Vojislav Šešelj

Post Reply
zenit dozic

#501 Re: Vojislav Šešelj

Post by zenit dozic »

PM72 wrote:
Netačno.Upravo su ih proganjali i ubijali preživjeli iz nacističkih logora i to na teritoriji Europe.Izreal je nastao 1948 i tada nije mogao ni pomisliti o nekakvim grupama koje ubijali po Njemačkoj,Italiji i i Francuskoj.Mi smo u stanju samo sjebati sami sebe,kofrčiti se u masi.Niko od Bošnja nema muda trehnuti bombu na kolonu šešeljevaca ili ispaliti zolju na postrojene četnike u Višegradu.Na "plafon" je rušenje bandere na Zlatištu.I to po mraku da bi se "proslavio" na FB.
Upotrijebi logiku, ko je od jevreja odgovaro za tamanjenje nacista :?: Bošno kad bi ubio kakvog ratnog zločinca bi završio u tvorza na dugogodišnjoj robiji, nije sve crno bijelo. Da je situacija slična sigurno bi i bošnje radile iste stvari. Te dvije stvari ne možeš ni porediti.
Tito_i_Partija

#502 Re: Vojislav Šešelj

Post by Tito_i_Partija »

Patriotska_Liga wrote:
Tito_i_Partija wrote:
Dobro je pa smo na nivou Svicarske, tako da realno mozes svakom dat' minimum platu od 1000 maraka. :lol: Pitam se samo od cega bi im dao kad nista ne radi, a i fabrike bi usput pozatvar'o. :D

Nego, "gospodine", budi presretan sto nisi u situaciji da ti djeca idu bez rucka u skolu. Ovako se mozemo preseravat' do mile volje.
Znaš li ti kakve su plate u Švicarskoj? Ko tamo radi za 1000 maraka?

Poslodavci ostvaruju enormne profite i tu je dio odgovora. Drugi dio odgovora je u državnim nametima i paranametima.

Neću da budem sretan dok u ovoj državi svaki građanin ne bude zarađivao makar 1000 maraka. A ti bude sretan s čim god hoćeš.

E ljevičara i neke stvari, budi sretan što te poslodavac izrabljuje.
Jao idealiste, k'o lafo nece on bit' sretan dok ne bude to i to. Pravi Che Guevara jbt. :D Hajde onda gigantu, mijenjaj sistem i daj ljudima po 1000 maraka, a poslodavce fino naguzi kako si planir'o. Budi siguran da se nece nista desit' dok sjedis za tastaturom i meni lijepis etikete ljevicara, desnicara, il' neke trece orijentacije koja uopste nije relevantna o cemu pricamo. Il' ustani na noge pa nesto uradi po tom pitanju, il' suti i pusti ljude da se snalaze kako znaju.
Idriz

#503 Re: Vojislav Šešelj

Post by Idriz »

oridjidji wrote:
Idriz wrote:A ljudi... covjek nije kriv i sta sad? Sto se niste isto pitali kako je Naser Oric oslobođen? E svasta...
Naser nije oslobodjen po svim tackama optuznice, on je proveo u zatvoru dvije ili tri godine, a bio je kriv po jednoj tacki optuznice za koju je dobio jednak broj godina onome koliko je proveo u zatvoru, pa je stoga pusten. Ovdje to nije bio slucaj.
znaci naser je ratni zlocinac a seselj nevin sjedio 12 godina u zatvoru.
dječak sa šibicama

#504 Re: Vojislav Šešelj

Post by dječak sa šibicama »

