BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#501 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Protiv Grka cemo igrati 4-5-1 na krilima Duljevic i VIsca, Dzeko u napadu, Besic Pjanic i Saric/Krunic vezni. Nije neka nuklearna fizika.
- ljevoruki
#502 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Vidim opet ste opleli po Mumetu
Salu na stranu ali ovo sto smo mi danas igrali nije njegov stil igre a jos je morao i da krpi par pozicija.
Mume ima strasan prvi korak, vrlo eksplozivan i tako se rijesi igraca na sebi i po pravilu gura loptu na bok.
Od cetvorice igraca koji su danas kod nas igrali na boku ne mozes sastsviti jednog da valja i tu se gubi njegova igra u kojoj je on najbolji i najkorisniji.
Vidjecete protiv Grcke, kad se vrati SEO da ce to biti drugscije jer ce imati kome dati loptu na bok a nadam se i da ce Bicakcic na beka pa nece morati da pokriva njega kao sto je danas Todorovica.
Grcka mora pasti

Salu na stranu ali ovo sto smo mi danas igrali nije njegov stil igre a jos je morao i da krpi par pozicija.
Mume ima strasan prvi korak, vrlo eksplozivan i tako se rijesi igraca na sebi i po pravilu gura loptu na bok.
Od cetvorice igraca koji su danas kod nas igrali na boku ne mozes sastsviti jednog da valja i tu se gubi njegova igra u kojoj je on najbolji i najkorisniji.
Vidjecete protiv Grcke, kad se vrati SEO da ce to biti drugscije jer ce imati kome dati loptu na bok a nadam se i da ce Bicakcic na beka pa nece morati da pokriva njega kao sto je danas Todorovica.
Grcka mora pasti
- luckylaka
#503 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
ljevoruki wrote:Vidim opet ste opleli po Mumetu![]()
Grcka mora pasti![]()
- kamen spoticanja
#504 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
igra se igrice k'o nekad u Metz kad je bio djecakDiwan wrote:Pjanić prekuco.
cejfi u svakom pokretu
-
svi u napad
#505 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bit ce to puno bolje. Igrat ce se jace i brze a osim toga i igraci imaju vise motiva protiv njih nego protiv drugih ekipa. Iskreno ne znam da li je bolje Bicu staviti na beka ili ostaviti Todorovica. Jest bio los al ipak je bek i zna to igrati. Problem je sto nije u formi. No tu je Zuti da ovo poslozi. Bit ce to dobro siguran sam. Naprijed BiH!!!!

-
Bazinga1234
#506 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Šehić - Kolašinac, Zukanović, Šunjić, Bičakčić - Bešić, Krunić, Pjanić, Duljević, Višća - Džeko.
Skoro sam siguran da je ovo sastav za Grke.
Skoro sam siguran da je ovo sastav za Grke.
-
Stari
#507 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Uoči ove slijedeće utakmice .... ne mogu se oduprijeti znatiželji .....apropo one zadnje utakmice protiv Grčke .... koja se završila neredima ...u kojima je asistent našeg trenera u po frke uspio plasirati dražesan desni kroše vrlo precizno po ....vaginastom objektu kojeg je jedan iz tadašnje postave grčke momčadi imao ispod nosa .... vjerujem da se većina sjeća tog slavnog vojevanja....
Jel igra taj dečko još za Grčku?
-
Vitoo
#508 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Cast pojedincima...neke samo zanimaju gluposti taj slucaj nema veze sa nogometom...igrao ne igrao taj jadnik..Stari wrote:Uoči ove slijedeće utakmice .... ne mogu se oduprijeti znatiželji .....apropo one zadnje utakmice protiv Grčke .... koja se završila neredima ...u kojima je asistent našeg trenera u po frke uspio plasirati dražesan desni kroše vrlo precizno po ....vaginastom objektu kojeg je jedan iz tadašnje postave grčke momčadi imao ispod nosa .... vjerujem da se većina sjeća tog slavnog vojevanja....
Sto se tice nas, sinoc je dokazano da smo katastrofa. Branis se protiv gmizavaca iz jermenije..
Ukratko...
Gledaj onaj bradonja im (nema kluba) 5, 6 njih igra u jermenskoj ligi ostale zvjezde iz Urala, Chavesa, Gotenburga, Huracan... Cemu da se nadas protiv grka doduse jesu i oni letve ali znaju sakriti svoju mrezu a ugurat nam mogu...vidjeli smo sinoc ko nam stvori par sansi i ko nam zabi
Sreca nasa...pa sudija nije svirao penal za povlacenje ono prije..
Jos nam je bila prpa..da se igralo jos 10min ispusili bi prednost od 2 0
- Laertes
#509 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Vitoo wrote: Samo se bojim banene, nije iskljuceno 0 bodova u prva dva kola![]()
- Amomiman
#510 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ima li ko da iz Tuzle ide za Zenicu, da mi preuzme karte od jednog lika. 
