Bez pretjerivanja, jedno od najljepsih auta danas, jos u ovakvoj kombinaciji, bijeli, r-line i panorama krov
Pomoć oko kupovine auta Vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
ime123
#501 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Bez pretjerivanja, jedno od najljepsih auta danas, jos u ovakvoj kombinaciji, bijeli, r-line i panorama krov
-
direstraits0078
#502 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Pa onda ovo:

-
citroen xm
#503 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Dobro, moja greška za Pagani, no svejedno zna se na šta mislim.ime123 wrote: Nije to stvar samo u vlasnistvu. Stvar je u tome da je to auto 100 % napravljeno od vw, znaci kompanije i ljudi koji prave golfove i passate po kojima toliko pljujes a sad navodis njihov proizvod kao svoj argument.
Pagani*, izgovara se kako i pise.
Što se tiče Bugatija, da li si baš siguran da su isti ljudi radili na Golfu i na Vejronu? A i da jesu to ništa ne znači.
Ovakvog viđam baš svaki dan. Bijeli, R, panorama krov... ma sve baš isto.ime123 wrote:
Meni je ljepši prethodni CC.
Last edited by citroen xm on 02/06/2015 19:17, edited 1 time in total.
- Better Man
#504 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Glede laptopa, tableta i klasičnih kompjutera tu je Apple nenadjebiv. Imam Macbook Pro već 5 godina i danas radi kao kad je tek kupljen i izgleda kao nov. Ne bih se nikad više vratio na pc windows, koji koristim na poslu. Glede mobilnih telefona i tu su dobri, ali ih je Samsung nadmašio sa Galaxy 6-icom i na tom polju će morati debelo da se potrude kod novog modela.gtc wrote:Mekline- 1699km, pa ko voli nek izvoliBetter Man wrote: Ja govorim o kupovini na legalnom mjestu sa pravom garancijom, a ne kod naših piljara koji za male pare nabave telefone na određenoj mreži, pa ih otključavaju i prodaju po svojim cijenama. Nikad kod tih naših piljara ne bih kupio telefon, jer im ne vjerujem i svi su prevaranti. Za tebe je ne bitno ko pravi to bi bilo sasvim normalno da nije pojedinaca koji pljuju po određenim proizvodima i proizvođačima i kako samo proizvođač i proizvod koji oni preferiraju valja, a onda se ustanovi da taj njihov proizvođač ne radi sam svoj proizvod, već koristi usluge i tehnološka dostignuća onih po kojima ti pojedinci pljuju.Kod bilo kojeg Apple uredjaja, bez obzira gdje je kupljen, mozes traziti da aktiviras garanciju u bilo kojem njihovom ovlastenom servisu na svijetu.
Ja npr preferiram Apple i smatram da su po mom misljenju oni najbolji. Opet, to smatram iskljucivo svojim, i za druge nerelevantnim, misljenjem po kojem ja kupujem. Naravno, to sto ja preferiram Apple, ne znaci da smatram da je Samsung smece. Odlicni su, ali je meni Apple jos "odlicniji". Ista stvar je i kod automobila. Ja volim Opel i objektivno znam da mozda nisu najbolji. Ima podrucja u kojima jesu, ima i onih u kojima nisu, ali ja to uvijek fino zanemarim i izaberem Opel.
-
Seawolf
#505 Re: Kupovina Passat CC misljenje
direstraits0078 wrote:Lijepa kombinacija boja u unutrasnjosti:

- amar1994
#506 Re: Kupovina Passat CC misljenje
hahahaha,pa nije puno bolje u mercedesuSeawolf wrote:direstraits0078 wrote:Lijepa kombinacija boja u unutrasnjosti:
-
530i
#507 Re: Kupovina Passat CC misljenje
'ta će mercedes pored passsata ce ce
- Industrialyzer
#508 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Ovakva C klasa ide debelo preko 100 hiljada

Ovo je bio moj izbor i mogu reci da, za te pare, tesko da moze bolje. Nisam fan nadzidzanih unutrasnjosti svakako

