NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
rashomon
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Ustvari, mogu navijat za bilo koji tim osim za Lakerse,
i one šupke Suckramento...
Da je Garnet otišao u LA, mislim da bi to bio kraj mog uživanja u NBA košarci.
Indiana - Boston, navijam za Indianu - u ostalim slučajevima skontaj
KG
PP
RA
Pa gdje nećeš iščekivati da vidiš to čudo...
Joj, još da se Reggie vratio, pa malo s klupe da zacvrči masnoća...
KG
PP
RA
- Comrad
Kako nista, rekose da ce prenositi, cak su najavili prenose turneje onih nekoliko ekipa sto ce doci u evropu (znam da je boston jedna od njih)...Neelix wrote:ma naravno, kao pravi navijac, jedne godine za jednu ekipu, druge za drugu
nema jos nista od obn-a
-
galaxtics
ZABORAVIO SI I JP-JAMES PUSSYrashomon wrote:baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
![]()
![]()
![]()
KG
PP
RA
- Neelix
imal onog karanane gdjeNeelix wrote:dje god da ode ti dobijas. u karton pive?karanana wrote:Pa to mi jos vise pashe, jer i da ne ode u bullse nego negdje drugo ja dobijam. U sta cemo?
http://sportsillustrated.cnn.com/2007/b ... index.html"We purposely didn't say anything because we wanted to keep things to ourselves," he said. "There was just too much going on -- things get misconstrued. We don't need that. We don't need any distractions for the season. There was never a doubt I was coming to camp. They knew that, I knew that.
"I was frustrated, so I blew up. Now, it's about taking this team that we have and take it to new heights. I think the important thing for everybody to understand is I want to bring a title back to L.A.
"I'm ready to play. I'm in shape, guys look good. I'm ready to go. My job is to come out here on the floor, help us win ballgames."
- Comrad
Evo raspored tekmi NBA timova u Evropi, e sad OBN je najavio da ce ih prenositi, pa cemo vidjeti.
6. oktobar
Boston Celtics vs. Toronto Raptors, Rim
Minnesota Timberwolves vs. Efes Pilsen, Istanbul
7. oktobar
Toronto Raptors vs. Lottomatica Roma, Rim
9. oktobar
Memphis Grizzlies vs. Unicaja, Malaga
10. oktobar
Boston Celtics vs. Minnesota Timberwolves, London
11. oktobar
Toronto Raptors vs. Real Madrid, Madrid
Memphis Grizzlies vs. MMT Estudiantes OR, Madrid
6. oktobar
Boston Celtics vs. Toronto Raptors, Rim
Minnesota Timberwolves vs. Efes Pilsen, Istanbul
7. oktobar
Toronto Raptors vs. Lottomatica Roma, Rim
9. oktobar
Memphis Grizzlies vs. Unicaja, Malaga
10. oktobar
Boston Celtics vs. Minnesota Timberwolves, London
11. oktobar
Toronto Raptors vs. Real Madrid, Madrid
Memphis Grizzlies vs. MMT Estudiantes OR, Madrid
-
piskerernest
garnett i pierce na svom nivou.allen lošiji.mislim da će imati probleme pod košem jer osim garnetta nemaju kvalitetnu 4 ili 5Comrad wrote:Jel ko gledao sinoc tekmu, ja mislim da su prenosili Boston - Toronto. Kako izgleda novi Boston?
-
rashomon
Garnett je kvalitetna čvrka, al' može igrat' i trojku tu i tamo...Uglavnom, čovjek je do sada bio odličan skakač...
Slažem se, zanima me pozicija centra u Bostonu...To je pozicija koju trebaju isforsirati da na nešto liči da bi osvojili titulu...
Slažem se, zanima me pozicija centra u Bostonu...To je pozicija koju trebaju isforsirati da na nešto liči da bi osvojili titulu...
-
piskerernest
nema boston ni na klupi nikoga ko može zamijeniti ni odmoriti garnetta,sinoć je čak igrao i centra,na vanjskim pozicijama su kvalitetno pokriveni ali pod košem će biti propuha.garnett više nije toliko mlad 31 godina
- Comrad
Da je Vilic trener, lako bi se to, Allena na peticu i rijesen problempiskerernest wrote:garnett i pierce na svom nivou.allen lošiji.mislim da će imati probleme pod košem jer osim garnetta nemaju kvalitetnu 4 ili 5Comrad wrote:Jel ko gledao sinoc tekmu, ja mislim da su prenosili Boston - Toronto. Kako izgleda novi Boston?
-
piskerernest
hahahaComrad wrote:Da je Vilic trener, lako bi se to, Allena na peticu i rijesen problempiskerernest wrote:garnett i pierce na svom nivou.allen lošiji.mislim da će imati probleme pod košem jer osim garnetta nemaju kvalitetnu 4 ili 5Comrad wrote:Jel ko gledao sinoc tekmu, ja mislim da su prenosili Boston - Toronto. Kako izgleda novi Boston?![]()
-
piskerernest
imaš jednog genijalca,jednog solidnog i jednog katastrofalnog.stojim iza ovih riječi .avdić sve zna o košarci,a vilić je toliko loš da je to za plakatiirfan2 wrote:kako se vama svidjaju komentatori? haj eto nek imamo i nesto pohvalit, nek nije sve crno..meni super djeluje, vidis da rade sa zanimanjem a ne preko qrca, znaju ponesto o materiji ...
vama?
-
piskerernest
pa možda ipak 3LSD wrote:Komentatori su sasvim solidni...znaju voditi utakmicu...vrlo dobro 4
-
piskerernest
u potpunosti se slažemjasko_ba wrote:onaj avdic je kralj...stvarno odakle mu sve one informacije...milina ga pratiti
vilic je nikakav, los skroz...hadzic, solidno ko uvijek, sasvim pristojno
-
piskerernest
u potpunosti se slažemjasko_ba wrote:onaj avdic je kralj...stvarno odakle mu sve one informacije...milina ga pratiti
-
piskerernest
-
Hakala
bilo bi lijepo kada bi se edin javio na ovaj forum
mislim da nije umisljen,samo ga treba uputit na ovu temu.mogli bi ponekad diskutovati o NBA-u a mozda i o domacoj ligi i repki
koliko se sjecam edin je dobio otkaz na sport centru jer je ARGUMNTOVANO kritikovao famozna *pojacanja* uprave bosne.tada je ono govno od konakovica povuklo svoje veze...
i ja sam,kao i svaki bosanac i hercegovac kriticar svega i svacega
,ali zasto i ne pohvaliti ono sto valja:
Edin razvaljuje!
ps.nadam se da ce opet u prenosima lakersi dominirati
mislim da nije umisljen,samo ga treba uputit na ovu temu.mogli bi ponekad diskutovati o NBA-u a mozda i o domacoj ligi i repki
koliko se sjecam edin je dobio otkaz na sport centru jer je ARGUMNTOVANO kritikovao famozna *pojacanja* uprave bosne.tada je ono govno od konakovica povuklo svoje veze...
i ja sam,kao i svaki bosanac i hercegovac kriticar svega i svacega
Edin razvaljuje!
ps.nadam se da ce opet u prenosima lakersi dominirati