gospodine, zao mi je sto sam vas uvrijedila, al ja opet ponavljam, meni je Brcko najdrazi grad, eto nije gradicdistrict-beg wrote:...ona ce meni "gradic u BiH",![]()
![]()
Brcko ;-)
-
nocna_mora1001_noci
-
district-beg
hihi...oboricu mu sistem
...razbit monitor 
-
district-beg
jes' mi poznata ova retorika, ihnocna_mora1001_noci wrote:gospodine, zao mi je sto sam vas uvrijedila, al ja opet ponavljam, meni je Brcko najdrazi grad, eto nije gradicdistrict-beg wrote:...ona ce meni "gradic u BiH",![]()
![]()
- infobrcko
kakav ba grad. Brcko je DISTRIKTnocna_mora1001_noci wrote:gospodine, zao mi je sto sam vas uvrijedila, al ja opet ponavljam, meni je Brcko najdrazi grad, eto nije gradicdistrict-beg wrote:...ona ce meni "gradic u BiH",![]()
![]()
-
district-beg
hihi, tako tako...distrikt, kontinent, kako ho'sinfobrcko wrote:kakav ba grad. Brcko je DISTRIKTnocna_mora1001_noci wrote:gospodine, zao mi je sto sam vas uvrijedila, al ja opet ponavljam, meni je Brcko najdrazi grad, eto nije gradicdistrict-beg wrote:...ona ce meni "gradic u BiH",![]()
![]()
-
nocna_mora1001_noci
dobro, pobijedlili ste, sad se definitivno povlacim, razocarana sam ko nikad, sad mi je drazi Mostar, to su ljudi!! gostovljubivi su ako nista, znaju primit komplimente itd, a i begovi su bolji u Hercegovini... necu vise da razgovaram s vama, lijepi jug
-
district-beg
...a o agama da ne pricamonocna_mora1001_noci wrote:dobro, pobijedlili ste, sad se definitivno povlacim, razocarana sam ko nikad, sad mi je drazi Mostar, to su ljudi!! gostovljubivi su ako nista, znaju primit komplimente itd, a i begovi su bolji u Hercegovini... necu vise da razgovaram s vama, lijepi jug
-
nocna_mora1001_noci
Boze sacuvaj, pa ne bih vas ni briferom... neretva je ljepsa od savedistrict-beg wrote:...a o agama da ne pricamonocna_mora1001_noci wrote:dobro, pobijedlili ste, sad se definitivno povlacim, razocarana sam ko nikad, sad mi je drazi Mostar, to su ljudi!! gostovljubivi su ako nista, znaju primit komplimente itd, a i begovi su bolji u Hercegovini... necu vise da razgovaram s vama, lijepi jugsamo ti ako ima dje sta ljepse(a nema
), ionako moras ispuniti milion uslova da bi bila bliska s Brcacima
-
district-beg
hehe, kad se sarajlije sa svojom miljackom pocnu razumjevat u rijekenocna_mora1001_noci wrote:Boze sacuvaj, pa ne bih vas ni briferom... neretva je ljepsa od savedistrict-beg wrote:...a o agama da ne pricamonocna_mora1001_noci wrote:dobro, pobijedlili ste, sad se definitivno povlacim, razocarana sam ko nikad, sad mi je drazi Mostar, to su ljudi!! gostovljubivi su ako nista, znaju primit komplimente itd, a i begovi su bolji u Hercegovini... necu vise da razgovaram s vama, lijepi jugsamo ti ako ima dje sta ljepse(a nema
-
district-beg
dosta je ona nablacena i bez menerihakm wrote:uuuuuuuuu nije ti to trebalo....vidis li ti uopste kako se portal zove i ti dosao ovde da blatis 'Miljacku'.sad si najeb'o........![]()
![]()
-
rihakm
Pa da ti si kriv za to sve!!!!district-beg wrote:dosta je ona nablacena i bez menerihakm wrote:uuuuuuuuu nije ti to trebalo....vidis li ti uopste kako se portal zove i ti dosao ovde da blatis 'Miljacku'.sad si najeb'o........![]()
![]()
-
district-beg
naravnorihakm wrote:Pa da ti si kriv za to sve!!!!district-beg wrote:dosta je ona nablacena i bez menerihakm wrote:uuuuuuuuu nije ti to trebalo....vidis li ti uopste kako se portal zove i ti dosao ovde da blatis 'Miljacku'.sad si najeb'o........![]()
![]()
![]()
![]()
-
nocna_mora1001_noci
e bas mi je zao save sto se u nju uljeva preko ostalih rijeka bas miljacka, haj osnujte portal brcko-x pa se tamo razbacujte protiv sarajeva!!!district-beg wrote:dosta je ona nablacena i bez menerihakm wrote:uuuuuuuuu nije ti to trebalo....vidis li ti uopste kako se portal zove i ti dosao ovde da blatis 'Miljacku'.sad si najeb'o........![]()
![]()
-
district-beg
http://www.infobrcko.comnocna_mora1001_noci wrote:e bas mi je zao save sto se u nju uljeva preko ostalih rijeka bas miljacka, haj osnujte portal brcko-x pa se tamo razbacujte protiv sarajeva!!!district-beg wrote:dosta je ona nablacena i bez menerihakm wrote:uuuuuuuuu nije ti to trebalo....vidis li ti uopste kako se portal zove i ti dosao ovde da blatis 'Miljacku'.sad si najeb'o........![]()
