Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A i ti ga seruckas vala s tim sarkazmom sta je problem priznati da je frajko kriv za drugi gol jer je uzasno izasao iuzasno se postavio?
Za prvi nije jer je bilo ko penal bukvalno i nije stigao izletiti...
Shvatam ja zeljo sarajevo ovo ono al de..
Boldirano ti je posljednje upozorenje pred ban, a ti vidi dalje.
Drugo, o Šehiću sam pisao i prije prvog gola, kada je išla priča da loše izbacuje, pa onda poslije prvog gola kad je išla priča da je kriv što nije izašao. I onda dođe drugi gol i on izađe ...
emigrazione wrote:
Pape je otkrio mnoge igrace i igrali su uvijek samo najbolji, zasto kod ovoga nije tako?!
Koje je igrace pape otkrio? Osim tina svena
Vecina reprezentativaca u ono vrijeme su tek kod njega postali standardni, ekipa je bila ko britka sablja, igralo se uvijek na gol više, čitav region se divio super lepršavoj i ofanzivnoj igri Bosne, prelijep fudbal igrali milina gledati, igrali na Mundijalu, ekipe poput ove jebene Finske bile nam ko gurabija, u jednom zalogaju ih gutali....o cemu ba ti pricas?! Mislis da ces uskoro opet gledati takvu igru svoje reprezentacije, hoces al u kurcu...kod Papeta su uvijek najbolji igrali
Crvena Tifoza wrote:Činjenica je da se previše lahko odričemo naših top igrača bez ikakvog objašnjenja. U zadnjoj godinu smo ostali bez Lulića, Begovića i Kolasinca. Vjeruj mi da je idući na izlaznim vratima Bicakcic.
Ko je kriv za to, i odakle uopšte sad ta priča? Ja o prebacivanju krivice na golmana, a ti o odricanju od top igrača ...
Guranje ovog nižerazrednig golmana i jeste jedan od problema.
Sta vam je, mozda su Finci bolji u fudbalu ali u nasem timu vlada bolja atmosfera.
Lagano Ilidza 7 dana, rodbina, baklave, alkohol i kurave. Pa imal ko bolju atmosferu???
Jebes trening centar u Zenici, ne dolaze momci trenirati nego provesti se.
To meni @bazinga ne možeš reć' nijednog nisam spomenuo niti pljuvao po njemu.
Ko ovi mišići izašli iz rupica.
Sve u svemu zaslužen poraz i ponovo teško prizemljenje , e što sviraš ofsajd kad je skinu trećerazrednik .
Last edited by manijak1 on 08/06/2019 19:47, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza wrote:Činjenica je da se previše lahko odričemo naših top igrača bez ikakvog objašnjenja. U zadnjoj godinu smo ostali bez Lulića, Begovića i Kolasinca. Vjeruj mi da je idući na izlaznim vratima Bicakcic.
Ko je kriv za to, i odakle uopšte sad ta priča? Ja o prebacivanju krivice na golmana, a ti o odricanju od top igrača ...
Guranje ovog nižerazrednig golmana i jeste jedan od problema.