Individualism18 wrote:Smijem li znati zbog čega ti je profesor Diko ostao u tako ružnom sjećanju? Nije da mi je nešto pretjerano značio, mislim sport nikada nisam voljela, ali nikada nije ništa uradio da bih ga tako okarakterizirala. Znao je biti pomalo dosadan sa svojim dugim govorima o životu i školovanju, ali kasnije sam shvatila da je za dosta toga bio u pravu.

Znaš kako je to, čovjek s godinama postaje drugačiji.. Rijetko ko ode u pravim putem.
nemeza wrote:učenica sam prvog razreda Druge gimnazije,pa ako vam nije problem o svakom profesoru da pomalo kažete

1.Amela Vranac
2.Emira Omeragić
3.Aida Kalaba
4.Kenita Šeta
5.Dževdeta Dervić
6.Nudžejma Efendić
7.Dženisa Buljugić
8.Smajo Halilović
9.Razija Karakaš
10.Srmen Pašalić
11.Tina Alibašić
12.Džanina Nukić
1.Amela Vranac jako dvolicna i nadasve bezobrazna djevojka, kojoj je vrhunac lekcije iz bosanskog reci ucenicima da otvore knjigu i prepisu sve sto tamo pise, dok se ona ispricava s "rajom" iz prve klupe o tome kako joj je taxista svirao dok je hodala gradom i kako je kupila novi parfem... Zna biti jako zeznuta.
2. Emira je patnja ziva.. Uglavnom su sve vec rekli za nju.
8. Smajo budala 1/1
9. Razija je neko koga se nerado sjecam,mrzila sam geografiju zbog nje i zavrsila skolu mrzeci geografiju,iako sam je samo prve dvije godine imala.. Jedna jako,pa rekla bih, isfrustrirana osoba.. Isfrustrirana licnim problemima koji joj daju vjetar u ledja da ako je lose volje, podijeli sto vise losih ocjena i pokvari dan svima zivima.
10. Srmen je meni licno bio dosadan.. Ali fin čikica, jako pametan i pun anegdota

11. Tina mi je samo jednu godinu predavala.. Ugl. normala profesorica.. A van skole ne bih komentarisala

12. Džanina je uvijek bila zenskima rat, a muskima brat.. A Diko obrnuto...