Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Pretposljednji Mohikanac

Post by Pretposljednji Mohikanac »

Image

Image

hljeba i rizze :oops:
Pretposljednji Mohikanac

rizin stajling se poceo sirit i po sarajevu :D

Image
:D
Zemzem

Post by Zemzem »

Kako je Rizzu pravo ime znali iko?
dr.iver

Post by dr.iver »

valjda Rizah Lukacevic :-?
Pretposljednji Mohikanac

PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

meni je rizzo prava sex bomba
SaraLe

Post by SaraLe »

PITARKA_SA wrote:meni je rizzo prava sex bomba
Meni je ovaj sto fura Rizzin stajling :-)
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

SaraLe wrote:
PITARKA_SA wrote:meni je rizzo prava sex bomba
Meni je ovaj sto fura Rizzin stajling :-)
pa vidiš kako se žene lijepe:)) Posebna aura, valjda, šta li..;) :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

sta ima kod rizze?
poso,kucha,birtija? :D
Tesssa

Post by Tesssa »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E ja stvarno ne znam sta me je nasmijalo u zadnje vrijeme kao ovaj topic.Samo me stvarno iznenadilo i nadasve zaprepastilo sto niko nije spomenuo Amira kazica Lea :lol: :lol:

Al evo jedan linkic za Rizzu the Rose-a :lol:

http://www.startrek.com/startrek/mediav ... 4&count=-1
Pretposljednji Mohikanac

Rizzo i Deen raskinuli :shock:
SaraLe

Post by SaraLe »

PITARKA_SA wrote:sta ima kod rizze?
poso,kucha,birtija? :D
A gdje je tu SEX :shock:
Pretposljednji Mohikanac

Image

:shock: rizzo style :D
nasser

Post by nasser »

citam ovu temu i nemogu da shvatim koliko u nasoj beiha ima zavidnih ljudi koji ne razmiju prave umjetnike. rizzo je ba pijesnicka dusa on se nikad nebi sam sebe promoviro na ovaj nacin a vi besposlicari slusajte svoje metalike i druge strane interpretatore a pustite nas koji smo patriote da slusamo kvalitetnu domacu muziku. rizzo je pravi patriota i super muzicar. na zvijezdanom nebu esdrade nema boljeg njegove su pijesme uzor svima i on je jedan od rjetkih koji se sami brinu o svom stajlingu.

rizzo mi te volimo samo tako nastavi.

:bih: :music: :music: :bih: :music: :bih: :music: :bih: :music:

yu wil never wolk alon

:music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :music2:

---
Moj Grad - moj Klub!
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

nasser wrote:citam ovu temu i nemogu da shvatim koliko u nasoj beiha ima zavidnih ljudi koji ne razmiju prave umjetnike. rizzo je ba pijesnicka dusa on se nikad nebi sam sebe promoviro na ovaj nacin a vi besposlicari slusajte svoje metalike i druge strane interpretatore a pustite nas koji smo patriote da slusamo kvalitetnu domacu muziku. rizzo je pravi patriota i super muzicar. na zvijezdanom nebu esdrade nema boljeg njegove su pijesme uzor svima i on je jedan od rjetkih koji se sami brinu o svom stajlingu.

yu wil never wolk alon

---
Moj Grad - moj Klub!
Pretposljednji Mohikanac

nasser wrote:citam ovu temu i nemogu da shvatim koliko u nasoj beiha ima zavidnih ljudi koji ne razmiju prave umjetnike. rizzo je ba pijesnicka dusa on se nikad nebi sam sebe promoviro na ovaj nacin a vi besposlicari slusajte svoje metalike i druge strane interpretatore a pustite nas koji smo patriote da slusamo kvalitetnu domacu muziku. rizzo je pravi patriota i super muzicar. na zvijezdanom nebu esdrade nema boljeg njegove su pijesme uzor svima i on je jedan od rjetkih koji se sami brinu o svom stajlingu.

yu wil never wolk alon

---
Moj Grad - moj Klub!

