Čuj istina. Ko to određuje istinu? Ko reko, apsidejzi reko. Mora da je istina.apsidejzi wrote:O tome se haman ne smije pricati. Ja sinoc otvorio temu sa anketom upravo o tome i kad je bilo jasno da mnogi isto razmisljaju, tema je otisla u vjecna lovista. Zar se ni pisat o tome ne smije?mO k3 wrote:Ova tekma večeras je samo potvrdila ono sto kažem , da je ekipa bez dzeke igra slobodnije ....
Jebo vas Dzeko. Ako je nesto istina onda je tako. Brisanje tema i banovanje nece sakriti istu. Ovaj forum svakako umire. Zna se desiti da prodje po par sata u po bijela dana a da niko ne napise ni jedan post. I to na forumu politika.
Sad jos brisu teme koje su izazovne. Koliko glup moras bit da obrises takvu temu? Ljudi nece prestati pricati o Dzeki kocnicaru zato sto ovdje provodis cenzuru a istovremeno imas dobru priliku za par klikova vise. Ovo je medij i njegov posao je da omoguci komunikaciju. Cenzura ce ga samo ugusiti.
Jebo me svak ako se uskoro sam ne banujem. Ovo je smjesno. Na djecijem nivou. Cuj odoh ja ugasit temu da se Dzeko ne naljuti. Jebo vas Dzeko. On zna igrat tamo gdje nema autoritet. Dadni mu vlast i sjebe sav koncept jer zapravo zna uraditi samo jednu stvar: sutati loptu. Nema konceptualno razmisljanje. Zato u Romi samo to i daju. Nista vise se ne pita.
Realno, odavno neko veću glupost nije napisao. Niko nije obrisao temu zbog cenzure, nego zato što je glupa, bezvezna i nepotrebna. Jedna pobjeda ne čini proljeće. Nakon samo 90 minuta neznalice izlaze iz rupa sa ovom pričom kako koči igru, daj nam Hodžića. Ja vas pitam, jeste li vi normalni? Jeste li ikad razmišljali o tome da recimo samo Džekino prisustvo na terenu vuče pola protivničke odbrane? Nije slučajno Džeko zabio haman 60 golova za reprezentaciju i ne misli stati na toj cifri. To ne može uraditi kočničar. De malo razmisli o onome šta si napisao pa nam dođi opet.