A wrote:taxi_driver wrote:ja bih pitao piramidase,je li se napokon zna je lipiramida ili nije.ili je nesto sto dosad nije istrazeno?
mi tvrdimo da nije piramida,vi tvrdite da jeste,i nemojte nam sada palamuditi dobro je sto sam kopa mozda otkrije nesto sto nikad nije istrazeno.on je rekao da je piramida i ja ocekujem piramidu.ako je ne bude on je za mene lazov i ublehas.
to je isto kad kopas zemlju ispred kuce i kazes komsijama da je tu zlato a nadjes vodu.i kazes jebi ga nek sam nesto nasao i nisam djaba kopao.
Ovo se zaboravlja u ovoj nadasve uzbudljivoj diskusiji

Pa da spasim od zaborava

Na osnovu dosadasnjih dokaza,logicno je zakljuciti da se radi o piramidi (piramidama),naravno pod uslovom

da doticni/a zna logicno razmisljati
Dakle logika nam govori da:
ako je brdo u obliku piramide,a pri tome sve strane pravilno okrenute prema stranama svijeta,ako to brdo nije jedino takvo, vec postoji jos nekoliko a koja su izmedju ostalog pravilno rasporedjena i grade jednakostranicni trougao u svome rasporedu ,ako je satelitskim "termalnim" snimcima potvrdjeno razlicito emitovanje toplote piramidalnih brda (supljih kamenih struktura) u odnosu na ostala "puna" brda,ako je radarskim snimcima potvrdjeno postojanje pravolinijskih tunela u "piramidalnim brdima",ako je geoloska analiza potvrdila Semirovu tezu i ako im je na kraju co’jk iskop’o tonama teske kamene blokove slozene u cetiri reda,onda bi po svoj prilici trebalo da se radi o piramidi/piramidama...
Cisto logicno,zar ne?
Medjutim "neki" ga i dalje nazivaju "ublehasom i diletantom" a da pri tome nemaju odgovora na pitanje sta je to sto je do sada iskopano?Ako nije piramida sta je? A piramida nije jer tako ne pise u knjigama iz kojih su se oni ucili

Krasno,divno,naucno...

A isti DOKTORI NAUKA nisu upratili revoluciju u arheologiji,na osnovu kojih su ponistena ubjedjenja da je u ta doba covjek bio pecinar nesposoban da gradi,vec naprotiv postojale su mocne civilizacije o kojima se do posljednih otkrica ( recimo otkrice u blizini Japana) nije nista znalo...
Ja bih pitao doticnu gospodu "strucnjake" sta je ono sto je Semir otkop'o?
Je li kamencura obicna ili i dalje nemaju odgovora?
Hvala!