Cirkus dana!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
blah blah

Post by blah blah »

dawn_upon_dawn wrote:
cyprus wrote:
dawn_upon_dawn wrote: da nije zalosno bilo bi smijesno, jos nije troll :roll:

Ja mislim da ste vi šnjufka pogrešno razumili, ali moguće da griješim. :-)

pa sto nije demantovao ? :-)
ovo je cista ironija, samo sto je stvarnost takva da to moras unaprijed naglasiti... go snjufko!
danas

Post by danas »

blah blah wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
cyprus wrote:

ovo je cista ironija, samo sto je stvarnost takva da to moras unaprijed naglasiti... go snjufko!
eh, mozda mi ne upratismo snjufkov smisao za ironiju i cinizam... do nas... :oops: :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

blah blah wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
cyprus wrote:

pa eto, moze biti na cirkusu i kao majstor ironije :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

JahijaJilic wrote:
Izvini ali Haretov interes nije moj interes. Ja nemam interesa da zivim u bosnjackoj drzavici , da mi sef drzave bude , korumpirani podgrijani les Safet halilovic[/size][/b], da mi najuspjesniji biznismen bude lopov i istakuti seljacina Jata, da moram po drzavnim institucijama gledati polupismene ministre koje je taj tvoj Hare postavio.

uzas covjece, pa sta je taj tvoj Hare uradio za bosnjacki interes dosad.
Sa dozvolom popravljeno je ime u veliko slovo Safet Halilovic. Zasto je gospodin korumpirani podgrijani les? Zar nije izveo BiH iz mnogih kriza? A vodi i to Ministarstvo za izbjeglice (vjerojanto protjerane i izgubljene) a tako dugo je na vlasti. Zar to nije pozitiva korupcije tzv. anti-korupcija?

"pa sta je taj (tvoj- moj nije) Hare uradio za bosnjacki interes dosad

Nahranio je tisuce izgladnjelih i osiromasenih Bosnjaka, a i ostalih naroda BiH. Izgradio stanove i smjestio u izgradjene novogradnje sluzbenike i radnike Zeljezare. Podigao, obnovio i izgradio fabrike u kojima je zaposlenje naslo preko 50% nezaposlenih Bosnjaka i "drugih". Posebno onih mladolikih od 20 do 45 godina. Osigurao internacinalni nivo "feudalnog skolstva iz 18. veka". GOVORI 7 JEZIKA, pa i ISTOVREMENO.

A gospodin Halilovic, kao ministar BiH malo jednog malo drugog ministarstva, radom i boljitkom na vise nivoa i razina, osigurao jedinstveno skolstvo na nivou Federacije i uveo Bosanski jezik cak i u skole sa "H predznakom". O "zajednickim" skolama na nivou Federacije cak je i EU raspravljala. Podigao obrazovni i drugi nivo svih prognanih, istjeranih, raseljenih i drugih.

Na najnovije ´tuzbe protiv istih nitko se poslije toliko uspeha ne bi ni osvrtao. Na neumoljive zahtjeve o zajednickim strukturama, sigurno ce osigurati da tamo "nekakve" institucije iz RS ne mogu iznositi "proizvoljne" statistike o nezaposlenosti u Federaciji, o korumpiranosti u BiH, bez znanja zajednickih institucija BiH i kontrole iz Sarajeva. Bila bi i multietnicnost 100% osigurana, da policija i pravni eksperti iz RS dodju i na podrucje Federacije.

Zar je sve to tako pogresno? Neumoljivi borci za zajednicku BiH ...
Shit of the day :thumbup:

Mislim da imamo danasnjeg sampiona :lol: :lol: :lol:
_ambassador

Post by _ambassador »

zoom66 wrote:
Arslan wrote:
fistik wrote:kad meni u mene moj uzimate :D identitet :D onda cu i ja neciji :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:
primi ga onda od nas sviJu! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
shto ga shuknu fistiku :D:D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:05, edited 1 time in total.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Radoje B. wrote:Odakle vam teorija da su muskarci opsjednuti sisama. Zene su opsjednute sisama, muskarci su opsjednuti kurcem :D
Nisu valjda svi :shock: :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

