sumirprimus wrote:i jedno pitanje za antigej nastrojene forumase? zasto morate biti toliko zlocesti i vulgarni? zar ne mozete fino normalno iznjet svoje stavove i misljenja, cemu tolika agresija?
Odlično pitanje. Kratak odgovor bi glasio da su homoseksualci ti koji nas bukvalno tjeraju na takve reakcije.
Jesi li nekada prije ove njihove medijske povraćine vidio temu o homoseksualcima? Temu na kojoj se ismijavaju ili na bilo koji način diskriminiraju?
Jesi li negdje pročitao pozive na obračun sa tz ili sa homoseksualcima?
Nisi.
E, kad mi dođe neko i mome djetetu počne govoriti da proba sa muškarcem/ djevojkom kako bi otkrilo je li gay ili ne, onda očekuj reakciju.
Nabacuje mi se gay i ja mu na fin način stavim do znanja da to nisam.
Sljedeće njegovo pitanje glasi: kako znaš da nisi ako nisi probao?
I onda meni pukne film i kažem: druže, ja sam musliman i sad ću ti citirati našeg islamskog velikana i meni najdražeg lika iz prošlosti.
Helem, prenosi se da su u vrijeme alije, r.a. našli pedere i kazali: "mi znamo šta s njima, ali ne znamo kako."
Na gayevo "a šta su to uradili?", rekao sam da se prenosi kako su ih bacali sa litice.
Nestao je glavom bez obzira.
Dakle, ne diram ih, ne ismijavam, ne ugrožavam, ne napadam fizički il verbalno... Ali, neću da mi nameću svoje stavove. Ako krenu, dobiju odgovarajući odgovor.