi u tri ture, bolje je imati vise manjih torti. prakticnije je, a i mozemo onda od raznih slasticarnih traziti po jednu manju tortu. to mislim da nikome nije problem... sta mislite?
daduli_sa

Post by daduli_sa »

cnermina wrote:da, s obzirom da cemo to sve raditi u tri ture, bolje je imati vise manjih torti. prakticnije je, a i mozemo onda od raznih slasticarnih traziti po jednu manju tortu. to mislim da nikome nije problem... sta mislite?
Ok, samo hajd onda da znamo koja je velicina torte koju mi u sustini trazimo?!
konyan

Post by konyan »

daduli_sa wrote:
cnermina wrote:da, s obzirom da cemo to sve raditi u tri ture, bolje je imati vise manjih torti. prakticnije je, a i mozemo onda od raznih slasticarnih traziti po jednu manju tortu. to mislim da nikome nije problem... sta mislite?
Ok, samo hajd onda da znamo koja je velicina torte koju mi u sustini trazimo?!
Najveca koju su spremni donirati, obzirom na broj djece. :D
Dori

Post by Dori »

Ja malo upadam, ali samo da potvrdim, znaci sastanak sutra u 11 na Breci? I da ponesem igracke?
cnermina

Post by cnermina »

mi njima objasnimo situaciju i trazimo tortu, a oni koliku kod daju super je... nijedna nije premala ni prevelika...

vise bi se mozda trebali koncentrisati da dobijemo kakve slatkise kolacice ili nesto... torta bas i nije prakticna... ali torta je ipak torta :)

ali eto, sta god dobijemo jos, dobro je doslo... milka, vispak ovo ono...
jasminasab

Post by jasminasab »

Ja sam rekla ovako: "Mi cemo imati puno djece, zasad je priblizna cifra neka od 500, a bicemo zahvalni koliku god tortu nam poklonite." i to je to.
konyan

Post by konyan »

Dena wrote:Ja malo upadam, ali samo da potvrdim, znaci sastanak sutra u 11 na Breci? I da ponesem igracke?
Sutra u 11. Igraonica La Luna. Jos jedanput, La Luna je uz stepenice pa desno, preko puta Konzuma na Breki (mislim da je ulica Hasana Susica). Mislim da se vidi sa stepenica. Prizemlje, ima resetke preko prozora.

Ako neko nije siguran ili treba dodatno pojasnjenje, neka pita.
Dori

Post by Dori »

konyan wrote:
Dena wrote:Ja malo upadam, ali samo da potvrdim, znaci sastanak sutra u 11 na Breci? I da ponesem igracke?
Sutra u 11. Igraonica La Luna. Jos jedanput, La Luna je uz stepenice pa desno, preko puta Konzuma na Breki (mislim da je ulica Hasana Susica). Mislim da se vidi sa stepenica. Prizemlje, ima resetke preko prozora.

Ako neko nije siguran ili treba dodatno pojasnjenje, neka pita.
Pp ;-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

cnermina wrote:mi njima objasnimo situaciju i trazimo tortu, a oni koliku kod daju super je... nijedna nije premala ni prevelika...

vise bi se mozda trebali koncentrisati da dobijemo kakve slatkise kolacice ili nesto... torta bas i nije prakticna... ali torta je ipak torta :)

ali eto, sta god dobijemo jos, dobro je doslo... milka, vispak ovo ono...
KLAS?
cnermina

Post by cnermina »

da, Klas isto...

MA cim budemo definitivno skontali kako cemo, onda mozemo traziti donacije. napisati jedan fin dopis gdje cemo im objasniti sve, i da ce to sve biti medijski popraceno- jer vec imamo potvrdu od svih vecih tv i radio stanica da ce pratiti taj dogadjaj, tako da to njima dodje odlicna reklama.

samo ne bih nista da trazimo dok se definitivno ne dogovrimo za mjesto i nacin... i broj djece... za sada baratamo sa brojkom od 600 djece... mislim da je i to bitan podatak... zato treba da vidimo koliko ce se jos mozda djece naci na spisku, da zatvorimo spisak i planiramo sam dogadjaj.

onda cemo zaredati sa dopisima svim vecim kompanijama pa da vidimo kako ko hoce da se ukljuci.

jedna je stvar ono sto ide u paketice, a drugo ono sto ce biti na samoj dodjeli.
jasminasab

Post by jasminasab »

Javio mi se predstavnik Asocijacije studenata Filozofskog fakulteta. Oni su takodjer spremni da organizuju prikupljanje na svom faxu. Potrebni su im plakati (@Pearl: koliko im mozemo dati? on je spomenuo 15 ili koliko mozemo) i memorandum (@cnermina, imas mail, javi kad posaljete).

Ja mogu s njim ostati u kontaktu, pa cemo naknadno dogovoriti kako cemo prikupljeno transportovati na odrediste, ako bude potrebno.

Ako imamo plakate, treba dobrovoljac da im to odnese u ponedjeljak u 11h.
Pearl

Post by Pearl »

jasminasab wrote:Javio mi se predstavnik Asocijacije studenata Filozofskog fakulteta. Oni su takodjer spremni da organizuju prikupljanje na svom faxu. Potrebni su im plakati (@Pearl: koliko im mozemo dati? on je spomenuo 15 ili koliko mozemo) i memorandum (@cnermina, imas mail, javi kad posaljete).

