Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post Reply
Bodkin

#501 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Bodkin »

Fuj srbi, fuj hrvati ali ok nam je da u sarajevu isto prosipamo jer kod njih anamo je fasizam
Edin H.

#502 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Edin H. »

Image

Evo belaja i u Birminghamu - kazu mahom roditelji muslimanske djece u skoli da ne dozvoljavaju da se u osnovnim skoloma uci o LGBT zajednicama
LBVIEW

#503 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

rumenige_brajtner wrote:
LBVIEW wrote: Sto bi to bio vlazni san vlastodrzaca u Sarajevu? :-)
Znaci, multikulti samo u Sarajevu?
Multikulti samo tamo gdje ima onih drugacijih. Ti drugaciji su ujedno i najveca smetnja da se lagodno i komotno ograde tri avlije.
Kao sto rekoh, ne ugrozavat druge gdje si vecina, a borit se za svoje gdje su ugrozeni. Nema hajra od toga sto ces kinjit manjinu.
Znaci u Sarajevu bez ogradjivanja avlija, a u Banja Luci moze? Ti ono maloprije ustvrdi kako su gradjanske partije u istoj vlazni snovi vlastodrzaca u Sarajevu, pa kom osnovu onda iste trebaju tamo?
rumenige_brajtner

#504 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by rumenige_brajtner »

Nista ti nisi shvatio.. budi pozdravljen
Moenx

#505 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Moenx »

Ni ja nisam ništa shvatio . Lijep pozdrav.
kakavdanakneiskustvu

#506 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by kakavdanakneiskustvu »

Novak20 wrote:U pravu su Peđa i Nikšić što zvanično neće sa SDA. Nadam se da neće nikada i ni pod kojim uvjetima. Neka nacionalisti završe svoje prljave poslove sami, bez mene.

"Alijini" Srbi i Hrvati, a i sam sam taki, ne trebaju glasovati za stranke koje idu u koaliciju sa SDA direktno i sa HDZ/SNSD indirektno. Na kraju, korist imaju Samra i ovakvi primitivci kao ona (većina su ipak), a poniženje svi anam oni koji još žive sa neuzvraćenom ljubavi prema državi (koja je u haosu) i u iluziji multi-kulti ravnopravnog i građanskog.

misliš alijin jevrej.jer si nekad prije nekolikio mjeseci napisao da si jevrej???
LBVIEW

#508 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

rumenige_brajtner wrote:Nista ti nisi shvatio.. budi pozdravljen
Ti imas problem sam sebe shvatiti. :wink:
LBVIEW

#509 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

Jos kad bi forumski FGR licimuri bili ovako revnosni kad Srbi napadaju bosnjacke povratnike, gdje bi nam kraj bio .No, tada se, uglavnom, spominju voleji/voda na mlin Dodicku ili, optuzi zrtva jer provocira mirno sumsko pucanstvo drzavnim grbom. :oops:
kakavdanakneiskustvu

#510 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

ah ta pokvarena,licemjerna FGR,sve bi bilo bolje da ih nema
Atego

#511 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Atego »

LBVIEW wrote:Jos kad bi forumski FGR licimuri bili ovako revnosni kad Srbi napadaju bosnjacke povratnike, gdje bi nam kraj bio .No, tada se, uglavnom, spominju voleji/voda na mlin Dodicku ili, optuzi zrtva jer provocira mirno sumsko pucanstvo drzavnim grbom. :oops:
"Voda na mlin", dobro si :lol: Koji su to banditi prefrgani :mrgreen:
LBVIEW

#512 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

kakavdanakneiskustvu wrote:ah ta pokvarena,licemjerna FGR,sve bi bilo bolje da ih nema
Zna se na koga se misli, ne brini sad ce oni.
Ne znam samo sto se ti osjecas prozvan kad veze s njima nemas. :thumbup:
LBVIEW

#513 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

Atego wrote:
LBVIEW wrote:Jos kad bi forumski FGR licimuri bili ovako revnosni kad Srbi napadaju bosnjacke povratnike, gdje bi nam kraj bio .No, tada se, uglavnom, spominju voleji/voda na mlin Dodicku ili, optuzi zrtva jer provocira mirno sumsko pucanstvo drzavnim grbom. :oops:
Pa tako je.
A kad je onaj mongoloid u Prijedoru napao povratnika iskopali su slike maketa pusaka i drzavni grb na kamionu kao izgovor.
Bodkin

#514 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Bodkin »

kakavdanakneiskustvu wrote:ah ta pokvarena,licemjerna FGR,sve bi bilo bolje da ih nema
Naravno.

