Nepoznata djevojko javi se!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tech10
#501 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Molim da mi se javi plavooka plavushica (vishe goni na pepeljasto, 9a ili 10), onako srednjih godinica. Danas oko 10 si bila na Stomatologiji i cekala da slikas zub. Bila si mi sva nekako u tonu, pantolice boje pijeska, drap bluzica, bezh dzempercic i prugasti shalic. Imali smo vishe puta "eye contact". Ja sam cekao na zhenu mi u mene da zavrshi slikanje. 
- limunada25
#502 Re:
hejter wrote:Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.
Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala.
Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prstena si onako damski uzela posljednji komad masnog somuna, njime si pokupila posljednji komad pljeske i slasno i s uzivanjem si ih stavila u usta. Nakon toga si graciozno vilicom pokupila nesto luka i pridruzila ga pljeski i somunu u procesu zvakanja i prezivanja.
Usta su ti se pomicala kako si zvakala, pratio sam svaki pokret misica na tvom licu dok si punih usta pokusavala da sazvaces pogolem komad sa pljuvackom razblazene i izmijesane pljeske, somuna i luka.
U tome je zazvonio tvoj mobitel, zvono je bila nova melodija cecinog hita. Javila si se onako elegantno i punih usta nekome nepoznatom ko nije donio jesen u sjevernu sobu rekla "Haloooo"...tvoje drugarice, sve u kombinaciji pink i bijele cizme, utegnuto i sa izbacenim dekolteom...
Nisam imao hrabrosti da ti pridjem, i nadam se da cu te ovako naci. Pretpostavljam da ne koristis internet, ali mozda neki tvoj komsija ima pa ce te mozda prepoznati. Ja sam celav, nosio sam crnu utegnutu body majicu sa zlatnim lancem preko i utrpanu u farmerke. Na nogama sam imao crne spicoke cipele. NA desnoj ruci imam srebrnu narukvicu od nane rahmetli, a na desnom ramenu tetovazu sa onom zicom. Na stolu mi je bio mobitel najnovija Nokia 5746i sa kamerom 2 megapiksela i kljucevi od BMW-a, 1988 godiste, benzinac. Nadam se da ces me se sjetiti. NE mogu te nazvati nemam kredita.
tvoj Almir
![]()
aaaaaaaaa nisi normalan, Alme mi!
Oplakah!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kolega
#503 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ja nisamzelenashica wrote:Ja idalje tražim onog iz uvale borovakolega wrote:jel' se ovde nešta davalo ili tražilo![]()
al' džaba
-
zelenashica
#504 Re: Nepoznata djevojko javi se!
znamkolega wrote:ja nisamzelenashica wrote:Ja idalje tražim onog iz uvale borovakolega wrote:jel' se ovde nešta davalo ili tražilo![]()
al' džaba
![]()
- tech10
#505 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Shejla, bona, sta si se stisla, sto se ne javis? Otkrio te bedz. 
- cupkica
#506 Re:
Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.
Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala.
Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prstena si onako damski uzela posljednji komad masnog somuna, njime si pokupila posljednji komad pljeske i slasno i s uzivanjem si ih stavila u usta. Nakon toga si graciozno vilicom pokupila nesto luka i pridruzila ga pljeski i somunu u procesu zvakanja i prezivanja.
Usta su ti se pomicala kako si zvakala, pratio sam svaki pokret misica na tvom licu dok si punih usta pokusavala da sazvaces pogolem komad sa pljuvackom razblazene i izmijesane pljeske, somuna i luka.
U tome je zazvonio tvoj mobitel, zvono je bila nova melodija cecinog hita. Javila si se onako elegantno i punih usta nekome nepoznatom ko nije donio jesen u sjevernu sobu rekla "Haloooo"...tvoje drugarice, sve u kombinaciji pink i bijele cizme, utegnuto i sa izbacenim dekolteom...
Nisam imao hrabrosti da ti pridjem, i nadam se da cu te ovako naci. Pretpostavljam da ne koristis internet, ali mozda neki tvoj komsija ima pa ce te mozda prepoznati. Ja sam celav, nosio sam crnu utegnutu body majicu sa zlatnim lancem preko i utrpanu u farmerke. Na nogama sam imao crne spicoke cipele. NA desnoj ruci imam srebrnu narukvicu od nane rahmetli, a na desnom ramenu tetovazu sa onom zicom. Na stolu mi je bio mobitel najnovija Nokia 5746i sa kamerom 2 megapiksela i kljucevi od BMW-a, 1988 godiste, benzinac. Nadam se da ces me se sjetiti. NE mogu te nazvati nemam kredita.
tvoj Almir
![]()
- citroen
#507 Re: Nepoznata djevojko javi se!