Na jednog Atanasijevica, u Srbiji dodje ovakvih 100

Image
PM72

#505 Re: Vojislav Šešelj

Post by PM72 »

arzuhal wrote:
PM72 wrote:Niko od Bošnja nema muda trehnuti bombu na kolonu šešeljevaca ili ispaliti zolju na postrojene četnike u Višegradu.Na "plafon" je rušenje bandere na Zlatištu.I to po mraku da bi se "proslavio" na FB.
Hajmo svi skočit, poslušat brata Amira S. iz Rakke, tamam da Evropa jednom za svagda riješi problem neuralgične Bosne i tih dosadnih, autohtonih mozlema na tlu Evrope. Evo, Vučić će preuzet na sebe taj teški zadatak, onako neutralno, uz blagoslov Amerike, EU, Moskve i sve Rusije :-D
šegači se ti...mi bolan nismo u stanju ispuhati nekom gume da se ne sazna.
Patriotska_Liga

#506 Re: Vojislav Šešelj

Post by Patriotska_Liga »

Tito_i_Partija wrote: Jao idealiste, k'o lafo nece on bit' sretan dok ne bude to i to. Pravi Che Guevara jbt. :D Hajde onda gigantu, mijenjaj sistem i daj ljudima po 1000 maraka, a poslodavce fino naguzi kako si planir'o. Budi siguran da se nece nista desit' dok sjedis za tastaturom i meni lijepis etikete ljevicara, desnicara, il' neke trece orijentacije koja uopste nije relevantna o cemu pricamo. Il' ustani na noge pa nesto uradi po tom pitanju, il' suti i pusti ljude da se snalaze kako znaju.
Neću, ja ću dozivat Titu iz groba :oops:
PM72

#507 Re: Vojislav Šešelj

Post by PM72 »

zenit dozic wrote:
PM72 wrote:
Netačno.Upravo su ih proganjali i ubijali preživjeli iz nacističkih logora i to na teritoriji Europe.Izreal je nastao 1948 i tada nije mogao ni pomisliti o nekakvim grupama koje ubijali po Njemačkoj,Italiji i i Francuskoj.Mi smo u stanju samo sjebati sami sebe,kofrčiti se u masi.Niko od Bošnja nema muda trehnuti bombu na kolonu šešeljevaca ili ispaliti zolju na postrojene četnike u Višegradu.Na "plafon" je rušenje bandere na Zlatištu.I to po mraku da bi se "proslavio" na FB.
Upotrijebi logiku, ko je od jevreja odgovaro za tamanjenje nacista :?: Bošno kad bi ubio kakvog ratnog zločinca bi završio u tvorza na dugogodišnjoj robiji, nije sve crno bijelo. Da je situacija slična sigurno bi i bošnje radile iste stvari. Te dvije stvari ne možeš ni porediti.

Ma pusti šuplju...ja ti kažem,mi smo jad od naroda.I mater mu hebem ko izmisli riječ sabur i merhamet.Znam čovjeka kome su četnici u II svjetskom ratu ubili oca i amidžu.zaklani.Ubio ih komšija iz susjednog sela.I čitav život su šutili ko miševi i gledali poprijeko tog komšiju.
Tito_i_Partija

#508 Re: Vojislav Šešelj

Post by Tito_i_Partija »

Patriotska_Liga wrote:
Tito_i_Partija wrote: Jao idealiste, k'o lafo nece on bit' sretan dok ne bude to i to. Pravi Che Guevara jbt. :D Hajde onda gigantu, mijenjaj sistem i daj ljudima po 1000 maraka, a poslodavce fino naguzi kako si planir'o. Budi siguran da se nece nista desit' dok sjedis za tastaturom i meni lijepis etikete ljevicara, desnicara, il' neke trece orijentacije koja uopste nije relevantna o cemu pricamo. Il' ustani na noge pa nesto uradi po tom pitanju, il' suti i pusti ljude da se snalaze kako znaju.
Neću, ja ću dozivat Titu iz groba :oops:
Samo tako, doooobro se osvrni na moj avatar i nick da svi lijepo vide da nemas vise municije za diskusiju. A ti dozivaj Tileta ako hoces, mozda ti pomogne kad budes rusio Bakira i njegovu ogromnu sumu uhljebljenih, zagarantovanih glasaca.

