Skup jadnika koji ne mogu prdnuti u svojim prvenstvima...
Na niske se grane LP spustila...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jes' vala....qita od lige.....kad se sjetim prijasnjih tekmi....real i manU...stidljiv wrote:Joj finala lige prvaka...
Skup jadnika koji ne mogu prdnuti u svojim prvenstvima...
Na niske se grane LP spustila...![]()
![]()
De, bolan.....nemam ja nikakve fetise, za razliku od tebe. Onog Vlaha(izvinjavam se svim Srbima na forumu) Vidica bi trebalo usranom motkom tjerati do Mokre Gore( i tamo je jedan govnar po imenu Nemanja). Ipak, najvecu krivicu za poraz snosi trener(uprkos nevjerovatnom padu motivacije igraca, koja mi je neobjasnjiva).prleitihi wrote:a ti jadnici su izbacili ekipe za koje vi navijate..ili su izbacili one koji su izbacili vaše favorite..pa eto..odmjerite đe ste..:D
a man. u prošloj utakmici je bio u jebenoj formi..u 91...nakon ašićare gluposti brokija..odnose pobjedu..i tada manchester nije bio "kao bokser sa amputiranim rukama"....uprkos tome što mu je falilo više igrača negoli sinoć..(čak je i ferdinand sinoć bio na klupi!)..ali eto..sinoć su bili "kao bokser sa amputiranim rukama"..
:D ..dok je milan imao i ruku viška..iako im kapiten maldini nije igr'o..
..al' to ne pikamo..koga briga za to..ipak ferdinand nije igr'o..a to se ne može porediti sa neigranjem maldinija..
eh sad uporedi post iznad..sa postom ispod..seln wrote:De, bolan.....nemam ja nikakve fetise, za razliku od tebe. Onog Vlaha(izvinjavam se svim Srbima na forumu) Vidica bi trebalo usranom motkom tjerati do Mokre Gore( i tamo je jedan govnar po imenu Nemanja). Ipak, najvecu krivicu za poraz snosi trener(uprkos nevjerovatnom padu motivacije igraca, koja mi je neobjasnjiva).
Njegovo je da postavi igrace, da im da upute i da ih izmijeni ako se ne pridrzavaju uputa. Sad neko moze pitati "koga da uvede kad je najbolja postava na terenu".......pa sta? Ko bi uradio manje od Rooney-a sinoc?
Ko bi napravio toliko pogresnih pasova kao Ronaldo? Vise bi koristili na klupi.
znači priča o amputiranim rukama ne stoji..da im je falilo pola ekipe moglo bi se pričati o amputiranim rukama..ovako..NE..pad forme..bože moj..milan je nabio liverpoola u prvom poluvremenu 3:0..pa u drugom i produžecima izgubio utakmicu..sad bih ja trebao reći - amputirane ruke..a liverpool je sitni ulični zicar..da..kako da ne..milan je sinoć razbio engleze..koji su mi djelovali u prvom poluvremenu kao drogirani..no u drugom su pokazali da nisu..imali su nekoliko odlično uvezanih napada..sad što to nisu nastavili..pitajmo fergusona i anćelotija!seln wrote: I sitni ulicni zicar moze pretuci boksera kojem su amputirane ruke...a ManU je sinoc izgledao bas tako, kao bokser sa amputiranim rukama. Ili imas obraza da kazes da je ista igra kao prije 8 dana? Da je ManU bio u formi od prosle utakmice, pa Milan ipak pobijedio...inshallah...ostalo bi mi samo da cestitam.
Ali ono.....vode 3:0 i zadrzavaju......
i u BiH je puno Cigana zahvaljujuci ratu postalo bogato...ali su ipak ostali Cigani. Tako i Milan...cigani bili, cigani ostali. I svi pehari ovog svijeta ne mijenjaju tu cinjenicu.
Mi definitivno nismo gledaliistu utakmicu....ali optika navijaca cigana je uvijek bila malo poremecena.prleitihi wrote:eh sad uporedi post iznad..sa postom ispod..seln wrote:De, bolan.....nemam ja nikakve fetise, za razliku od tebe. Onog Vlaha(izvinjavam se svim Srbima na forumu) Vidica bi trebalo usranom motkom tjerati do Mokre Gore( i tamo je jedan govnar po imenu Nemanja). Ipak, najvecu krivicu za poraz snosi trener(uprkos nevjerovatnom padu motivacije igraca, koja mi je neobjasnjiva).
Njegovo je da postavi igrace, da im da upute i da ih izmijeni ako se ne pridrzavaju uputa. Sad neko moze pitati "koga da uvede kad je najbolja postava na terenu".......pa sta? Ko bi uradio manje od Rooney-a sinoc?
Ko bi napravio toliko pogresnih pasova kao Ronaldo? Vise bi koristili na klupi.znači priča o amputiranim rukama ne stoji..da im je falilo pola ekipe moglo bi se pričati o amputiranim rukama..ovako..NE..pad forme..bože moj..milan je nabio liverpoola u prvom poluvremenu 3:0..pa u drugom i produžecima izgubio utakmicu..sad bih ja trebao reći - amputirane ruke..a liverpool je sitni ulični zicar..da..kako da ne..milan je sinoć razbio engleze..koji su mi djelovali u prvom poluvremenu kao drogirani..no u drugom su pokazali da nisu..imali su nekoliko odlično uvezanih napada..sad što to nisu nastavili..pitajmo fergusona i anćelotija!seln wrote: I sitni ulicni zicar moze pretuci boksera kojem su amputirane ruke...a ManU je sinoc izgledao bas tako, kao bokser sa amputiranim rukama. Ili imas obraza da kazes da je ista igra kao prije 8 dana? Da je ManU bio u formi od prosle utakmice, pa Milan ipak pobijedio...inshallah...ostalo bi mi samo da cestitam.
Ali ono.....vode 3:0 i zadrzavaju......
i u BiH je puno Cigana zahvaljujuci ratu postalo bogato...ali su ipak ostali Cigani. Tako i Milan...cigani bili, cigani ostali. I svi pehari ovog svijeta ne mijenjaju tu cinjenicu.
Kako, zar nije uzeo Barbareza?prleitihi wrote:kad konačno smognu snage da priznaju da je kaka vrhunski igrač..onda u zagradi stave kako mu je ime smiješno....mislim da je svakom normalnom ovdje jasno ko koketira sa ciganlukom..nastranu to što je ferguson želio vidjeti gatussa u redovima manchestera..
:D
Ma neee.....Milanova odbrana ne grijesi...i kad se zatvore i 90 minuta brane ko El Alamo...opet ce se naci neki nerealizirani groupie da kaze "sjajna igra Milana".prleitihi wrote:solufash..svaka odbrana je dobra kad ne griješi....objektivno rečeno..čistimo vlastitu avliju..pa tek onda tuđe!
Jesi li ti alter ego ljubutelja zabara?prleitihi wrote:frustracije?:D:D