Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

samo sam se nadala da nas umor nece stici prije pauze,al eto ispostavilo se da sam pogrijesila
dok se vrate vule i saraba i malo odmore ostali igraci ,dobar rezultat nece biti upitan :thumbup:
sloboda igrala prosjecno,dosta valjanja,grubih startova,sto je i logicno,cuvali rezultat..sve u svemu,zalim za tri boda ,jer imali smo sansi da ih uzmemo :roll:
pauza,pa zenica :thumbup: :thumbup:
hool

Post by hool »

PITARKA_SA wrote:samo sam se nadala da nas umor nece stici prije pauze,al eto ispostavilo se da sam pogrijesila
dok se vrate vule i saraba i malo odmore ostali igraci ,dobar rezultat nece biti upitan :thumbup:
sloboda igrala prosjecno,dosta valjanja,grubih startova,sto je i logicno,cuvali rezultat..sve u svemu,zalim za tri boda ,jer imali smo sansi da ih uzmemo :roll:
U Zenici nema bodova za vas :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hool wrote:
PITARKA_SA wrote:samo sam se nadala da nas umor nece stici prije pauze,al eto ispostavilo se da sam pogrijesila
sabur 8-)
hool

Post by hool »

PITARKA_SA wrote:
hool wrote:
sabur 8-)
Hocemo na pivu, prije tekme :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hool wrote:
PITARKA_SA wrote:
hool wrote: U Zenici nema bodova za vas :D
sabur 8-)
Naravno,mili da NE 8-)
hool

Post by hool »

PITARKA_SA wrote:
hool wrote:
PITARKA_SA wrote: sabur 8-)
Naravno,mili da NE 8-)
Ja tebe pitao samo reda radi, da nekazes da smo NEgostoljubivi :D
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

Post by suad-sarajevo »

Kiksali smo ali ako bog da u Zenicu po nove bodove 8-) 8-) 8-)
lahor

Post by lahor »

suad-sarajevo wrote:Kiksali smo ali ako bog da u Zenicu po nove bodove 8-) 8-) 8-)
Sudo brate kud bas u Zenicu po bodove?????Tamo vas nevole nikako...........
hool

Post by hool »

lahor wrote:
suad-sarajevo wrote:Kiksali smo ali ako bog da u Zenicu po nove bodove 8-) 8-) 8-)
A tek sto bodova nema u Zenici :D
Skoro

Post by Skoro »

induendo wrote:Sarajevo-Sloboda 1:1 :D
Ovo je početak rezultatske krize cigana. :D U Zenici siguran poraz.
Fenjeras ti imas obraza da se nesto javljas? Brinite se vi o sebi, sljedeci kiks kuci i eto vam opet Famosa i Mramora u goste :lol:
strong69

Post by strong69 »

lahor wrote:
Koje to "vas"? Ja bih prije rekao sve nas... Mada su Manijaci cak i sa Skriparima imali dobre odnose pa i sa Fukarama...
Jedan osvrt na Fukare iz Tuzle. Sinoc ih je bilo oko 150 na Kosevu i citav navijacki repertoar sveo se na hebavanje majke gradu Sarajevu i Sarajlijama tipa: "Niko te nikad mrziti nece k´o sto te mrzim ja Sarajevo kurvo bosanska", "Jebem te Sarajevo", "Mrzim Sarajevo" i jos mnoge druge psovke i vrijedanja naseg grada i Sarajlija a imali su i transparent Anti Sarajlije?!? Sinoc nisu ni spomenuli ime svoje ekipe zbog koje su dosli valjda? Onakvu mrznju nisam dozivio ni u BL ni na Sokocu... Pa nazivajmo mi Manijaci i Pitari jedni druge Ciganima...
Sto se tekme tice Sarajevo je 1. poluvrijeme trebalo da zavrsi sa najmanje 4:1 ali eto nije i kasnije igraci nisu mogli nista da naprave...
S A R A J E V O! ! !
Santos

Post by Santos »

Nisam nikad iznio ovo ali fakat mi nema mrzeg i odvratnijeg sto grada sto faca od Tuzlaka.Kad vidim one oblate zute glave a zanzafri koda si ih na tuti siso.Za utjehu jednom sam davno jednog studenta dobro nasamaro u Boemima i dobi i ja malo ono kulturno od nekakve gute izbacivaca ali nista strasno.Jebem vas zute i muljave jebalo vas ovo malo Pitara i Manijaka koji vole svoj grad.Is.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ma ne mogu oni mrzit grad koliko ga MI mozemo voliti 8-) :D
a cinjenica je da jedina pozitivna stvar kod fukara sinoc,je bila solidna brojnost..repertoar pjesama nula bodova,transovi siri,siri vezeni peskiri :lol:
Skoro

Post by Skoro »

Ma sve djeca, dosla citava tuzla, sve fukara sto ima doslo je sinoc na Kosevo. repertoar pjesama je kriminalan, a neki su se cak i goli skidali. prave p.... sa juga :D Dzaba, ne zna bijednik kako drukcije da se pokaze, kako drukcije da skrene paznju na sebe....
Sve u svemu, Fukare izgleda opet pozelile batina :roll:
stranac2

Post by stranac2 »

