Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ja.neron

#501 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

MAN UTD RASPORED UTAKMICA ZA SEZONU 2010/2011

Image
Trasimaco

#502 Re: Manchester United FC

Post by Trasimaco »

Liverpool vec peto kolo. Nice. :D
Dammme

#503 Re: Manchester United FC

Post by Dammme »

Uh, Arsenal i Chelsea pred Boxing day. Tu će biti guravo.
ja.neron

#504 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

Image

Image

Image

Image
Last edited by ja.neron on 02/07/2010 12:02, edited 1 time in total.
w.rooney

#505 Re: Manchester United FC

Post by w.rooney »

Teufik wrote:Evo po nekim informacijama ovo bi mogli biti dresovi za sljedecu sezonu
Ovaj home nije los ali ovaj gostujuci je havarija.
Samo da napomenem da je ovo slikano vjerovatno mobitelom tako da ova crvena vuce na narandzastu.

Image

http://thebusbyway.com/2010/04/26/exclu ... um=twitter

Iskreno, crveni dres mi se sviđa.. A taj za gostujuce utakmice pa i ne baš, nekako bi mi bilo teško da ih naviknem gledati u tim dresovima.. A da li su ovi dresovi zasigurno za sljedeeću sezonu ili je samo necija pretpostavka???
w.rooney

#506 Re: Manchester United FC

Post by w.rooney »

ja.neron wrote:MAN UTD RASPORED UTAKMICA ZA SEZONU 2010/2011

Image

Opsss, 5. kolo derby protiv Liverpool-a...
ja.neron

#507 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

ratata

#508 Re: Manchester United FC

Post by ratata »

emirchata wrote:GLORY GLORY! zasto nam je tema zamrla? pa ne moze se svake sezone sve osvojiti :) slijedeca je CRVENA SEZONA!
pod uslovom da ne igraju Chelsea i City :mrgreen:

shalu na stranu , jel iko u ovom velikom klubu razmislja o novom treneru :shock: mislim da je vrijeme :skoljka:
Teufik

#509 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Image

:D :D :D

Image

:| :| :|
emirchata

#510 Re: Manchester United FC

Post by emirchata »

ratata wrote:
emirchata wrote:GLORY GLORY! zasto nam je tema zamrla? pa ne moze se svake sezone sve osvojiti :) slijedeca je CRVENA SEZONA!
pod uslovom da ne igraju Chelsea i City :mrgreen:

shalu na stranu , jel iko u ovom velikom klubu razmislja o novom treneru :shock: mislim da je vrijeme :skoljka:
novi trener je odavno poznat..jose mourinho..cudi me da ti to ne znas ,obzirom na avatar :D ..dogovor o preuzimanju kluba,nakon povlacenja SAFA, postoji vec odavno :)
Logovan

#511 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

domaći dresovi :thumbup: :thumbup: a gostujući su se mogli bolje napraviti ali haj i ovako je dobro
ja.neron

#512 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

ja.neron

#513 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

ja.neron

#514 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

Image
Last edited by ja.neron on 15/07/2010 11:40, edited 2 times in total.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 09:01, edited 1 time in total.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 09:01, edited 1 time in total.
ja.neron

#517 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

:thumbup:
Trasimaco

#518 Re: Manchester United FC

Post by Trasimaco »

Crveni dres je stvarno predobar. :thumbup:
emirchata

#519 Re: Manchester United FC

Post by emirchata »

gabriel obertan..kakvo ce samo to fudbalsko ime da bude..vec je,ali taj covjek ce se ove godine probiti do velikih zvijezda..jedva cekam sezonu..dresovi gore! :D

btw. u noci sa petka na subotu ( 1 sat po nasem vremenu ) igra se pripremna utakmica sa Celticom.prenos mozemo pratiti preko livescorehunter.com ili atdhe.net . JEDVA CEKAM :D

GLORY GLORY !
emirchata

#520 Re: Manchester United FC

Post by emirchata »

pocela je i ta prva pripremna utakmica..ono sto mi je najdraze vidjeti je da su od pocetka tu i scholes i giggs..

