Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bosanski_Amerikanac wrote:Ukoliko i prvom kolu izvucete: BATE Borisov (Bjelorusija) SK Tirana (Albanija) The New Saints (Vels) nema vam prolaza iz prvog kola !!!
Sta te briga koga ce Sarajevo izvuci u prvom kolu Lige Prvaka. Vodi racuna o tome da li ce zeljo biti pozvan na Napretkov Bozicni Malogometni Turnir.
Bosanski_Amerikanac wrote:Ukoliko i prvom kolu izvucete: BATE Borisov (Bjelorusija) SK Tirana (Albanija) The New Saints (Vels) nema vam prolaza iz prvog kola !!!
Umjetnik a wrote:Imamo 4 titule, najviše u državi, ove sezone 3 puta pobijedili Želju uz jedan remi na Grbavici
Imamo trenera koji je osvojio titulu kao igrač i kao trener, što je kod nas prava rijetkost (nije ovo Engleska) najuspješniji tim iz BiH u evropskim takmičenjima
PRVI SARAJEVSKI KLUB KOJI JE OSVOJIO TITULU OD KAD SE LIGA UJEDINILA.
eh, mali, da ti pojasnim. ono 28 znachi da ste vi u istoriji imali 28 nastupa u UEFA takmichenjima, dok ono 42 znachi da mo mi imali 42 nastupa. mi smo imali 16 pobjeda i devet nerijesenih, sto je 25 utakmica bez poraza, dok ste vi imali UKUPNO 28 utakmica. imamo i pozitivnu gol razliku i vise tekmi bez poraza. nazalost, i dalje je steta sto je tim sa 42 evro nastupa rekorder u drzavi, ali je fakt da je rekorder. dvije od tih utakmica su tekme polufinala kupa uUEFA a dvije su iz treceg pretkola lige prvaka...
zato mozhesh sada likovati glede ove titule, ali ne spominji nam medjunarodne nastupe jer smo tu ubjedljivo jachi!!!
istinskim i iskrenim navijachima Sarajeva josj jednom od srca chestitam i zhelim da nam njihov tim ove godine prikupi shto vishe bodova za drzhavu i dodje bar do drugog pretkola.
ali ja sam mislio poslije rata, takmičenja, pogotovo od kad se liga ujedinila
znam da ste igrali sa Njukastlom, ali od tada ste slabi
Jaci smo i od ova 3 kluba...
Ne znam. BATE Borisov je veoma dobar tim a ni Albanci nisu za podcjeniti, dok Vels mozda i nije nesto.
Sve u svemu ovo su 3 ekipe koje ne zelite izvuci u prvom kolu.