U Alije "zlatne kasike", u tebe "zlatne hiljadarke". Eto ti slogan za kampanju, dzaba od mene. :lol:
zenit dozic

#509 Re: Vojislav Šešelj

Post by zenit dozic »

PM72 wrote:
zenit dozic wrote:
PM72 wrote:

Ma pusti šuplju...ja ti kažem,mi smo jad od naroda.I mater mu hebem ko izmisli riječ sabur i merhamet.Znam čovjeka kome su četnici u II svjetskom ratu ubili oca i amidžu.zaklani.Ubio ih komšija iz susjednog sela.I čitav život su šutili ko miševi i gledali poprijeko tog komšiju.
Nije šuplja nego fakti, a da da smo čkapi to stoji, prije bi komšiju ili rođaka roknuli zbog međe nego četalja jer ti je rokno babu, jebi ga taki smo.
zenit dozic

#510 Re: Vojislav Šešelj

Post by zenit dozic »

Idriz wrote:
oridjidji wrote:
Idriz wrote:A ljudi... covjek nije kriv i sta sad? Sto se niste isto pitali kako je Naser Oric oslobođen? E svasta...
Naser nije oslobodjen po svim tackama optuznice, on je proveo u zatvoru dvije ili tri godine, a bio je kriv po jednoj tacki optuznice za koju je dobio jednak broj godina onome koliko je proveo u zatvoru, pa je stoga pusten. Ovdje to nije bio slucaj.
znaci naser je ratni zlocinac a seselj nevin sjedio 12 godina u zatvoru.
niste informisani, Naser je u žalbenom postupku oslobođen po svim tačkama.
PM72

#511 Re: Vojislav Šešelj

Post by PM72 »

Nije šuplja nego fakti, a da da smo čkapi to stoji, prije bi komšiju ili rođaka roknuli zbog međe nego četalja jer ti je rokno babu, jebi ga taki smo.
Pogodio si srž problema.Izrešetali bi brata jal amidžića radi kolca a kad prođe kolona četnika sa zastavama - zduše u kuću ko miševi najveći.

P.S.Naser orić je osuđen na dvije godine zatvora zbog nepoduzimanja preventivnih mjera za okrutno postupanje i ubistva prema nekoliko srpskih zarobljenika u Policijskoj stanici u Srebrenici u periodu između 27. decembra 1992. i 20. marta 1993.
kolegione

#512 Re: Vojislav Šešelj

Post by kolegione »

PM72 wrote:
arzuhal wrote:
PM72 wrote:Niko od Bošnja nema muda trehnuti bombu na kolonu šešeljevaca ili ispaliti zolju na postrojene četnike u Višegradu.Na "plafon" je rušenje bandere na Zlatištu.I to po mraku da bi se "proslavio" na FB.
Hajmo svi skočit, poslušat brata Amira S. iz Rakke, tamam da Evropa jednom za svagda riješi problem neuralgične Bosne i tih dosadnih, autohtonih mozlema na tlu Evrope. Evo, Vučić će preuzet na sebe taj teški zadatak, onako neutralno, uz blagoslov Amerike, EU, Moskve i sve Rusije :-D
šegači se ti...mi bolan nismo u stanju ispuhati nekom gume da se ne sazna.
Da li je, to jedina solucija, ima li ova opcija da se organizujemo na proteste u Srebrenici, bez direktnih žrtava( iz razloga što je znano da smo tu mi žrtve, ali ovaj put necemo da placemo) bez politike (jer nam je ta politika trula) bez radikalizma (selefija i inih jer nam trenutno ne odgovaraju, a nikad nam i nisu) bez zastava turske (jer su npr. turska agresor i neprijatelj kao i drugi) U velikom broj sa ljiljanima ili ovim zvijezdama(novim)prošetati Srebrenicom i pokazati kako to može ii normalno a "opasno" a mobilizirati prave stručnjake da nas proprate "pravi" mediji i da izjave daju "pravl" ljudi.
A što se tice osvete ja nikada necu shvatiti da neko ko ima 65 godina kaže hoda ovdje a pobio mi pola familije (Ja bih ga odležao i zdravo )
Zgoljo

