Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Point.

#501 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Point. »

apsidejzi wrote:
mO k3 wrote:Ova tekma večeras je samo potvrdila ono sto kažem , da je ekipa bez dzeke igra slobodnije ....
O tome se haman ne smije pricati. Ja sinoc otvorio temu sa anketom upravo o tome i kad je bilo jasno da mnogi isto razmisljaju, tema je otisla u vjecna lovista. Zar se ni pisat o tome ne smije?

Jebo vas Dzeko. Ako je nesto istina onda je tako. Brisanje tema i banovanje nece sakriti istu. Ovaj forum svakako umire. Zna se desiti da prodje po par sata u po bijela dana a da niko ne napise ni jedan post. I to na forumu politika.

Sad jos brisu teme koje su izazovne. Koliko glup moras bit da obrises takvu temu? Ljudi nece prestati pricati o Dzeki kocnicaru zato sto ovdje provodis cenzuru a istovremeno imas dobru priliku za par klikova vise. Ovo je medij i njegov posao je da omoguci komunikaciju. Cenzura ce ga samo ugusiti.

Jebo me svak ako se uskoro sam ne banujem. Ovo je smjesno. Na djecijem nivou. Cuj odoh ja ugasit temu da se Dzeko ne naljuti. Jebo vas Dzeko. On zna igrat tamo gdje nema autoritet. Dadni mu vlast i sjebe sav koncept jer zapravo zna uraditi samo jednu stvar: sutati loptu. Nema konceptualno razmisljanje. Zato u Romi samo to i daju. Nista vise se ne pita.
Čuj istina. Ko to određuje istinu? Ko reko, apsidejzi reko. Mora da je istina.

Realno, odavno neko veću glupost nije napisao. Niko nije obrisao temu zbog cenzure, nego zato što je glupa, bezvezna i nepotrebna. Jedna pobjeda ne čini proljeće. Nakon samo 90 minuta neznalice izlaze iz rupa sa ovom pričom kako koči igru, daj nam Hodžića. Ja vas pitam, jeste li vi normalni? Jeste li ikad razmišljali o tome da recimo samo Džekino prisustvo na terenu vuče pola protivničke odbrane? Nije slučajno Džeko zabio haman 60 golova za reprezentaciju i ne misli stati na toj cifri. To ne može uraditi kočničar. De malo razmisli o onome šta si napisao pa nam dođi opet.
Laertes

#502 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Laertes »

"Stručnjaci" tipa "'ta će Đeko, ja mu kroz noge probacivo"... Tačno znaš ko će povesti ovakvu priču...
Čuj kočničar :shock: Jedino što si u pravu je da bi se trebao samobanovati.
Bazinga1234

#503 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Bazinga1234 »

manijak1 wrote: Bazinga ljut sam na tebe :lol: :D
I čuj izgubićemo ako ne bude igrao Hajrović,
E jebi ga sad Manijace :lol:
sve_ovo_ja

#504 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by sve_ovo_ja »

Cim Bešić i Zukanovic ne igraju, sredina i odbrana puno normalnije djeluju. :bih:
KB9

#505 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by KB9 »

dajte neku peticiju da potpisujemo po pitanju dzekine prijevremene penzije
N.N.

#506 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by N.N. »

Bez Edina mi imamo vise igraca u polju i trkaca, sto je sinoc Hodzic bio. Kako ih je momak samo ganjao i koliko faulova napravio. Odlicna partija :thumbup:
Jednostavno nama vise odgovara taj tip igraca jer mi sta, ne znamo i ne mozemo puno da trcimo :D

Ali, Edin je nas najjaci igrac i takvog necemo imati narednih bruku godina :izet:
I neka se ne brinu pojedinci, svakako mozemo od Edina ocekivati da se i oprosti uskoro, godine su tu, opterecenja a na kraju i zasicenost.

p.s. odlino je sinoc bilo, valjda i raja rasterecena, karte se fino i legalno uzele, bez srkleta i jebade, ma sve u svemu lijepa noc u NicaZe :-D
Laertes

#507 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Laertes »

Nešto razmišljam... Da li je nakon Eura 2016 na nekom portugalskom forumu neki "stručnjak" možda napisao, ponukan pobjedom u finalu, kako je Ronaldo kočničar i kako je bolje bez njega...
Ili neki Poljak za Lewandowskog tako...
Mislim da ovakvih samo kod nas ima :-)
AmiĐa_Idriz

#508 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

sve_ovo_ja wrote:Cim Bešić i Zukanovic ne igraju, sredina i odbrana puno normalnije djeluju. :bih:
Apsolutno, pogotovo bez Bešića peglatora sredina prodisala.
tap3ah75

#509 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by tap3ah75 »

Najbolja stvar sinoć na utakmici je kad djevojka koja raspoređuje VIP gledaoce nije izbacila Nikšića koji je tu uletio sa običnom ulaznicom.
A sekjuriti ga pustili unutra.
Point.

#510 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Point. »

Laertes wrote:Nešto razmišljam... Da li je nakon Eura 2016 na nekom portugalskom forumu neki "stručnjak" možda napisao, ponukan pobjedom u finalu, kako je Ronaldo kočničar i kako je bolje bez njega...
Baš to. Kad prvu tekmu zijanimo i Hodžić fuli zicer biće priča joj da je Džeko bio, dobili bi ih.
mO k3

#511 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by mO k3 »

Laertes wrote:Nešto razmišljam... Da li je nakon Eura 2016 na nekom portugalskom forumu neki "stručnjak" možda napisao, ponukan pobjedom u finalu, kako je Ronaldo kočničar i kako je bolje bez njega...
Kažem sam Raul i balack ....
Vidjeces kako uzimamo Grke 3:1
Bazinga1234

#512 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Bazinga1234 »

AmiĐa_Idriz wrote:
sve_ovo_ja wrote:Cim Bešić i Zukanovic ne igraju, sredina i odbrana puno normalnije djeluju. :bih:
Apsolutno, pogotovo bez Bešića peglatora sredina prodisala.
I napad bez Dzeke kocnicara.
Idemedosumom

#513 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Idemedosumom »

Ili je jedna krajnost ili druga, a istina je možda negdje između.