Ma ima definicija za takve. Da smiju napisati sta misle, napisali bi da im je drago sto neko jebe hrvate i srbe u sarajevu. Kao da prave razliku izmedju ovih iz bl i iz sa. A kako ove iz bl koji i zasluzuju niko ne moze jebati osim dodikovog rezima koji im ubija djecu, drkaju kad citaju ovakve vijesti
kakavdanakneiskustvu

#515 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

kako znaš da nemam i kako znaš da čak i ja nisam fgr?
LBVIEW

#516 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

Ima definicija i za takve kao ti - licemjer i relativizator.
Nakon pocinjenog genocida frajer vristi na spomen srpskog fasizma. :oops:
Last edited by LBVIEW on 25/05/2019 21:48, edited 2 times in total.
славянин

#517 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by славянин »

LBVIEW wrote:
Atego wrote:
Pa tako je.
A kad je onaj mongoloid u Prijedoru napao povratnika iskopali su slike maketa pusaka i drzavni grb na kamionu kao izgovor.
Jeste i pokrenuo jedan jugosloven inicijativu da se pomogne povratniku tako sto bi poneko i kupio koju rukotvorinu medjutim Bosnjacke uber patriote izgleda patriotski se tesko rastaju kada su pare u pitanju :lol:
LBVIEW

#518 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

kakavdanakneiskustvu wrote:kako znaš da nemam i kako znaš da čak i ja nisam fgr?
Nisi u tom tonu u kojem je izreceno.
Za razliku od ovog sto se, s pravom, osjeti prozvanim. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#519 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

LBVIEW wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:kako znaš da nemam i kako znaš da čak i ja nisam fgr?
Nisi u tom tonu u kojem je izreceno.
Za razliku od ovog sto se, s pravom, osjeti prozvanim. :mrgreen:

ne zna se to nikad
kakavdanakneiskustvu

#520 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

kažem ja,sve bi bilo lakse da nema fgr,evo i banditi su,jebo ovo tuku sa fasistickim stavovima samru,mala maca za njih je izgleda
pustopoljina

#521 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

koji si ti niskoudarac...
koliko povratnickih porodica znas?
sta si ti uradio? ono, fgr su ionako kaka...TI si taj koji pravo zbori.
Sta si uradio ti?
ponudi nesto.
ili da izbacimo ove nebosnjake i kazemo povratnicima- haj'te 'vamo...smrad tudjeg stada nece vas grijat' ko sto ovaj grije?
scarface32

#522 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by scarface32 »

Nego je li cesir malo trgovao drogom ili ne?
LBVIEW

#523 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

pustopoljina wrote:
Sta si uradio ti?
ponudi nesto.
ili da izbacimo ove nebosnjake i kazemo povratnicima- haj'te 'vamo...smrad tudjeg stada nece vas grijat' ko sto ovaj grije?
Cemu vriska?
Ko je sta uradio nije tema emisije - ovdje smo anonimno i stvarno nema potrebe za prozivanjem ili dokazivanjem.
Dakle, za ocjenu necijeg "virtuelnog" karaktera sasvim je dovoljno i relevantno ono sto ta osoba pise. A ovi sto sam ih prozvao licemjerima su taj epitet itekako zaradili svojim dosadasnjim piskaranjem po forumu - sto je lako provjeriti- i ja zadrzavam pravo na isto podsjetiti, svidjalo se to nekom ili ne. Sit sam i presit likova koji na srpski fasizam, ili sute, ili krenu s tipicnom salonskom relativizatorskom spikom, dok na najbenigniji znak nacionalizma u Bosnjaka vriste. Maloprije onaj Rumenige provali kako je gradjanska opcija u Banja Luci"mokri san sarajevskih vlastodrzaca" dok istovremeno zagovara multikulturu u Sarajevu. :-) Ta i takva asimetrija u pravima nikad nije zazivjela nigdje.
BHCluster

#524 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by BHCluster »

Ova se ljudi kanalizacija zvana SDA cisti na izborima, pa ne glasaj.
scarface32

#525 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by scarface32 »

LBVIEW wrote:
pustopoljina wrote:
Sta si uradio ti?
ponudi nesto.
Cemu vriska?
Ko je sta uradio nije tema emisije - ovdje smo anonimno i stvarno nema potrebe za prozivanjem ili dokazivanjem.
Dakle, za ocjenu necijeg "virtuelnog" karaktera sasvim je dovoljno i relevantno ono sto ta osoba pise. A ovi sto sam ih prozvao licemjerima su taj epitet itekako zaradili svojim dosadasnjim piskaranjem po forumu - sto je lako provjeriti- i ja zadrzavam pravo na isto podsjetiti, svidjalo se to nekom ili ne. Sit sam i presit likova koji na srpski fasizam, ili sute, ili krenu s tipicnom salonskom relativizatorskom spikom, dok na najbenigniji znak nacionalizma u Bosnjaka vriste. Maloprije onaj Rumenige provali kako je gradjanska opcija u Banja Luci"mokri san sarajevskih vlastodrzaca" dok istovremeno zagovara multikulturu u Sarajevu. :-) Ta i takva asimetrija u pravima nikad nije zazivjela nigdje.
jarane je li ikad Izetbegovic bio u Banja Luci?Prijedoru? Visegradu? Foci?
Post Reply