Ovo je bio moj izbor i mogu reci da, za te pare, tesko da moze bolje. Nisam fan nadzidzanih unutrasnjosti svakako
- amar1994
#509 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Meni je ovo nekako ljepse od passata a jeftinije mada su tu negdje izgledom

- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
-
ado-šampion
#512 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Ovo je stari Passat na slikama, s unutrasnjoscu koja je dizajnirana 2004. godine. A hejteri se upalili.
Cudo, Mercedes iz 2013. koji ovakav na slici izadje 120 hiljada bolji.
Meni se isto svidja unutrasnjost Passata 6 i 7, inace volim smirene unutrasnjosti, mada ruku na srce u poredjenju s aktuelnim modelima u toj klasi (C klasa, serja 3) izgleda zastarjelo.
Ovo je novi Passat ovaj od 80 hiljada, top model:

Sto se tice C klase, kako je to namazano svaki render i svako test auto preko 100 hiljada kosta. Jako je tesko naci slike neke koja unutra nema 20-30 hiljada opreme. Tesko je naci i s manuelnim mjenjacem, da ne govorim sta drugo. Evo malo obicnija (i jeftinija) C klasa:

Sto se tice ove Mazde, ne izgleda lose, ali ovaj centralni dio zajedno s komandama izgleda jaako slicno kao na prethodnoj seriji 3.
Meni se isto svidja unutrasnjost Passata 6 i 7, inace volim smirene unutrasnjosti, mada ruku na srce u poredjenju s aktuelnim modelima u toj klasi (C klasa, serja 3) izgleda zastarjelo.
Ovo je novi Passat ovaj od 80 hiljada, top model:

Sto se tice C klase, kako je to namazano svaki render i svako test auto preko 100 hiljada kosta. Jako je tesko naci slike neke koja unutra nema 20-30 hiljada opreme. Tesko je naci i s manuelnim mjenjacem, da ne govorim sta drugo. Evo malo obicnija (i jeftinija) C klasa:

Sto se tice ove Mazde, ne izgleda lose, ali ovaj centralni dio zajedno s komandama izgleda jaako slicno kao na prethodnoj seriji 3.
-
lavic
#513 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Pa svi vide da Toyota kopira vanjstinu a Mazda unutrasnjost serie 3, ali nisu oni jedini, samo je kod njih ocito.
-
citroen xm
#514 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Svejedno, ova Mazda 6 je meni odlična u svakom pogledu. Od kompletnog izgleda preko izbjegavanja trendova smanjenja kubikaže.
-
ado-šampion
#515 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Jbg Japanci prije 10-15 godina nisu razumjeli znacaj dizajna auta uopste, sad su se dosta popravili, ali realno ne moze se od njih ocekivati dizajn koji parira premium autima, jer ne mogu naplatiti toliko ulaganje u dizajn, tako da je ocekivano da ce kopirati. Inace su Japanci majstori kopiranja.
Ipak, meni Mazde od prve trice izgledaju makar dobro unutra, s obzirom na cijenu za koju se prodaju. Ali tacno po dizajnu unutrasnjosti cak i u ovoj klasi mozes radvojiti auta po cjenovnom rangu.
Sto je grdna ova Insignija, zanimljivo Opeli su puno grdniji unutra na slikama nego uzivo. Ova na slici meni izgleda bljak, a sjedio sam u jednoj koja je bila puno slabije opremljena od ove sa slike i izgledala mi je ok, cak i dobro, iznanadjujuce jer ne volim tako rastrkan dizajn.
Ipak, meni Mazde od prve trice izgledaju makar dobro unutra, s obzirom na cijenu za koju se prodaju. Ali tacno po dizajnu unutrasnjosti cak i u ovoj klasi mozes radvojiti auta po cjenovnom rangu.
Sto je grdna ova Insignija, zanimljivo Opeli su puno grdniji unutra na slikama nego uzivo. Ova na slici meni izgleda bljak, a sjedio sam u jednoj koja je bila puno slabije opremljena od ove sa slike i izgledala mi je ok, cak i dobro, iznanadjujuce jer ne volim tako rastrkan dizajn.
-
Pirija
#516 Re: Kupovina Passat CC misljenje
centralna konzola u Opelu ko glava od transformersa...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#517 Re: Kupovina Passat CC misljenje

