Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#501 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Koja logika jbt. Lakse napustit kucu, rasprodat sve sto imas, nego iskoristit komparativne prednosti koje ti daje rodjenje i skolovanje u glavnom gradu jedne drzave.
Ako uz takav start u zivotu spadnes da cekas naninu smrt ne bi li se skucio, onda i nisi za boljeg.
Ako uz takav start u zivotu spadnes da cekas naninu smrt ne bi li se skucio, onda i nisi za boljeg.
- SpecialOffer
-
Guadalajara
#503 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
gledaj lokacijeSpecialOffer wrote:![]()
![]()
Dvoetazni Stan u srcu Sarajeva (1.000.000 KM)
https://www.olx.ba/r/34909059/2299489
- SpecialOffer
#504 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Ne vrijedi ni pola ove cijene.Guadalajara wrote:gledaj lokacijeSpecialOffer wrote:![]()
![]()
-
Guadalajara
#505 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
za kompleksashe vrijediSpecialOffer wrote:Ne vrijedi ni pola ove cijene.Guadalajara wrote:gledaj lokacijeSpecialOffer wrote:![]()
![]()
- HAVANA
-
Guadalajara
#507 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Mislim da je ona kuca gdje pekara AS kupljena za milion maraka.HAVANA wrote:E cuj milion.
Dao covjek milion za posao i za kucu...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#508 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Bio sam ja u ovom stanuSpecialOffer wrote:Ne vrijedi ni pola ove cijene.Guadalajara wrote:gledaj lokacijeSpecialOffer wrote:![]()
![]()
Nije lose, samo na slici izgleda dosta moćnije nego uživo
Recimo ove drvwne stepenice na drugoj strani pale, na staklu se drže
Skršeno je para dobro, al ne vrijedi... mozda za rentanje za zivot jok
- mk ultra
#509 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Brt da ti vidis sta on ima unutraGuadalajara wrote:Mislim da je ona kuca gdje pekara AS kupljena za milion maraka.HAVANA wrote:E cuj milion.
Ima salu za pekaru koja vrijedi pola miliona, dvije 4etazne peći, komoru, magacin itd itd
ja mislim 80kW prikljucak struje, sve u fulu...
- choxnox
#510 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Pa nista, po logici ovih klasicnih radoznalih "nekupaca", odmah nonsalantno ponuditi 600k KM, skines covjeku ko od sale 400k KMSpecialOffer wrote:![]()
![]()
Na stranu to sto ovdje nece oka sklopiti tokom ljetne sezone.
Last edited by choxnox on 22/08/2019 20:53, edited 1 time in total.
- Dosadno mii
#511 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Ovo ce Dzeko kupit
-
Guadalajara
#512 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
ma mini fabrikamk ultra wrote:Brt da ti vidis sta on ima unutraGuadalajara wrote:Mislim da je ona kuca gdje pekara AS kupljena za milion maraka.HAVANA wrote:E cuj milion.
Ima salu za pekaru koja vrijedi pola miliona, dvije 4etazne peći, komoru, magacin itd itd
- mk ultra
#513 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Pa skoro pa tako... najveća individualna pekara u graduGuadalajara wrote:ma mini fabrikamk ultra wrote:Brt da ti vidis sta on ima unutraGuadalajara wrote:
Mislim da je ona kuca gdje pekara AS kupljena za milion maraka.
Eno malta siri prostor, uzeo i slasticarnu
-
Guadalajara
#514 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Jos silose za brasno da izgrade...mk ultra wrote: Pa skoro pa tako... najveća individualna pekara u gradu
Eno malta siri prostor, uzeo i slasticarnu
-
mnjonja
#515 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
_BataZiv_0809 wrote:Koja logika jbt. Lakse napustit kucu, rasprodat sve sto imas, nego iskoristit komparativne prednosti koje ti daje rodjenje i skolovanje u glavnom gradu jedne drzave.
Haj da nacrtam.
Jedni prodaju njivu, jedni cekaju naninu kucu, ko je tu bolji/gori?!
O kakvim prednostima ba pricas?! Upis na fax je svima isti ako o tome pricamo.
Sarajlijama jos i tezi.
Dodje nego sa diplomom srednje iz cekrcica, sa svim peticama bilesi i ucenik generacije, jer je kriterij u njegovoj skoli aaa znas citat super, i dodje neko iz prve gimnazije ..sa tricom...i puno puno vise znanja al jbg trica. Sta mislis koga prime na fax?
De sjedi.
Ti ocito nisi iz Sarajeva, cim ti iz pora pardon postova iskacu takvi stavovi kako je Sarajlijama lakse. Damfa kompleks.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- seoBIH
#517 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Dzabe diskutovati. Ti ne znas kako je u Maglaju i kako je doci iz Maglaja. On ne zna kako je ziviti u Sarajevu i imati sve na dohvat ruke. Ima prednosti i mana na obje strane, ali reci da neko u Sarajevu sa stanom, kucom, fakultetom, nije u prednosti nad drugima, nema smisla.mnjonja wrote:_BataZiv_0809 wrote:Koja logika jbt. Lakse napustit kucu, rasprodat sve sto imas, nego iskoristit komparativne prednosti koje ti daje rodjenje i skolovanje u glavnom gradu jedne drzave.
Haj da nacrtam.
Jedni prodaju njivu, jedni cekaju naninu kucu, ko je tu bolji/gori?!
O kakvim prednostima ba pricas?! Upis na fax je svima isti ako o tome pricamo.
Sarajlijama jos i tezi.