bisvit wrote:
EI Presidente wrote:
bisvit wrote:problem su cigani i kinezi. nije ni cudo sto pijace rade super kada sam vidjela kako je garderoba narocito markirana skupa nisam mogla vjerovati, ali ne vazno treba otvoriti neki poseban veliki market i strpati cigani i kineze pa finoneka placaju povisok porez i neka brate iznose i brodice i futrole i lepeze i sva svoja sranja a neka se sklone iz centra grada jer prave ruglo sto svojim proizvodima sto svojim jos ruznijim fizickim izgledom. jer to je ipak centar grada idi u buljakov potok pa otvori centar za prodaju ili na koblju glavu koga zanima ta vrsta robe nece mu biti tesko uzverat se dogore.
ma rodila majka hitlerjunge svoje malo... :D

pa sto da ne vecina nas je shvatila da hitler nije bez razloga htio pojedine zbrisat s lica zemlje bilo je i to debelog razloga
forumska "proud to be Nazi" :D
Last edited by Bea_Trix on 14/09/2007 21:26, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

ma ovo je ONA ba :D:D
Zorka, jesi li ovaj vidjela :D
bisvit wrote:da slucajno ovog nasera i njegovu frnjokalicu negdje sretnem u gradu samo bih se zacudila koliko ce seljaka jos domiliti ovdje, veci je lafac u onom maskirnom odjelu, onako izgleda sav zajeban
mislim mozda je tip u prirodi ljepsi ko voli takve momcine,
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

:lol: :lol: :lol: umako mi taj :lol:
danas

Post by danas »

moj favorit je docim ovaj biser :D :D

bisvit wrote:neko rece ne bi ni u kom slucaju bila ovisna o muskarcu, amolim te zasto jer svakako kako god okrenes povuces vise od njega. skontaj pa ces vidjeti. kuhamo jer neces valjda dozvoliti da ti se on mijesa mozda i hoces ali na kraju uvijek radi brzine i ko zna cega zena odradjuje taj posao. nece valjda cistiti, ja to ne dozvoljavam jer ne volim fuseraj a i ostale sigurno, trece oko djece ma koliko se trudili muski ne znaju opet zena ako nista jer dijete je trazi po ili zakona i na kraju radis da bi ti se priznalo da si neovisna imas kao svoje pare. ja volim da sjedim u kuci odradjujem kucne poslove i naravno diskretno donosim odluke jer to na kraju bude svakako ovisna neovisna muski nisu bas pretjerano pametni u starosti, svakako ako ne vec u mladosti traze savjete supruge i precutno se u svemu s njom slazu. malo prokontaj pa ce ti biti jasnije, zasto zene na kraju i mladje i starije izgledaju fizicki sjebanije od muskaraca, sve sto ne znas samo ce ti se reci, vjeruj.
pitt

Post by pitt »

ma riznica bisera :D:D sehara mudrosti :DD:

http://www.sarajevo-x.com/forum/search. ... hor=bisvit
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 12:47, edited 1 time in total.
lady midnight

Post by lady midnight »

univerzalac wrote:
ja71 wrote:
univerzalac wrote: Svako ima pravo izbora...samo ću ti reć da nisi tako šifriran da voliš muškarce...već te prokletnik uzo pod svoje...i od života ti pravi košmar...i tako reći tempiranu bombu koja hoda!!! De malo razmišljaj...
PS. Skrećemo s teme...
Jest da skrecemo sa teme ali prica se da je i Reis Ceric heteroseksualac
Joj nebuloze... :-) :lol:

bez komentara :D
Neelix

Post by Neelix »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj lika :D s koje je ovo teme? :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

Neelix wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj lika :D s koje je ovo teme? :lol: :lol: :lol:
ne pitaj, gori je od tebe :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

ti haman nisi skontala da nije smijesno to sto je on protiv pedera :P
danas

Post by danas »

Neelix wrote:ti haman nisi skontala da nije smijesno to sto je on protiv pedera :P
nisam :lol: :lol: :lol: :P
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Univerzalca birati u preSJENIstvo, ... umjesto Lepog, ... :-) :oops:
dino_va..djevojcica

Post by dino_va..djevojcica »

jes, jes sejtan uz'o pod svoje :D :D :D
Post Reply