Vrh!!!!!!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#518 Re: Kupovina Passat CC misljenje
konektovan wrote:
Vrh!!!!!!
Meni sasvim dobro izgleda za auto koji haman ima 10 godina.
I unutrasnjost Passata B6/B7 je odlicna,sasvim OK.
Unutrasnjost Insignie FL izgleda dobro,dosta bolje od prve serije. Nema onoliko nabacanih tipki kao prije.
Mazda 6 sto je neko ovdje postavio cista 5.
Mecku necu ni komentarisati,meni najbolje urađena unutrasnjost u klasi. Dok mi je kod kompakta A3 nema dalje,308 mi se isto sviđa,ovo ostalo onako.
-
ado-šampion
#519 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Posto nema novog A4, evo slika A3, kad smo vec krenuli:

Ovo auto sto se tice dizajna unutrasnjosti vecini srednje klase moze drzati lekcije, izuzetak je 3 ili 4 premiuma, a za kompaktnu klasu i da ne govorim. I prethodni je u svojoj klasi bio klasa za sebe. Bas bih volio da vidim kako ce izgledati novi A4, jer su trica, Passat i C klasa etalon postavili dosta visoko.
Samo, moram biti zloban
, Audi ovaj dizajn itekako dobro naplati.

Ovo auto sto se tice dizajna unutrasnjosti vecini srednje klase moze drzati lekcije, izuzetak je 3 ili 4 premiuma, a za kompaktnu klasu i da ne govorim. I prethodni je u svojoj klasi bio klasa za sebe. Bas bih volio da vidim kako ce izgledati novi A4, jer su trica, Passat i C klasa etalon postavili dosta visoko.
Samo, moram biti zloban
- Qler
#520 Re: Kupovina Passat CC misljenje
jebi ga o ukusima se ne raspravlja...

Meni taj audi nikad nije imao wow unutrasnjost. Uvijek mi je bio daleko ljepsi iz vana, jos od jajeta. Kod njega nisu imali ideje sta bi pa nabacali onih ventilacionih otvora ko drva... evo i ovaj sav nekako jednolican, volan mi se ne svida generalno, odavno, taj centralni krug, ili onaj kvadratic kod cetvroke... ne znam... audi pravi odlicna i prelijepa auta, ali unutrasnjost mi nikad nije bila nesto aman...

Meni taj audi nikad nije imao wow unutrasnjost. Uvijek mi je bio daleko ljepsi iz vana, jos od jajeta. Kod njega nisu imali ideje sta bi pa nabacali onih ventilacionih otvora ko drva... evo i ovaj sav nekako jednolican, volan mi se ne svida generalno, odavno, taj centralni krug, ili onaj kvadratic kod cetvroke... ne znam... audi pravi odlicna i prelijepa auta, ali unutrasnjost mi nikad nije bila nesto aman...
-
Pirija
#521 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Ford do sad najgori
daleko...
daleko...
- Qler
#522 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Najniza klasa i najjeftiniji
i opet meni ljepsi od audi-a... ali kazem, o ukusima se ne raspravlja...
-
NediM17
#523 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Slozio bih se.Qler wrote:Najniza klasa i najjeftinijii opet meni ljepsi od audi-a... ali kazem, o ukusima se ne raspravlja...
- supercali
#524 Re: Kupovina Passat CC misljenje
meni licno najbolja unutrasnjost
jer ne volim puno tipki linija klinaca palaca

jer ne volim puno tipki linija klinaca palaca

-
NediM17
#525 Re: Kupovina Passat CC misljenje
Unutrasnjost od prije 10 godina, hmmm...