UBL bolan ne moras se registrovati ponovo :lol: slobodno ti pishi pod istim nikom, necemo mi posumnjati da rizzoni ima vishe fanova od jednog tebe :D :lol:

inace :D jel rizo pismen :? :D :lol: :lol: podebljane su ti gramaticke greske, pa poradi na tome malo :D :D :lol:

njegove pIjesme su uzor svima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OOOOOOOOOOOOOOOO grome :D :D al ne ti iz vedra neba :D :D :lol: rani me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e bas mi je ovo trebalo u ovo sumorno popodne :lol: :lol: :lol:
nasser

Post by nasser »

Pretposljednji Mohikanac wrote:

yu wil never wolk alon

---
Moj Grad - moj Klub!

UBL bolan ne moras se registrovati ponovo :lol: slobodno ti pishi pod istim nikom, necemo mi posumnjati da rizzoni ima vishe fanova od jednog tebe :D :lol:

inace :D jel rizo pismen :? :D :lol: :lol: podebljane su ti gramaticke greske, pa poradi na tome malo :D :D :lol:

njegove pIjesme su uzor svima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OOOOOOOOOOOOOOOO grome :D :D al ne ti iz vedra neba :D :D :lol: rani me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e bas mi je ovo trebalo u ovo sumorno popodne :lol: :lol: :lol:
mokasinac nema potrbe za tarvim rijecnikom ja nisam nikoga vrjedjao samo sam htijo, skrenut paznju na cinjenicu da je rizzo za razliku od mnogih vas zlobnih forumasha pravi patriota i bosanski muzicar. na bosansko-hercgovackj muzickoj sceni nema ni jedan, tako kvalitetan i iskren pristup kao rizzo. vi ste papci koji su sljegli ko zna odkud pa ste ljubomorni na rizzu koji je musliman i prava sarajevska raja.

eto toliko i pustite i nekoga ko ima nesto reci o rizzinoj muzici da kaze a ne ove bljuvotinje.

---
Moj Grad - moj Klub!
Pretposljednji Mohikanac

kako te ba nije stid da ono rizzino nazoves muzikom :lol: kako ona gurabija ide, haj zapjevaj malo :lol:

dobro jarane, znam ja sta si ti htiiJo, mi smo papci a ti si pravi gradjanin koji slusa rizu :P 8-)

il se kaze ricu?

i jebemu sta nekog boli kurac jel musliman il jevrej il hriscanin il budist :?

:lol:
nasser

Post by nasser »

Pretposljednji Mohikanac wrote:kako te ba nije stid da ono rizzino nazoves muzikom :lol: kako ona gurabija ide, haj zapjevaj malo :lol:

dobro jarane, znam ja sta si ti htiiJo, mi smo papci a ti si pravi gradjanin koji slusa rizu :P 8-)

il se kaze ricu?

jarane tebi je krivo sto je rizzo prava sarajevska raja. ko ti je kriv sto si papak pa ne razumijes da je samo prava bosnjacka raja uvijek bila uz rizzu legendu.

---
Moj Grad - moj Klub!
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

nasser wrote:
Pretposljednji Mohikanac wrote:kako te ba nije stid da ono rizzino nazoves muzikom :lol: kako ona gurabija ide, haj zapjevaj malo :lol:

il se kaze ricu?

jarane tebi je krivo sto je rizzo prava sarajevska raja. ko ti je kriv sto si papak pa ne razumijes da je samo prava bosnjacka raja uvijek bila uz rizzu legendu.

---
Moj Grad - moj Klub!
rizzo je legenda... 8-)
Pretposljednji Mohikanac

"prava bosnjacka raja" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Smith17

Post by Smith17 »

ja ću onda prije biti srbin :lol: :lol: :lol: :D :D
Pretposljednji Mohikanac

fakat, uz koga je onda prava srpska raja :? :roll: :D
Pusur

Post by Pusur »

---
Moj Grad - moj Klub!
Mora da se salis?!
Pretposljednji Mohikanac

sto je najgore - ne sali se :D
Post Reply