- zecko_kupuz
#508 Re: Nepoznata djevojko javi se!
@svemirski
Nadam se da je ovo tek početak jedne trilogije recimo. Željno iščekujemo nastavke.
Nadam se da je ovo tek početak jedne trilogije recimo. Željno iščekujemo nastavke.
- EdoFmjam
#509 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Niđe Svemirskog,ocekuje se nastavak 
-
Kapri
#510 Re: Nepoznata djevojko javi se!
- MIA_1
#511 Re: Nepoznata djevojko javi se!
-
Kapri
#512 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma ovo se neko zezao,ali ko je god ima smisla za salu 
-
nidll
#513 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Sjecam se kad je tek napisao 
- DanteX
#514 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Ovo me malo podsjeća na How I met your mother
Za jedno 20 godina ćeš djeci pričati kako si upoznao jednu djevojku koja je igrala važnu ulogu u tvom životu, preko nje si upoznao njihovu mamu
Za jedno 20 godina ćeš djeci pričati kako si upoznao jednu djevojku koja je igrala važnu ulogu u tvom životu, preko nje si upoznao njihovu mamu
- MIA_1
#515 Re: Nepoznata djevojko javi se!
+1Kapri wrote:ma ovo se neko zezao,ali ko je god ima smisla za salu
- friskyoreo
#516 Re:
Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
tvoj Almir
![]()
Treba ovaj i izvorni post isprintati, uokviriti i okaciti na zid. Ludilo!
- fatamorgana
#517 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Nepoznata djevojko, nemoj se javit', propašće tema, 
- MIA_1
#518 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Ja mislim da treba da se jave,bar da im se cestita 
- friskyoreo
#519 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Eto ako se javi, ja ih oboje castim cevapima.MIA_1 wrote:Ja mislim da treba da se jave,bar da im se cestita
-
Kapri
#520 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Neko pomenuo cevape?
Drago mi je ,ja sam Larisa
Drago mi je ,ja sam Larisa
- tech10
#521 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Ako si ti ona djevojka sto je nocas u Kamernom na predstavi Sumnja sjedila na sjedistu br.228 i pitas se gdje ti je flasha sa vodom koju si krkala tokom predstave misleci da je to cool, samo da te obavijestim da si flashu ostavila ispod tvog sjedista.
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#522 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Almire, Almire rekla mi je Suvada da si je startovao u Barlotiju sinoc........ naci kad te Mehan nadje ogulit cu te od tabanja kao bananicu, a ne coko nego onu zutu iz uvoza. Dedem kako si samo pokvaren, valjas pricu toj hudnici, a kad si moju Suvadicu... seherzadu moju lijepu vidio koljeno desno ti je klecnulo, glumis fraera sa tim lancima, ali nesh jos dugo.
Vodja Hool grupe sa Otoce VUCOvi
U POTPISU MEHAN
Vidimo se na koncertu Vikice, zapamtit ces taj datum.... na naslovnoj ces zavrsiti, a necete niko zaprosti.... jeni ti ime Sanita.

Vodja Hool grupe sa Otoce VUCOvi
U POTPISU MEHAN
Vidimo se na koncertu Vikice, zapamtit ces taj datum.... na naslovnoj ces zavrsiti, a necete niko zaprosti.... jeni ti ime Sanita.
-
todd_smith
#523 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ne znam je li to ova tema (mrsko mi citati), ali da li se iko sjeca jednog forumasa koji je slicno pisao o djevojci u zgradi preko puta njegove? Kroz prozore pogledom tu i tamo "komunicirali"
Uglavnom, ako se iko sjeca, zna li sta je bilo? Nikada nisam uspjeo da nadjem temu da vidim jel` sta bilo

Uglavnom, ako se iko sjeca, zna li sta je bilo? Nikada nisam uspjeo da nadjem temu da vidim jel` sta bilo
- Chisum
#524 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Da nije ovaj?

- insomnia78
#525 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Hahaha jest to je tajChisum wrote:Da nije ovaj?
Ahahaha
Sent sa mog ultra, sexy, cool mobitela using tapatalk