Goa wrote:Osmanagic?
Ko je on?
Ko su bajni arheolozi kojima se on dici?
Ko je narod koji gore kopa?
Ko ste vi koji mislite da je visocica piramida?
..... bla bla
Uskoro i muzicka numera koja pretenduje da bude hit, pa ces ih sve bolje upoznati
Moderator: Chloe
Goa wrote:Osmanagic?
Ko je on?
Ko su bajni arheolozi kojima se on dici?
Ko je narod koji gore kopa?
Ko ste vi koji mislite da je visocica piramida?
..... bla bla
Mesic nece primiti Osmanagica.Reina wrote:Prenj wrote:Reina wrote: pa to je zakazano za 2. junihttp://www.sarajevo-x.com/clanak/060519038
Zagreb je veoma zainteresiran za otkriće bosanskih piramida. Ovo je moje drugo gostovanje u hrvatskoj metropoli. Bio sam gost televizije RTL i ljudi iz Zagreba sa zanimanjem prate ono što se dešava u Visokom", izjavio je za FENU Osmanagić te najavio da će u Zagrebu biti i 26. maja kada je zakazan zvanični susret predsjednika Fondacije s predsjednikom Republike Hrvatske Stjepanom Mesićem
da i sta sad zelis reci...ja sam u novinama citala o sastanku
Mesica i Osmanagica za 2. juni ... ti si pitao a ja ti prenijela info. iz novina ...
evo na drugoj zatvorenoj temi pronasla sam to o sastanku kad sam i citalaa![]()
Reina wrote: Osmanagić je dobio poziv predsjedniika Hrvatske Stjepana Mesica
da bude njegov gost 2. juna...
joj kad vidim link na taj blog, ne vjerujem vise sve ni da pise da je mlijeko bijelo...Gospon Macola wrote:
Mesic nece primiti Osmanagica.
http://piramidazablude.blogger.ba/arhiva/2006/05/29
STA BIO U HERCEGOVINI.....Goa wrote:Jesi ikad bio u Hercegovini?
Sta mislis sto dole na brdima nema zemlje?

Da li vjerujes u ovu ili onu boju mlijeka, ne znam niti je bitno. Ali je jasno da ga Mesic nece primiti i da je Osmanagic lagao.mIRCerka wrote:joj kad vidim link na taj blog, ne vjerujem vise sve ni da pise da je mlijeko bijelo...Gospon Macola wrote:
Buraz, filozofiju i demagogiju ostavljam tebi, vidim dobro ti ide....Gospon Macola wrote:Da li vjerujes u ovu ili onu boju mlijeka, ne znam niti je bitno. Ali je jasno da ga Mesic nece primiti i da je Osmanagic lagao.mIRCerka wrote:joj kad vidim link na taj blog, ne vjerujem vise sve ni da pise da je mlijeko bijelo...Gospon Macola wrote:
To je sve, sto sam htio kazati, a ti sada filozofiraj.
Goa wrote:Jesi ikad bio u Hercegovini?
Sta mislis sto dole na brdima nema zemlje?
Netrazimo mi nikakve naucne argumente, ko ili zasto od Semira i "raje".. nego of skepticara koji misle da je kopanje uzalud i koji tvrde da tamo nema nista..ama bas nista!!!!!!!!!adisio wrote:Pitate KO je nanjeo zemlju na piramidu? I onda hocete da cujete naucne argumente o dokazivanju piramida?
Stvarno je ovo smijesno. Idite u biblijoteku, uzmite knjige i citajte o piramidama u meksiku i srednjoj americi... ustvari otidjite u visoko i upitajte Semira..
mIRCerka wrote:Buraz, filozofiju i demagogiju ostavljam tebi, vidim dobro ti ide....Gospon Macola wrote:Da li vjerujes u ovu ili onu boju mlijeka, ne znam niti je bitno. Ali je jasno da ga Mesic nece primiti i da je Osmanagic lagao.mIRCerka wrote: joj kad vidim link na taj blog, ne vjerujem vise sve ni da pise da je mlijeko bijelo...
To je sve, sto sam htio kazati, a ti sada filozofiraj.
sad ce kisa da spere nesto blata i zemlje sa piramide...blago nama... jos malo pa cemo je gledati...kako treba...iz Visokog...
jarane, tebi nije dobro...mesija...uff....Gospon Macola wrote:
Te recenice ti sebi samoj kazi. Nisam ja poceo da filozofiram, niti zelim diskutirati o bezveznim stvarima s tobom. Semir Osmanagic je najavljivao susret s Mesicem, kasnije se ispostavilo da je laz tj. da je dobio nogu od istog i gotova stvar.
Dakle, ako imas sta kazati, onda u vezi toga i ostavi po strani svo filozofiranje, zemlju, blato, kisu itd.
Budi malo konkretnija, kad vam glavni mesija to nije.
