hljeba i rizze
Moderator: _BataZiv_0809
pa vidiš kako se žene lijepe:)) Posebna aura, valjda, šta li..SaraLe wrote:Meni je ovaj sto fura Rizzin stajlingPITARKA_SA wrote:meni je rizzo prava sex bomba
nasser wrote:citam ovu temu i nemogu da shvatim koliko u nasoj beiha ima zavidnih ljudi koji ne razmiju prave umjetnike. rizzo je ba pijesnicka dusa on se nikad nebi sam sebe promoviro na ovaj nacin a vi besposlicari slusajte svoje metalike i druge strane interpretatore a pustite nas koji smo patriote da slusamo kvalitetnu domacu muziku. rizzo je pravi patriota i super muzicar. na zvijezdanom nebu esdrade nema boljeg njegove su pijesme uzor svima i on je jedan od rjetkih koji se sami brinu o svom stajlingu.
rizzo mi te volimo samo tako nastavi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yu wil never wolk alon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Moj Grad - moj Klub!
nasser wrote:citam ovu temu i nemogu da shvatim koliko u nasoj beiha ima zavidnih ljudi koji ne razmiju prave umjetnike. rizzo je ba pijesnicka dusa on se nikad nebi sam sebe promoviro na ovaj nacin a vi besposlicari slusajte svoje metalike i druge strane interpretatore a pustite nas koji smo patriote da slusamo kvalitetnu domacu muziku. rizzo je pravi patriota i super muzicar. na zvijezdanom nebu esdrade nema boljeg njegove su pijesme uzor svima i on je jedan od rjetkih koji se sami brinu o svom stajlingu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yu wil never wolk alon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Moj Grad - moj Klub!
mokasinac nema potrbe za tarvim rijecnikom ja nisam nikoga vrjedjao samo sam htijo, skrenut paznju na cinjenicu da je rizzo za razliku od mnogih vas zlobnih forumasha pravi patriota i bosanski muzicar. na bosansko-hercgovackj muzickoj sceni nema ni jedan, tako kvalitetan i iskren pristup kao rizzo. vi ste papci koji su sljegli ko zna odkud pa ste ljubomorni na rizzu koji je musliman i prava sarajevska raja.Pretposljednji Mohikanac wrote:nasser wrote:citam ovu temu i nemogu da shvatim koliko u nasoj beiha ima zavidnih ljudi koji ne razmiju prave umjetnike. rizzo je ba pijesnicka dusa on se nikad nebi sam sebe promoviro na ovaj nacin a vi besposlicari slusajte svoje metalike i druge strane interpretatore a pustite nas koji smo patriote da slusamo kvalitetnu domacu muziku. rizzo je pravi patriota i super muzicar. na zvijezdanom nebu esdrade nema boljeg njegove su pijesme uzor svima i on je jedan od rjetkih koji se sami brinu o svom stajlingu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yu wil never wolk alon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Moj Grad - moj Klub!
UBL bolan ne moras se registrovati ponovoslobodno ti pishi pod istim nikom, necemo mi posumnjati da rizzoni ima vishe fanova od jednog tebe
![]()
inacejel rizo pismen
![]()
![]()
![]()
podebljane su ti gramaticke greske, pa poradi na tome malo
![]()
![]()
njegove pIjesme su uzor svima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OOOOOOOOOOOOOOOO grome
![]()
al ne ti iz vedra neba
![]()
![]()
rani me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e bas mi je ovo trebalo u ovo sumorno popodne
![]()
![]()
jarane tebi je krivo sto je rizzo prava sarajevska raja. ko ti je kriv sto si papak pa ne razumijes da je samo prava bosnjacka raja uvijek bila uz rizzu legendu.Pretposljednji Mohikanac wrote:kako te ba nije stid da ono rizzino nazoves muzikomkako ona gurabija ide, haj zapjevaj malo
![]()
dobro jarane, znam ja sta si ti htiiJo, mi smo papci a ti si pravi gradjanin koji slusa rizu![]()
![]()
il se kaze ricu?
i jebemu sta nekog boli kurac jel musliman il jevrej il hriscanin il budist
rizzo je legenda...nasser wrote:jarane tebi je krivo sto je rizzo prava sarajevska raja. ko ti je kriv sto si papak pa ne razumijes da je samo prava bosnjacka raja uvijek bila uz rizzu legendu.Pretposljednji Mohikanac wrote:kako te ba nije stid da ono rizzino nazoves muzikomkako ona gurabija ide, haj zapjevaj malo
![]()
dobro jarane, znam ja sta si ti htiiJo, mi smo papci a ti si pravi gradjanin koji slusa rizu![]()
![]()
il se kaze ricu?
i jebemu sta nekog boli kurac jel musliman il jevrej il hriscanin il budist
---
Moj Grad - moj Klub!