Santos wrote:Nisam nikad iznio ovo ali fakat mi nema mrzeg i odvratnijeg sto grada sto faca od Tuzlaka.Kad vidim one oblate zute glave a zanzafri koda si ih na tuti siso.Za utjehu jednom sam davno jednog studenta dobro nasamaro u Boemima i dobi i ja malo ono kulturno od nekakve gute izbacivaca ali nista strasno.Jebem vas zute i muljave jebalo vas ovo malo Pitara i Manijaka koji vole svoj grad.Is.
Potpisuje ovo jedan Mostarac isto ... niti imaju ekipe niti navijača (niti su ih imali ikada)....ja svarno pojma nemam što i oni i oni Zeničani imaju kompleks grada....sjećam ih se one godine prije rata kada je Velež trebao uzeti ligu uzadnjem kolu ... haj molim vas da ne budem sada nerealan neka mi nesto lijepo kaže što dolazi iz Tuzle/Slobode/Fukara da me razuvjeri ...
shadow

Post by shadow »

Kad sam u Sarajevu obavezno idem na sva gostovanja FCS i naravno bio sam u Tuzli 4,5 puta poslije rata.
Uglavnom su sve to bile prvenstvene tekme a jednom je to bio turnir Mustafa Hukic. Na ovom turniru sam se osjeco kao da sam u Beogradu a ne negdje u BiH, sjebada zesca. Pored Sarajeva ucesnik turnira bio je i beogradski Partizan, cijeli stadion je za njih navijao, skandirao "jugoslavija, jugoslavija" :x . Nije mi zao sto ne navijaju za nas, sto nas vise mrze znaci da vise vrijedimo ali mi je pravo tesko palo to klicanje srbiji i srbima u gradu u kojem ima hiljadama izbjeglica iz Srebrenice.
Nista bolja nisu iskustva ni u prvenstvenim tekmama, jednom su nas satro iz bezbjednosnih razloga ostavili na stadionu 2 sata nakon tekme, nekakvi helikopteri okolo kruzili, murija neda da izadjemo a njihove picke gadjaju kamenjem i stolicama. Bilo nas je oko 200, A. Ferhatovic je tada zabio za 1:2 u zadnjim minutama pa su se cak i drotovi naljutili i postupili krajnje "profesionalno" mamicu im njihovu. Onda smo i mi morali polomiti stolice, napraviti stitove i izaci, jebi ga.
Uglavnom, nije me strah otici im na noge jer su pichke ali nije mi Tuzla nikakvo gostovanje, bezze skroz, samo mrznja prema SA i svemu iz SA, nikad od njih navijaca biti nece pa tako ni nekih navijackih nadmetanja. Ukratko, copy&paste navijaci..
manijak1

Post by manijak1 »

:D haj dobro je sve to :D

Posušje Široki Brijeg :oops: 1 :D

Željeznicar Slavija 1 :oops: prva pobjeda :D u inat pitarima :D

Žepce Jedinstvo Bi X :oops:

Orašje Leotar :oops: 1

Velež Modriča :oops: 1

Sloboda Zrinjski :oops: 1

NK Čelik FK Sarajevo :oops: 1 :D :D - ne znam koji mi je tim :D manje drag :D :D

Borac BL Radnik Bn :oops: 1

Eto , valjda ćemo se konsolidirati :D za EP :D :D :D :D
Santos

Post by Santos »

Zeljo uvalio 5 komada Slaviji.Ko je lud Zeljo ili Slavija.Jahic povratak u klub zabiljezio sa 3 gola.Dade covjek vise golova nego Zeljo u prva tri kola.
zzzzz

Post by zzzzz »

Santos wrote:Zeljo uvalio 5 komada Slaviji.Ko je lud Zeljo ili Slavija.Jahic povratak u klub zabiljezio sa 3 gola.Dade covjek vise golova nego Zeljo u prva tri kola.
Na stranu sto je covjek stoper "po zanimanju" :D Kad su vam ovakvi stoperi, sta vam onda rade centarfori :D
haj molim vas da ne budem sada nerealan neka mi nesto lijepo kaže što dolazi iz Tuzle/Slobode/Fukara da me razuvjeri ...
Na forumu http://www.tuzlarije.net ljudi postavljaju fotografije glavnog grada sa sasvim normalnim komentarima (gledaj sta nam je postalo zabremedet)....razlika je otici na taj forum i forum Fukara, kao sto je razlika izaci u "Bosnu" na Ilidzu ili Coloseum npr. (lupam)
hool

Post by hool »

Zeljeznicar - Slavija 5-2 (malo nade za plave :D )
Velez - Modrica 2-1
Zepce - Jedinstvo 1-0
Orasje - Leotar 1-0
Šandor

Post by Šandor »

Kako je krenulo Velež će se za prvaka borit. A tri godine bili u drugoj ligi. :D
burekodsira

Post by burekodsira »

Šandor wrote:Kako je krenulo Velež će se za prvaka borit. A tri godine bili u drugoj ligi. :D
ma velez ce opet na put stare slave... samo dok se etablira u PL...
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

Sloboda Tuzla 0-6 Zrinjski Mostar

U jebote.... :D
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

Teufik iz Los Angelesa wrote:Sloboda Tuzla 0-6 Zrinjski Mostar

U jebote.... :D
:D :D :D :D :D

uffffffffffffff

šta ćemo da radimo.........
Teufik iz Los Angelesa