#513 Re: Vojislav Šešelj

Post by Zgoljo »

Nije nikakvo relativiziranje niti tjesenje ali licno mislim da je oslobadjajuca presuda vise pozitivna nego negativna,evo i zasto:

1.Šešelj nije institucijalni lik,nije nastupao ispred zvanicnog organa drzave Srbije vec kao pojedinac.Osudjujuca presuda ne bi,suprotno tezama mnogih,osudilo Srbiju ni na koji nacin zato sto,ponavljam,Šešelj nije obavljao nikakvu javnu funkciju.

2.U Srbiji ce skoro izbori,Šešelj i njegova stranka ce izaci na te kao i na buduce izbore.Šešeljeva popularnost ce naglo porasti i nije ni malo nemoguce da osvoji vlast.On javno,jasno i glasno zagovara Veliku Srbiju i kaze da ta ideja nikad nece umrijeti,za razliku od Vučića koji to isto zagovara samo maskira.Bolje Voja nego Vučko iz razloga sto ce cijeli svijet jos jednom imati priliku vidjeti da je bilo kakva saradnja sa danasnjom Srbijom nemoguca,nas nece tusiti sa floskulama o nekom kvazi pomirenju sa zagovaracima Velike Srbije,negatorima genocida i simpatizerima ratnih zlocinaca.

3.Nasi jugonostalgicari,proleteri nas takodje nece moci tusiti o kvazi pomirenju,suzivotu sa zagovaracima Velike Srbije,negatorima genocida i simpatizera ratnih zlocinaca i zlocina.

Jos jednom,bolje Voja koji govori ono sto misli nego Vučić koji to isto misli ali ne govori.
Last edited by Zgoljo on 31/03/2016 20:08, edited 1 time in total.
zenit dozic

#514 Re: Vojislav Šešelj

Post by zenit dozic »

PM72 wrote:
Pogodio si srž problema.Izrešetali bi brata jal amidžića radi kolca a kad prođe kolona četnika sa zastavama - zduše u kuću ko miševi najveći.

P.S.Naser orić je osuđen na dvije godine zatvora zbog nepoduzimanja preventivnih mjera za okrutno postupanje i ubistva prema nekoliko srpskih zarobljenika u Policijskoj stanici u Srebrenici u periodu između 27. decembra 1992. i 20. marta 1993.
Stani, on je u prvostepenoj osuđen za to, u žalbenom postupku je oslobođen po svim tačkama, neda mi se sad tražit, ali sam uvjeren u to.

Edit. našo sam, kao što sam i rekao http://www.justice-report.com/bh/sadr%C ... ori%C4%87a
Last edited by zenit dozic on 31/03/2016 20:10, edited 1 time in total.
PM72

#515 Re: Vojislav Šešelj

Post by PM72 »

Osuđen na dvije godine ali pošto je tri odležao - pušten na slobodu.
Drinski

#516 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

Patriotska_Liga wrote:
Tito_i_Partija wrote:
Dobro je pa smo na nivou Svicarske, tako da realno mozes svakom dat' minimum platu od 1000 maraka. :lol: Pitam se samo od cega bi im dao kad nista ne radi, a i fabrike bi usput pozatvar'o. :D

Nego, "gospodine", budi presretan sto nisi u situaciji da ti djeca idu bez rucka u skolu. Ovako se mozemo preseravat' do mile volje.
Znaš li ti kakve su plate u Švicarskoj? Ko tamo radi za 1000 maraka?

Poslodavci ostvaruju enormne profite i tu je dio odgovora. Drugi dio odgovora je u državnim nametima i paranametima.

