Stomatolog - gdje, šta, kako...
Moderator: anex
- Asana
#501 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Zna li neko gdje sad radi dr Azra Kulenovic, koja je nekad radila u ordinaciji Demirovica?
Mala, crna, pedantna.
Mala, crna, pedantna.
- azurna_obala
#502 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Zna li neko za dobrog oralnog hirurga u Sarajevu, i ne tako skupog, nadam se? U pitanju je operacija ciste!!!
- kunja
#503 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Neko je spomenuo Ferhatbegovića - strava i užas. Popravio mi je nekoliko zuba i na SVIM je ili ispala plomba ili se zub ispod nje pokvario.
- AllStar
#504 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
semlaca wrote:I od mene sve pohvale za Dr Pirovića i cijeli njegov tim. Fakat su super, ja evo 'pripremam' zube za fiksni aparat, inače sam teška na izboru stomatologa, ali ovi gore su mi odlični.ContaminatedArea wrote:Ne znam da li ga je neko vec spomenuo, vjerovatno jeste .. ali evo i ja cu da preporucim. Doktor Pirovic definitivno. Meni je jedan stomatolog rekao da trebam vaditi zub, ali kada sam otisla Dr Pirovicu, on mi je spasio zub. Nije dao uopste da se vadi.
-
sombra
#505 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Da ne otvaram novu temu, zna li iko gdje se mogu uraditi viniri u Sarajevu?
Rijec je o navlakama koje se stavljaju samo na prednju povrsinu zuba.
Rijec je o navlakama koje se stavljaju samo na prednju povrsinu zuba.
-
zilla_
#506 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Ovdje su preporučene sve moguće ordinacije u Sarajevu...
Jedi nahvale pa ja taman odlučim da odem kad posle par stranica sve najgore o toj ordinaciji... Ja sam stvarno u dilemi i ne znam gdje da odem... Da mi je nać neku normalnu ordinaciju da rade kako treba i da nisu skupi bio bi najsretniji na svijetu
Jedi nahvale pa ja taman odlučim da odem kad posle par stranica sve najgore o toj ordinaciji... Ja sam stvarno u dilemi i ne znam gdje da odem... Da mi je nać neku normalnu ordinaciju da rade kako treba i da nisu skupi bio bi najsretniji na svijetu
- samaran
#507 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Pirovic definitivno!
-
s.missxy
#508 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Dragi forumaši
Može li meni neko reci gdje se u Sarajevu mogu kupiti tzv.petoslojni zubi za zubne proteze'???
Usput za sve zbunjene kao sto sam i sama bila gdje sta raditi, ja sam 5-og maja na stomatologiji izvadila 8 zuba, a osmicu operisao oralni hirurg .Prekjucer izvadila konce i sve je super za sada.
Može li meni neko reci gdje se u Sarajevu mogu kupiti tzv.petoslojni zubi za zubne proteze'???
Usput za sve zbunjene kao sto sam i sama bila gdje sta raditi, ja sam 5-og maja na stomatologiji izvadila 8 zuba, a osmicu operisao oralni hirurg .Prekjucer izvadila konce i sve je super za sada.
- kamen spoticanja
#509 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
protetska laboratorija saradent radi proteze s petoslojnim zubimas.missxy wrote:Dragi forumaši
- sarajovasi
#510 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Doktorica Merima Hrapovic!! Veoma, veoma dobar stomatolog.Radi preko puta Muzicke akademija , ona ulica kojom se krece prema Kaptolu!!Toplo preporucujem je!!
- Adriatic
#511 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Pa dobro hoće li iko reći gdje je taj Pirović?samaran wrote:Pirovic definitivno!
-
Dr.D!
#512 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Pozdrav ljudi,
Ja treba da vadim osmice, pa mi treba savjet gdje da to odradim najbezbolnije
i zna li iko koliko se to placa?
Hvala!
Ja treba da vadim osmice, pa mi treba savjet gdje da to odradim najbezbolnije
Hvala!
-
zilla_
#513 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
kakve su im cijene? da vidim dali sebi mogu priuštiti tu ordinaciju...samaran wrote:Pirovic definitivno!