IDEMO! GLORY GLORY!

nakon prvih 10 minuta velika dominacija MU-a..bice ovo potop celtica cini se..

11. min giggs sjajno dribla,zatim petom u velikom stilu dodaje obertanu koji promasuje izglednu sansu..ista minuta,slijedeci napad berbatov promasuje 100% sansu glavom..

13. min dominacija se nastavlja..giggs atraktivno pokusao sa 30-ak metara pogoditi lobom gol celtica,ali otislo je preko precke..

15. min nije bila neka sanssa,ali se mora naglasiti da obertan igra kao messi..driblinzi i zadnji pas na nivou :thumbup:

23. min polovina prvog poluvremena je prosla i vec 10-ak minuta je celtic smirio igru,ali se i dalje igra na njihovoj polovini i gol visi u zraku ..

30. min fabio savrseno istrcao kontru i uputio prelijep pas ka obertanu,ali ovaj promasuje 1v1 situaciju .. :( ista minuta,berbatov promasuje 100% sansu..majko draga..(11. min i 30. ,povuci paralelu :D )

34. min GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HVALA TI BOZE! 1:0 BERBATOV! OLE OLE OLEEE PLACEM OD SRECE iako je samo prijateljska ..diouf sjajno uposlio berbatova poslije jednog divnog polukontrasoloprodoora:D obertana ,berba je lijepo prihvatio,malo gurnuo u for i postigao rutinski gol sa nekih 9-10 metara..

44. min jedna od rijetkih akcija celtica i lijep sut cini mi se shawna maloneya,ali na srecu po MU sve super,sve 5 :D

gotovo prvo poluvrijeme..MU odlican,samo je u jednom trenutku zakratko skripalo u odbrani,ali odlicno je ovo :thumbup: nigdje ne spomenuh cleverleya..buduci veliki igrac ..zivi bili pa vidjeli..fantazija :D

46. min pocelo drugo poluvrijeme i odmah odlicna sansa gibsona na asistenciju berbatova..ne mogu da upratim sada stastav i izmjene pa necu ni pisati,ali vazno je da mancho izgleda predobro !cleverley izvodi sve prekide izgleda..iznenadjujuce mocan tip :D

49. min ponisten gol samarasa iz ociglednog offsidea ..

55. min sve ide po planu,igra smirena i lagano se trazi neka greska celtica..slicna igra kao protiv arsenala prosle sezone ( 0:3 ) ..dace mancho jos..ne vidim da li je hernandez u igri..

57. min nakon jednog slobodnog udarca gibsona lopta ide u korner,a nakon kornera pravi karambol i promasivanje svega moguceg :lol: ..ne znam ni ko je sve sutao :D

58. min 4 suta iz jednog napada i velike majstorije berbatova i obertana..da prostite komentator svrsava na ljepotu igre manchestera..just like me :D

60. min celtic postize pogodak iz penala,nakon sto je smalling oborio jednog igraca celtica..strijelac samaras :x stvarno moram nadodati da je smalling smece od igraca..oprosti mi Boze :D

63. min prava cistka fergusona..visestruke izmjene..ne zna se ko pije ,ko placa :D usli wellbeck,macheda i jos neki mladi igraci...

71. min cudno izmijesana ekipa igra sasvim solidno i napada..ocekujem barem jos jedan pogodak do kraja..

77. min plete se mreza,ali nece lopta u gol..nadam se da ce biti pobjeda i sa ovim izmijesanim timom..napomena da je de laet odlican u odbrani..

78.min GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BOZE SACUVAJ kakva majstorija berbatova ! kakva asistencija za dannya welbecka..ne mogu da vjerujem kakav majstor..welbeck samo pogodio praznu mrezu..prelijepo,prelijepo.. :thumbup: :thumbup:

83. min sjajna sansa za machedu,ali odbrana golmana celtica.. idemo jos malo..