- Point.
#511 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ljudi, zašto se otvorila ova tema kad već ima jedna tema za ovaj dvomeč? Zašto remetite pozitivan mojo jer vidite da se dobro krenulo? Ne uzmemo li 3 bobe neka Chmoljo i Manijak1 snose odgovornost. Apelujem na samobaniranje do sljedeće tekme. Vidite vi te drskosti.
-
Stari
#512 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja nešto kontam ´vako:
Nikad se nisam u potpunosti naučio ovaj novi sistem kvalifikacija .... ono u vezi lige nacija itd. Italija teško da će nakon jednih promašenih kvalifikacija dozvoliti ikakva iznenađenja...tako, da skratim. Italijani prvi ....mi se tučemo sa ovim gladimudisima za baraž ...ako unatoč kvaliteti, dobroj taktici, sjajnim igračima i briljantnoj igri...ipak nesretno završimo kao treći (ili četvri) ....imamo li još uvijek pravo na popravni baraž?
Nikad se nisam u potpunosti naučio ovaj novi sistem kvalifikacija .... ono u vezi lige nacija itd. Italija teško da će nakon jednih promašenih kvalifikacija dozvoliti ikakva iznenađenja...tako, da skratim. Italijani prvi ....mi se tučemo sa ovim gladimudisima za baraž ...ako unatoč kvaliteti, dobroj taktici, sjajnim igračima i briljantnoj igri...ipak nesretno završimo kao treći (ili četvri) ....imamo li još uvijek pravo na popravni baraž?
-
Stari
#514 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Laertes wrote:Vitoo wrote: Samo se bojim banene, nije iskljuceno 0 bodova u prva dva kola![]()
-
riko-ga
#515 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Prvo u ovim kvalifikacijama nema baraza.Prvi i drugi idu direktno na prvenstvo.Ako mi nedo Bog budemo treci ili cetvrti,peri,sesti igrat cemo kroz Ligu nacija polufinale i eventualno finale sa pibjednicima grupa B.Znaci imamo taj lukzus da imamo popravni jer smo bili prvi u svojoj grupi u LN.Stari wrote:Ja nešto kontam ´vako:
- insaneinthebrain
#516 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ako ne pobjedimo grcku kojoj fali pola igraca, mozemo komotno da se ispishemo iz fudbala. iskoristiti situaciju maksimalno kako znamo i umijemo
- Edin H.
#517 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
insaneinthebrain wrote:ako ne pobjedimo grcku kojoj fali pola igraca, mozemo komotno da se ispishemo iz fudbala. iskoristiti situaciju maksimalno kako znamo i umijemo
Fale i nama Izo i Asmir
Koga nema bez njega se moze.
- luckylaka
#518 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne fali nama niko znacajan nego ko bi mogao da poboljsa ovu blijedu igru reprezentacije.Koliko me sjecanje sluzi mi smo sve utakmice od dolaska novog selektora odigrali na guzove tj.bezidejno,dosadno .Neko ce nam ovo naplatiti skupo
-
Mustang1
#519 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Od kad smo mi to velesila koja sve protivnike pobjedjuje po 5:0 pa nam pobjeda od 2:1 smeta?
- Edin H.
#520 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Porasli standardiMustang1 wrote:Od kad smo mi to velesila koja sve protivnike pobjedjuje po 5:0 pa nam pobjeda od 2:1 smeta?
- luckylaka
#521 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako mislis na moj post onda nisi dobro skonto poentu.Mi se mucimo sa igrom ali jos nekako guramo.Vidjecemo do kada ce ovo prolaziti.Mustang1 wrote:Od kad smo mi to velesila koja sve protivnike pobjedjuje po 5:0 pa nam pobjeda od 2:1 smeta?
-
DonieBrasco
#522 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Treba ovom timu Izet Hajrovic, ne znam zasto ga Robi ne zove.
Grcka mora pasti nema alternative.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#523 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Baš, trebao je zvati povrijeđenog igrača.DonieBrasco wrote:Treba ovom timu Izet Hajrovic, ne znam zasto ga Robi ne zove.
- luckylaka
#524 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jebo te ovo se do sada ponovilo stotinu putaTomahawk11 wrote:Baš, trebao je zvati povrijeđenog igrača.DonieBrasco wrote:Treba ovom timu Izet Hajrovic, ne znam zasto ga Robi ne zove.
- AmiĐa_Idriz
#525 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa mi nakon SP smo prestali igrati taj neki napadački i oku ugodni fudbal, postepeno smo ostajali bez stare okosnice a ovi momci nažalost nisu taj level.
Protiv Grčke je pobjeda pod must jer ti to ostavlja dosta mogućih kalkulacija za dalji tok kvalifikacija.
Protiv Grčke je pobjeda pod must jer ti to ostavlja dosta mogućih kalkulacija za dalji tok kvalifikacija.