Ma kakvi troje,stella,ima ih ona u ormaru sakrivenih.stella_k wrote:
A samo vas je troje, O Mocna Sudinice???
Poligamija se širi Bosnom
- stella_k
Ovo je obecanje...dato...u vjerskom zanosu??bolje_grob_nego_rob wrote:NEKA PATI KOGA SMETAFair Life wrote:Nije ovdje u pitanju ni Islam ni islamski obicaji.
Nije ovdje u pitanju ni Kuran... ni Muhammad... ni Allah.
Ovo je sve (visezenstvo) u namjeri da se obicaji Saudijske Arabije cija religijska politika potpomaze bosanske vehabije sto vise ukorijeni na prostorima BiH, tacnije Federacije, ili jos preciznije... na prostoru dokle moze dobaciti Muderis i njegovi fanovi iz dzamije kralja Fahda.
Svi nadlezni u IVZ sute o tome (reis Ceric)... ili precutno odobravaju jer su maznuli saudijske pare. Valja se sada oduziti prihvatanjem ideologije.
Nazdravlje vam i zene i muzevi... i panislamizam. Daleko vam kuca...![]()
![]()
![]()
DOCI CEMO MI I DO TVOJE KUCE, A TAD CES DOBIT STO SAM TI OBECAO
Last edited by stella_k on 07/11/2005 12:35, edited 1 time in total.
-
bolje_grob_nego_rob
Pun si smislenih komentara, akademik pravi !nebi wrote:Pas ti je tata...a mama kuja.bolje_grob_nego_rob wrote:Je li ono netko spominjao pecine ???nebi wrote: Tebi treba genitalna hirurgija,da produzi kitu tvom "bratu".
Pas obicni, nista vise !!!
Ma rodila mama !
-
nebi
Ja sam vec kupio BIC..da vas brijem...bez vode i sapuna.bolje_grob_nego_rob wrote:NEKA PATI KOGA SMETAFair Life wrote:Nije ovdje u pitanju ni Islam ni islamski obicaji.
Ovo je sve (visezenstvo) u namjeri da se obicaji Saudijske Arabije cija religijska politika potpomaze bosanske vehabije sto vise ukorijeni na prostorima BiH, tacnije Federacije, ili jos preciznije... na prostoru dokle moze dobaciti Muderis i njegovi fanovi iz dzamije kralja Fahda.
Svi nadlezni u IVZ sute o tome (reis Ceric)... ili precutno odobravaju jer su maznuli saudijske pare. Valja se sada oduziti prihvatanjem ideologije.
![]()
![]()
-
PR80.
I ko kaze da mi ne pricamo o sretnoj familiji?Toozla wrote:....ja sve svoje hanumice tretiram punopravno.....puno i pravo.....barem dok sam jos mlad.....PR80. wrote:Pa nek, ima vremena da nas bude vise mashala, kad nam Toozlu zaFatestella_k wrote: A samo vas je troje, O Mocna Sudinice???godine. Jos je on mlad i ima snage za vise hanumica.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....one uzvrate istom mjerom....
![]()
![]()
![]()
.....sklad i harmonija.....
- stella_k
Nije valjda da ih u ormaru drzis????[img]http://smilies.sofrayt.com/^/9971/encore.gif[/img]PR80. wrote:Dobro pa me napomenu Harkoo...Harrys wrote:Ma kakvi troje,stella,ima ih ona u ormaru sakrivenih.stella_k wrote:
A samo vas je troje, O Mocna Sudinice???![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Ormar je trokrilni, ima mjesta u njemu mashalaaaaaaa...![]()
![]()
-
PR80.
Nemas ti sta da se zalis O Mocna, bar ces imati koristi od nas kad vas posjetimo u restoranu.stella_k wrote:Harrys wrote:
Ma kakvi troje,stella,ima ih ona u ormaru sakrivenih.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znala sam ja da iz mire........
Nije dzaba O Mocna Sudinica.
-
bolje_grob_nego_rob
Da, i njemu si to rekla nakon onih gnjusnosti koje je uputio jednoj forumasici !stella_k wrote:I ti mene onomad upita sto sam za kcerkin zivot zabrinuta....bolje_grob_nego_rob wrote:NEKA PATI KOGA SMETAFair Life wrote:Nije ovdje u pitanju ni Islam ni islamski obicaji.
![]()
![]()
Ovo ti nije bas.....ljudski.
Stella, imao sam nadu da se razlikujes od ostalih, ali sve je to isto, necija neljudskost je ljudskost, a necija neljudskost je neljudskost, je li ?
Slicni arsini kao kod komparacije prostitucije i poligamije !
Zato, postedi me Stela tvog cudjenja, a tvojoj kcerci zelim sve najbolje u zivotu !
I da bude puno bolja od mame !
-
Harrys
To sto ti ja moram napomenuti,PR80. wrote:Dobro pa me napomenu Harkoo...Harrys wrote:Ma kakvi troje,stella,ima ih ona u ormaru sakrivenih.stella_k wrote:
A samo vas je troje, O Mocna Sudinice???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Harrys on 06/11/2005 22:03, edited 1 time in total.
-
PR80.