Ja mogu s njim ostati u kontaktu, pa cemo naknadno dogovoriti kako cemo prikupljeno transportovati na odrediste, ako bude potrebno.

ja cu im dati koliko god traze :) imam 15.. donisim u LaLunu plakate sutra, ako nekome treba da mogu odmah dati, a ako mi se neko ponudi kao vozac sutra (posto justika_sa mora da radi), mozemo im odnijeti te plakate negdje...

nermina, ti vidi za dopis, potpisi, ispecataj, ponesi sutra, pa cemo im sve odnijeti odjednom..
konyan

Post by konyan »

Pearl wrote:
jasminasab wrote:Javio mi se predstavnik Asocijacije studenata Filozofskog fakulteta. Oni su takodjer spremni da organizuju prikupljanje na svom faxu. Potrebni su im plakati (@Pearl: koliko im mozemo dati? on je spomenuo 15 ili koliko mozemo) i memorandum (@cnermina, imas mail, javi kad posaljete).

ja cu im dati koliko god traze :) imam 15.. donisim u LaLunu plakate sutra, ako nekome treba da mogu odmah dati, a ako mi se neko ponudi kao vozac sutra (posto justika_sa mora da radi), mozemo im odnijeti te plakate negdje...

nermina, ti vidi za dopis, potpisi, ispecataj, ponesi sutra, pa cemo im sve odnijeti odjednom..
Mogu ja sutra predati plakate, ako mi ih das veceras recimo ili se ujutro dogovorimo, ako ih ne budes imala veceras.
Pearl

Post by Pearl »

konyan wrote:
Pearl wrote:

Mogu ja sutra predati plakate, ako mi ih das veceras recimo ili se ujutro dogovorimo, ako ih ne budes imala veceras.
imat cu ih veceras, mogu ti ponijeti, jedino ako nermina bude kuci, pa da skoknemo do nje po potpisan dopis...
nermina?
p.s. sad tek skontah da cete dopis mozda slati.., ako je tako: konyan doniosim ti ¸15 plakata...
nek mi samo neko potvrdi za ovaj dopis
jasminasab

Post by jasminasab »

Evo, provjerila sam, oni su sutra na faxu oko 12. Moze li im neko tad odnijeti sve to skupa?

Posto je Bajram u cetvrtak, oni to kane organizovati ponedjeljak, utorak i srijedu.
Last edited by jasminasab on 14/12/2007 15:12, edited 1 time in total.
Pearl

Post by Pearl »

jasminasab wrote:Evo saljem mail da pitam moze li neko sutra to pokupiti (i plakate i dopis)...
mozda cemo im moci odnijeti, cek da vidimo sta je za taj dopis :D:D
jasminasab

Post by jasminasab »

Ih jesi brza, ja mislila da editujem poruku da ih ne bude sto.

Znaci, ponedjeljak otpada, jer hoce da tad vec skupljaju. Treba dobrovoljac da sutra to sve pokupi i odnese na Filozofski fax (soba 10) u 12h.
Pearl

Post by Pearl »

jasminasab wrote:Ih jesi brza, ja mislila da editujem poruku da ih ne bude sto.

Znaci, ponedjeljak otpada, jer hoce da tad vec skupljaju. Treba dobrovoljac da sutra to sve pokupi i odnese na Filozofski fax (soba 10) u 12h.
vidi sa konyanom.. ako on ne moze sutra tad da odnese, javni mi, pa cu ja to preuzeti da uradim
obuca

Post by obuca »

moze li prije 12 sati sutra da se to preuzme i odnese na fax. ako moze ja se javljam da to odradim :)
jasminasab

Post by jasminasab »

obuca wrote:moze li prije 12 sati sutra da se to preuzme i odnese na fax. ako moze ja se javljam da to odradim :)
Mozes li u 11.30 da budes na Filozofskom faxu?
obuca

Post by obuca »

jasminasab wrote:
obuca wrote:moze li prije 12 sati sutra da se to preuzme i odnese na fax. ako moze ja se javljam da to odradim :)
mogu. javi gdje da uzmem robu i isporucujem na fax brzinski :D
jasminasab

Post by jasminasab »

obuca wrote:
jasminasab wrote:
mogu. javi gdje da uzmem robu i isporucujem na fax brzinski :D
Imas PP.
buba

#523 re

Post by buba »

ZA POMOC U PAKIRANJU SUTRADAN..JA SAM FREE I AKO TREBA TU SAM?!
Javite..!

Sto se tice iducih subota sumnjam jer mali ce tada biti kuci (sad je kod dede i nane :D ), tako da te subote necu moci :(
thousands of voices

Post by thousands of voices »

Ima li beba na spisku. :? Imam par /skoro/ novih kompletica za bebe i nesto plisanaca. I trebao mi dobrovoljac da to sa Pofalica prebaci u igraonicu.
buba

#525 re

Post by buba »

Evo ja ako sutra odem u igraonicu, mogu to pokupiti usput mi je.
Gdje zivis u Pofalicima?!
Post Reply