Neću da budem sretan dok u ovoj državi svaki građanin ne bude zarađivao makar 1000 maraka. A ti bude sretan s čim god hoćeš.

E ljevičara i neke stvari, budi sretan što te poslodavac izrabljuje.
Ma oni bi da sjede, pricaju kako se nekad dobro zivjelo a nista nije radilo, a da ih roditelji izdrzavaju il u najboljem slucaju da nesto kuckaju za kompom.
zenit dozic

#517 Re: Vojislav Šešelj

Post by zenit dozic »

PM72 wrote:Osuđen na dvije godine ali pošto je tri odležao - pušten na slobodu.
Pogledaj link iznad.
Drinski

#518 Re: Vojislav Šešelj

Post by Drinski »

PM72 wrote:
zenit dozic wrote:
PM72 wrote:

Eh, tacno tako.
PM72

#519 Re: Vojislav Šešelj

Post by PM72 »

zenit dozic wrote:
Pogledaj link iznad.
U pravu si.Što bi rekli ovi novi - halali.
O'zone
Globalni moderator

#520 Re: Vojislav Šešelj

Post by O'zone »

p206 wrote:Sljedeći put kad Dodik,Vučić i ostala srbadija koja brani zvaničnu zločinačku srpsku politiku,kažu da je ovaj sud antisrpski samo im pokazati sliku Šešelja,pa nek onda nešto kažu.
To nešto vako

Image
Patriotska_Liga

#521 Re: Vojislav Šešelj

Post by Patriotska_Liga »

Nakon prvostepenog postupka.

Drugostepena odluka je došla kasnije i u njoj je potpuno oslobođen.
PM72

#522 Re: Vojislav Šešelj

Post by PM72 »

Patriotska_Liga wrote:
Nakon prvostepenog postupka.

Drugostepena odluka je došla kasnije i u njoj je potpuno oslobođen.
Aha...znači,nadati se da će i Radovana osloboditi,jebaji ga,stara mrcina - da ga ne hrane džaba.
uglavnomja

#523 Re: Vojislav Šešelj

Post by uglavnomja »

PM72 wrote:
bhnapoleon1 wrote:Koliko su sanse da ce Dodik u narednih 10 dana ugostit Seselja
To je sasvim izvjesno a možda pošalje i svoj helikopter po njega.Kao po Krajišnika.

Ja opet ponavljam.Mi smo jad od naroda.Krajišnik recimo živi i radi 15 km od Sarajeva,prodaje bandere čak i u Federaciju.Znači,osuđeni ratni zločinac.Kao i onaj iz Prijedora.Ili Bilja u sred Beograda.Niko od žrtava ni da ih posjeti.Jevreji i Mosad su organizovali hapšenje Ajhmana u Argentini,strpali ga u avion i pravac Izrael.Izveli pred sud i govno ucmekali.

prema zakonima svih drzava svijeta ako je neko optuzen, osudjen i odradio izrecenu kaznu - zavrsio je sa svojim dugovima prema drustvu. ili ako je oslobodjen optuzbi. e sad, ako hrvatska prvenstveno ili cak i bosna imaju keca u rukavu - ok. i za hapsenje i za status persona non gratta.

za pojedince i osvetu :roll:

osim toga ni karadzic, ni krajisnik ni plavsicka ni fefelj ... nisu nikoga svoomj manipulatorskom rukom dotakli.
sinuhe

#524 Re: Vojislav Šešelj

Post by sinuhe »

Nisu Bosnjaci u poziciji da budu nezadovoljni radom haaskog suda.
zenit dozic

#525 Re: Vojislav Šešelj

Post by zenit dozic »

PM72 wrote:
zenit dozic wrote:
Pogledaj link iznad.
U pravu si.Što bi rekli ovi novi - halali.
Hallalosum brate :mrgreen:
Post Reply