Moramo, evo Toozlu sam sad zatvorila na par satistella_k wrote:Nije valjda da ih u ormaru drzis????[img]http://smilies.sofrayt.com/^/9971/encore.gif[/img]PR80. wrote: Dobro pa me napomenu Harkoo...![]()
![]()
![]()
![]()
-
bolje_grob_nego_rob
Ma akademik, rekao sam ja !nebi wrote:....i tebe kuja.bolje_grob_nego_rob wrote:
Ma rodila mama !
- stella_k
@bolje......
Fakat. I ja sam (greskom doduse) mislila da si i ti drugaciji.
Ali, nije moje da o tebi sudim.
I ako Bog da, naravno da ce biti pametnija od mame, svaki narastaj bi trebao biti pametniji od proslog, to se zove EVOLUCIJA.
Mir i svako dobro.
Fakat. I ja sam (greskom doduse) mislila da si i ti drugaciji.
Ali, nije moje da o tebi sudim.
I ako Bog da, naravno da ce biti pametnija od mame, svaki narastaj bi trebao biti pametniji od proslog, to se zove EVOLUCIJA.
Mir i svako dobro.
- Fair Life
Mene ne pati... daleko sam.bolje_grob_nego_rob wrote:NEKA PATI KOGA SMETAFair Life wrote:Nije ovdje u pitanju ni Islam ni islamski obicaji.
![]()
![]()
Ali mozda pati vase roditelje.
Ovim ste se popisali (da ne kazem posrali) po obicaju vasih oceva, majki... djedova.

- Fair Life
Sa ovom temom na SA-X mi smo ti PR80 dobar primjer, ispravio bih te, samo za zaostale.PR80. wrote:Ma ne biHarrys wrote: To sto ti ja moram napomenuti,![]()
je u stvari MINUS.
:lol:PeRkaaaaaaaa
opet o matematici Harko
: , najvaznije u svemu ovome je da smo mi jedan dobar primjer za ostale.
![]()
![]()
-
bolje_grob_nego_rob
Jah, samo se nemoj sekirati puno, da ti ne pozlije !Fair Life wrote:Mene ne pati... daleko sam.bolje_grob_nego_rob wrote:NEKA PATI KOGA SMETAFair Life wrote:Nije ovdje u pitanju ni Islam ni islamski obicaji.
![]()
![]()
Ali mozda pati vase roditelje.
Ovim ste se popisali (da ne kazem posrali) po obicaju vasih oceva, majki... djedova.
-
Harrys
Ne nePR80. wrote:Ma ne biHarrys wrote: To sto ti ja moram napomenuti,![]()
je u stvari MINUS.
opet o matematici Harko
![]()
![]()
- danas
PR80. wrote:To sam ja vec spominjala na 16. stranici ja mislimToozla wrote:....da se Danas hoce pojaviti.....da vide ljudi kako funkcionise jedna harmonicna poligamska zajednica......PR80. wrote:Sve je vrijedno napisatikad se na kraju
isplati.
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. To ti sad hoces da samo o tebi pricamo posto znas da ce se ovo sto napisemo prebaciti i naravno na kraju ostati posveceno tebi?![]()
![]()
![]()
, ali vidim da ti ova druga hanuma ne navraca ovih dana.
Da je nisi mozda poslao na pijacu da nabavi zimnicu za nas troje?
![]()
![]()
eh, ma evo me
a sto jest, jest -- ja i perka se lijepo slazemo, a to je zato sto svaka ima svoju kucu, i sto nam toozla posvecuje jednaku paznju
PS perka, saljem i tebi draga moja malo ovog kupusa, cim se ukiseli kako treba -- dsa skuhas toozli one sarme, znas ono kako on voli
-
PR80.
Ma iako jos poligamija nije legalizovana, ne trebas se ovdje kriti da si ZA.Harrys wrote:Ne nePR80. wrote:Ma ne biHarrys wrote: To sto ti ja moram napomenuti,![]()
je u stvari MINUS.
opet o matematici Harko
![]()
![]()
sto mene ubrajas u dobar primjer.
nisam ti ja za poligamiju.
ja volim da sjedim cvrsto na jednoj stolici.
-
bolje_grob_nego_rob
Rijec upucena na krivu adresu, jer u nju jos samo majmuni vjeruju , tj. oni koji misle da su od njih nastali !EVOLUCIJA.
- Fair Life
I dolazili stebolje_grob_nego_rob wrote:(...)
Jedna ekipa tvojih istomisljenika, trofrtaljaca iz Bihaca... u misiji dozivanja tobe obilazila je od adrese do adrese po principu telefonskog imenika... ubjedjujuci sebe ofrlje po prezimenu... da je neko "njihov" ili bi mogao biti ako ga se malo pogura sto prijekorom, sto prijetnjom...
Vise ne obilaze... ni moju ni tudje kuce.
Last edited by Fair Life on 06/11/2005 22:21, edited 1 time in total.
-
Harrys
Ma nije to za mene poligamija.PR80. wrote:Ma iako jos poligamija nije legalizovana, ne trebas se ovdje kriti da si ZA.Harrys wrote:Ne nePR80. wrote: Ma ne biopet o matematici Harko
![]()
![]()
sto mene ubrajas u dobar primjer.
nisam ti ja za poligamiju.
ja volim da sjedim cvrsto na jednoj stolici.
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Harrys on 06/11/2005 22:20, edited 1 time in total.