Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote: ↑10/03/2022 06:22
Kao da sam u settings same app vidio da mozes od titlova praviti sta hoces... samo odi u settings i procackaj malo
Izbor fontova im je katastrofa ,niđe normalni slova.
Jesi li sredio na Philipsu app. Vidim da se neki žale ,probao sam jhče na dva Philips tva istovremeno matrix i dune i nije ništa štekalo i zapinjalo .
Qler wrote: ↑10/03/2022 06:42
Ma nisam ni probavao, moram vidjeti neki apk da skinem i side load, a ako ne bude radilo imam chromecast tu, pa cu preko telefona...
ja se ne mogu ni logovati na hbo max krenem preko providera, izbaci mi nekakav kod, ukucam ga i neće. pokušam preko maila i pass koji koristim da se ulogujem na mojtelemach i opet ne može. U okviru paketa kojeg korisim ima HBO premium. Jel ima neka treća opcija?
biggrin wrote: ↑10/03/2022 09:13
ja se ne mogu ni logovati na hbo max krenem preko providera, izbaci mi nekakav kod, ukucam ga i neće. pokušam preko maila i pass koji koristim da se ulogujem na mojtelemach i opet ne može. U okviru paketa kojeg korisim ima HBO premium. Jel ima neka treća opcija?
Ne koristi se podaci od Moj Telemach naloga već oni s kojim si bio registrovan na HBO GO ako si ga koristio u HBO Premium paketu, a HBO Premium paket je dostupan u EON Premium paketima i kao dokup od 12 KM na ostale pakete.
Ako imaš nešto od toga, a nisi prije koristio HBO GO, možeš otići na Moj Telemach portal i tamo pronaći kod za aktivaciju na putanji Televizija -> HBO MAX.
P.Starck wrote: ↑10/03/2022 11:43
Nego isplati li se uzeti sad HBO Max bez live kanala ili je pametnije ga uzeti uz live kanale u nekom TV pekatu?
Kako kolega kaže ovisno o osobnim preferencijama, ti najbolje znaš. Po meni uzet npr u telemachu za 12 km ne vrijedi, pogotovo kad se uzme u obzir da je hbo max sedam osam km kao samostalna usluga i tu imaš sve što ide i na live kanalima i na HBO OD u boljem kvalitetu slike
P.Starck wrote: ↑10/03/2022 11:43
Nego isplati li se uzeti sad HBO Max bez live kanala ili je pametnije ga uzeti uz live kanale u nekom TV pekatu?
Kako kolega kaže ovisno o osobnim preferencijama, ti najbolje znaš. Po meni uzet npr u telemachu za 12 km ne vrijedi, pogotovo kad se uzme u obzir da je hbo max sedam osam km kao samostalna usluga i tu imaš sve što ide i na live kanalima i na HBO OD u boljem kvalitetu slike
Na to sam i mislio, vrijede li live kanali tih dodatnih 5-6 KM?
Sadržaj sa live TV-a uvijek malo kasni u dostupnosti, osim kad se provider zayebe
Mene interesuje kor. iskustvo. Hoćeš li prije sjesti gledati šta ti nude na live TV-u ili pokrenuti app i izabrati sebi nešto?
Moja iskustva su vezana za Prime i Netflix pa zato i pitam.
Realno osim docu kanala ili nekad sporta, nemam više ni naviku ni vremena gledati live TV + kvaliteta slike se naravno ne može porediti.
Ne koristi se podaci od Moj Telemach naloga već oni s kojim si bio registrovan na HBO GO ako si ga koristio u HBO Premium paketu, a HBO Premium paket je dostupan u EON Premium paketima i kao dokup od 12 KM na ostale pakete.
Ako imaš nešto od toga, a nisi prije koristio HBO GO, možeš otići na Moj Telemach portal i tamo pronaći kod za aktivaciju na putanji Televizija -> HBO MAX.
izgleda da ima u okviru videokluba, samo što nije preimenovano nego se i dalje zove hbo od...bar mislim da je to too s obzirom da ima novi matrix
Sadržaj sa live TV-a uvijek malo kasni u dostupnosti, osim kad se provider zayebe
Mene interesuje kor. iskustvo. Hoćeš li prije sjesti gledati šta ti nude na live TV-u ili pokrenuti app i izabrati sebi nešto?
Realno osim docu kanala ili nekad sporta, nemam više ni naviku ni vremena gledati live TV + kvaliteta slike se naravno ne može porediti.
A jbg individualno je... Meni ne vrijedi, imam ih u paketu, ali definitivno ne bi dao 12 km za hbo premium na cijenu paketa zbog tih pet šest kanala jer se po meni ne isplati, pogotovo što bilo koji programski sadržaj hbo premiuma koji ide na hbo live kanalima možeš naći na hbo max i pogledat kad želiš u boljem kvalitetu slike i zvuka (osim onoga što ide na Cinemax 1 i 2), plus ostali sadržaji koje nemaš na hbo kanalima
A jbg individualno je... Meni ne vrijedi, imam ih u paketu, ali definitivno ne bi dao 12 km za hbo premium na cijenu paketa zbog tih pet šest kanala jer se po meni ne isplati, pogotovo što bilo koji programski sadržaj hbo premiuma koji ide na hbo live kanalima možeš naći na hbo max i pogledat kad želiš u boljem kvalitetu slike i zvuka (osim onoga što ide na Cinemax 1 i 2), plus ostali sadržaji koje nemaš na hbo kanalima
Ja dajem 12km na Telemachu pošto je EON odlična i jako pregledna aplikacija.A vidim dosta su ubacili sadržaja na HBO OD u ova nekolika zadnja dana,ubacili!
Danas dobijem email od HBO Argentina, daju mi manju cijenu ako se ponovo prijavim na mjesecnu ili godisnju preplatu
Mjesec dana 6.50 KM
Godina dana 57 KM
Ja trenutno placam 12 KM preko operatera
Dali ce mi HBO Max iz Argentine normalno raditi u BiH bez VPN-a to me zanima
REDDEVILS wrote: ↑10/03/2022 22:00
Danas dobijem email od HBO Argentina, daju mi manju cijenu ako se ponovo prijavim na mjesecnu ili godisnju preplatu
Mjesec dana 6.50 KM
Godina dana 57 KM
Ja trenutno placam 12 KM preko operatera
Dali ce mi HBO Max iz Argentine normalno raditi u BiH bez VPN-a to me zanima
Trebalo bi da radi kroz prijavu sa e-mail adresom, ja sam isto imao pretplatu iz Argentine, ali sam ulazio sa VPN-om iz Amerike i radilo je normalno.
Jedini problem je u tome što nećeš imati naše titlove, već samo engleske i španske.
fusion_ba wrote: ↑10/03/2022 22:04
Kako to da HBO Max preko Argentine nema naše titlove?
Znam da Netflix ima.
Iz nekog razloga se titlovi prikazuju za zemlju u kojoj je MAX kupljen, npr. ako ga kupiš u skandinavskim zemljama onda ima samo njihove tilove, u Rumuniji samo rumunske, u Češkoj - češke...
Samo kod nas za Balkan vrijedi da imaš sve titlove za zemlje: BiH, HR, SR, SLO, MK i CG.