Hvala Bogu pa i bez Džeke naša igra može ličiti na nešto. Zamislite da je Džeko bio fit, i da je tamo u 70. minuti mogao ući da nas pojača?
hipija

#514 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by hipija »

Ne može kod nas bez drame. Valjda smo skrojeni od takvog materijala. Uvijek do kraja u nekoj neizvjesnosti, suludim i nerealnim očekivanjima, proračunima i kalkulacijama a sve praćeno sa često neutemeljenim optimizmom.
Imam utisak da bi i grupu sa Andorom, San Marinom, Farskim Otocima, Lihteštajnom i Maltom učinili neizvjesnom do samoga kraja kad je riječ o našem plasmanu na neko veliko takmičenja.
DonieBrasco

#515 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by DonieBrasco »

Laertes wrote:"Stručnjaci" tipa "'ta će Đeko, ja mu kroz noge probacivo"... Tačno znaš ko će povesti ovakvu priču...
Eh da je nama sada Edin u ovoj utakmcii protiv Grcke, a onda i Italije, kakve gluposti ljudi pisu to je strasno.

Hajde razumijem kada se napise da je dobro sto nema Besica i Zukanovica, ali Dzeke. :-)
Logovan

#516 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Logovan »

Bosanski_kralj wrote:Nisam gledao utakmicu protiv Finske pa me zanima kako odigra ovaj novi stoper? Ima li kuveta u njemu?
Ima. :thumbup: :thumbup: Dobar je bio.
mO k3

#517 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by mO k3 »

DonieBrasco wrote:
Laertes wrote:"Stručnjaci" tipa "'ta će Đeko, ja mu kroz noge probacivo"... Tačno znaš ko će povesti ovakvu priču...
Eh da je nama sada Edin u ovoj utakmcii protiv Grcke, a onda i Italije, kakve gluposti ljudi pisu to je strasno.

Hajde razumijem kada se napise da je dobro sto nema Besica i Zukanovica, ali Dzeke. :-)
Protiv finske izgubilo smo 2:0 sa Edinom , juce 4:1. Uzeli pa do koga je ??

Možda je i viša sila zato sto su momci idi na dzumu ....
aCme

#518 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by aCme »

Drugo mjesto, možemo mi to :izet:
:bih: :bih: :bih:
hipija

#519 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by hipija »

DonieBrasco wrote:

Interesantnom logikom se ljudi rukovode. Isto kao kada bi navijači Barse zaključili da nakon poraza u kome je sudjelovao i Messi te jedne pobjede bez njega u sastavu, zaključe da Barsa u stvari igra bolje bez Messija.
DonieBrasco

#520 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by DonieBrasco »

hipija wrote:
DonieBrasco wrote:

Interesantnom logikom se ljudi rukovode. Isto kao kada bi navijači Barse zaključili da nakon poraza u kome je sudjelovao i Messi te jedne pobjede bez njega u sastavu, zaključe da Barsa u stvari igra bolje bez Messija.
A u 95% predhodnih utakmica on bio glavni faktor pobjeda, kao sto je slucaj sa Dzekom u nasoj reprezentaciji. Od blata cemo mi praviti Dzeku i Pjanica kad se oproste.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#521 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by izvrsni direktor »

Bosnji treba drama i pljuvanja po najboljim, nista drugo..

Dva razloga zbog cega smo bolju igru imali sinoc:

1.Igrali smo bolje u odbrani jer zukanovica nije bilo
2. Iznosili smo loptu bolje jer besica nije bilo
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#522 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by plain vanilla »

mO k3 wrote: Protiv finske izgubilo smo 2:0 sa Edinom , juce 4:1. Uzeli pa do koga je ??

Možda je i viša sila zato sto su momci idi na dzumu ....
I ti zakljucujes da smo dobili jer Dzeko nije igrao? :shock:
:lol:
manijak1

#523 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by manijak1 »

:oops:
Protiv finske izgubilo smo 2:0 sa Edinom , juce 4:1. Uzeli pa do koga je ?
Do Šehića :oops:
hipija

#524 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by hipija »

Ma Džeko je kriv i za onaj jedan gol što smo sinoć primili.
Garant je iz počasne lože nešto dobacivao Šehiću, Jajalu i Kolašincu, što je njih dodatno dekoncentrisalo i primili smo gol.
last mohicans

#525 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by last mohicans »

Ma cijela ekipa je odigrala odlično, bez slabe tačke. U tome je poenta, ljudi nikako da shvate, a zaboravljaju da smo uprokos nikakvoj igri u nekim utakmicama prolazili kroz iglene uši, zahvaljujuci samo Edinovim golovima. To je činjenica. Sigurno da je i on sinoc igrao bi bio rastereceniji. Ima i do toga sto su momci baš bili nalozeni i htijeli su dokazati da u njima ima kuveta, da se na njih treba računati. Sinoc smo jednostavno bili dominantni, kao Armenija protiv nas. Nema to nikakve veze što Edin nije igrao, mada smo istina igrali drugacije, raznovrsnije, svaki put pred šesnestercom smo izgledali opasno i gol je visio. To treba naglasiti. Dosta je i izmjena Visce pozitivno uticala na igru.
Locked