Smrle, neda mi se sa tobom vise natezati.Smrcak15 wrote:Optimus Prime wrote:
Kad ces ti nauciti da retroaktivno trazenje nebuloznih poveznica nije nista drugo no jeftin, numeroloski trik i kao takav moze samo potpunim idiotima predstavljati neki argument.
Ako mislis da u kuranu postoje prorocanstva, molio bih te da nam predstavis barem jedno koje ce se obistiniti u sljedecih par godina.Pa ova brojcana prorocanstva su upravo konstruisana da budu otkrivena retroaktivno a ne da se sa njima prorokuje buducnost. jer su uradjena na jedan takav nemoguc nacin za prorokovati buducnost, ali su uradjena da se mogu lahko naci kad se prorokovan dogadjaj dogodi.Kad ces ti nauciti da retroaktivno trazenje nebuloznih poveznica nije nista drugo no jeftin, numeroloski trik i kao takav moze samo potpunim idiotima predstavljati neki argument.
kazes numeroloski trik, pa majka mu stara nemoze na hiljade primjera biti numeroloski trik, jer imamo brojcano programiranje teksta na niskom i na visokom kompliciranom nivou, tako da nema sumnje da se uopste radi o namjernim programiranjima.
kazerm ti nisu uradjena da budu otkrivena, ali zato imamo hadise koji nas usmjeravaju sta ce da se desava u buducnosti kao sto sam ja preko hadisa znao neke stvari da ce se desiti iako mi je tesko bilo svariti dok nisam nekad 2009 ili 2010 vidio to prvi put ono sto je hadis nagovjestio da ce biti.Ako mislis da u kuranu postoje prorocanstva, molio bih te da nam predstavis barem jedno koje ce se obistiniti u sljedecih par godina
Ti jednostavno intelektualno nisi sposoban da shvatis koliko je jednostavno naci retroaktivne poveznice.