RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Locked
Seyfo

#501 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Seyfo »

Eto jutros ih nema. Šta sad, oni što su juče rekli da će prodati imovinu, seliti, rat će, gotovo, ovo-ono? Da li se bar, ako ništa, osjećaju glupo?
Tomahawk11
Globalni moderator

#502 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

PM72 je stari ratnik, otišao čovjek da izvidi, navukli ste ga pričom o barikadama.
Haris.ba

#503 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Haris.ba »

Seyfo wrote:Eto jutros ih nema. Šta sad, oni što su juče rekli da će prodati imovinu, seliti, rat će, gotovo, ovo-ono? Da li se bar, ako ništa, osjećaju glupo?
Ko to hoće prodavati imovinu? Nudim povoljnu cijenu zbog novonastalih prilika. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#504 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

Seyfo wrote:Eto jutros ih nema. Šta sad, oni što su juče rekli da će prodati imovinu, seliti, rat će, gotovo, ovo-ono? Da li se bar, ako ništa, osjećaju glupo?
Ja sam rekao da selim ako ko misli opet ratovati. Meni to ne treba.
To je nevezano za jučerašnju situaciju. Portali koji su ono nazvali viješću bi se danas trebali ugasiti. Međutim, obraza svakako malo ima, dakle ništa od toga.
Tomahawk11
Globalni moderator

#505 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

Haris.ba wrote:
Ko to hoće prodavati imovinu? Nudim povoljnu cijenu zbog novonastalih prilika. :D
Kapitalisto :oops:
nepoznati988

#506 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

Tomahawk11 wrote:PM72 je stari ratnik, otišao čovjek da izvidi, navukli ste ga pričom o barikadama.
ko ga je i gdje navukao ja ne bih o tome. samo tvrdim da je vazelin bio jedan od osnovnih rekvizita.
Seyfo

#507 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Seyfo »

Pa neko je morao "probiti led". Sad kad se PM72 usudio, i ja bih , samo kad bih imao potrebe ići do aerodroma.
A oko prodavanja imovine, mnogi odmah vidješe priliku za zaradu :-)
General War

#508 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

Cekaj bolan, cijelu noc su radili na obezbjedjenju kafica u federaciji, da se saberu oko podneva, plahnu, pa eto ih jope. :mrgreen:
LBVIEW

#509 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:Hej pa ovo je fakat stari Jugosloven Kenjac. Sta ono ’šnjaci samo imaju? Kako ono bi, samo šamije i dimije, ostalo pojela maca? :-x
To je bilo pre - sad glumi umerenog Bosnjaka. :mrgreen:
nepoznati988

#510 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

Seyfo wrote:Pa neko je morao "probiti led". Sad kad se PM72 usudio, i ja bih , samo kad bih imao potrebe ići do aerodroma.
A oko prodavanja imovine, mnogi odmah vidješe priliku za zaradu :-)
e to sa probijanjem leda poštujem. samo nikad nisam čuo da se za te potrebe koristi vazelin, pa mi malo čudno da se baš led probijao. :lol:
Seyfo

#511 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Seyfo »

General War wrote:
Cekaj bolan, cijelu noc su radili na obezbjedjenju kafica u federaciji, da se saberu oko podneva, plahnu, pa eto ih jope. :mrgreen:
Hahhaha, pa da, taman da promijenu odore, čarapu na glavu i na branik otadžbine ! Ako im naiđe gazda kafića gdje rade, pozdrav, osmijeh uz selam i sretno prijatno.
LBVIEW

#512 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote: Nisi vise djeneral. :D :thumbup:
Jelde jes lijepo kad prica uhu godi, :D
Al nemere svaki put, ja nevolim lafinu sa ma koje strane da dolazila, samo se treba naucit slusati.
Pa, organiziranje legitimnog Referenduma kao odgovor na sveopcu srpsku bahatost i krsenje Ustava, nije lafina. Al, haj sad.
Fudo387

#513 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Fudo387 »

Drug pm je isao u izvidnicu.
Stanje redovno. Stop.
Neprijatelj se regrupise. Stop.
Dozer sutra preuzima izvidnicu. Stop.
Pm zauzet-dolazi mu dainca Hasiba.Stop.
Borime se, pozdrav domVni, drz nedaj.
hAZNADAR

#514 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by hAZNADAR »

LBVIEW wrote:
insomnia78 wrote:Hej pa ovo je fakat stari Jugosloven Kenjac. Sta ono ’šnjaci samo imaju? Kako ono bi, samo šamije i dimije, ostalo pojela maca? :-x
To je bilo pre - sad glumi umerenog Bosnjaka. :mrgreen:
Cini mi se da je u startu nastupom šarmirao i pridobio neke teneke.