Dodje nego sa diplomom srednje iz cekrcica, sa svim peticama bilesi i ucenik generacije, jer je kriterij u njegovoj skoli aaa znas citat super, i dodje neko iz prve gimnazije ..sa tricom...i puno puno vise znanja al jbg trica. Sta mislis koga prime na fax?
De sjedi.
Ti ocito nisi iz Sarajeva, cim ti iz pora pardon postova iskacu takvi stavovi kako je Sarajlijama lakse. Damfa kompleks.
Stan od 70 kvadrata u Sarajevu prodas za tri puta vecu cijenu nego u Maglaju.
Mada ovo je glupa rasprava, neka svako sebi pravi zivotni put. Nekome kome je sve pred nosem ne moze da to iskorsiti, pa neko sa strane pokupi kajmak i onda se domaci zale
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#518 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Lokacija je beton, ali brate ja ovaj ne bih pogledao pored sjeverno orjentisanog stana u Papagajci.Guadalajara wrote:gledaj lokacijeSpecialOffer wrote:![]()
![]()
-
Guadalajara
#519 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Zivio sam u zgradi Papagajka...Nema ni tu spavanja...Jos kad nije trola radila...tamo odmah iza rata...a i Miljacka se tokom ljetnog perioda uscuje na smrad i kanalizaciju..._BataZiv_0809 wrote:Lokacija je beton, ali brate ja ovaj ne bih pogledao pored sjeverno orjentisanog stana u Papagajci.Guadalajara wrote:gledaj lokacijeSpecialOffer wrote:![]()
![]()
-
dječak sa šibicama
#520 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
A i vi ga ukenjaste, znaci ako si rodjen 10 minuta od centra grada, sva su ti vrata otvorena.
Jest ali u bajkama. Ko sjedi na funkcijama, ko dijeli fotelje, radna mjesta, uhljebljuje, nego seljo svoje zemljake. To je jos u jugi bio cest slucaj, kamoli danas.
Ne zna gdje opcina, zna sve u opcini.
Jest ali u bajkama. Ko sjedi na funkcijama, ko dijeli fotelje, radna mjesta, uhljebljuje, nego seljo svoje zemljake. To je jos u jugi bio cest slucaj, kamoli danas.
Ne zna gdje opcina, zna sve u opcini.
-
TheGodfather001
#521 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Baš tako, u Sarajevu sve djeca gospode koja zarađuje 10+ tkm, idu u privatne osnovne i srednje škole, na posljetku na Ganićev eSkluzivni faks. Nema radničke klase i ljudi koji otplaćuju kredite za stanove, a koji su rođeni u Sarajevu i nisu riješili stambeno pitanje naslijeđivanjem.
Kakvi stereotipi ruralaca i primitivaca. A što napisa dječak - opština Centar Sarajevo komotno se može preimentovati u opštinu Istočne BOsne, kao i BH Telecom, a EP BiH u EP Gatačko-konjičkog područja.
Vratite se na temu, dajte još ovih stanova po milion da ih kupimo dok su povoljni
Kakvi stereotipi ruralaca i primitivaca. A što napisa dječak - opština Centar Sarajevo komotno se može preimentovati u opštinu Istočne BOsne, kao i BH Telecom, a EP BiH u EP Gatačko-konjičkog područja.
Vratite se na temu, dajte još ovih stanova po milion da ih kupimo dok su povoljni
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#522 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Jebiga porazise domace na njihovom terenu. Nije to samo u Sarajevu slucaj doduse.
-
breuer
#523 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
ma nije to vjeruj, meni su neki dijelovi gore oko bivše Kozaračke gdje sam rođen, gori nego najgora Čvila, da ne govorim Bistrik_BataZiv_0809 wrote:Nevezano za temu, ali jbt koliko ste samim rodjenjem privilegovani.breuer wrote:isto majke midječak sa šibicama wrote:Izgleda amko zacijenio stan na Dobrinji 3000 po kvadratu, ali na najljepsem mjestu u kvartu![]()
![]()
Za nas rodjene istocno od Marin Dvora, NS i NG su uvijek bili nepozeljna destinacija, meni licno je ok tamo od Mojmila prema Dobrinji, ukljucujuci i nju. Vec je pukla ravnica, i ok je. Ali ovaj dio, od Grbavice do AP, ne bih tu zivio nema para.
Nije ni ta na Visnjiku normalna, imam rodbinu u tim zgradama kod Drvoprometa odnosno danas Merkatora na Visnjiku, jeste lokacija odlicna blizu grad suncano i sve to, ali stare zgrade, slijezu se, pola stanara svake godine moraju zid raditi mrezicom i glet masom jer non stop puca. Cuj 155000
-
Naslovnica
#524 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Lokacija je top, ali kako za koga i za šta.Guadalajara wrote:gledaj lokacijeSpecialOffer wrote:![]()
![]()
Kao porodični čovjek sa djecom, taman i da imam para da ga kupim, nikada ne bih.
Na stranu parking prostor.
- nosara
#525 Re: Zanimljivi stanovi na prodaju sa pik-a. Nasmijmo se malo
Dan danas (pogotovo prije rata) najljepsi, najurbaniji, najhumaniji dio grada od MD do CVile. Od zelenila, do parkralista.breuer wrote: ma nije to vjeruj, meni su neki dijelovi gore oko bivše Kozaračke gdje sam rođen, gori nego najgora Čvila, da ne govorim Bistrik, ponavljam, Dobrinja mi je super naselje, ali od MD do nje mi je sve ostalo neuslovno, iako ima dobrih rješenja...
Zivio sam na Mejtasu godinama, zaradio ptsp. Ulice klaustrofobicne, smrad, vlaga, buka, nema sadrzaja, parkinga... uzas!
Centar je za obavit posao i bjezanija u civilizaciju!