ja izgleda fulila cilj akcijeedu wrote:da ces mi ti pomoci u skidanju stomaka..stella_sa wrote:narode sta ste dogovorili, mrzi me citati sve?![]()
![]()
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pa samaram...lagano...nisam sadista....daduli_sa wrote: Ma iskreno ja sve nekako ocekujem da TI budes ta koja samara.... vidim da po forumu to radis...![]()
![]()
hajd idem ja da saljem mail Sarajevo Apotekama da vidimo detalje.
idi salji, mailom salji odgovor pa cemo onda postirat obavjestenje...
-
Coco_Marocco
Pridruzujem se akciji i pozdravljam organizatore....svaka cast.
P.S. Cekam instrukcije za gdje uplatiti
-
mIRCerka
otpopzdrav instrukcije procitaj na http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529Coco_Marocco wrote:Pridruzujem se akciji i pozdravljam organizatore....svaka cast.
- daduli_sa
Kako se pojavila potreba da pomognemo Mjedenici i Pazaricu u eventualnoj nabavci nekih lijekova i medicinskih potrebstina, u dogovoru sa Mirci kontaktirao sam telefonom Apoteke Sarajevo i dostavio im mailom spisak tih lijekova sa molbom da nam proslijede ako mogu cjenovnik da bi mogli da vidimo mozemo li se upustiti u taj dio akcije. Slijedi odgovor od njih!
p.s. odoh doruckovati
p.s. odoh doruckovati
-
vodolija_33
kako ćemo se obući?mIRCerka wrote:Deda Mraz je Deda Mraz i tacka...ako cemo i tu da ganjamo interese jezika, onda nek Deda Mraz ide u macku pitarinu odakle je i dosao:D:D
nego, sutra u 1 pa ko stigne, stigao je...
-
mIRCerka
toplovodolija_33 wrote:kako ćemo se obući?mIRCerka wrote:Deda Mraz je Deda Mraz i tacka...ako cemo i tu da ganjamo interese jezika, onda nek Deda Mraz ide u macku pitarinu odakle je i dosao:D:D
- Vodenjak
U frci sam, pa sam samo preletio preko danasnjih i nocasnjih postova...
Ono oko lijekova je stvarno OK, ali nesto kontam...
Hoce li to stvarno obradovati djecu?
Mislim, jegi ba...
Ipak bi neka manja igracka ili slatkis dobro dosli..
Ako je to vec napisano da ulazi, ne zamjerite...
Kazem da sam samo preletio preko postova!
Vozdrica!
Ono oko lijekova je stvarno OK, ali nesto kontam...
Hoce li to stvarno obradovati djecu?
Mislim, jegi ba...
Ipak bi neka manja igracka ili slatkis dobro dosli..
Ako je to vec napisano da ulazi, ne zamjerite...
Kazem da sam samo preletio preko postova!
Vozdrica!
- flora.sa
vecina ovih lijekova je jeftina...ali mozda ipak da sacekamo da vidimo sa koliko cemo novca eraspolagati...
djeca bi ipak najvise voljela vidjeti roditelje to je sigurno, ali opet sa druge strane, bitiniji su lijekovi...
no, opet oni kao Institucija mogu traziti novac za nabavku istih, ali sigurno ne mogu traziti novac, za prevoz roditelja do Sarajeva...
nekako mi je sada ovo bare-bare:)), oboje mi je nekako bitno, sada gledati prioritet...tesko...prioritet djece su sigurno roditelji, a Institucije lijekovi...da li je bitinije nama sada uzeti u obzir zelje djece, ili zelje Institucije...
ipak mi trebamo da obradujemo djecu...djeca se nece obradovati lijekovima...
teska situacija
djeca bi ipak najvise voljela vidjeti roditelje to je sigurno, ali opet sa druge strane, bitiniji su lijekovi...
no, opet oni kao Institucija mogu traziti novac za nabavku istih, ali sigurno ne mogu traziti novac, za prevoz roditelja do Sarajeva...
nekako mi je sada ovo bare-bare:)), oboje mi je nekako bitno, sada gledati prioritet...tesko...prioritet djece su sigurno roditelji, a Institucije lijekovi...da li je bitinije nama sada uzeti u obzir zelje djece, ili zelje Institucije...
teska situacija
- Vodenjak
Ono gore boldirano je i moja poenta...flora.sa wrote:vecina ovih lijekova je jeftina...ali mozda ipak da sacekamo da vidimo sa koliko cemo novca eraspolagati...
teska situacija
Ali, hocu da znaju oni sto budu morali da se odluce,
da ce imati moju punu podrsku, bez obzira kako odlucili!!
Da ne bude po onoj, lako je tudjim......
- bpsang
- bpsang
CENTAR PARKA Alije Izetbegovica kod kipa CIKE U 13hmIRCerka wrote:Deda Mraz je Deda Mraz i tacka...ako cemo i tu da ganjamo interese jezika, onda nek Deda Mraz ide u macku pitarinu odakle je i dosao:D:D
- Pooll
Meni oci ispadose crk'o sam danas kao i svaki dan... nisam procitao ovih 65416 potova pa bih zamolio za kratak rezime, onako u 3 recenice
Je li ovaj sutra sastanak dogovor ili se prikupljaju pare?
Sorry jos jednom sto ja ovako kao grom iz vedra neba...
- daduli_sa
Ma ok je @pooll, razumijemo tePooll wrote:Meni oci ispadose crk'o sam danas kao i svaki dan... nisam procitao ovih 65416 potova pa bih zamolio za kratak rezime, onako u 3 recenice![]()
Helem, odgovor je - SVE NAVEDENO, i sastanak i "otimanje" para kako kaze mirci i dogovor pa se ti nadji u svemu tome
Pozdrav!
- Pooll
Oki... ovi koji su pravili mailing listu, priheftajte me zivi bili na: [email protected]
-
farky
posalji je mirci na [email protected]Pooll wrote:Oki... ovi koji su pravili mailing listu, priheftajte me zivi bili na: [email protected]
- Vodenjak
Ne moze, zakasnio si!Pooll wrote:Oki... ovi koji su pravili mailing listu, priheftajte me zivi bili na: [email protected]
Jadna ti majka kad te se mirci docepa!