Nije neki chemistry ali ove godine neloše kartice dobivene u packs. Većinom igrao Squad Battles i kupio coins, packs. Nemam puno slobodnog vremena za rivals, nemam živaca za disconnects i nerviranje.
Moderator: Benq

Ma ne znam sta da kazem, vizuelno bolja... Ostalo imam osjecaj kao da imaju neki slideri tipa gameplay speed, 1 na 1 fule, neralni prekrsaji itd... I samo to pomjeraju od patcha do patcha. Mislim da bez novog engina nema nama napretka. Da je bolje od ps4 vizuelno jeste, ali i dalje isto sranje. Konami vec evo 2 god pravi igru za next gen... nadam se da ce makar pes biti bolji od ovoga. Ostaje da cekamo taj next gen engine i da vidimo
hvala za ovopepermint31 wrote: ↑01/01/2021 20:21 Kod Squad Battles ima trik kako potrošiti vrijeme pri vodstvu. Jednostavno ako imaš posjed lopte pri početku utakmice sa centra vratiti dug pas nazad golmanu i golman ispuca nazad sa x kratku loptu nazad ka gol autu i pridje lopti pa stane do lopte. Tako vrijeme prolazi i protivnici igrači ti ne prilaze, troši vrijeme.
Isto tako može se pri vodstvu, kad imaš posjed lopte cekati da svi protivnički igrači se vrate u svoju polovinu terena pri tvom napadu a onda ispucaš loptu nazad sa x svom golmanu, i opet golman sa x kratak pas nazad prema gol liniji, prilazima lopti i protivnici igrači ti ne prilaze, vrijeme leti. Treba samo kod pasova nazad golmanu obratiti pažnju da su svi protivnici igrači u svojoj polovini terena.
Ovako sam prošle hefte došao u sami top Squad Battles award bez pola muke, bio blizu 70,000 poena a nisam ni odigrao sve utakmice. Jednostavno imaš vodstvo, odeš gledaš tv i tako.
Probao maloprije i sve radi. Mislim da ovo vraćanje golmanu i trošenje vremena radi samo na Squad Battles CPU mode-u.hopi wrote: ↑03/01/2021 13:16hvala za ovopepermint31 wrote: ↑01/01/2021 20:21 Kod Squad Battles ima trik kako potrošiti vrijeme pri vodstvu. Jednostavno ako imaš posjed lopte pri početku utakmice sa centra vratiti dug pas nazad golmanu i golman ispuca nazad sa x kratku loptu nazad ka gol autu i pridje lopti pa stane do lopte. Tako vrijeme prolazi i protivnici igrači ti ne prilaze, troši vrijeme.
Isto tako može se pri vodstvu, kad imaš posjed lopte cekati da svi protivnički igrači se vrate u svoju polovinu terena pri tvom napadu a onda ispucaš loptu nazad sa x svom golmanu, i opet golman sa x kratak pas nazad prema gol liniji, prilazima lopti i protivnici igrači ti ne prilaze, vrijeme leti. Treba samo kod pasova nazad golmanu obratiti pažnju da su svi protivnici igrači u svojoj polovini terena.
Ovako sam prošle hefte došao u sami top Squad Battles award bez pola muke, bio blizu 70,000 poena a nisam ni odigrao sve utakmice. Jednostavno imaš vodstvo, odeš gledaš tv i tako.
2-3 utakmice probao i odlično radilo, baš kako si napisao, međutim počeo ove objective za swaps i počelo zapinjati
-teško golman da s prve može to dodadavnje, obično primi loptu na kratko pa onda ide pas, što se ne računa
-onda pas ide ili u aut, ili bude korner za protivnika
-onda drži loptu 5 min moj golman tako, i niko mu ne prilazi, i samo odluči da je nabije u aut
-ako golman drži loptu priđe ptovinik ili moj igrač i uzmu mu
par utakmica je ovako, uspije nakon 3-4 puta i dođem već do kraja utakmice/poluvremena i maltane ko da sam i igrao
j eli možda lopta mora biti u mom šesnaestercu nakon dodavanja golmana?
i na šta ćete ići za swaps, mene najviše privlačli icon base pick od 3 igrača ali mora se grajndati
Ima ograničenje od 60 utakmica.hopi wrote: ↑03/01/2021 20:59 šta je ovo u online objectives niko ne izlazi nakon prvog gola?
vodim 3-0 u 25.min i frajer i dalje igra, i šta ću izađem
dvojica izjednačila opet izađem,
jedan nakon mog vodstva i dalje igra, i sam izlazi pred mog golmana u 90min za pobjedu, i ja opet izađem, ako on ne da pobjedu ne dam ni ja
prošlu rundu gotovo svi izlazili nakon prvog gola, evo 5 utakmica kada sam poveo niko da izađe
Ma nije toliko spor, brži je nego na papiru. Gomez onako vala. Tu su negdje
Postavke dualsensea, ides trigger effect i off.
Govorio sam vec o tome, uzas su