U moje vrijeme si se morao tura i tura naplacati da uletis u raju. A ovdje samo izgovoris carobne rijeci.
Haris.ba

#515 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Haris.ba »

Tomahawk11 wrote:
Haris.ba wrote:
Kapitalisto :oops:
Nekom rat, nekom brat... :D
nepoznati988

#516 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

vazelina zadužio 1kg, stop
vazelina predao dozeru 0,5kg, stop,
neprijatelj nije mirovao cijelu noć, stop

:lol: :lol:
Haris.ba

#517 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Haris.ba »

nepoznati988 wrote:vazelina zadužio 1kg, stop

:D :bih:
General War

#518 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote:
LBVIEW wrote: Nisi vise djeneral. :D :thumbup:
Jelde jes lijepo kad prica uhu godi, :D
Al nemere svaki put, ja nevolim lafinu sa ma koje strane da dolazila, samo se treba naucit slusati.
Pa, organiziranje legitimnog Referenduma kao odgovor na sveopcu srpsku bahatost i krsenje Ustava, nije lafina. Al, haj sad.
Kao sto rekoh pola te price nekako se izgubi, pa se dodje do tog zakljucka gdje upadas u trans...ali bilo pa proslo, glede i unatoc ovih stvari postdejtonskih , nema dileme odakle dolazi sranje.
Seyfo

#519 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Seyfo »

Rasprava ide u smjeru NVZ.
Maraschino

#520 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Maraschino »

aaauuuu to bila bas akcija
ovo_mi_je_nick

#521 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by ovo_mi_je_nick »

Pričajte šta hoćete, Dodo ima mudenzi i ima svoj dio Bosne i Hercegovine koji je nazvan republikom Srba (dakle, samo jednog naroda, što nije pošlo za rukom ni Adolfu), on fura svoju priču i stavove i ne boji se nikoga.

To što se meni ne sviđa njegova priča to je drugo jer sam bošnjak, da sam srbin vjerovatno bi mi dio miljenik. On je vođa svog naroda.

I naravno sada su srbi krivi, što Aliju psuju bošnjaci, jer je njima Alija potvrdio potpisom za republiku srpsku, iako se ratovalo 4 godine radi toga da je ne dobiju jer su to isto tražili 91, ali lik nije imao mudenzi da kaže neću potpisati. Ali je opet heroj jer je prodao 49 % teritorije radi ličnih, sinovljevih interesa.
155_mm

#522 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

ovo_mi_je_nick wrote:Pričajte šta hoćete, Dodo ima mudenzi i ima svoj dio Bosne i Hercegovine koji je nazvan republikom Srba (dakle, samo jednog naroda, što nije pošlo za rukom ni Adolfu), on fura svoju priču i stavove i ne boji se nikoga.

To što se meni ne sviđa njegova priča to je drugo jer sam bošnjak, da sam srbin vjerovatno bi mi dio miljenik. On je vođa svog naroda.

I naravno sada su srbi krivi, što Aliju psuju bošnjaci, jer je njima Alija potvrdio potpisom za republiku srpsku, iako se ratovalo 4 godine radi toga da je ne dobiju jer su to isto tražili 91, ali lik nije imao mudenzi da kaže neću potpisati. Ali je opet heroj jer je prodao 49 % teritorije radi ličnih, sinovljevih interesa.
taj tvoj dodo ima muda jer su ga pustili na miru zadnjih 10 godina dok se ne rijesi pitanje CG i MK.

imat ce tvoj vodja priliku da pokaze muda u buducih nekoloko godina.

preko bakira su mu javno porucili da imaju mogucnost potpuno legalno i legitimno da ga dovedu u situaciju da mora dejton proglasiti nevazecim za srpsku stranu.
nepoznati988

#523 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

Maraschino wrote:

aaauuuu to bila bas akcija
pa vidiš da se jutros javio samo sa jednim postom, predao raport i nestao. valjda ne može da sjedi na stolici, ko će mu ga znati. :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#524 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by KatarinaKosaca »

ovo_mi_je_nick wrote:Pričajte šta hoćete, Dodo ima mudenzi i ima svoj dio Bosne i Hercegovine koji je nazvan republikom Srba (dakle, samo jednog naroda, što nije pošlo za rukom ni Adolfu), on fura svoju priču i stavove i ne boji se nikoga.

I Srbi su ratovali 4 godine pa su ostali u BIH. A za potpis mira.. da si bio u rovu, pitala bih te bil s**o o mudama, potpisu, prodaji itd. Dodik bas nema muda, jer uvijek klepi usima pri ikakvoj reakciji MZ. Druga je stvar sto MZ ne reagira, ali nikako Dodik nije taj koji se nikog ne boji. Pa pred Vucicem kleci :D
LBVIEW

#525 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by LBVIEW »

.
Last edited by LBVIEW on 30/01/2019 10:12, edited 1 time in total.
Locked