86. min GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL cleverley..momak kojeg sam spominjao bas..strasan igrac..jedan lijep sut,koji se malo odbio ( malo :P ) ,prevario golmana celtica i zavrsio u mrezi..mladi tim manchestera je pervrzan...za mene nestvaran,jer dugo ovakvu omladinu manchesterovu ne gledah..bolesno ..

to je to ..kraj! svaka cast momcima na prelijepoj i super dominantnoj igri..samo cu kratko reci da vise ne trunim..berbatov sigurno igrac utakmice ( gol i 2 asistencije),diouf sjajan,cleverley novi momak za cenera,giggs odlican,scholes kao i uvijek,obertan za vise od cenera..to su igraci koji su se ono bas istakli..obertan i cleverley strasni,ali bas strasni..obertana ocekujem kao prvotimca,a cleverley kao neki joker ili tako nesto :D ..ovo nisam pisao da bih pokazao kako sam ja neki ultra mega giga mocni fan manchestera,vec da jednostavno docaram ovu prvu utakmicu raji koja obozavaju manchester , a nisu bili u mogucnosti da gledaju..

ako se po jutru dan poznaje,onda je ovo nasa sezona!

GLORY GLORY!
pot

#521 Re: Manchester United FC

Post by pot »

Ja sam gledao veceras na setanta sport Manchester-Celtic 3:1 pa kad sam procitao sta ti napisah pitam se jeli to bila ista utakmica koju si ti tako opisao :mrgreen: :lol:
emirchata

#522 Re: Manchester United FC

Post by emirchata »

pot wrote:Ja sam gledao veceras na setanta sport Manchester-Celtic 3:1 pa kad sam procitao sta ti napisah pitam se jeli to bila ista utakmica koju si ti tako opisao :mrgreen: :lol:
ne vidim sta sam pogrijesio?sve kako je bilo je napisano,osim jedne-dvije prilike u drugom poluvremenu za celtic..njih nisam ni pisao ,jer nisam znao ko su igraci celtica..neki mladjahni :P

p.s. svakako sam malo euforican i volim pretjerati kad je MU u pitanju,ali sto se tice nabrojanih igraca tu nema greske..cleverley i obertan ! :thumbup: :dance: evo gledam izvjestaj na manchinoj stranici..vrlo slican..eto,pa me pljuni opet :P

..the evergreen Giggs playing more like a 26-year-old than a 36-year-old and Berbatov showing some neat touches.
Twice in quick succession the Reds almost broke their tour duck, but both Obertan and Berbatov fired wide from good positions.
Dimitar Berbatov, who impressed throughout...
Chris Smalling endured a frustrating few minutes either side of the hour-mark – after seeing a close-range effort well saved by Zaluska, he was penalised for a challenge inside the area on Joe Ledley giving Celtic the chance to draw level.

uglavnom treba naci i ocjene igraca i vidjeces da su ocjene iste kao i moje,jer je samo imam oci :D sretno nam dalje..
murafid

#523 Re: Manchester United FC

Post by murafid »

ko i uvijek pametne kupovine i sigurno sezona u kojoj ce se bar jedan trofej uzeti... zna SAF sta radi i gledacemo odlican man utd
emirchata

#524 Re: Manchester United FC

Post by emirchata »

murafid wrote:ko i uvijek pametne kupovine i sigurno sezona u kojoj ce se bar jedan trofej uzeti... zna SAF sta radi i gledacemo odlican man utd

bas tako..niko vise ne treba,ekipa odlicna! veceras cu bas da gledam protiv philadelphie..zanima me da li je smalling imao los dan ili je fkt onako los..jedva cekam!

GLORY GLORY!
sinus

#525 Re: Manchester United FC

Post by sinus »

Uzeće trofeja isto koliko su i prošle sezone...
Post Reply