Eno, procitao sam da cak i zna, ko su nam bili preci.
http://stultitia.blogger.ba/arhiva/2006/05/30
Malo vise konstruktivnosti, molit cu. I malo manje bavljenja sa privatnoscu sugovornika. Boli tebe briga, kako mi je. Ovdje su tema navodne piramide, a ne mentalno stanje forumasa.mIRCerka wrote:jarane, tebi nije dobro...mesija...uff....Gospon Macola wrote:
Te recenice ti sebi samoj kazi. Nisam ja poceo da filozofiram, niti zelim diskutirati o bezveznim stvarima s tobom. Semir Osmanagic je najavljivao susret s Mesicem, kasnije se ispostavilo da je laz tj. da je dobio nogu od istog i gotova stvar.
Dakle, ako imas sta kazati, onda u vezi toga i ostavi po strani svo filozofiranje, zemlju, blato, kisu itd.
Budi malo konkretnija, kad vam glavni mesija to nije.
Eno, procitao sam da cak i zna, ko su nam bili preci.
http://stultitia.blogger.ba/arhiva/2006/05/30
drzi se ti bloggera i te price tamo...
Da stucnjaci vrse iskopavanja, ne bih imao nista protiv toga. Ali kada jedan sarlatan izvrsava iskopavanja i trubi nama nesto o nekim Prailirima, pet piramida, energetskim cvorovima, okruglom kanjenju, koje pomaze konjima, kravama, ovcama kada imaju problema sa mokrenjem, e onda se ne moze kazati "ma neka se samo kopa".sultanijica wrote:Zar nije dovoljno da zaista postoji arheolosko nalaziste.. piramida ili ne...![]()
Samo nek se kopa...
Nema ured Gosp.Mesica drugog posla nego da vama na emailove odgovara... i to jos o detaljima njegovog razmisljanja...Gospon Macola wrote:mIRCerka wrote:Gospon Macola wrote:
Dakle, vratimo se na pocetak: dobio Osmanagic nogu od Mesica tj. Osmanagic lagao sto se suserta s Mesicem tice. Ali, to i nije neka velika laz kada se poredi sa laganjem o tri-cetiri-pet piramida u Bosni.
sultanijica wrote:Zar nije dovoljno da zaista postoji arheolosko nalaziste.. piramida ili ne...![]()
Samo nek se kopa...
Ja sam procitao, sta sam procitao. Uostalom, na web-stranici predsjednika Hrvatske jasno stoje sve njegove aktivnosti. A tamo ni rijeci o Osmanagicu. Uostalom, da se susreo s njim to Semirova fondacija sigurno ne bi propustila da objavi.Larci wrote:Gospon Macola wrote:mIRCerka wrote: Nema ured Gosp.Mesica drugog posla nego da vama na emailove odgovara... i to jos o detaljima njegovog razmisljanja...![]()
Uzmi brate Print Sc! pa nam zakaci taj tako vazan diplomatksi odgovor a ne bla--blaaa!!!
mojne demagogije!!!Larci wrote: Netrazimo mi nikakve naucne argumente, ko ili zasto od Semira i "raje".. nego of skepticara koji misle da je kopanje uzalud i koji tvrde da tamo nema nista..ama bas nista!!!!!!!!!![]()
IZ WEB KALENDARA GOSP. MESICA TI SI ZAKLJUCIO citiram "da je Predsjednik vrlo dobro upoznat sa situacijom i misljenjima bosanskih i internacionalnih strucnjaka"... TO TAKO TAMO PISHE... DE MAJKETI LINK POSALJI DA NE HRVARIM PO NETU...Gospon Macola wrote:Larci wrote:Gospon Macola wrote:
Haman si ti ovdje zamijenio kruske i jabuke. Ja sam ti naveo link, posto sam procitao nesto. A to sto ti sada nesto nadovezujes je tvoja stvar, ne moja.Larci wrote:Gospon Macola wrote:Larci wrote:
Ko laze, taj i krade. Do sada 145.000KM. Fino, fino ... pravo na bosanski nacin gradi Semir piramidu. Samo ne za Bosnu, nego za sebe. A i babi mu.Meyra wrote:Ma sta ste zapeli za to , hoce li se nas uvazeni arheolog , istrazivac i pronalazac Piramide Sunca i ostalih piramida, Samir Osmanagic sresti sa Mesicem.
Naravno da hoce ako nadje vremena za taj susret.
Samir je nasao sto je nasao a nama je sad najlakse da od toga napravimo piramidu ili jos nesto bolje od piramide.
Zasto se jednostavno ne radujete da je Bosnu obogatio sa tim fenomenalnim otkricem i stavio je u fokus svih svjetskih medija. Pomozite da to dostojanstveno i mudro odradimao u nasu korist.
Neka to postane "piramida na bosanski nacin".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()