Tesko cemo stici fince, cini mi se da nema baraza nego da 4 preostale ekipe idu preko lige nacije, tu treba sansu traziti.ovo_malo_duse wrote:Sta je ovo
Finci dobise i Grke kod kuce..![]()
Kakav je sad rasplet do kraja? Opet baraz i pusa
Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
al-em
#501 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
-
Nivelacija
#502 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Uzeti Armeniju a ako Italija pobjedi Finsku tu smo mi u igri...
Ima da gori Bilino Polje kao nekada protiv Finske ako pobijedimo Armeniju.
Moramo pobjediti.
Ima da gori Bilino Polje kao nekada protiv Finske ako pobijedimo Armeniju.
Moramo pobjediti.
-
Tipicoti
#503 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Jos 15 bodova je u igri 
- BarbaDue
#504 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Jeste ali sljedeću moramo pokazati da smo ekipa za vrh tabele. U protivnom...ko nas yebe.Tipicoti wrote:Jos 15 bodova je u igri
-
baglama
#505 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ma to jebe nase koke koliko je Jos bodova u igri?Tipicoti wrote:Jos 15 bodova je u igri
Od prvih 15 mi uboli 7.Sa 10 nece biti dosta od drugih 15.
- Muhamed Đakmić
#506 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ako uzmemo da će Finska do kraja sve pogubiti i dobiti samo Armeniju i Lihtenštajn, nama trebaju četiri pobjede.
Ne djeluje mi nakon prvih pet kola da smo toliko dobri da u gostima dobijemo i Armeniju i Grčku.
Ne djeluje mi nakon prvih pet kola da smo toliko dobri da u gostima dobijemo i Armeniju i Grčku.
- Bosanski_kralj
#507 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Piši propalo i ove kvalifikacije.
U samo pet godina smo uspjeli doći od one euforije oko nastupna na SP, do toga da nas na BP gleda oko 3500 gledaoca.
Jes da se radi o Lihtenštajnu kao protivniku, ali šta je malo malo je.
U samo pet godina smo uspjeli doći od one euforije oko nastupna na SP, do toga da nas na BP gleda oko 3500 gledaoca.
Jes da se radi o Lihtenštajnu kao protivniku, ali šta je malo malo je.
-
dezurni_ucenik
#508 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Nikako da se skonta da smo mi jedna najobicnija prosjek prosjeka reprezentacija koja ce na zalost sa odlaskom Dzeke i Pjanica pasti i ispod tog prosjeka.
-
Tipicoti
#509 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Povedite ono djete iz kabine u Armeniju da nam donese srecu .
Od 50-te do 80-te minute je bio jedini koji je navijao Bosna, Bosna...
Od 50-te do 80-te minute je bio jedini koji je navijao Bosna, Bosna...
-
Itsoktobealone
#510 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ako Finci otkinu bod u nedelju mi smo ispali pa nek oni računaju i dalje kako i šta 
- Bosanski_kralj
#511 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Skontano je to bar od većine. Mislim da su nam se u ovim kvalifikacijma mnogima otvorile oči po tom pitanju.dezurni_ucenik wrote:Nikako da se skonta da smo mi jedna najobicnija prosjek prosjeka reprezentacija koja ce na zalost sa odlaskom Dzeke i Pjanica pasti i ispod tog prosjeka.
Nema kod nas sistematskog rada, dugoročnog planiranja i zato samo sporadično se desi neki uspjeh u našem sportu. I kad se desi to bude plod slučajnosti ili plod rada i odricanja pojedinca, nikakvih zasluga mi kao društvo za to nemamo.
-
dezurni_ucenik
#512 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Mislim da je onaj momenat, ofsajd protiv Nigerije bas imao uticaj na daljni rasplet situacije. Ili idemo dalje ka vrhu ili da se vratimo mrtvom prosjeku. Euforija je bas pala nakon te utakmice. U zraku se to moglo osjetiti da vise nije to to i da nece biti jos dugo. Da smo prosli tada grupu zadrzao bi se taj pobjedonosni duh u sljedecim kvalfiikacijama. Ovako ispalo, eto bili smo na svjetskom dovoljno je to.Bosanski_kralj wrote:Skontano je to bar od većine. Mislim da su nam se u ovim kvalifikacijma mnogima otvorile oči po tom pitanju.dezurni_ucenik wrote:Nikako da se skonta da smo mi jedna najobicnija prosjek prosjeka reprezentacija koja ce na zalost sa odlaskom Dzeke i Pjanica pasti i ispod tog prosjeka.
Nema kod nas sistematskog rada, dugoročnog planiranja i zato samo sporadično se desi neki uspjeh u našem sportu. I kad se desi to bude plod slučajnosti ili plod rada i odricanja pojedinca, nikakvih zasluga mi kao društvo za to nemamo.
Mislim da ulazimo u jednu najruzniju eru naseg reprezentativnog fudbala. Plakat cemo ne za Dzekom nego i za vremenom kad su igrali Bolic, Baljic i Salihamidzic.
-
El_comadante
#513 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
idemo utakmicu po utaakmicu prvo Armenija, ako tu nepobijedimo nemamo šta tražiti dalje. a sada znamo da je Grčka ispala nemaju šta tražiti.
