Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
morti wrote:Kupih ja Avaz,krenuo u školu po svjedočanstvo(4.0 ),i zaboravi novine u školi...
Ode 1KM u nepovrat...
Uzeo sam novi okvir za cvike(ne sunčane,opet ),i oko trice sam u HOŠE-u na Ilidži...
edu wrote:
sta je M&M..nikako da upratim..a glup nisam..bar tako ja mislim..
D
nisi ti glup...ti si bezobrazan...i ne mozes upratiti od drmanja silnog...
M&M = Markale i Mejtas..... ne krati siske, ionako cemo ti ih veceras pocupati...
edu wrote:
sta je M&M..nikako da upratim..a glup nisam..bar tako ja mislim..
D
nisi ti glup...ti si bezobrazan...i ne mozes upratiti od drmanja silnog...
M&M = Markale i Mejtas..... ne krati siske, ionako cemo ti ih veceras pocupati...
ja bezobrazan???..molim moderatore da ovo sankcioniraju..ja nikoga nisam vrijedjao..
Lace wrote:ma meni se cini da se lozis na mame koje imaju malu djecu
e sad zelim da vam cestitam na uspjesnoj akciji...a ja sam se upetljala u ispite pa vam ne mogu pomoci...a rado bih
mislim..mozes ti naknadno pomoci..ti pomognes meni.. ..a ja cu za tebe pomoci kuhinji.. ..ti uradila dobro djelo..ja uradio dobro djelo..vidis bona..humanost je najvaznija..
zdogovorimo se (nemoj vako javno...neko ce pomisliti da ti je tesko ) a ono ti kapacitet
Lace wrote:ma meni se cini da se lozis na mame koje imaju malu djecu
e sad zelim da vam cestitam na uspjesnoj akciji...a ja sam se upetljala u ispite pa vam ne mogu pomoci...a rado bih
mislim..mozes ti naknadno pomoci..ti pomognes meni.. ..a ja cu za tebe pomoci kuhinji.. ..ti uradila dobro djelo..ja uradio dobro djelo..vidis bona..humanost je najvaznija..
zdogovorimo se (nemoj vako javno...neko ce pomisliti da ti je tesko ) a ono ti kapacitet
sve je stvar dogovora..ljudi smo..nismo manijaci.. ...
edu wrote:novinar zeli da se obracuna sa mircy..jeba* ce ga medo..
edu, tvoje pretenzije prema medi me strashe.....
zvacu DEENa u pomoc....
vidimo se veceras (aBd) odoh oci oddmarati ....
medo je moja raja..i ako dodje do sukoba novinar-medo..ja cu medi cuvati ledja.. ..znaci..medo ce jeb** novinara..a ja cu medi cuvat ledja..pika li se to kao vozic???