![]()
mali, vidi sto te reklamiram
- infobrcko
hmm ne znam jel smijem ovo prokomentarisat zbog Rafijadistrict-beg wrote:...a o agama da ne pricamonocna_mora1001_noci wrote:dobro, pobijedlili ste, sad se definitivno povlacim, razocarana sam ko nikad, sad mi je drazi Mostar, to su ljudi!! gostovljubivi su ako nista, znaju primit komplimente itd, a i begovi su bolji u Hercegovini... necu vise da razgovaram s vama, lijepi jugsamo ti ako ima dje sta ljepse(a nema
-
district-beg
nemoj nemoj ti, dosta ti je sto ti je platu obustavio ministreinfobrcko wrote:hmm ne znam jel smijem ovo prokomentarisat zbog Rafijadistrict-beg wrote:...a o agama da ne pricamonocna_mora1001_noci wrote:dobro, pobijedlili ste, sad se definitivno povlacim, razocarana sam ko nikad, sad mi je drazi Mostar, to su ljudi!! gostovljubivi su ako nista, znaju primit komplimente itd, a i begovi su bolji u Hercegovini... necu vise da razgovaram s vama, lijepi jugsamo ti ako ima dje sta ljepse(a nema
-
nocna_mora1001_noci
ma ne zanimate me uopste, nije ni cudo sto ste distrikt, nece vas ni RS ni FBiHdistrict-beg wrote:http://www.infobrcko.comnocna_mora1001_noci wrote:e bas mi je zao save sto se u nju uljeva preko ostalih rijeka bas miljacka, haj osnujte portal brcko-x pa se tamo razbacujte protiv sarajeva!!!district-beg wrote: dosta je ona nablacena i bez mene
mali, vidi sto te reklamiram![]()
-
district-beg
opet greska...pa dokle vas moram ispravljat maaaajko mila: historiju sinko u ruke pa ces vidjeti kakve su se borbe vodile izmedju gore navedenih faktora za Brcko u Daytonu...prije bismo mogli reci da smo Distrikt zato sto mi necemo ni u FBiH ni Rep. Mrskunocna_mora1001_noci wrote:ma ne zanimate me uopste, nije ni cudo sto ste distrikt, nece vas ni RS ni FBiHdistrict-beg wrote:http://www.infobrcko.comnocna_mora1001_noci wrote: e bas mi je zao save sto se u nju uljeva preko ostalih rijeka bas miljacka, haj osnujte portal brcko-x pa se tamo razbacujte protiv sarajeva!!!
- infobrcko
nocna_mora1001_noci wrote:ma ne zanimate me uopste, nije ni cudo sto ste distrikt, nece vas ni RS ni FBiHdistrict-beg wrote:http://www.infobrcko.comnocna_mora1001_noci wrote: e bas mi je zao save sto se u nju uljeva preko ostalih rijeka bas miljacka, haj osnujte portal brcko-x pa se tamo razbacujte protiv sarajeva!!!
GRESKA
vid sta cojk kaze
Ognjen Tadic
Brčko će i u budućnosti ostati sastavni dio Republike Srpske, i predstavljati jedan od imperativa politike Srpske…SDS ni u jednom momentu neće pristati na bilo koju varijantu, dogovor ili nametanje rješenja da se ovaj dio Srpske udaljava od ostalog dijela, bilo teritorije, bilo građana”.
-
nocna_mora1001_noci
ma to oni vas ba, da ne budete tuzni, hahahahaha, niste nimalo interesantnidistrict-beg wrote:opet greska...pa dokle vas moram ispravljat maaaajko mila: historiju sinko u ruke pa ces vidjeti kakve su se borbe vodile izmedju gore navedenih faktora za Brcko u Daytonu...prije bismo mogli reci da smo Distrikt zato sto mi necemo ni u FBiH ni Rep. Mrskunocna_mora1001_noci wrote:ma ne zanimate me uopste, nije ni cudo sto ste distrikt, nece vas ni RS ni FBiH
-
district-beg
infobrcko wrote:nocna_mora1001_noci wrote:ma ne zanimate me uopste, nije ni cudo sto ste distrikt, nece vas ni RS ni FBiH
GRESKA
vid sta cojk kaze
Ognjen Tadic
Brčko će i u budućnosti ostati sastavni dio Republike Srpske, i predstavljati jedan od imperativa politike Srpske…SDS ni u jednom momentu neće pristati na bilo koju varijantu, dogovor ili nametanje rješenja da se ovaj dio Srpske udaljava od ostalog dijela, bilo teritorije, bilo građana”.
..prije cu pripast Etiopiji
- infobrcko
nocna_mora1001_noci wrote:ma to oni vas ba, da ne budete tuzni, hahahahaha, niste nimalo interesantnidistrict-beg wrote:opet greska...pa dokle vas moram ispravljat maaaajko mila: historiju sinko u ruke pa ces vidjeti kakve su se borbe vodile izmedju gore navedenih faktora za Brcko u Daytonu...prije bismo mogli reci da smo Distrikt zato sto mi necemo ni u FBiH ni Rep. Mrskunocna_mora1001_noci wrote: ma ne zanimate me uopste, nije ni cudo sto ste distrikt, nece vas ni RS ni FBiH