- turbofolk
#514 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Nek su šupcima umanjene šanse, mi makar imamo baraž. Muka je što u zadnjem kolu moramo navijat za Grke protiv Finske, a Grci neće imati gotovo nikakvog motiva u toj utakmici (ako, naravno prije toga mi budemo imali šanse za drugo mjesto)
- Blixen
#515 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
vec smo ispaliItsoktobealone wrote:Ako Finci otkinu bod u nedelju mi smo ispali pa nek oni računaju i dalje kako i šta
bjeze nam ljudi 5 bodova
ono sa Grckom na Grbavici je usralo cijele kvalifikacije
dobijenu utakmicu ispuste
- turbofolk
#516 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Nema više ni Bahe da nam kaže: Vjerujte svom komentatoru, ja vam kažem, Bosna i Hercegovina će biti druga u grupi i plasirati se na Euro.
-
Tipicoti
#517 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Iskreno receno, laksu grupu nismo mogli dobiti.
Italija favorit sa kojim se mozemo nositi, Grcka mrtav konj, Finska jedan dobar igrac.
Mi imamo peh u kvalifikacijama, uvijek iskrsne jedna ekipa koja nam napravi glavobolju. Sada je to Finska, a prije je to bila Grcka, Kipar,Danska.
Da imamo onu ekipu iz Brazila sa Safetom , Spahicem, Misimovicem, Lulicem ....prosetali bi se grupom kao Italija.
Sad drhtimo pred velesilom Armenijom ...
Italija favorit sa kojim se mozemo nositi, Grcka mrtav konj, Finska jedan dobar igrac.
Mi imamo peh u kvalifikacijama, uvijek iskrsne jedna ekipa koja nam napravi glavobolju. Sada je to Finska, a prije je to bila Grcka, Kipar,Danska.
Da imamo onu ekipu iz Brazila sa Safetom , Spahicem, Misimovicem, Lulicem ....prosetali bi se grupom kao Italija.
Sad drhtimo pred velesilom Armenijom ...
-
5korpus
#518 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Da mi pocnemo vec razmisljati ko bi nam u play offu mogao doci 
-
DonieBrasco
#519 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Znaci do kraja mi moramo da vec sad pobjedimo Armeniju, onda kuci Finsku sa vise golva razlike i da ne primimo, kasnije gostovanje Grckoj,... da ne idemo dalje. (Italija kuci, gostovanje Lihtenstajnu).
A u međuvrmenu da cekamo kiks Finske protiv Italije i jos negdje ?
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#520 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
dosta jedan kiks protiv italije i naravno nasa pobjeda protiv finske kuci...DonieBrasco wrote:Znaci do kraja mi moramo da vec sad pobjedimo Armeniju, onda kuci Finsku sa vise golva razlike i da ne primimo, kasnije gostovanje Grckoj,... da ne idemo dalje.
vjerovatno ce oni jos negdje prosuti koji bod... igraju i oni protiv grcke, armenije
-
El_comadante
#521 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
ali ako mi izgubimo od italije onda finska još jednu mora izgubitiparappa wrote:dosta jedan kiks protiv italije i naravno nasa pobjeda protiv finske kuci...DonieBrasco wrote:Znaci do kraja mi moramo da vec sad pobjedimo Armeniju, onda kuci Finsku sa vise golva razlike i da ne primimo, kasnije gostovanje Grckoj,... da ne idemo dalje.
vjerovatno ce oni jos negdje prosuti koji bod... igraju i oni protiv grcke, armenije
- turbofolk
#522 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Ja bi samo reko, sreća naša pa potencijalni protivnici za baraž dobro stoje u svojim grupama, tako da ako ga budemo morali igrati, vjerovatno to neće biti pobjednici svojih grupa u ligi Nacija B, Švedska, Danska, Ukrajina, nego one koje su ostale iza njih, a koje opet ne odu kroz ove kvalifikacije koje se sad igraju. Tako da ima nade za nas 
- dječak sa šibicama
#523 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Liga nacija je popravni ispit, dobro je sto Ukrajina, Danska dobro stoje u kvalifikacijama i po svemu sudeci protivnici u popravnom ispitu bi bili recimo Rusija, Wales, Austrija iako je jos rano govoriti i mogu se i neki od ovih kvalificirati.
Ali postoji i popravni. Ako Finska odmakne, mada tipicno za nase ljude, vec su Armenija i Grcka zaboravljene kao konkurenti. Iako istina je da Grcka trenutno djeluje uzasno, ali i takvi uzeli su bod.
Ali postoji i popravni. Ako Finska odmakne, mada tipicno za nase ljude, vec su Armenija i Grcka zaboravljene kao konkurenti. Iako istina je da Grcka trenutno djeluje uzasno, ali i takvi uzeli su bod.
-
tr_ba
#524 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
Bravo.turbofolk wrote:Ja bi samo reko, sreća naša pa potencijalni protivnici za baraž dobro stoje u svojim grupama, tako da ako ga budemo morali igrati, vjerovatno to neće biti pobjednici svojih grupa u ligi Nacija B, Švedska, Danska, Ukrajina, nego one koje su ostale iza njih, a koje opet ne odu kroz ove kvalifikacije koje se sad igraju. Tako da ima nade za nas
Umjetnost ce biti "ne otici" na europsko.
-
RtrnOfSalisbury
#525 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije
... znaci bih kao treceplasirana ide u baraz i ako ne projde ondak ima jos jednu sansu preko lige nacija