- kamen spoticanja
#514 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
to su plasticni zubi kao i kod normalnih proteza samo puno estetskiji i prirodniji i za nijasnu cvrscibabyline wrote:kakvi su to petoslojni?kamen spoticanja wrote:protetska laboratorija saradent radi proteze s petoslojnim zubimas.missxy wrote:Dragi forumaši
- mirnisan
#515 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
moj mm ima paradentozu.
moze li neko da mi preporuci specijalistu parodontologa.
ako neko ima iskustva sa tom bolescu nek napise svoja iskustva o lijecenju,lijekovima,zubnim pastama ili mi javi i na pp.
moze li neko da mi preporuci specijalistu parodontologa.
ako neko ima iskustva sa tom bolescu nek napise svoja iskustva o lijecenju,lijekovima,zubnim pastama ili mi javi i na pp.
-
Ogre
#516 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Asana wrote:Zna li neko gdje sad radi dr Azra Kulenovic, koja je nekad radila u ordinaciji Demirovica?
Mala, crna, pedantna.
Ona sada ima privatnu ordinaciju. Nazovi na njen mob. 061797601 za sve informacije.
Inače nju bih svima toplo preoručila. Osim što zna raditi svoj posao, zna i sa ljudima. Od kako sam počela ići kod nje strah koji sam prije imala samo pri pomisli da trebam otići na pregled kod zubara, je nestao.
-
Bambuchi
#517 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Cao! Dr Azra je otovrila svoju ordinaciju, mozete je dobiti na br 061 797 601. PozdravAsana wrote:Zna li neko gdje sad radi dr Azra Kulenovic, koja je nekad radila u ordinaciji Demirovica?
Mala, crna, pedantna.
- Asi
#518 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Gdje joj je ordinacija?Bambuchi wrote:Cao! Dr Azra je otovrila svoju ordinaciju, mozete je dobiti na br 061 797 601. PozdravAsana wrote:Zna li neko gdje sad radi dr Azra Kulenovic, koja je nekad radila u ordinaciji Demirovica?
Mala, crna, pedantna.
- Asi
#519 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
ako si iz Sarajeva radi na Stomatoloskom fakultetu, bezbolno je, a ako si osiguran i besplatnoDr.D! wrote:Pozdrav ljudi,
Ja treba da vadim osmice, pa mi treba savjet gdje da to odradim najbezbolnijei zna li iko koliko se to placa?
Hvala!
- Bloo
- Globalna šefica
#520 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
izbjeljivanje zuba
gdje i koliko
?
veoma koncizno pitanje
veoma koncizno pitanje
-
felichi
#521 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
plaćaju li se ove reklame na sa-x ?
- AllStar
#522 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
ulicica gdje je kafic "Ort"...Adriatic wrote:Pa dobro hoće li iko reći gdje je taj Pirović?samaran wrote:Pirovic definitivno!
http://www.pirovic.ba/kontakt.html
-
Dacca
#523 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Samo izbjegavajte Jelec-Islamovic ! Koji uzas! Dakle,starija zubarica mi je ''popravljala'' zub pod upalom nazivo,bez anestezije. Ja je molila i preklinjala za anesteziju i nece pa nece. Stravicno me je boljelo . Da ne spominjem da je odvratno to sto nema ni masku ni rukavice, pa njen smrad s ruku moram da trpim u svojim ustima. A sto je najgore,jos i psuje i tersa nad pacijentom. Tad sam se napatila i jos mi je uzela 80 km ni za sta,da bih na kraju u hitnoj zavrsila. Sto dalje od ove!
-
teatanic
#524 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Preporuke za dr. Prohicaares_the_archer wrote:pokusao sam na netu pronaci ko u Sarajevu radi implantate i pronasao sam dr.Begetu i dr.Prohica, ukoliko znate jos nekoga koji radi implantate molio bih vas za pomoc
-
teatanic
#525 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Stom.fakultet svakako a preporuke opet dr. Prohic ili prim.dr.Ziba LjutovicAsi wrote:ako si iz Sarajeva radi na Stomatoloskom fakultetu, bezbolno je, a ako si osiguran i besplatnoDr.D! wrote:Pozdrav ljudi,
Ja treba da vadim osmice, pa mi treba savjet gdje da to odradim najbezbolnijei zna li iko koliko se to placa?
Hvala!