Svirke...
Moderator: _BataZiv_0809
- van Basten
jesam li ja dobro čuo da su karte za van gogh već rasprodane? 
- johnnykola
15. 12. letu stuke
labirint - jagermeister night.
mogo bi se otici nikola tesla poslusat.
a i koji jeger za starog teslu drmnut.

labirint - jagermeister night.
mogo bi se otici nikola tesla poslusat.
a i koji jeger za starog teslu drmnut.
- Better Man
Naravno da jesu! Kad bez problema mogu rasprodati Beogradsku Arenu, onda pogotovu mogu rasprodati jedan mali prostor kao što je Dom mladih!van Basten wrote:jesam li ja dobro čuo da su karte za van gogh već rasprodane?
- Better Man
Ako želite vidjeti šta je vrhunski spetakl pogledajte ovaj DVD, a sutra obavezno dođite na istinski rock spetakl u Domu Mladih!

- Better Man
Spektakl Godine u prepunom Domu Mladih! Niko zadugo neće napuniti Dom Mladih. Mislim da je bio premali za njih i da su mogli komotno u Skenderiju ili Zetru. Potvrdili su da su najveći rock Band na ovim prostorima.

Last edited by Better Man on 16/12/2007 10:07, edited 1 time in total.
- johnnykola
hahahaha.
pusti covjeka neka promovira.
jest da sam dosao pred kraj, ali bolji
zvuk, a konacno i ne toliko
kamenitog sarana jos ne vidjoh.
ukratko:
stuke su poderale sinoc u labirintu.
pusti covjeka neka promovira.
jest da sam dosao pred kraj, ali bolji
zvuk, a konacno i ne toliko
kamenitog sarana jos ne vidjoh.
ukratko:
stuke su poderale sinoc u labirintu.
- River_isle
skroz sam zaboravila na koncert
valja cekat slijedeci put
-
rikardoreis
Koncert „Memorijal Đovani Đoko Ćorić (1966-2007)
OKC Abrasevic, Mostar, Petak,25.01.08.
Riječ je o jednom od najpoznatijih i najplodnijih mostarskih glazbenika koji je preminuo prošle godine. Ostavio je iza sebe dva snimljena albuma te stotine pjesama koje je svirao kroz razne bendove kao što su Zemljotres, Vulkan, Ženevski dekret, Goli u sedlu, Bulevar, Nitkovi... Bio je jedan od vodećih osoba koji su promovirali mostarsku urbanu rock scenu u 80-tim, 90-tim godinama.
Svoj umjetnički izričaj je tražio u više glazbenih pravaca te dao svoj pečat heavy metalu, punku, bluesu, rocku i pop rocku. Ostati će zapamćen po specifičnom načinu sviranja gitare, odličnim tekstovima socijalnog karaktera koji su vrlo lako nalazili put do slušatelja iz generacije u generaciju. Svi oni koji su ga poznavali, pamtit će ga po skromnosti, iskrenosti i nesebičnom prijateljstvu.
Nastupaju Tribute to Nitkovi band, Bulevar, Zoster, Zemljotres te mnogi prijatelji.
26.01.08. Club Oxygen, Mostar - LET 3
5 KM
pa bujrum
OKC Abrasevic, Mostar, Petak,25.01.08.
Riječ je o jednom od najpoznatijih i najplodnijih mostarskih glazbenika koji je preminuo prošle godine. Ostavio je iza sebe dva snimljena albuma te stotine pjesama koje je svirao kroz razne bendove kao što su Zemljotres, Vulkan, Ženevski dekret, Goli u sedlu, Bulevar, Nitkovi... Bio je jedan od vodećih osoba koji su promovirali mostarsku urbanu rock scenu u 80-tim, 90-tim godinama.
Svoj umjetnički izričaj je tražio u više glazbenih pravaca te dao svoj pečat heavy metalu, punku, bluesu, rocku i pop rocku. Ostati će zapamćen po specifičnom načinu sviranja gitare, odličnim tekstovima socijalnog karaktera koji su vrlo lako nalazili put do slušatelja iz generacije u generaciju. Svi oni koji su ga poznavali, pamtit će ga po skromnosti, iskrenosti i nesebičnom prijateljstvu.
Nastupaju Tribute to Nitkovi band, Bulevar, Zoster, Zemljotres te mnogi prijatelji.
26.01.08. Club Oxygen, Mostar - LET 3
5 KM
pa bujrum
- DaysleepeR
Subota, 2.2.2008 Sloga (Cinemas) u okviru Winter Biker Party-a svira Cactus Jack
ko voli Deep Purple, posebno ako je neko ostao željan pjesme Child in Time može doći, ulaz je besplatan
ko voli Deep Purple, posebno ako je neko ostao željan pjesme Child in Time može doći, ulaz je besplatan
-
doktor78
Preporucujem, gledao sam ih triput, rasturaju...DaysleepeR wrote:Subota, 2.2.2008 Sloga (Cinemas) u okviru Winter Biker Party-a svira Cactus Jack
-
ado-šampion
Ja sam sinoć bio, jedno sat sam ih gledao, otišao sam kad su svirali Here I Go Again od WS (jedina pjesma od DP koju su dotad svirali bila je Hush - toliko dobro da mi je trebalo minuta da skontam o kojoj pjesmi je riječ) i jedino što mogu reći je da imaju petlje kad sebe nazivaju "Tribute to Deep Purple"! Toliko su dobri!doktor78 wrote:Preporucujem, gledao sam ih triput, rasturaju...DaysleepeR wrote:Subota, 2.2.2008 Sloga (Cinemas) u okviru Winter Biker Party-a svira Cactus Jack
Al žalosno je bilo kad su svirali fade-out od Hey Jude jedno 20% raje je znalo o kojoj je pjesmi (da ne kažem grupi) riječ, a one "headbangers" pjesme su uglavnom svi znali. E jest nam muzičko obrazovanje u p.m.!
-
Homer_Simpson
Da ne otvaram novu temu ; zanima me gdje i kako iz BiH narucit karte za Exit fest (ono dok su jos u preprodaji) ... Pokusavao sam na njihovoj stranici ; ali izgleda da on-line rezerevacija ide samo za Srbiju ...
I inace savjeti,preporuke i kontakti jeftinog smjestaja
itd. su dobrodosli jer ove godne se skontali da idemo prvi put...
Hvaalaa!
I inace savjeti,preporuke i kontakti jeftinog smjestaja
Hvaalaa!